Ecem Uzun

Ecem Uzun

Son dakika Ecem Uzun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ecem Uzun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ecem Uzun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ecem Uzun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ecem uzun gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 ecem uzun haberi bulunmuştur. Tüm ecem uzun haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Jet Sosyete'nin yıldızı Ecem Uzun evlilik yolundaki ilk adımı attı!
'Jet Sosyete'nin yıldızı Ecem Uzun evlilik yolundaki ilk adımı attı! Jet Sosyete dizisinin yıldızı Ecem Uzun sevgilisi Deniz Şeremetli ile evlilik yolundaki ilk adımı attı. Ecem Uzun önceki akşam nişanlandı. Ünlü çift yaza düğün yapmayı düşünüyor.
8.03.2022 Magazin
Şeref Bey dizisi ne zaman başlıyor? Şeref Bey dizisi konusu ne? İşte Şeref bey dizisi oyuncuları!
Şeref Bey dizisi ne zaman başlıyor? Şeref Bey dizisi konusu ne? İşte Şeref bey dizisi oyuncuları! Hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesinin anlatıldığı Şeref Bey dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği Şeref Bey dizisinin başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı gibi usta isimler yer alıyor. Dizinin danışmanlığını ise Ali Atay üstleniyor. Peki, Şeref Bey dizisi ne zaman başlıyor? Şeref Bey dizisi hangi kanalda? İşte Şeref Bey dizisi konusu ve oyuncuları!
20.12.2020 Gündem
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, BKM yapımı sevilen komedi dizisi Jet Sosyete, cuma günü başlıyor.
9.10.2019 Televizyon
‘Aman yanlış yazmayın, sadece arkadaşız’
‘Aman yanlış yazmayın, sadece arkadaşız’ 'Jet Sosyete'nin 'Alara'sı Ecem Uzun, geçtiğimiz gün erkek arkadaşıyla Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takılınca panik yaşadı.
14.08.2019 Magazin
Yıldız Tilbe Jet Sosyete'de
Yıldız Tilbe Jet Sosyete'de Jet Sosyete'nin 2. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Jet sosyete yeni bölümde diziye Yıldız Tilbe konuk oluyor.
12.10.2018 Televizyon
Jet Sosyete 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Jet Sosyete 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Jet Sosyete 2. yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. İlk bölümüyle Pazar akşamı ekrana gelen Jet Sosyete dizisi konusu ve kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Çok beğenilen Jet Sosyete'nin son bölümünün ardından 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.
20.02.2018 Gündem
Jet Sosyete ilk bölüm bu akşam yayınlanacak! İşte 1. bölüm fragman...
Jet Sosyete ilk bölüm bu akşam yayınlanacak! İşte 1. bölüm fragman... Jet Sosyete ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. STAR TV'nin yeni dizisi olan Jet Sosyete 1. bölüm fragmanı büyük ilgi gördü. İşte Jet Sosyete dizisinin konusu ve oyuncuları...
18.02.2018 Gündem
Jet Sosyete'nin yayın tarihi belli oldu!
Jet Sosyete'nin yayın tarihi belli oldu! Star TV'nin yeni dizisi Jet Sosyete'nin ilk bölümün yayın tarihi belli oldu. Jet Sosyete'nin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Jet Sosyete'nin yayın tarihi...
6.02.2018 Magazin
Jet Sosyete dizisinin 1. bölüm yayın tarihi belli oldu! Jet Sosyete fragmanı...
Jet Sosyete dizisinin 1. bölüm yayın tarihi belli oldu! Jet Sosyete fragmanı... Jet Sosyete 1. bölüm yayın tarihi belli oldu. Star TV'de yeni başlayacak olan Jet Sosyete dizisinin ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte heyecanla beklenen Jet Sosyete'nin başlayacağı tarih ve merak edilen oyuncu kadrosu...
6.02.2018 Gündem
Jet Sosyete fragmanı yayınlandı! Jet Sosyete dizi konusu ve oyuncuları...
Jet Sosyete fragmanı yayınlandı! Jet Sosyete dizi konusu ve oyuncuları... Merakla başlaması beklenen dizi Jet Sosyete'nin ilk fragmanı yayınlandı. Başarılı oyuncu ve yazar Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete'de ünlü oyuncular yer alıyor. İşte Jet Sosyete dizisinin konusu, oyuncuları ve ilk fragmanı...
24.01.2018 Gündem
'Jet Sosyete' geliyor!
'Jet Sosyete' geliyor! Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, 3 yıl aranın ardından yeni bir komedi dizisi ile ekrana geri dönüyor.
20.01.2018 Televizyon
Sanatla da ilgilenirim gündüz kuşağını da izlerim
Sanatla da ilgilenirim gündüz kuşağını da izlerim Nurgül Yeşilçay... Rol aldığı İran yapımı ‘Güzel Cin’ filminden, sektörün içinde olup da saklamayı ustalıkla başardığı özel hayatına kadar birçok konuyu konuştuk...
