Dvd

Dvd

Son dakika DVD haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DVD ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DVD haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dvd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dvd gelişmeleri de dahil olmak üzere 575 dvd haberi bulunmuştur. Tüm dvd haberleri aşağıda listelenmiştir.
İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı dava 11 Kasım'a ertelendi
İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı dava 11 Kasım'a ertelendi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada tanık dinlenmesine karar verildi. Dava 11 Kasım'a ertelendi.
21.09.2022 Siyaset
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...'
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...' Sosyal medya platformlarının popülerliklerini koruyabilmeleri ve trend kalabilmeleri için sık sık yeniliklere başvurmaları şart. Bu yenilikler özellikle Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda kullanıcıların beklentileriyle şekilleniyor. Twitter'ın bir süredir 'Articles' adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde kullanıcıların 280 karakter sınırına takılmadan istedikleri uzunlukta paylaşımlar yapabilmesinin önü açılmış olacak. Peki Twitter'ın yeni özelliği kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabilir mi? Kullanıcılar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir mi? Uzmanlar bu yeni özelliğin getirebileceği olası tehlikelere dikkat çekti.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Hastanede ölüye cinsel istismar skandalı! Kan dondurdu
Hastanede ölüye cinsel istismar skandalı! Kan dondurdu İngiltere’de daha önce 100 cesede tacizde bulunduğunu itiraf eden bir hastane çalışanının iki kişiyi de öldürdüğü ortaya çıktı. Mahkemede suçunu itiraf eden 67 yaşındaki David Fuller’in evinde yapılan aramalarda milyonlarca dosya uygunsuz görüntünün arşivlendiği belirtildi. Olay ile ilgili açıklamada bulunan ülke İçişleri Bakanı Priti Patel, Bu şok edici bir vaka. İşlenen suçların mide bulandırıcılığı, anlaşılır bir şekilde kamuoyunda tiksinmeye ve endişeye neden olacaktır” dedi.
5.11.2021 Dünya
Format nasıl atılır? Bilgisayara format atmanın en kolay yolu nedir?
Format nasıl atılır? Bilgisayara format atmanın en kolay yolu nedir? Günümüzde bilgisayarlar çok kullanılan ve pek çok işlemi gerçekleştiren cihazlardır. Bilgisayarlar çoğu zaman arızalanmakta veya programlar düzgün bir şekilde açılmamaktadır. Bu nedenle bilgisayarlara format atma yöntemleri sıklıkla araştırılmaktadır. Bilgisayarlara format atmak oldukça kolay bir işlem olmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Jeff Bezos'un SpaceX'e açtığı dava ertelendi! Sebebi...
Jeff Bezos'un SpaceX'e açtığı dava ertelendi! Sebebi... Blue Origin'in 7 GB'tan büyük PDF halindeki devasa dava dosyası, kurumun bilgisayarlarının çökmesine neden oluyor.
3.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Binlerce kişiye gönderiliyor! Dolandırmak için yaptıkları...
Binlerce kişiye gönderiliyor! Dolandırmak için yaptıkları... Vatandaşlar bir dolandırıcılık olayı ile daha karşı karşıya.Her e-posta’da kendisini ilgili konunun uzmanı olarak tanıtan kişiler tamamen tüketiciyi aldatmaya yönelik...Böyle e-postalarla karşılaştığınızda işte yapmanız gerekenler...
19.07.2019 Gündem
Halka 18. bölüm fragmanı
Halka 18. bölüm fragmanı Büyük bir merakla beklenen Halka dizisinin 18. bölüm fragmanı yayınlandı.
15.05.2019 Televizyon
Osman Sınav: Kendimi dövdüğümü hatırlıyorum
Osman Sınav: Kendimi dövdüğümü hatırlıyorum Ünlü Yönetmen Osman Sınav, Buket Aydın ile 40'ın bu haftaki konuğu oldu.
8.05.2019 Televizyon
Halka 17. bölüm fragmanı
Halka 17. bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında izleyenlerle buluşan Halka dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı.
8.05.2019 Televizyon
Süt desteği ile ilgili yeni gelişme! Ödemeler bankaya...
Süt desteği ile ilgili yeni gelişme! Ödemeler bankaya... Süt üreticilerine bu yıl yapılacak çiğ süt desteği ve süt piyasasının düzenlenmesine ilişkin hususlar belirlendi. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ödemeler bankalar aracılığı ile yapılacak.
14.03.2019 Ekonomi
Öğrencilerden 'sıfır atık' sergisi
Öğrencilerden 'sıfır atık' sergisi Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki Celal Şükrü Sayınsoy Ortaokulu'nda öğrenciler tarafından, atık maddeler değerlendirilerek yapılan çeşitli tasarımlar, 'Sıfır Atık' adı altında sergilendi.
25.02.2019 Eğitim
Netflix, Organize İşler 2'ye ne kadar ödedi?
Netflix, Organize İşler 2'ye ne kadar ödedi? Cengiz Semercioğlu, günlerdir manşetleri meşgul eden konuyu köşesine taşıdı.
19.02.2019 Magazin
Şok detaylar ortaya çıktı! 'Kızlara sor, dövmek isterler mi?'
