Ece Yörenç

Ece Yörenç

Son dakika ece yörenç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ece yörenç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ece yörenç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Yörenç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece yörenç gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 ece yörenç haberi bulunmuştur. Tüm ece yörenç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi konusu nedir? Serenay Sarıkaya'lı Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncuları kimler? İkinci sezonu var mı?
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi konusu nedir? Serenay Sarıkaya'lı Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncuları kimler? İkinci sezonu var mı? Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın başrolünde olduğu Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi Netflix platformunda 9 Mayıs'ta ilk sezonuyla gösterime girecek. Ece Yörenç imzalı Kimler Geldi Kimler Geçtiği dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Detaylara gelin birlikte bakalım.
16.04.2024 Magazin
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı...
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı... Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin bebekleri dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Magazin
Gonca Vuslateri hastaneye kaldırıldı! 'Çığlıklarım...'
Gonca Vuslateri hastaneye kaldırıldı! 'Çığlıklarım...' Koronavirüs tedavisine hastanede devam edilen oyuncu Gonca Vuslateri'nin belinden aşağı kaynar su döküldü. Vuslateri, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Çığlıklarımla İstanbul'u ayağa kaldırdım" dedi.
20.04.2021 Magazin
Berrak Tüzünataç galoşları ayağında unuttu!
Berrak Tüzünataç galoşları ayağında unuttu! Oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gün Bebek’te bir güzellik merkezinde objektiflere takıldı.
30.01.2021 Magazin
Berrak Tüzünataç'ın ev telaşı!
Berrak Tüzünataç'ın ev telaşı! Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı iddia edildi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.
8.01.2021 Magazin
Ayaklarını sevgilisinin sırtında gezdirdi! Ünlü oyuncu...
Ayaklarını sevgilisinin sırtında gezdirdi! Ünlü oyuncu... İş insanı Berk Suyabatmaz’la ayrılan şimdilerde senarist Ece Yörenç’in oğlu Ali Yörenç’le aşk yaşamaya başlayan oyuncu Berrak Tüzünataç, ayaklarını sevgilisinin sırtında gezdirip masaj yaptı.
8.12.2020 Magazin
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' fragmanı
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' fragmanı 'Fatmagül’ün Suçu Ne?', Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün Kanal D'de!
28.11.2020 Televizyon
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? Medcezir oyuncuları kim?
Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? Medcezir oyuncuları kim? Corona virüs nedeniyle pek çok kişi evde sosyal izolasyon sürecini yaşıyor. Çoğu televizyon kanalı da evde karantina sürecinde yayınlandığı dönemde en çok izlenen dizileri ekranlara getiriyor. Bu dizilerden biri de Seranay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolerini paylaştığı Medcezir dizisi. Diziyi yeniden izlemek isteyenler de Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? sorularını aratıyor. İşte Medcezir yayın tarihi...
17.04.2020 Gündem
Medcezir hangi kanalda 2020? Medcezir ne zaman başlayacak? Tekrar mı başlayacak?
Medcezir hangi kanalda 2020? Medcezir ne zaman başlayacak? Tekrar mı başlayacak? Medcezir tekrar başlayacak mı? sorusu yoğun bir şekilde sorulmaya başlandı. 2013 yılında yayın hayatına başlayan Medcezir dizi büyük ilgi görmüş ve geniş hayran kitlesine ulaşmıştı. Serenay Sarıkaya’nın Medcezir paylaşımı hayranları sevindirdi ve arama motorlarına yöneltti. Corona virüsü nedeniyle setlere ara verilince, kanallar eski dizileri yayına koymaya başladı. Tekrar bölümleriyle yeniden izleyicisi ile bulaşacak olan Medcezir hangi kanalda 2020? Medcezir ne zaman başlayacak?
16.04.2020 Gündem
'Aşk-ı Memnu' hukuk savaşını kazandı
'Aşk-ı Memnu' hukuk savaşını kazandı Aşk-ı Memnu' dizisi, 'Yasak Meyve' adıyla Romanya'nın ünlü kanalında ekrana geldi. Ancak dizinin izinsiz yayınlanması ve birebir kopya olması 'Aşk-ı Memnu' senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun dava açmasına sebep olmuştu.
