Babalar Günü

Babalar Günü

Son dakika Babalar günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Babalar günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Babalar günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babalar Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babalar günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 652 babalar günü haberi bulunmuştur. Tüm babalar günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
Atiye: Kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Atiye: Kendimi hamile gibi hissetmiyorum 2018 yılında dünyeevine girdiği Erol Sebebci ile mutlu bir evlilik sürdüren, ikinci çocuğuna hamile olan şarkıcı Atiye, geçtiğimiz akşam babası Orhan Yılmaz ve kızı ile Kuruçeşme’de görüntülendi.
24.06.2023 Magazin
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba Afazi (söz yitimi) nedeniyle erken emekliliğe ayrılan, daha sonra hastalığı frontotemporal demans (FTD) olarak güncellenen Bruce Willis, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden aksiyon filmlerinin yıldız ismi, Babalar Günü'nde kızlarının duygusal paylaşımlarıyla gündeme geldi.
19.06.2023 Magazin
Bakan Yerlikaya: Mücadelemizde katettiğimiz yol terörü bitirme noktasına getirdi
Bakan Yerlikaya: Mücadelemizde katettiğimiz yol terörü bitirme noktasına getirdi Şırnak’ta ziyaret ettiği Çakırsögüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı’da konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Özellikle son 10 yılda terörle mücadelemizde katettiğimiz yol, hamdolsun terörü bitirme noktasına getirdi. Bir tarafta semalarımızda kartal gibi süzülen SİHA’larımız, diğer tarafta siz kahramanlarımız. O eli kanlı hainlerin gölgelerini bile takip ediyor, onları gözünüzü kırpmadan etkisiz hale getiriyorsunuz” dedi.
18.06.2023 Gündem
Ünlülerden Babalar Günü paylaşımı! Deniz Binbaşı Rıdvan Pekkan ile kızları
Ünlülerden Babalar Günü paylaşımı! Deniz Binbaşı Rıdvan Pekkan ile kızları Babalar Günü'nde ünlüler babalarının fotoğraflarını paylaşarak duygusal mesajlar yayınladı. İşte ünlülerden Babalar Günü paylaşımları...
18.06.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ömrünü ailesine ve çocuklarına adayan, sevdikleri için fedakârlığın en güzel, en eşsiz halini ortaya koyan ilk kahramanımız tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ediyorum" dedi.
18.06.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medyadan Babalar Günü mesajı paylaştı. Emine Erdoğan, mesajında "Rahmetli babamı hasret ve dua ile anıyor, değerli eşimin ve tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi
18.06.2023 Gündem
"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım"
"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım" Hülya Koçyiğit, “Film Gibi Hayatlar” programının Babalar Günü bölümünde Burak Kut’u konuk etti.
18.06.2023 Magazin
Milli Savunma Bakanlığı’ndan anlamlı Babalar Günü mesajı
Milli Savunma Bakanlığı’ndan anlamlı Babalar Günü mesajı  Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya üzerinden başta şehit ve gazi babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.
18.06.2023 Gündem
Babalar Günü için Google'dan doodle! 2023 Babalar Günü'ne özel doodle yayınlandı!
Babalar Günü için Google'dan doodle! 2023 Babalar Günü'ne özel doodle yayınlandı! Bugün Babalar Günü... Google, bu anlamlı güne özel doodle yayınladı. 18 Haziran 2023 Pazar günü kutlanan Babalar Günü için hazırlanan doodle'da birbirinden ilginç resimler yayınlandı. Haziran ayının 3. pazar günü kutlanan Babalar Günü nasıl ortaya çıktı?
17.06.2023 Gündem
Babalar Günü için eşe mesajlar 2023! Yeni baba adayına en eğlenceli Babalar Günü mesajları, sözleri!
Babalar Günü için eşe mesajlar 2023! Yeni baba adayına en eğlenceli Babalar Günü mesajları, sözleri! Babalar Günü için eşe mesajlar araştırılmaya devam ediyor. 18 Haziran 2023 Babalar Günü'nde çocuklarının babasına duygusal mesaj yollamak isteyen eşler için Babalar Günü mesajlarını araştırdık. Geleceğin en güzel babasına mesajların da merak edildiği bu özel günde yeni baba adayları için güzel ve uzun Babalar Günü mesajları paylaşılıyor. 1910 yılında kutlanmaya başlanan Babalar Günü Haziran ayında kutlanıyor.
