El Pais

El Pais

Son dakika El Pais haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan El Pais ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını El Pais haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Pais

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el pais gelişmeleri de dahil olmak üzere 388 el pais haberi bulunmuştur. Tüm el pais haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Tuğla’  versiyonundan akıllı modellerine cep telefonları 50 yıldır hayatımızda!
‘Tuğla’ versiyonundan akıllı modellerine cep telefonları 50 yıldır hayatımızda! 3 Nisan 1973 tarihinden icat edilen ilk cep telefonun üzerinden 50 yıl geçti ve hayatımızı tamamen değiştirdi. 3 ayda geliştirilen bir icadın tüm dünyada yaygın hale gelmesi çoğu zaman beklenen bir durum değil. Ancak ilk cep telefonu, bunu başaran sayısız inovasyonlar arasındaydı. 50 yıl önce kurulan 'Tuğla' olarak anılan cihaz, hepimizin yaşam tarzını baştan aşağı değiştirecekti.
3.04.2023 Dünya
Abola: Jorge Jesus Sevilla'yı boğdu ama elendi
Abola: Jorge Jesus Sevilla'yı boğdu ama elendi UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'yı 1-0 yenmesine rağmen turnuvaya veda eden Fenerbahçe'de rota Süper Lig'e çevrilirken, 90 dakikanın ardından Avrupa basınında yer alan 'Türk cehennemi' ifadeleri Sarı Lacivertli cephede dikkat çekti.
17.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
El Pais yazdı! Muslera Fenerbahçe maçında...
El Pais yazdı! Muslera Fenerbahçe maçında... El Pais'te yer alan habere göre Gana - Uruguay maçında hakeme büyük tepki gösteren oyuncuların başında gelen Muslera'nın 9 Ocak 2023 tarihine kadar savunma süresi bulunuyor.
27.12.2022 Galatasaray
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç...
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç... İspanya'nın başkenti Madrid’de Türkiye, İsveç ve Finlandiya ile yapılan anlaşma, dünya basınında geniş yankı buldu. Anlaşmayı ‘Erdoğan’ın zaferi’ olarak yorumlayan İngiliz The Economist dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın futbolcu geçmişine gönderme yaparak, “Veto çelmesi, korkutucu olduğu kadar etkiliydi” dedi. İşte dış basından çarpıcı yorumlar...
30.06.2022 Dünya
Yeni salgın patladı, dünya panikte! Skandal ‘fetiş festivali’ iddiası...
Yeni salgın patladı, dünya panikte! Skandal ‘fetiş festivali’ iddiası... Son dakika haberi... Koronavirüs pandemisinden sonra tüm dünyada şimdi de maymun çiçeği virüsü (Monkeypox) paniği yaşanıyor. Vakaların birçok ülkeye yayılması sonrası Dünya Sağlık Örgütü acil olarak toplanma kararı aldı. İddiaya göre yeni salgın, bir Avrupa ülkesinde 10 bin kişinin katıldığı fetiş festivali sonrası ortaya çıktı. Şimdi ise tüm gözler İspanya'da 80 bin kişinin katıldığı festivale çevrildi...
21.05.2022 Dünya
Meksikalı ünlü oyuncu Tania Mendoza'ya suikast! Futbol akademisinin kapısında oğlunu beklerken kurşun yağdırdılar...
Meksikalı ünlü oyuncu Tania Mendoza'ya suikast! Futbol akademisinin kapısında oğlunu beklerken kurşun yağdırdılar... Dünya Meksika'dan gelen cinayet haberiyle sarsıldı. Ünlü aktris Tania Mendoza, kurşunlara hedef olduğunda bir futbol akademisinin kapısında 11 yaşındaki oğlunu bekliyordu. Resmi verilere göre, Meksika'da her gün en az 10 kadın öldürülüyor. El Pais, Mendoza'nın yalnızca Morelos eyaletinde son 24 saatte öldürülen üç kadından biri olduğunu belirtiyor.
17.12.2021 Dünya
Şentop’tan AB’ye göç tepkisi: Anlaşmayı bozduğu için utanmalı
Şentop’tan AB’ye göç tepkisi: Anlaşmayı bozduğu için utanmalı TBB Başkanı Mustafa Şentop İspanya'nın El -Pais gazetesine konuştu. Şentop Avrupa'nın göçmen konusundaki tutumuna eleştiride bulunarak "AB, göç anlaşmasını bozduğu için utanmalı" ifadesini kullandı.
24.09.2021 Siyaset
İki bebek hastanede yanlış ailelere verildi! 19 yıl sonra dava açtı
İki bebek hastanede yanlış ailelere verildi! 19 yıl sonra dava açtı İspanya'nın kuzeyindeki bir hastanede 19 yıl önce doğduktan sonra yanlış aileye verildiği ortaya çıkan bir kadın, 3 milyon euroluk tazminat talebiyle dava açtı.
8.09.2021 Dünya
ABD'li virüs yazılımcısı John McAfee hücresinde ölü bulundu
ABD'li virüs yazılımcısı John McAfee hücresinde ölü bulundu Dünyaca ünlü ABD'li anti-virüs yazılımcısı John McAfee (75), vergi kaçırma suçlaması nedeniyle tutulduğu İspanya'daki hücresinde ölü bulundu. McAfee'nin ölümünde intihar şüphesi olduğu bildirildi.
23.06.2021 Dünya
Türk SİHA'larına övgü yağdı! 'Gökyüzünün yeni sahipleri'