Şok detaylar ortaya çıktı! 'Kızlara sor, dövmek isterler mi?' KKTC'nin Mağusa kentinde 2018 yılının Ocak ayında Nijerya uyruklu Kennedy T. Dede’yi evinden kaçırarak Çanakkale Göleti'ne götüren ve ciddi şekilde darp ederek ölümüne neden olan 5 sanığın duruşmasına devam edildi. Sanıkların ses kayıtlarının dinletildiği duruşmada ilginç detaylar ortaya çıktı.
14.11.2018 Yaşam
Sosyal medyayı ayaklandıran sahne!
Sosyal medyayı ayaklandıran sahne! ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Vedat'ın Nazar'a işkence yaptığı sahneler sosyal medya kullanıcılarından tepki topladı.
4.10.2018 Televizyon
Sunal ailesinden flaş karar!
Sunal ailesinden flaş karar! Kemal Sunal'ın ailesi 'telif hakkı' davasını Anayasa Mahkemesi'ne taşıyor
19.09.2018 Magazin
Sony, fragman yerine yanlışlıkla tüm filmi paylaştı
Sony, fragman yerine yanlışlıkla tüm filmi paylaştı Sony Pictures, geçen yıl piyasaya çıkardığı "Khali the Killer"adlı filmin fragmanı yerine yanlışlıkla tüm filmi YouTube'a yükledi. Şirket, hayatı 6 saat sonra fark edince filmi tamamen kaldırdı.
4.07.2018 Dünya
Uykusuz gecelerin sorumlusu sizsiniz
Uykusuz gecelerin sorumlusu sizsiniz Son zamanlarda çok mu uykusuz kalıyorsunuz? Arkadaşlarınızla diziler ve filmler dışında bir şey konuşmuyor musunuz? Milyonlar artık online dizi ve film izleme platformlarıyla yeni bir bağımlılık yaşıyor
16.06.2018 Yaşam
Sevgililer Günü’nde burçlara göre hediye önerileri
Sevgililer Günü’nde burçlara göre hediye önerileri Kimisinin çok önemsediği kimisi tarafından da hiç umursanmayan ama her daim çok konuşulan Sevgililer Günü geldi çattı. Hediye almak isteyenlerin ise kafası karışık. Sevgilinize ya da eşinize hediye almak için burcunun özelliklerinden yardım alabilirsiniz
12.02.2018 Magazin
Münevver Karabulut davasında FETÖ şüphesi
Münevver Karabulut davasında FETÖ şüphesi Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensupları aracılığıyla davayı yönlendirdiğini öne sürerek, "Evde bulunan ve olay yeri inceleme kayıtlarına dahi geçmeyen 700 bin Euro'nun FETÖ'ye aktarılmış olabileceğini düşünüyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Ebru marka  oluyor
Ebru marka oluyor 22 yıllık kariyerine televizyon programı, yemek kitabı, pilates DVD’si, kozmetik ve tekstil ürünleri sığdıran Ebru Şallı, artık marka oluyor.
28.10.2017 Magazin
Kumpas dava ve soruşturmalarının savcısına üç kez ağırlaştırılmış müebbet
Kumpas dava ve soruşturmalarının savcısına üç kez ağırlaştırılmış müebbet Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) iltisakı nedeniyle meslekten ihraç edilen ve "Ergenekon", "Balyoz" ve "Poyrazkoöy" gibi kumpas davalarına ve soruşturmalarına bakan eski İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Ercan Şafak hakkında "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs", "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs", "TBMM'yi ortadan kaldırmaya teşebbüs" ve "silahlı terör örgütüne üye olma" suçlarından üç kez ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
Şifreli oyunla Gülen kitaplarını okumuşlar!
Şifreli oyunla Gülen kitaplarını okumuşlar! Örgütün havacı subaylarından sorumlu “abisi”, elebaşı Gülen’in kitapları ve örgüt propagandasının yapıldığı yayınların özel olarak geliştirilmiş ‘Bounce’ adlı şifreli oyun üzerinden subaylara okutulduğunu itiraf etti
29.09.2021 Gündem
O villadaki 700 bin dolarlık büyük sır! 3 ay kaldı...
O villadaki 700 bin dolarlık büyük sır! 3 ay kaldı... Münevver Karabulut’un katili Garipoğlu’nun villasındaki 700 bin doları tutanağa geçirmeyen polisler hakkındaki dava karara bağlanamazsa yıl sonunda zaman aşımına girecek.
29.09.2021 Gündem
Katar’a saldırı Denizli’ye uzandı
Katar’a saldırı Denizli’ye uzandı Katar Haber Ajansı’na yönelik gerçekleştirilen siber saldırının ucu Denizli’ye uzandı. Yapılan araştırmaların ardından Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yaşayan M.V. hakkında soruşturma başlatıldı, polis M.V.’ye ait dijital verilere el koydu.
29.09.2021 Gündem
Mardin'de PKK'ya ait mühimmatlar ele geçirildi
Mardin'de PKK'ya ait mühimmatlar ele geçirildi Mardin'in Derik İlçesi'nde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda arazide gizlenmiş 4 anti-tank roket mühimmatı ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dvd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dvd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.