23.12.2017 Arşiv
Her şeyim sensin!
Her şeyim sensin! ‘Vatanım Sensin’ dizisinin Leon’u Boran Kuzum, ‘Martı’ isimli tiyatro oyunundaki rol arkadaşı Ecem Uzun ile önceki gece Karaköy Mitte çıkışı görüntülendi
2.11.2017 Magazin
Sahnede tiyatro rüzgarı esiyor
Sahnede tiyatro rüzgarı esiyor Tiyatro sezonu açıldı, edebiyat uyarlamalarının yanında, duayenler isimler yeni oyunlarıyla hayranları karşısına çıkıyor. İzleyici sayısı son 10 yılda rekor kırarak üç kat arttı. Özel tiyatrolar ise 5 yıl öncesine göre yüzde 50 artarak sayıları 150’yi geçti!
21.10.2017 Arşiv
İstanbul sahnesi perdelerini açıyor
İstanbul sahnesi perdelerini açıyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 21. İstanbul Tiyatro Festivali, 13-26 Kasım tarihleri arasında, zengin bir programla tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
9.10.2017 Magazin
Sinemaseverler Anadolu’da buluşuyor
Sinemaseverler Anadolu’da buluşuyor Anadolu Üniversitesi Uluslararası Eskişehir Film Festivali 5-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında 19. kez sinemaseverlerle buluşuyor.
3.05.2017 Magazin
Festivalin en iyileri belli oldu
Festivalin en iyileri belli oldu İKSV tarafından düzenlenen 36. İstanbul Film Festivali’nin kazananları belli oldu. Sarı Sıcak en iyi film ödülünü alırken, en iyi yönetmen ödülünü ise Yeşim Ustaoğlu aldı
15.04.2017 Magazin
Koca dünyada yeri olmayanlar
Koca dünyada yeri olmayanlar Reha Erdem’in Koca Dünya’sı, sembollerle örülü anlatımı ve Ecem Uzun’un göz dolduran performansıyla ilgiye değer bir film.
7.04.2017 Arşiv
Aladağ için sahneye çıkıyorlar
Aladağ için sahneye çıkıyorlar Aladağ’da çıkan yurt yangınında hayatını kaybeden 11 kız öğrenci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ses Tiyatrosu’nda yapılacak okuma tiyatrosuyla anılacak.
5.03.2017 Kültür Sanat
Kadınların sesi olacaklar
Kadınların sesi olacaklar Aladağ’da çıkan yurt yangınında hayatını kaybeden 11 kız öğrenci, 11 kadın yazarın yazdığı metinlerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ses Tiyatrosu’nda yapılacak okuma tiyatrosuyla anılacak.
4.03.2017 Magazin
Ben de ‘başkaları ne der?’ lafına takılmışım
Ben de ‘başkaları ne der?’ lafına takılmışım Dört başı mamur bir Yeşim Ustaoğlu filmi. Hatta altını çizmek gerekir ki ‘bir kadın filmi’ Tereddüt... Bu hafta vizyona giren filmin oyuncularından Funda Eryiğit’le konuştuk. Sohbetimize filmin bir diğer yıldızı Ecem Uzun da dahil oldu.
17.12.2016 Arşiv
Hindistan’dan iki ödül
Hindistan’dan iki ödül Yeşim Ustaoğlu’nun son filmi ‘Tereddüt’, Hindistan’da düzenlenen Uluslararası Kerala Film Festivali’nden iki ödülle birden döndü...
17.12.2016 Magazin
Gala şıklığı
Gala şıklığı Yeşim Ustaoğlu’nun yönettiği ve yılın en merakla beklenen yerli yapımların başında gelen “Tereddüt”ün galası önceki gece Cinemaximum Kanyon’da yapıldı...
9.12.2016 Magazin
En İyi Ulusal Uzun Metraj Film ‘Albüm’
En İyi Ulusal Uzun Metraj Film ‘Albüm’ 69. Cannes Film Festivali’nden ‘Yenilikçilik Ödülü’nün yanı sıra birçok festivalden ödül ile dönen ‘Albüm’, 4. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nde ‘En İyi Ulusal Uzun Metraj Film Ödülü’ne layık görüldü
19.11.2016 Magazin
'Altın Portakal'a 'Mavi Bisiklet' damgasını vurdu
'Altın Portakal'a 'Mavi Bisiklet' damgasını vurdu Türkiye'nin sinemadaki en uzun soluklu festivali 53'üncü Uluslararası Antalya Film Festivali'nde 'Mavi Bisiklet' filmi, 'En İyi Film', 'En İyi Yönetmen' ve 'En İyi Senaryo' dalında 32 Altın Portakal kazandı. Filmin yönetmeni Ümit Köreken, ödülünü çocuklara adadı.
23.10.2016 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ecem Uzun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ecem uzun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.