Ekrem Dumanlı

Ekrem Dumanlı

Son dakika ekrem dumanlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekrem dumanlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekrem dumanlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekrem Dumanlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekrem dumanlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 303 ekrem dumanlı haberi bulunmuştur. Tüm ekrem dumanlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink suikastı yanıtı!
Bakan Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink suikastı yanıtı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Açıkça soruyoruz, Hrant Dink Cinayetinden FETÖ’yü kurtarma görevini Kılıçdaroğlu’na kim vermiştir?" ifadelerini kullandı.
19.04.2022 Siyaset
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 76 sanığın yargılandığı davayla ilgili gerekçeli karar açıklandı. Kararda, "FETÖ, cinayeti tasarlayıp adım adım yürürlüğe koyup gerçekleştirdi" denildi. FETÖ elebaşı Gülen dahil 11 firari sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.
14.07.2021 Gündem
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davadan dosyası ayrılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 13 firari sanığın yargılandığı davada, 12 sanık hakkında 15 gün içerisinde mahkemeye gelmezlerse kaçak sayılmalarına ve mallarına el konmasına karar verildi.
24.06.2021 Gündem
Aralarında FETÖ ve PKK yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin malvarlıkları donduruldu
Aralarında FETÖ ve PKK yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin malvarlıkları donduruldu Aralarında FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde üst düzey yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin Türkiye'deki malvarlıkları donduruldu.
7.04.2021 Siyaset
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastıyla ilgili ‘kamu görevlileri’ davasında kararını açıklayan mahkeme, cinayetin FETÖ’nün talimatlarıyla işlendiğine kanaat getirdi. Cinayetin ‘baron’larından eski istihbaratçılar Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Diğer ‘baron’lar FETÖ elebaşı Gülen ve Zekeriya Öz’le birlikte 13 firarinin dosyalarını ayıran mahkeme, ‘piyon’lar tetikçi Ogün Samast ile Tuncay Uzundal, Zeynel Abidin Yavuz, Erhan Tuncel, Yasin Hayal, Ersin Yolcu, Ahmet İskender hakkında FETÖ üyesi olmaktan suç duyurusu yaptı.
27.03.2021 Gündem
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı, Adem Yavuz Arslan'ın da bulunduğu 13 firari sanığın dosyasının ayrılmasina karar verildi.
26.03.2021 Gündem
Ergenekon operasyonuna zemin hazırlandı! Ercan Gün...
Ergenekon operasyonuna zemin hazırlandı! Ercan Gün... Dink cinayetine ilişkin davada, savcılık tarafından hazırlanan esas hakkındaki mütalaada, eski FOX TV Haber Müdürü tutuklu sanık Ercan Gün'ün, cinayetin faili Ogün Samast'ın gözaltına alındığı gün elinde Türk bayrağı verilerek çekilen görüntülerini 1 Şubat 2007'de yayınlayarak cinayetin arkasında ulusalcılar olduğu algısı yaratarak Ergenekon operasyonlarına zemin oluşturduğu vurgulandı. Mütalaada, ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen Ercan Gün'ün, FETÖ'nün amaçları doğrultusunda Ogün Samast'ın Samsun İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünde çekilen görüntülerini yayınlayarak FETÖ'nün cinayet üzerindeki amacını gerçekleştirmeye çalıştığı kaydedildi.
15.12.2020 Gündem
Gezi davası istinaf başvurusunda çarpıcı tespitler! Kavala, Soros, Alaton...
Gezi davası istinaf başvurusunda çarpıcı tespitler! Kavala, Soros, Alaton... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı istinaf dilekçesinde sanık Osman Kavala’nın Gezi olaylarının başlamasından kısa bir süre önce, 5 Nisan 2013 tarihinde, sanık Gökçe Tüylüoğlu ile birlikte, Açık Toplum Enstitüsü merkezinin yer aldığı Budapeşte’ye George Soros’un da katıldığı toplantıya gittiklerinin tespit edildiği belirtildi. İstinaf dilekçesinde ayrıca Açık Toplum Vakfı kurucusu ve eski Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapan İshak Alaton ile sanıklardan Gökçe Tüylüoğlu arasında geçen, FETÖ’nün kendilerine destek vermesi için yapılan telefon görüşmesine de yer verildi.
