Duygusal Mesaj

Duygusal Mesaj

Son dakika duygusal mesaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duygusal mesaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duygusal mesaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duygusal Mesaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duygusal mesaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 487 duygusal mesaj haberi bulunmuştur. Tüm duygusal mesaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölmüş anneye, babaya duygusal kandil mesajları 2024: 11 Ocak ölen anneye dualı, kısa Regaip Kandil mesajları! (
Ölmüş anneye, babaya duygusal kandil mesajları 2024: 11 Ocak ölen anneye dualı, kısa Regaip Kandil mesajları! ( Regaip Kandili mesajları için vatandaşların araştırmaları başladı. 11 Ocak 2024 Perşembe günü müslüman dünyası tarafından kutlanacak olan ve Üç Ayları müjdeleyen Regaip Kandili'nde annesini, babasını kaybetmiş kişiler, duygusal Regaip mesajlarını gündemine aldı. Annesine olan özlemi, kandil gecelerinde daha da artanlar bu gecenin hürmetine onlara rahmet dileklerinde bulunuyor. Biz de vefat etmiş anneye Regaip kandil mesajlarına yer verdik.
11.01.2024 Gündem
Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur’dan duygusal mesaj: İçim parçalanıyor
Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur’dan duygusal mesaj: İçim parçalanıyor Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan ve hastanede yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü 69 yaşında hayatını kaybetmişti. Ölümü herkesi derinden etkileyen Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur'dan duygu yüklü bir paylaşım geldi.
21.07.2023 Magazin
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım!
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım! MFÖ üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayatını kaybetmiş, 11 Temmuz'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçının 34 yıllık eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygusal bir paylaşım geldi.
19.07.2023 Magazin
Alişan yeğeninin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı!
Alişan yeğeninin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı! Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşinin eşine ve çocuklarına sahip çıkmıştı. Alişan, son olarak yeğeni Ceylan'ın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
11.07.2023 Magazin
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim Ali Özbir ve sunucu eşi Esra Erol sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. İki oğlunun babası Ali Özbir'in doğum gününü ve 13. Evlilik yıl dönümünü kutlayan sunucu Esra Erol'un paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
2.07.2023 Magazin
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba Afazi (söz yitimi) nedeniyle erken emekliliğe ayrılan, daha sonra hastalığı frontotemporal demans (FTD) olarak güncellenen Bruce Willis, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden aksiyon filmlerinin yıldız ismi, Babalar Günü'nde kızlarının duygusal paylaşımlarıyla gündeme geldi.
19.06.2023 Magazin
Babalar Günü için eşe mesajlar 2023! Yeni baba adayına en eğlenceli Babalar Günü mesajları, sözleri!
Babalar Günü için eşe mesajlar 2023! Yeni baba adayına en eğlenceli Babalar Günü mesajları, sözleri! Babalar Günü için eşe mesajlar araştırılmaya devam ediyor. 18 Haziran 2023 Babalar Günü'nde çocuklarının babasına duygusal mesaj yollamak isteyen eşler için Babalar Günü mesajlarını araştırdık. Geleceğin en güzel babasına mesajların da merak edildiği bu özel günde yeni baba adayları için güzel ve uzun Babalar Günü mesajları paylaşılıyor. 1910 yılında kutlanmaya başlanan Babalar Günü Haziran ayında kutlanıyor.
17.06.2023 Gündem
Sude Zülal Güler'den annesine duygusal mesaj: Seni çok özlüyorum
Sude Zülal Güler'den annesine duygusal mesaj: Seni çok özlüyorum 'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler'in annesi bir ay önce hayatını kaybetmişti. 21 yaşındaki oyuncu, annesine olan özlemini yaptığı duygusal bir paylaşımla dile getirdi.
19.05.2023 Magazin
Hamilelere Anneler Günü mesajları 2023! İlk kez annelik heyecanı yaşayan anne adaylarına duygusal mesaj, sözler
Hamilelere Anneler Günü mesajları 2023! İlk kez annelik heyecanı yaşayan anne adaylarına duygusal mesaj, sözler Hamilelere Anneler Günü mesajları 2023 araştırılmaya devam ediyor. 14 Mayıs 2023 Pazar günü kutlanacak Anneler Günü'nde annelerimize olan minnet ve şükran hislerimizi ifade edecek mesajları araştırmaya başladık. Ancak ilk kez annelik heyecanı yaşayacak olan anne adayları için özel olarak hazırlanmış Anneler Günü mesajlarını da haberimizde derledik.
13.05.2023 Gündem
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim Yeliz Şar(44), annesi Şehriban Şule Şar'ın acısıyla sarsılmasının ardından duygusal bir mesaj kaleme aldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından içini dökerek "Babamla buluştun, nurlar içinde uyuyun ama ben 5 yıl önce yarım kalmışken şimdi her şeyimi kaybettim" dedi.
23.04.2023 Magazin
Emily Ratajkowski'den duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım!
Emily Ratajkowski'den duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım! Sylvester Apollo adını verdiği oğlunun babası Sebastian Bear-McClard ile 4 yıllık evliliğini ihanete uğradığı için bitiren ABD'li model Emily Ratajkowski, oğlunun doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
7.03.2023 Magazin
Yunan lise öğrencilerinden Türkiye’ye duygu dolu mesajlar: Geçmiş olsun komşular
Yunan lise öğrencilerinden Türkiye’ye duygu dolu mesajlar: Geçmiş olsun komşular Yunanistan’da lise öğrencileri, Türkiye’de yaşanan deprem felaketi için topladıkları yardımları koydukları kolilerin üzerine “Geçmiş olsun komşular” ve “Seni önemsiyoruz” şeklinde duygu dolu mesajlar yazdı.
