El Bab Son Dakika

El Bab Son Dakika

Son dakika el bab son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan el bab son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını el bab son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Bab Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el bab son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 el bab son dakika haberi bulunmuştur. Tüm el bab son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
El Bab'da 1 Türk ve 10 ÖSO askeri yaralandı!
El Bab'da 1 Türk ve 10 ÖSO askeri yaralandı! Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda El Bab bölgesinde yaralanan 1 Türk ve 10 Özgür Suriye Ordusu askeri, Kilis Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
29.09.2021 Gündem
El Bab'dan  üzücü haber: Şehit sayısı 5'e çıktı
El Bab'dan üzücü haber: Şehit sayısı 5'e çıktı Saat 23:40 sularında gelen son dakika bilgisine göre El Bab kentinde DEAŞ'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan bir asker daha şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
TSK El Bab'ı tamamen kuşattı!
TSK El Bab'ı tamamen kuşattı! Suriye'nin Halep kentine bağlı El Bab'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlar sürüyor. Yabancı haber ajanslarının son dakika olarak duyurduğu haberde, El Bab'ın 'tamamen kuşatıldığı' açıklandı. Reuters haber ajansının dünyaya servis ettiği fotoğraflarda ise Türk askerleri tankın üzerinde görülüyor.
17.06.2021 Dünya
El Bab'dan son dakika! Türk birliğine roketatarlı saldırı: 1 asker şehit
El Bab'dan son dakika! Türk birliğine roketatarlı saldırı: 1 asker şehit Fırat Kalkanı Harekatı'nın sürdürüldüğü Suriye'nin El Bab kenti yakınlarında terör örgütü DEAŞ tarafından Türk birliğinin bulunduğu bölgeye roketatarlı saldırı düzenlendi. TSK saldırıda 1 Türk askerinin şehit olduğunu 5 Türk askerlerinin yaralandığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Rusya ve Türkiye’den IŞİD’e hava operasyonu...
Rusya ve Türkiye’den IŞİD’e hava operasyonu... Rus ve Türk hava kuvvetlerinin El Bab’daki IŞİD hedeflerine ortak operasyon gerçekleştirdiği bildirildi. Operasyonun 21 Ocak’ta yapıldığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
ABD'nin El Bab ihaneti!
ABD'nin El Bab ihaneti! ABD ile ilgili önemli bir bilgi ortaya çıktı. Fırat Kalkanı’na şu ana kadar yeterince destek vermemekle eleştirilen ABD’nin, Türkiye’yi yalnız bıraktığı ortaya çıktı. İşte ABD'nin El Bab konusundaki detayları...
29.09.2021 Gündem
Şehit Selim Topal Gamze Özçelik'in yakın arkadaşı çıktı! İşte o açıklamalar
Şehit Selim Topal Gamze Özçelik'in yakın arkadaşı çıktı! İşte o açıklamalar Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'ın Suflaniyah bölgesinde terör örgütü DEAŞ mensuplarınca bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selim Topal, oyuncu Gamze Özçelik'in arkadaşı olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu Instagram'dan yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı. Ayrıca şehit Selim Topal'ın Başbakan ile yemek yiyen askerlerden biri olduğu da açıklanmıştı...
29.09.2021 Gündem
El Bab'da acı haber ulaştı: 5 asker şehit oldu
El Bab'da acı haber ulaştı: 5 asker şehit oldu Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nın 150'nci gününde terör örgütü DEAŞ unsurları, Suriye'nin El Bab bölgesinde Türk askerlerinin bulunduğu alana saldırdı. TSK'dan yapılan açıklamaya göre; saldırıda 5 asker şehit oldu, 9 asker yaralandı. İşte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin o açıklaması...
29.09.2021 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Türkiye şehitlerine ağlıyor! Gaziantep'te uğurlama töreni
Türkiye şehitlerine ağlıyor! Gaziantep'te uğurlama töreni Son dakika haberi... Suriye’nin El Bab bölgesinde teröristlerin askeri araca düzenlediği saldırıda şehit olan Astsubay Çavuş Fatih Güney ve Sözleşmeli Er Emrah Arslan, Gaziantep'te düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.
25.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e şok soru!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e şok soru! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazete, televizyon ve ajansların genel yayın yönetmenleriyle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde basına kapalı toplantıda bir araya geldi. Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın 5. gününde 490 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Erdoğan operasyonun ardından ekonomik yaptırım ve silah ambargosu açıklamalarıyla ilgili olarak Almanya Başbakanı Merkel'e telefonda "Terör örgütünü NATO'ya aldınız da haberimiz mi yok" dediğini söyledi.
