Ed Sheeran

Ed Sheeran

Son dakika Ed Sheeran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ed Sheeran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ed Sheeran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ed Sheeran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ed sheeran gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 ed sheeran haberi bulunmuştur. Tüm ed sheeran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, yardım etkinliği için para toplamak amacıyla açık artırmaya iç çamaşırlarını bağışladı.
15.11.2023 Magazin
Ed Sheeran'ın yayımlanmamış şarkılarını çalmıştı! Hacker hakkında flaş karar
Ed Sheeran'ın yayımlanmamış şarkılarını çalmıştı! Hacker hakkında flaş karar İngiliz müzisyen Ed Sheeran’ın yayımlanmamış iki şarkısını çalıp satan bilgisayar korsanı hakkında karar verildi.
22.10.2022 Magazin
Ed Sheeran yılın rekorunu kırdı!
Ed Sheeran yılın rekorunu kırdı! İngiliz şarkı yazarı ve yorumcusu Ed Sheeran, 2017 Mart'ında çıkan "Divide" albümüyle yılın en çok satan şarkıcısı oldu. İkinci sırada Drake yer alırken onu Taylor Swift takip etti.
28.02.2018 Kültür Sanat
Evli çiftlerin arasını bozuyor!
Evli çiftlerin arasını bozuyor! İngiltere'deki bir araştırma; kadın ve erkeklerin, eşlerinin sosyal medyada takip etmesinden en çok rahatsızlık duydukları ünlüleri belirledi.
27.02.2018 Magazin
Milyon dolarları gözden çıkardı!
Milyon dolarları gözden çıkardı! İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, kendi mülkünü tasarlamak için kolları sıvadı.
25.01.2018 Magazin
2017’de en çok onlar sattı
2017’de en çok onlar sattı Yeni yıla sayılı günler kala 2017’nin en çok satanları açıklanmaya başlandı. Bu yılın en çok satan albümleri arasında Tarkan, Sezen Aksu’nun yanı sıra Ed Sheeran ve Amy Winehouse gibi isimler var
24.12.2017 Magazin
'Dünyada 1 numarasın adamım'
'Dünyada 1 numarasın adamım' İngiliz şarkıcı Rita Ora, dünyada bu yıl en çok dinlenenler listesinde zirveye oturan arkadaşı Ed Sheeran'ı sosyal medyadan tebrik etti.
19.12.2017 Magazin
2017’de en çok kimler dinlendi?
2017’de en çok kimler dinlendi? Spotify, dünyada ve Türkiye’de 2017’nin en çok dinlenen sanatçılarını, albümlerini ve şarkılarını açıkladı. Listeye göre Ed Sheeran dünyada en çok dinlenen isimken, Türkiye’de adını zirveye yazdıran kişi Sezen Aksu oldu
5.12.2017 Magazin
Asya turnesini iptal etti!
Asya turnesini iptal etti! İngiliz şarkıcı Ed Sheeran (26) geçtiğimiz gün Instagram hesabı üzerinden bisiklet kazası geçirdiğini takipçilerine duyurmuştu.
19.10.2017 Kültür Sanat
Ed Sheeran'dan çok kötü haber!
Ed Sheeran'dan çok kötü haber! İngiliz müzisyen Ed Sheeran, Londra'da bisiklet kazası geçirdi.
17.10.2017 Magazin
Dostunu  yalnız bırakmadı
Dostunu yalnız bırakmadı ABD’li şarkıcı Nicole Scherzinger (39), önceki gece yakın arkadaşı Ed Sheeran’ın Los Angeles’taki konserine giderken objektiflere yansıdı.
13.08.2017 Magazin
Güzel kemanistten efsane cover
Güzel kemanistten efsane cover Amadeea isimli bayan kemanıyla Ed Sheeran'ın Shape Of You şarkısına efsane bir cover yapmış.Kendisinin aldığı keyfi izlemeye değer..
13.04.2017 Arşiv
238 futbolcu bir şarkıda buluşursa...
238 futbolcu bir şarkıda buluşursa... Bir YouTube kanalı Ed Sheeran'ın Shape of You şarkısını futbolcuların ismi ile coverladı.Ortaya mükemmel bir şarkı çıktı.
12.04.2017 Arşiv
Grammy Trump'a!
Grammy Trump'a! Grammy ödülü bu seferde Trump'a.Konuşmalarından derlenen sözlerle Ed Sheeran'ın Shape of you adlı şarkısını söyleyen Donald Trump bu performansla Grammy'i haketti.
30.03.2017 Arşiv
Game of Thrones evini bastı
Game of Thrones evini bastı 2Day FM’e konuk olan son dönemin en popüler müzisyenlerinden Ed Sheeran, anlattığı Game of Thrones anısı ile herkesi şaşırttı
8.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ed Sheeran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ed sheeran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.