14.02.2023 Gündem
2 bin 500 yıllık aşk mesajının sırrı çözüldü
2 bin 500 yıllık aşk mesajının sırrı çözüldü Dört medeniyete başkentlik yapmış Unesco’ya aday dünyaca ünlü tarihi kent İznik’te Arkeoloji müzesinin yapımı tamamlandı. Kısa süre içerisinde resmi açılışı yapılacak olan müze ilk kez İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. Dünyanın en önemlilerinden biri olmaya aday müzenin içerisinde bulunan Büyük İskender’in generallerinden Antigonos’a ait lahit mezarın üzerine işlenmiş duygusal mesaj ise herkesi şaşırtacak. Müze 5 bin yıllık tarihe ev sahipliği yapmasıyla da dikkatleri çekiyor.
15.01.2023 Gündem
Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım!
Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım! 2019 yılında nikah masasına oturduğu Ece Dağıstanlı ile geçtiğimiz gün boşanan ünlü piyanist Fazıl Say'dan esprili bir paylaşım geldi.
2.12.2022 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a duygusal mesaj: Benim çiçeğim sen hep gül!
Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a duygusal mesaj: Benim çiçeğim sen hep gül! Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde rol alan Pelin Karahan bugün 38 yaşına bastı. Bedri Güntay da eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla kutladı.
6.10.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan duygusal mesaj: İyi ki senin gibi bir melekle yaşadım
Ebru Şallı'dan duygusal mesaj: İyi ki senin gibi bir melekle yaşadım Ebru Şallı, 2020 yılının nisan ayında kaybettiği oğlu Pars Tan'ın doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı mesajla kutladı.
25.09.2022 Magazin
Merve Terim'den duygusal mesaj: Geçen sene bugün hayatımın en kötü günlerinden biriydi
Merve Terim'den duygusal mesaj: Geçen sene bugün hayatımın en kötü günlerinden biriydi Teknik Direktör Fatih Terim ve Fulya Terim'in 38 yaşındaki büyük kızları Merve Terim Çetin geçtiğimiz yıl ikinci kez anne olacağının haberini vermiş ve haberden kısa bir süre sonra ise bebeğini kaybettiğini açıklamıştı. Terim, aradan geçen 1 yılın ardından Instagram hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı.
20.09.2022 Magazin
Alişan'dan yürek burkan paylaşım! "Benim için son doğum günü..."
Alişan'dan yürek burkan paylaşım! "Benim için son doğum günü..." Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl temmuz ayında koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Kardeşinin vefatının ardından zor günler geçiren Alişan, 46. yaşına girdi. Alişan sosyal medya hesabından duygusal mesaj paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Benim için son doğum günü kutlaması o seneydi..." dediği paylaşımı ile yine acısını, özlemini haykırdı.
19.06.2022 Magazin
Gülçin Ergül'den duygusal mesaj: Hep benimle olacak
Gülçin Ergül'den duygusal mesaj: Hep benimle olacak Trafik kazası geçiren Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışmıştı. Otomobilden Ergül yaralı olarak çıkmış, Lafçı ise hayatını kaybetmişti. Ergül, sevgilisinin doğum gününde sosyal medya hesabından duygusal ifadeler kullandı.
30.05.2022 Magazin
Alişan'dan ölen kardeşi Selçuk Tektaş'a duygusal mesaj!
Alişan'dan ölen kardeşi Selçuk Tektaş'a duygusal mesaj! Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz temmuz ayında korona nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Alişan, yaşasaydı bugün 42. yaş gününü kutlayacak olan kardeşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
12.05.2022 Magazin
Anıl Altan'dan Pelin Akil'e duygusal mesaj!
Anıl Altan'dan Pelin Akil'e duygusal mesaj! Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, 36 yaşına giren eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
18.04.2022 Magazin
Hamdi Alkan'dan duygusal paylaşım: Senden duyduğum her cümleye şükürler olsun
Hamdi Alkan'dan duygusal paylaşım: Senden duyduğum her cümleye şükürler olsun Geçtiğimiz günlerde Selen Görgüzel ile 8 yıllık evliliklerini bitiren Hamdi Alkan annesi ile verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isim fotoğrafın altına duygusal bir not da düştü.
31.03.2022 Magazin
Annesini kaybeden Linet'ten duygulandıran paylaşım!
Annesini kaybeden Linet'ten duygulandıran paylaşım! Şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, 19 Mart'ta hayatını kaybetmişti. Anne acısıyla sarsılan Linet, sosyal medya hesabından görenleri duygulandıran bir paylaşım yaptı.
23.03.2022 Magazin
Sinem Kobal'dan Burçin Terzioğlu'na duygusal mesaj!
Sinem Kobal'dan Burçin Terzioğlu'na duygusal mesaj! Şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan oyuncu Sinem Kobal, 42 yaşına basan yakın dostu Burçin Terzioğlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı. Kobal,duygusal bir mesaj yayınlandı.
10.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Duygusal Mesaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duygusal mesaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.