Duyurdu

Duyurdu

Son dakika duyurdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duyurdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duyurdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duyurdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duyurdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 41.341 duyurdu haberi bulunmuştur. Tüm duyurdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akaryakıt fiyatları ile ilgili yeni karar! EPDK duyurdu
Akaryakıt fiyatları ile ilgili yeni karar! EPDK duyurdu Akaryakıt istasyonlarında yapılan satışlarda, farklılaştırılmış olsun veya olmasın aynı tür akaryakıtlar için fiyat farkı uygulanmayacak.
5.05.2024 Ekonomi
Koç Metalurji halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji Koç'un mu, kimin, koç metalurji kaç lot verir, hangi bankalarda var?
Koç Metalurji halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji Koç'un mu, kimin, koç metalurji kaç lot verir, hangi bankalarda var? Koç Metalurji Halka Arz A.Ş halka arz oluyor. Yatırımcılar, Koç Metalurji şirketinin talep toplama tarihlerini ve diğer detayları araştırmaya başladı. SPK bültenine göre, Koç Metalurjinin pay başına 20,50 liradan halka arzına onay verildi. Peki, Koç Metalurji halka arz ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?
4.05.2024 Ekonomi
Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı
Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çaldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şahsın yakalandığını ve tutuklandığını açıkladı.
4.05.2024 Gündem
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler TFF 2. Lig Beyaz Grup son haftasında çarpıcı olaylar yaşandı. Son haftaya lider giren Esenler Erokspor'un rakibi Serik Belediyespor maça U19 takımıyla çıkma kararı aldı, bu durumu protesto eden Vanspor FK da Bursaspor maçına U19 takımıyla çıkıp maçın 22. dakikasında sahadan çekildi.
4.05.2024 Futbol
Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı
Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı İtalya Serie A'da Roma ile karşılaşacak olan Juventus'ta Kenan Yıldız şoku yaşandı. Teknik Direktör Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız hakkında kötü haberi duyurdu.
4.05.2024 Süper Lig
81 ilaç geri ödeme listesine alındı! Bakan Işıkhan duyurdu
81 ilaç geri ödeme listesine alındı! Bakan Işıkhan duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 81 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.
4.05.2024 Ekonomi
Benzin ve motorin fiyatlarında yeni dönem! EPDK kararı duyurdu, resmen değişti
Benzin ve motorin fiyatlarında yeni dönem! EPDK kararı duyurdu, resmen değişti Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. EPDK'dan benzin ve motorin fiyatıyla ilgili yeni karar verildi. 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor. İşte detaylar...
4.05.2024 Ekonomi
İliç'teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
İliç'teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden sahasında meydana gelen heyelanda iki işçiye daha ulaşıldığını duyurdu.
4.05.2024 Gündem
Ali Koç 'Süper Kupa'mızı çöpe attık' deyip gelecek sezon için de kararını duyurdu
Ali Koç 'Süper Kupa'mızı çöpe attık' deyip gelecek sezon için de kararını duyurdu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nun Seçimli Genel Kurul olarak düzenlenmesi gündemi ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Koç 'Süper Kupa'mızı çöpe attık' diyerek gelecek sezon için Türkiye Kupası kararını açıkladı. İşte detaylar...
3.05.2024 Fenerbahçe
Kuş gripli ineklerin sütüne karıştı! Sütünü içen kediler hayatını kaybetti
Kuş gripli ineklerin sütüne karıştı! Sütünü içen kediler hayatını kaybetti Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) halk sağlığı kurumu CDC; 30 Nisan tarihli raporunda ABD’ye 2021 yılında giren patojenik kuş gribinin (H5N1) Kansas ile Teksas eyaletinde büyük baş hayvanlarda başlayan kuş gribi, çiftliklerde çiğ süt içen kedilerin ölmesine neden oldu. ABD kurumları, kuş gribinin türler arası bulaştığına dikkat çekerek bir dizi önlem aldıkları açıkladılar.
3.05.2024 Gündem
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı”
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı” Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana ihracatının 2024 yılı Nisan döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,8 artış ile 238 milyon 702 bin dolara ulaştığını belirtti. Başkan Kıvanç, “Adana olarak Ocak-Nisan 2024 döneminde ise 2023 yılının aynı dönemine göre Adana ihracatı yüzde 7,9 artış ile 1 milyar dolara ulaşmıştır” dedi.
3.05.2024 Adana
Formula 1 Türkiye’ye ne zaman gelecek? Formula 1 Türkiye’de en son ne zaman yapıldı, kaç defa yapıldı? Baka Işık duyurdu!
Formula 1 Türkiye’ye ne zaman gelecek? Formula 1 Türkiye’de en son ne zaman yapıldı, kaç defa yapıldı? Baka Işık duyurdu! Formula 1 İstanbul'da son olarak 2021 yılında düzenlenmişti. İstanbul Park'ta 2005-2011 yılları arasında ve 2020 ile 2021'de toplam 9 yarış düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Formula 1'in Türkiye'ye getirilmesi ile ilgili müjdeyi verdi. Peki, Formula 1 Türkiye’ye ne zaman gelecek?
3.05.2024 Gündem
MSB duyurdu! 32 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi
MSB duyurdu! 32 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen açıklamada, 'Tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz.' ifadeleri kullanıldı.
