Egemen Bağış

Egemen Bağış

Son dakika egemen bağış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan egemen bağış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını egemen bağış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Egemen Bağış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan egemen bağış gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.411 egemen bağış haberi bulunmuştur. Tüm egemen bağış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Akar’dan TSK aleyhindeki söylemlere ‘sert’ tepki
Bakan Akar’dan TSK aleyhindeki söylemlere ‘sert’ tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Yurt içinden bazılarının ülkemizin savunma sanayii alanında ulaştığı seviyeden rahatsız olmaları ve bunu açıkça dile getirmeleri kabul edilemez, büyük bir talihsizlik, yerli ve milli emek ve başarıya saygısızlıktır” dedi.
17.01.2023 Gündem
Erdoğan'ın teklifi zirveye damga vurdu: Macron seni de alalım
Erdoğan'ın teklifi zirveye damga vurdu: Macron seni de alalım Avrupa Siyasi Topluluğu’nun (AST) ilk liderler toplantısı, AB Dönem Başkanı Çekya’nın başkenti Prag’da bugün başladı. Zirvede Erdoğan, ortak masada Aliyev ile Paşinyan'ı buluşturdu. Zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Macron ile diyalogu da dikkat çekti.
6.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ve Paşinyan ile Prag'da bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ve Paşinyan ile Prag'da bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan lideri Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile Prag'da bir araya geldi. Zirveye katılan 44 lider zirve kapsamında aile fotoğrafı çektirdi.
6.10.2022 Siyaset
Çek basını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı manşetlerine taşıdı
Çek basını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı manşetlerine taşıdı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenecek olan Avrupa Siyasi Birliği Zirvesi’ne katılacağını açıklaması Çekya’nın önde gelen gazete ve haber sitelerinde manşete taşındı.
2.10.2022 Siyaset
Çekya’da kasırga faciası! 3 ölü, 15 yaralı
Çekya’da kasırga faciası! 3 ölü, 15 yaralı Çekya’da şiddetli kasırga 3 kişinin ölümüne,150 kişinin yaralanmasına yol açtı. Kasırgada bir Türk tır şoförü de yaralandı.
25.06.2021 Dünya
17 Aralık kumpas davasında karar!
17 Aralık kumpas davasında karar! İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, takipsizlikle sonuçlanan "17 Aralık soruşturması"nda kumpas kurup usulsüzlükler yaptıkları gerekçesiyle 61 sanık hakkında verilen hapis cezaları ile beraat hükümlerini yerinde buldu.
11.06.2020 Gündem
Türk halkına hakaret eden Tuna Bekleviç dikkat çeken yazı!
Türk halkına hakaret eden Tuna Bekleviç dikkat çeken yazı! Sosyal medyada attığı mesajlarla Türk halkını aşağılayan Tuna Bekleviç isimli şahsın baş döndürücü macerası...
29.11.2019 Gündem
3 yaşındaki Egemen'in feci sonu!
3 yaşındaki Egemen'in feci sonu! Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde, oyun oynadığı bakkalın önünde otomobil çarpan Orta Mahalle Muhtarı Fatih Erbaş’ın 3 yaşındaki oğlu Egemen Erbaş hayatını kaybetti.
22.09.2019 Yaşam
Atama kararları Resmi Gazete'de! Egemen Bağış Prag Büyükelçisi oldu
Atama kararları Resmi Gazete'de! Egemen Bağış Prag Büyükelçisi oldu Dışişleri Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.09.2019 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Dışişleri Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.09.2019 Gündem
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser Nükhet Duru, Poll Production organizasyonu ve Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Ekim ayında yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan sanatçı, unutulmaz şarkılarının efsanevi yorumlamalarıyla senfonik bir müzik şöleni sundu.
29.08.2019 Magazin
Egemen Bağış’tan Mustafa Cemiloğlu’na tebrik ziyareti!
Egemen Bağış’tan Mustafa Cemiloğlu’na tebrik ziyareti! Ukrayna Parlamentosuna yeniden seçilen Kırım Türkleri lideri Mustafa Cemiloğlu’na ilk tebrik ziyareti Egemen Bağış’tan...
23.07.2019 Siyaset
Egemen Bağış: Türklerin sayısı 5 milyonu aşmaktadır
Egemen Bağış: Türklerin sayısı 5 milyonu aşmaktadır Türkiye-AB eski Bakanı ve Başmüzakerecisi Egemen Bağış, Türkiye’nin AB’ye ihtiyacı olduğu kadar, AB’nin de Türkiye’ye ihtiyacı olduğunu bildirdi. News.gr’in açıklamalarda bulunan Bağış, Avrupa, tahrik edici davranışıyla ölçüyü kaçırırsa, Ankara’nın kaderini başka yerde arayacağını ifade etti.