11.04.2020 Gündem
FETÖ'de "sistematik örgüt içi dolandırıcılık" kıtaları aştı! Vampir gibi emiyorlar...
FETÖ'de "sistematik örgüt içi dolandırıcılık" kıtaları aştı! Vampir gibi emiyorlar... Yurt dışına kaçanların paraları, güvendikleri örgüt üyeleri tarafından ortak bulma, iş kurma ve yatırım yapma gibi vaatlerle ellerinden alındı. Parasını kaptıran New York'taki bir örgüt üyesi, "dolandırıcı"nın halen FETÖ elebaşının yaşadığı Pensilvanya'daki örgüt merkezine "elini kolunu sallaya sallaya girdiğini" ve "hatta aziz misafir muamelesi gördüğünü" belirtti. Bir esnaf, örgüt içi dolandırıcılığı "vampir"e benzetti.
7.02.2020 Gündem
Yargıtay'dan şike kararı! Yeniden yargılanacak
Yargıtay'dan şike kararı! Yeniden yargılanacak Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi, "Futbolda şike" davasında, aralarında eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 36 sanık hakkında yeniden yargılama sonucu verilen beraat kararlarını usulden bozdu.
2.01.2020 Futbol
Adalet Bakanlığı, 94 ülkeden 570 FETÖ'cünün iadesini istedi
Adalet Bakanlığı, 94 ülkeden 570 FETÖ'cünün iadesini istedi Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Gündem
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Gündem
FETÖ için yoğun ABD mesaisi! Kritik görüşme yarın! Listede o isimler var
FETÖ için yoğun ABD mesaisi! Kritik görüşme yarın! Listede o isimler var Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün yarın Washington'da ABD'li mevkidaşı William Barr ile yapacağı görüşmeyle, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesine ve örgüte yönelik ABD'li ve Türk yetkililerin bir araya geldiği görüşme sayısı 7'ye yükselecek. Bakan Gül, görüşmede, terörist başı Gülen ve ABD'deki örgüt mensuplarına ilişkin Türkiye'nin taleplerini yineleyecek.
10.06.2019 Gündem
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
İşte FETÖ’nün 'firar' imamı!
İşte FETÖ’nün 'firar' imamı! FETÖ’cü kadroların tüm firar işlerini Yunanistan’dan organize eden örgüt imamı Yalçın Esmek, Atina’da Alman plakalı aracında görüntülendi. Esmek, diğer Avrupa ülkelerini rahatça ziyaret ederek örgüt imamlarıyla buluşuyor.
13.05.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimden sonra Ayasofya'ya girişin ücretsiz olabileceğini belirten Erdoğan, "Ayasofya'yı müze olarak değil, cami olarak ziyarete açabiliriz." ifadelerini kullandı.
25.03.2019 Siyaset
Bakan Soylu: Eruh'ta, Cizre'de sözleşme imzalamışlar...
Bakan Soylu: Eruh'ta, Cizre'de sözleşme imzalamışlar... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "31 Mart'ta bu gidişimizi zafiyete uğratmayalım. Uğratırsak kaseti başa sararlar. PKK, Murat Karayılan ne konuşuyorsa Amerika'da FETO şarlatanının adamı da aynı şeyi konuşuyor. Hepsi bir araya gelmişler" dedi. HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin "Doğuda biz kazanacağız, batıda da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz" sözlerini anımsatan Soylu, şunları söyledi "Eruh'ta, Cizre'de sözleşmeyi imzalamışlar bunlar" ifadelerini kullandı.
22.03.2019 Siyaset
Bakan Soylu: "Üç vatandaş geldi ihbar etti..."