3.05.2024 Gündem
1 Mayıs'ta polise saldırıp kaçan 29 kişi yakalandı! Aralarında fenomen de var
1 Mayıs'ta polise saldırıp kaçan 29 kişi yakalandı! Aralarında fenomen de var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs günü Saraçhane'de polise saldıran ve fiziki müdahalede bulunan 29 şüphelinin kaçtıkları adreslerde yakalandığını duyurdu. Öte yandan polise saldıran grup arasında bulunan sosyal medya fenomeni 'Basel' de gözaltına alındı.
3.05.2024 Vatan TV
Gram altın için yatırımcıya çok önemli uyarı! Uzmandan 'hazır olun' mesajı geldi
Gram altın için yatırımcıya çok önemli uyarı! Uzmandan 'hazır olun' mesajı geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Fed açıklamaları sonrası altın fiyatları ibresini aşağı döndürdü. Bununla beraber yatırımcısı 'Altın gram fiyatı için düşüş sürecek mi' sorusuna yanıt arıyor. İslam Memiş, ONS yönlü gerileyen altın gram fiyatı için kritik rakamları duyurdu. 'Hazır olun' diyen İslam Memiş, ONS ve gram altın tarafında düşüşlerin süreceğini ifade etti. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
1 Mayıs'ta polise saldırıp kaçan 29 kişi yakalandı! Aralarında fenomen de var
1 Mayıs'ta polise saldırıp kaçan 29 kişi yakalandı! Aralarında fenomen de var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs günü Saraçhane'de polise saldıran ve fiziki müdahalede bulunan 29 şüphelinin kaçtıkları adreslerde yakalandığını duyurdu. Öte yandan polise saldıran grup arasında bulunan sosyal medya fenomeni 'Basel' de gözaltına alındı.
3.05.2024 Gündem
2024 MSB mayıs celbi askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı
2024 MSB mayıs celbi askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı Mayıs celbi askerlik yerleri belli oldu. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, mayıs 2024 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlülerin askerlik yerleri online sistem üzerinden ilan edildi.
3.05.2024 Gündem
Türkiye'nin kararı İsrail'i çileden çıkardı: Bu sadece bir cephe Ankara'nın tavrı sertleşiyor
Türkiye'nin kararı İsrail'i çileden çıkardı: Bu sadece bir cephe Ankara'nın tavrı sertleşiyor Türkiye'nin İsrail ile olan tüm ticaretini durdurması dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. İsrail'den Türkiye'ye ilk tepki gelirken İsrail medyası acı bir itirafta bulundu ve Türkiye'nin hamlesinin İsrail ekonomisi için ağır sonuçları olacağını yazdı.
3.05.2024 Dünya
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024?
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024? DGS başvuru tarihi yaklaştıkça, DGS konuları, puan hesabı ve sınav tarihine yönelik araştırmalarda yoğunluk arttı.   Dikey Geçiş Sınavı başvuru kılavuzu ile adaylar başvurularına başlayacak. Sınav ücreti de kılavuz ile beraber netlik kazanacak. ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden, aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile gerçekleşecek başvurular, mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Peki, DGS 2024 ne zaman, başvuru tarihi 2024 ne zaman? DGS puan hesaplama ve sıralama hesaplama nasıl yapılır? İşte DGS konuları ve DGS başvuru tarihi 2024…
2.05.2024 Gündem
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! Kuraklık ve su kaynakları kesildi..
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! Kuraklık ve su kaynakları kesildi.. Manisa'nın Salihli, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçeleri sınırlarında 'Ulusal öneme sahip sulak alan' tescilli, 'kuş cenneti' olarak bilinen Marmara Gölü, Devlet Su İşleri (DSİ) 2'nci Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, Manisa'da yaşanan kuraklık ve su kaynaklarının kesilmesiyle tamamen kuruyan Marmara Gölü'nü kurtarmak için DSİ tarafından hazırlanan projenin 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacağını duyurdu.
2.05.2024 Gündem
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç'ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 42 şüpheli yakalandı.
2.05.2024 Gündem
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki dövüş, boks severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Eski ağır siklet dünya şampiyonu Mike Tyson, YouTuber Jake Paul ile Temmuz ayında maç yapacak. Peki, Jake Paul-Mike Tyson maçı ne zaman, dövüş maçı saat kaçta yapılacak? Jake Paul ve Mike Tyson’un maçının kuralları neler?
1.05.2024 Şampiy10
Bakan Fidan: Türkiye, İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacak
Bakan Fidan: Türkiye, İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacak Dışişleri Bakanı Fidan Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile temaslarda bulundu. Bakan Fidan, Türkiye'nin İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacağını bildirdi.
1.05.2024 Gündem
MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde 2 terörist öldürüldü
MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde 2 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı
1.05.2024 Gündem
Valilik'ten vatandaşlara dikkat çeken uyarı! Adana’da sağanak yağış bekleniyor
Valilik'ten vatandaşlara dikkat çeken uyarı! Adana’da sağanak yağış bekleniyor Valilik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre bugün Adana’da gök gürültülü sağanak yağış olabileceğini duyurdu.
2.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Duyurdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duyurdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.