13.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'S-400' mesajı: İlişkilerini kesinlikle bozmamalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'S-400' mesajı: İlişkilerini kesinlikle bozmamalı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim için S-400 olayı Türkiye Amerika ilişkilerini kesinlikle bozmamalı çünkü bunlar savunma sistemleri noktasında Türkiye'nin ihtiyacıdır. Kaldı ki S-400 dediğimiz zaman Yunanistan'da, Bulgaristan'da, Slovakya'da var. Onlar da NATO ülkesi. Onlarda olunca oluyor da Türkiye gibi bir ülkede olunca niye olmasın?" dedi.
26.09.2019 Siyaset
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
Türkiye Kart geliyor! 2 ilde pilot uygulama başlıyor
Türkiye Kart geliyor! 2 ilde pilot uygulama başlıyor PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, "Türkiye Kart"ı bu yıl önce 2 ilde pilot olarak uygulamaya başlayacaklarını, yıl sonunda 30 şehre yaygınlaştıracaklarını bildirdi.
10.02.2019 Ekonomi
Münbiç kıskaç altına alındı
Münbiç kıskaç altına alındı Mehmetçik, PKK/YPG işgali altındaki Münbiç’e operasyon için yoğun askeri sevkıyat yaptı. Harekât için tüm hazırlıklar tamamlandı. Münbiç çembere alınırken ÖSO üyeleri Türkiye’den gelecek emri bekliyor
25.12.2018 Gündem
Son dakika... TSK'dan ÖSO'ya talimat: Hazır olun
Son dakika... TSK'dan ÖSO'ya talimat: Hazır olun Esed ve Rusya’nın İdlib’e yönelik bombardımanı sürerken, TSK’dan Afrin, Azez, Cerablus, El Bab ve Çobanbey hattındaki ÖSO birliklerine, “askeri sevkiyata hazır olun” talimatı gitti. Suriye sınırındaki tank ve zırhlı sayısı da 2 katına çıkarıldı.
10.09.2018 Dünya
Son dakika... Skandal! ABD'den Türkiye'ye savaş...
Son dakika... Skandal! ABD'den Türkiye'ye savaş... Milli Savunma Bakanı Canikli, Brüksel'de düzenlenen NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında ABD Savunma Bakanı Mattis ile görüştü. Reuters Mattis'in çağrısını son dakika olarak bildirdi.
15.02.2018 Dünya
Kalın: YPG, Suriyeli Kürtleri temsil etmiyor
Kalın: YPG, Suriyeli Kürtleri temsil etmiyor Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "YPG, Suriyeli Kürtleri temsil etmiyor. PKK tehdidini görmeyen Batılı ülkeler hata yapıyor. DAEŞ'le mücadele bitti hala YPG'ye askeri yardım sürüyor." dedi.
2.02.2018 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: ABD bize söz vermişti ama...
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: ABD bize söz vermişti ama... "Suriye toprağında kesinlikle gözümüz yok" diyen Kalın, harekatın ne kadar sürebileceğiyle ilgili soruya "Günler de sürebilir, haftalar da" cevabını verdi. Kalın harekatla ilgili Rusya, İran ve uluslararası koalisyonla bir koordinasyon kurulduğunu da söyledi
22.01.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Bursa'da konuştu
Cumhurbaşkanı Bursa'da konuştu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da vatandaşlara seslendi. Afrin operasyonuna ilişkin son dakika açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Çok kısa sürede operasyonu tamamlayacağız" dedi
21.01.2018 Gündem
Son dakika haberi: Ve girdiler!
Son dakika haberi: Ve girdiler! Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı SDG, DEAŞ'ın elindeki Rakka'nın kuzeyindeki askeri üsse saldırı başlatmıştı. Gelen son dakika haberine göre SDG Rakka'ya girdi.
6.06.2017 Dünya
Suriye'de 'güvenli bölge' anlaşması yürürlüğe girdi
Suriye'de 'güvenli bölge' anlaşması yürürlüğe girdi Suriye’de oluşturulan gerilimi azaltma bölgelerine ilişkin anlaşma, bugün saat 00:00 itibariyle yürürlüğe girdi.
5.05.2017 Dünya
Tokat gibi! Kürtlerden PKK'ya...
Tokat gibi! Kürtlerden PKK'ya... Iraklı Kürtler, PKK'nın Sincar'dan çekilmesini istiyor. Türk jetleri dün gece bölgede PKK hedeflerini havadan vurmuştu
29.09.2021 Gündem
Başbakan: Anket sonuçları var ama...
Başbakan: Anket sonuçları var ama... Başbakan Binali Yıldırım, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Referanduma sayılı günler kala devam eden anket çalışmalarıyla ilgili konuşan Yıldırım, "Anket sonuçları var ama paylaşmayacağım. Vatandaşlarımıza biraz saygısızlık olarak görüyorum." dedi.
1.04.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

El Bab Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el bab son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.