Bakan Soylu: "Üç vatandaş geldi ihbar etti..." İçişleri Bakanı Süleyman Soylu HDP Adana il binasına düzenlenen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu; "HDP binasında bundan 3 yıl önce mahkeme kurmuşlar, çek-senetçilik yapıyorlar. Üç vatandaş geldi ihbar etti, 'Orada kozmik oda var, o kozmik odaya sadece bunların milletvekilleri giriyor.' dedi. Soylu; "7 ajanda ve paralar ele geçirdik. Elektrik parasını ödeyemiyorlar, kasada para tutuyorlar. Onun ötesinde başka illere de sıçrayacak birçok bilgiler ele geçirdik" ifadelerini kullandı.
21.03.2019 Siyaset
İşte FETÖ'cü Ekrem Dumanlı'nın kaçış rotası! Gizli tanık anlattı...
İşte FETÖ'cü Ekrem Dumanlı'nın kaçış rotası! Gizli tanık anlattı... Dumanlı’nın kaçış rotasını gizli tanık Mert anlattı: Nehrin suyunun çekilmesini beklediler. Su çekilince nehrin en dar noktasından yürüyerek Yunanistan’ın köylerine ulaştılar
15.02.2019 Gündem
FETÖ çatı davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ çatı davasında gerekçeli karar açıklandı FETÖ/PDY çatı davasının gerekçeli kararında örgütün nihai amacının cemaat zümre egemenliğine dayalı teokratik totaliter rejim kurmak olduğu belirtildi. FETÖ/PDY çatı davası gerekçeli kararında 17/25 Aralık'ta hükümetin istifasını sağlamaya yönelik eylemlerin anayasayı ihlal suçu oluşturduğu kaydedildi
16.01.2019 Gündem
Firari Akın İpek'in telefon trafiği deşifre oldu
Firari Akın İpek'in telefon trafiği deşifre oldu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) 'çatı davası'nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'in, örgütün sözde "Yargıtay imamı" olduğu öne sürülen Mehmet Rasim Kuseyri, firari eski futbolcu Hakan Şükür ve çok sayıda örgüt üyesiyle defalarca görüştüğü HTS kayıtlarıyla ortaya çıktı.
1.12.2018 Gündem
İşte Erdoğan’ın Merkel’e verdiği 136 kişilik o liste…
İşte Erdoğan’ın Merkel’e verdiği 136 kişilik o liste… Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Almanya’dan iadesini istediği 136 kişilik listede FETÖ’nün TSK imamı Adil Öksüz’ün olduğu ortaya çıktı. Almanya’da hücre evinde saklandığı belirlenen Öksüz’le birlikte örgütün iki numarası Abdullah Aymaz da listede yer alıyor.
3.10.2018 Gündem
Hrant Dink davasında yargılama devam ediyor
Hrant Dink davasında yargılama devam ediyor Hrant Dink davasında 7'si tutuklu 85 sanığın yargılanmasına devam edildi.
24.09.2018 Gündem
Bu otelde kalmayan FETÖ'cü yok!
Bu otelde kalmayan FETÖ'cü yok! FETÖ finansörü Akın İpek'in sahibi olduğu Koza- İpek Holdinge ait 22 şirkete kayyum atanmıştı. Bunlardan biri de Marmaris'teki 7 yıldızlı Angel's Peninsula oteliydi. Otelde el konulan hard diskte 2011 ile 2015 arasında otelde konaklayan birçok FETÖ'cünün ismi ortaya çıkarıldı.
9.08.2018 Gündem
Nöroloji Doktoru Doçent Jandarma imamından şok itiraflar
Nöroloji Doktoru Doçent Jandarma imamından şok itiraflar Diyarbakır’da FETÖ’nün Jandarma’dan sorumlu mahrem imamlığını yapan Hasan Hüseyin Özdemir, itirafçı olup Jandarma yapılanmasına dair önemli bilgiler verdi.
5.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ekrem Dumanlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekrem dumanlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.