Türk SİHA'larına övgü yağdı! 'Gökyüzünün yeni sahipleri' İspanya’nın ünlü gazetelerinden El Pais, Türk SİHA’larına övgü yağdırdı. Gazete haberinde “Türk SİHA’ları gökyüzünün yeni sahipleri” ifadelerine yer verdi.
23.11.2020 Dünya
İspanya'da Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 16 bin 972'ye  yükseldi
İspanya'da Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 16 bin 972'ye yükseldi İspanya'da Kovid-19 salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 619 artışla 16 bin 972'e çıktı.
12.04.2020 Dünya
Avrupa basınında İdlib çağrısı yankı yarattı!
Avrupa basınında İdlib çağrısı yankı yarattı! Avrupa Birliği (AB) üyesi 14 ülkenin dışişleri bakanlarının, "Suriye rejimini ve destekçilerini İdlib'deki saldırıları sona erdirmeye ve 2018 sonbaharında kabul edilen ateşkese uymaya yönelik çağrısı" Avrupa basınında geniş yer buldu.
26.02.2020 Dünya
Messi Barcelona'dan ayrılabilir! İşte o madde...
Messi Barcelona'dan ayrılabilir! İşte o madde... Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcusu Lionel Messi için İspanyol El Pais gazetesi 'İstediği her sezon sonunda ayrılabilir' iddiasında bulundu.
6.09.2019 Futbol
ABD'den AB'ye misilleme tehdidi
ABD'den AB'ye misilleme tehdidi ABD Savunma Bakanlığı, Avrupa Birliği'nin (AB) tek başına yürüttüğü savunma projelerini sürdürmesi halinde misilleme yapılacağı tehdidinde bulundu.
13.05.2019 Dünya
"Bu şeytan 'fazla sevimli' görünüyor!"
"Bu şeytan 'fazla sevimli' görünüyor!" İspanya'nın Segovia kentinde yapılması planlanan bir şeytan heykeli, "fazla sevimli" olduğu gerekçesiyle halkın tepkisini çekti.
16.01.2019 Dünya
İspanya açıklarında 17 göçmen öldü
İspanya açıklarında 17 göçmen öldü Akdeniz'i geçerek Kuzey Afrika'dan İspanya kıyılarına ulaşmaya çalışan, 2 ayrı bottaki toplam 17 düzensiz göçmen hayatını kaybetti.
6.11.2018 Dünya
Selman'ın 'büyük derdi' ortaya çıktı
Selman'ın 'büyük derdi' ortaya çıktı Filistin İsrail tarafından bombalanırken Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in asıl derdinin bu yılki yaz tatilini Fas’ın Tanca kentinde geçirip geçirmemek olduğu öğrenildi.
30.07.2018 Dünya
El Pais: "İsrail, Arap azınlığa karşı Yahudi ulus devletini kuruyor"
El Pais: "İsrail, Arap azınlığa karşı Yahudi ulus devletini kuruyor" Yasanın içeriğine yer verilen haberde, sadece İbranice'nin resmi dil olarak kabul ediliği, bu kapsamda Arapça'nın statüsünün bozulduğu kaydedildi.
20.07.2018 Dünya
Yeni denizaltı rıhtıma sığmadı
Yeni denizaltı rıhtıma sığmadı İspanyol Donanması’nın yaptığı yeni kuşak denizaltıların göreve başlaması, konuşlanacakları rıhtımların dar gelmesi nedeniyle ertelendi.
19.07.2018 Dünya
Elenmenin faturası Lopetegui'ye kesildi
Elenmenin faturası Lopetegui'ye kesildi İspanya'nın 2018 FIFA Dünya Kupası'ndan elenmesinin faturası, maçların başlamasına bir gün kala Real Madrid'le anlaştığı için görevden alınan eski teknik direktör Julen Lopetegui'ye kesildi.
2.07.2018 Arşiv
Papadan eşcinsel açılımı
Papadan eşcinsel açılımı Ortaçağ’da eşcinselleri diri diri yakan Katolik Kilisesi’nin lideri Papa Françesko, çocukluğunda rahip tacizine uğrayan eşcinsel Juan Carlos Cruz’dan, “Eşcinsel olup olmaman mühim değil. Tanrı seni böyle yaratmış” diyerek yaşadıkları için özür dilediği ortaya çıktı
22.05.2018 Dünya
Kurtları insanlara  tercih ederim!
Kurtları insanlara tercih ederim! Ormanda kurtlar tarafından büyütülen Marcos, doğal yaşamdan ayrıldıktan sonra büyük güçlüklerle karşılaştığını belirterek “Hep ormana geri dönmeyi hayal ettim” dedi.
7.04.2018 Yaşam
ETA kendini feshediyor!
ETA kendini feshediyor! 40 yıldan uzun bir süre İspanya'nın kuzeyi ve Fransa'nın güneybatısındaki Bask özerk bölgesinin bağımsızlığı için savaşan ve 2011'de tamamen silah bırakan ETA örgütü 'birkaç ay içinde kendini feshedecek.'
4.04.2018 Dünya
Oscar’a imza  atan Türk şef
Oscar’a imza atan Türk şef 23 yıldır Oscar yemeklerini yapan 2 Michelin yıldızlı şef Wolfgang Puck, Cihan Şef’i de davet etti… İtalyan, Japon, Fransız ve Latin Amerika yemeklerine Türk lezzetleri eklendi.
24.03.2018 Arşiv
"Barça karşısında alevler içinde"
"Barça karşısında alevler içinde" İspanyol basınında, Barcelona'nın UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleştiği İtalyan ekibi Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder hakkında övgü dolu ifadeler yer aldı.
17.03.2018 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

El Pais ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el pais haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.