1.05.2019 Siyaset
Demet Şener yeni yaşına aşkıyla girdi
Demet Şener yeni yaşına aşkıyla girdi Demet Şener 42’nci yaşını önceki akşam Etiler’deki bir mekanda kutladı.
13.04.2019 Magazin
9. Boğaziçi Zirvesi başladı
9. Boğaziçi Zirvesi başladı Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde 9. Boğaziçi Zirvesi, İstanbul Four Seasons Hotel'de başladı. TİM ev sahipliğinde düzenlenen 9. Boğaziçi Zirvesi, 80 ülkeden iş adamı, siyasetçi ve fikir önderini İstanbul'da bir araya getirdi
26.11.2018 Ekonomi
Diriliş Gençlik Federasyonu’ndan Hatay çıkarması
Diriliş Gençlik Federasyonu’ndan Hatay çıkarması Diriliş Gençlik Federasyonu yöneticileri, Avrupa Birliği eski Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türk Ermeni Baş Patrik Vekili Aram Ateşyan ve bölge kanaat önderlerinin katılımı ile gerçekleşen "Birlikte Yaşamak" konulu konferans yoğun katılım ile gerçekleşti.
12.11.2018 Siyaset
Bakan Fatih Dönmez'den "200 milyon dolarlık anlaşma" açıklaması!
Bakan Fatih Dönmez'den "200 milyon dolarlık anlaşma" açıklaması! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, "Kamudaki enerji verimliliği yatırımları için Dünya Bankası ile 200 milyon dolarlık bir anlaşmaya vardık" dedi.
12.11.2018 Ekonomi
İşte İstanbul Havalimanı'ndan ilk seferin yapılacağı yer
İşte İstanbul Havalimanı'ndan ilk seferin yapılacağı yer İlk fazının açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı, 76,5 milyon metrekarelik alanıyla dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı olan İstanbul yeni havalimanının ilk seferi, 31 Ekim günü saat 11.30'da Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Ankara uçuşuyla gerçekleştirilecek
29.10.2018 Gündem
Egemen Bağış'ın yeni kitabı: Başmüzakerecinin Kaleminden
Egemen Bağış'ın yeni kitabı: Başmüzakerecinin Kaleminden Avrupa Birliği eski Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın 'Başmüzakerecinin Kaleminden' adlı eserinin dijital versiyonu çıktı.
2.10.2018 Siyaset
Egemen Bağış: İkili ilişkileri sabote etmek için Yunan yargısına baskı yapılıyor
Egemen Bağış: İkili ilişkileri sabote etmek için Yunan yargısına baskı yapılıyor Türkiye ve Yunanistan ilişkilerindeki son gelişmeler üzerine Atina Makedon Haber Ajansına (AMNA) konuşan Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Egemen Bağış, Yunan yargısının bazı kararlarını mantıksız bulduğunu söyledi ve zaman zaman iç veya dış baskıların iki ülke arasındaki ilişkileri sabote etmek amacıyla baskı yaptığından şüphelendiğini ekledi.
25.08.2018 Dünya
Egemen Bağış Yunan medyasına konuştu
Egemen Bağış Yunan medyasına konuştu Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Yunan medyasına verdiği mülakatta, 2 Yunan askerinin iade edilmesinin, Türk adaletinin nişanesi olduğunu söyledi.
17.08.2018 Dünya
Hayırla yad edilecek
Hayırla yad edilecek Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, bakanlar, milletvekilleri ve siyasiler taziye mesajı yayınladı. Erdoğan ‘Her zaman hayırla yad edilecektir’ dedi
8.06.2018 Gündem
Ece Erken bir şey ifade etmiyor
Ece Erken bir şey ifade etmiyor ESKİ Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış, Darülaceze’de iftar yemeği verdi.
31.05.2018 Magazin
Eski AB Bakanı Egemen Bağış, Darülaceze’de iftar yemeği verdi
Eski AB Bakanı Egemen Bağış, Darülaceze’de iftar yemeği verdi Eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış Darülaceze’de iftar yemeği verdi. 14’üncüsü düzenlenen iftar programına ünlü isimler, iş, sanat dünyasından çok sayıda isim ve farklı din temsilcileri katıldı.
30.05.2018 Siyaset
Dünyanın en büyük üçüncü eğitim zirvesi başladı
Dünyanın en büyük üçüncü eğitim zirvesi başladı Dünyanın en büyük üçüncü eğitim zirvesi olan Avrasya Uluslararası Yükseköğretim Zirvesi’nin 3’üncüsü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda başladı.
15.02.2018 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Egemen Bağış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki egemen bağış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.