17.06.2023 Gündem
Abiye Babalar Günü mesajları 2023! Abiye, kardeşe duygusal Babalar Günü mesajları, sözleri!
Abiye Babalar Günü mesajları 2023! Abiye, kardeşe duygusal Babalar Günü mesajları, sözleri! Abiye Babalar Günü mesajları 2023! 18 Haziran 2023 Pazar günü kutlanacak Babalar Günü'nde en çok araştırılan konuların başında abiye, kardeşe gönderilecek duygusal Babalar Günü mesajları geliyor. 1910 yılından bu yana kutlanan bu özel günde babası hayatta olmayanlar baba yerine koydukları abilerini de unutmuyor. Öte yandan yeni baba olmuş kardeşe de bu ilk Babalar gününde uzun, duygusal, resimli Babalar günü mesajlar iletiliyor. Biz de en yeni Babalar Günü mesajlarını derledik.
17.06.2023 Gündem
Ölmüş babaya Babalar Günü mesajları 2023! Vefat eden babaya duygusal Babalar Günü mesajları, sözleri!
Ölmüş babaya Babalar Günü mesajları 2023! Vefat eden babaya duygusal Babalar Günü mesajları, sözleri! Ölmüş babaya Babalar Günü mesajları gündemdeki yerini aldı. 2023 yılında 18 Haziran'a denk gelen bu önemli günde özel ve duygusal mesajlar araştırılmaya başlandı. Özellikle babasını kaybedenler duygusal bir gün yaşayacağı günde "Vefat eden babaya Babalar günü mesajları" internette yoğun olarak araştırılıyor.
17.06.2023 Gündem
Ölmüş babaya Babalar Günü mesajları! Vefat eden, babası şehit olanlar için anlamlı, özlem dolu, dokunaklı, duygusal Babalar Günü mesajları ve sözleri!
Ölmüş babaya Babalar Günü mesajları! Vefat eden, babası şehit olanlar için anlamlı, özlem dolu, dokunaklı, duygusal Babalar Günü mesajları ve sözleri! Vefat eden babaya, şehit olan babaya Babalar Günü mesajları her ayın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü ile birlikte arttı. Babalar Günü herkes için sevinçle karşılanmıyor. Babasını kaybetmiş kişiler için bu gün duygusal ağırlığı olan bir gündür. Biz de baba özlemi çekenlerin duygularını ifade etmelerini sağlayacak Babalar Günü mesajları derledik. İşte babası ölenler için duygusal Babalar Günü mesajları ve sözleri…
17.06.2023 Gündem
Ankara'daki böcek ilacı faciasında kahreden detay! 'Ablam da yeğenim de şu anda yaşıyor olacaktı'
Ankara'daki böcek ilacı faciasında kahreden detay! 'Ablam da yeğenim de şu anda yaşıyor olacaktı' Ankara'nın Keçiören ilçesinde böcek ilacından zehirlenerek hayatını kaybeden Türkan Sabancılar (37) ve kızı Elif Sude Sabancılar'ın (10) bir gün önce rahatsızlanıp hastaneye başvurduğu öğrenildi. Kezban Tekindur (39), ablası ve yeğeninin mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye başvurduğunu; ancak polikliniğe gitmeleri tavsiye edilerek gönderildiklerini söyledi. İlaçlamayı yapan 2 kişi ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.06.2023 Yaşam
Kızından babaya babalar günü mesajları ve resimli sözleri! Eşe, kardeşe, oğula, abiye duygusal, romantik, anlamlı babalar günü mesajları!