29.01.2020 Televizyon
Medcezir fırtınası yıllar sonra da devam ediyor
Medcezir fırtınası yıllar sonra da devam ediyor Medcezir dizisinin resmi Youtube kanalı, büyük bir başarıya imza attı.
28.07.2017 Televizyon
Beren Saat'e Marion Cotillard şoku!
Beren Saat'e Marion Cotillard şoku! Sabahattin Ali’nin ‘Kürk Mantolu Madonna’ kitabından uyarlanan sinema filminde başrolde yer alacak oyuncu belli oldu.
22.06.2017 Magazin
Beren Saat ile İlker Kaleli sürprizi!
Beren Saat ile İlker Kaleli sürprizi! İlker Kaleli ve Beren Saat ‘Kürk Mantolu Madonna’ filminde yer alacak...
29.03.2017 Televizyon
Cesur ve Güzel dizisinde şok ayrılık!
Cesur ve Güzel dizisinde şok ayrılık! Star Tv ekranında perşembe günleri yayınlanan Cesur ve Güzel dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı.
6.03.2017 Televizyon
Cesur ve Güzel'de yeni oyuncu sürprizi!
Cesur ve Güzel'de yeni oyuncu sürprizi! Perşembe günlerinin ilgiyle izlenen dizisi Cesur ve Güzel'e başarılı bir oyuncu daha eklendi. Başarılı kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çeken Cesur ve Güzel'in 15. yeni bölümü itibariyle yeni oyuncu izlenebilecek.
29.09.2021 Gündem
Cesur ve Güzel 14. bölüm fragmanı yayınlandı!
Cesur ve Güzel 14. bölüm fragmanı yayınlandı! Cesur ve Güzel son bölümüyle yine reyting listelerini alt üst etti. Star Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Cesur ve Güzel 14. yeni bölüm fragmanı büyük bir merakla bekleniyor. Cesur ve Güzel tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
'Bu Şehir Arkandan Gelecek'te sürpriz değişiklik!
'Bu Şehir Arkandan Gelecek'te sürpriz değişiklik! Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, bugünkü yazısında Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisiyle ilgili önemli bir bilgi aktardı.
19.01.2017 Televizyon
'Cesur ve Güzel' dizisinde büyük itiraf: Ben sana aşık oldum
'Cesur ve Güzel' dizisinde büyük itiraf: Ben sana aşık oldum 'Cesur ve Güzel' dizisinin yeni bölümüne, 'Cesur' ve 'Sühan’ın aşk sahneleri damgasını vuracak.
11.01.2017 Magazin
Bu Şehir Arkandan Gelecek zirvede başladı!
Bu Şehir Arkandan Gelecek zirvede başladı! Ay Yapım’ın yeni dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ratinglerde AB grubunda 6.59 izlenme oranıyla birinci oldu. İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan dizi, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturarak günün en çok konuşulan programı oldu.
5.01.2017 Televizyon
Ebru Şallı ve Cem Yılmaz'ın gizli evi!
Ebru Şallı ve Cem Yılmaz'ın gizli evi! Ebru Şallı ile Cem Yılmaz birbirlerinden kopamağı iddia edildi. Sevgililerin Cem Yılmaz’ın Levent’teki lüks dairesinde buluştuğu konuşuluyor.
2.01.2017 Magazin
Cesur ve Güzel'de taşlar yerinden oynuyor!
Cesur ve Güzel'de taşlar yerinden oynuyor! Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı "Cesur ve Güzel" de bu akşam taşlar yerinden oynuyor.
29.12.2016 Magazin
Kerem Bursin boksör oldu! İşte yeni dizisi...
Kerem Bursin boksör oldu! İşte yeni dizisi... Ay Yapım imzalı, başrollerini Kerem Bürsin, Leyla Lidya Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un paylaştığı "Bu Şehir Arkandan Gelecek'in merakla beklenen ilk bölüm tanıtımı yayınlandı...
26.12.2016 Televizyon
Cesur ve Güzel'de romantik kaçamak!
Cesur ve Güzel'de romantik kaçamak! Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde babası Tahsin'in, Adalet'le olan sürpriz evliliği Sühan'ı derinden sarsıyor. Yeni bölümde Sühan'ın yaralarını Cesur saracak.
22.12.2016 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ece Yörenç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece yörenç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.