Kızından babaya babalar günü mesajları ve resimli sözleri! Eşe, kardeşe, oğula, abiye duygusal, romantik, anlamlı babalar günü mesajları! Babalar günü mesajları ve sözleri, 18 Haziran Pazar günü kutlanan babalar günü nedeniyle sorgulanıyor. Babalar Günü, pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanıyor. Eşinin, babasının, kardeşinin, abisinin Babalar Günü'nü kutlamak isteyenler arama motorlarına yönelerek duygusal, romantik, anlamlı Babalar Günü mesajlarını araştırıyor. İşte Babalar günü sözleri ile kızdan babaya babalar günü mesajları…
17.06.2023 Gündem
ŞOK 14-20 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Sakal makinesi 99 TL, akıllı bileklik 199 TL! Babalar Günü sürpriz var
ŞOK 14-20 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Sakal makinesi 99 TL, akıllı bileklik 199 TL! Babalar Günü sürpriz var ŞOK 14-20 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK indirimli ürünler bu kez Babalar Günü'ne özel fırsatlar sundu. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda akıllı bileklik, akıllı saat, sakal kesme makinesi fiyatları düştü. ŞOK Babalar Günü indirimlerinin yanısıra kadın bakım ürünlerinde de sürpriz kampanyalar var. İşte 14-20 Haziran ŞOK aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
13.06.2023 Ekonomi
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş Ünlü model Çağla Şıkel ile 2008'de evlenen ve Kuzey ile Uzay adında iki oğlu bulunan Emre Altuğ, 2015'te eşinden boşanmıştı. Geçtiğimiz gün oğlu Kuzey ile Babalar Günü için özel düzenlenen özel tenis maçına çıkan ünlü isim, gazetecilerle bir araya geldi. Çocuklarından bahseden şarkıcı, oğlu Kuzey üzerinden eski eşi Çağla Şıkel'e gönderme yaptı.
13.06.2023 Magazin
Türkiye'de Babalar Günü ne zaman? Babalar Günü ayın kaçında, haziranın kaçına denk geliyor?
Türkiye'de Babalar Günü ne zaman? Babalar Günü ayın kaçında, haziranın kaçına denk geliyor? Babalar Günü ne zaman, Türkiye’de Babalar Günü ayın kaçında? Babalar Günü tarihi merakla ediliyor. Her yıl haziran ayında kutlanan Babalar Günü, babasına hediye alacaklar tarafından araştırılıyor. Peki, Babalar Günü ne zaman? 2023 Babalar Günü ne zaman kutlanacak, hangi gün?
10.06.2023 Gündem
Tarım Market 7-15 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de Babalar Günü sürprizi var! Ayçiçek yağında dev indirim...
Tarım Market 7-15 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de Babalar Günü sürprizi var! Ayçiçek yağında dev indirim... Tarım Market 7-15 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı. Tarım Kredi ayçiçek yağı fiyatı düştükçe düştü. İndirimli ürünler listesinde Haziran ayı fırsatları yer aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin beklediği Tarım Kredi katalogunda mutfak ürünlerinin yanısıra Babalar Günü sürpriz indirimleri de var. İşte 7-15 Tarım Kredi Kooperatif aktüel katalog 2023 ve flaş indirimli ürünler listesi...
6.06.2023 Ekonomi
ŞOK 2-6 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Babalar Günü'ne özel sürpriz kampanya var!
ŞOK 2-6 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Babalar Günü'ne özel sürpriz kampanya var! ŞOK 2-6 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı. 2023 Babalar Günü'ne kısa bir süre kala ŞOK market bu hafta katalogda birbirinden farklı ürünlerde indirim yapıyor. Bahçe işlerini seven erkeklere özel darbeli matkap, erkek pijama takımı da fiyatlarıyla göz kırpıyor. Kadınlar için mutfak ürünleri, oje kurutucu ve kahve makinesi de indirim anlamında dibi gördü. İşte 2-6 Haziran ŞOK aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
1.06.2023 Ekonomi
A101 30 Mayıs - 3 Haziran altüel katalog 2023 yayınlandı! Çay makinesi 199 TL, teflon set 79 TL! Babalar günü sürprizi var!
A101 30 Mayıs - 3 Haziran altüel katalog 2023 yayınlandı! Çay makinesi 199 TL, teflon set 79 TL! Babalar günü sürprizi var! A101 30 Mayıs - 3 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı. A101 Babalar günü 2023'e özel indirimli ürünlerine bu hafta katalogda yer verdi. Ucuz alışveriş yapanları tercih ettiği A101 markette teflon seti 79 TL'ye düşerken çay makinesi 199 TL'ye indi. Raflardaki yerini alan birbirinden farklı ürünlerde şok fiyat indirimleri yaşandı. Kadınlara özel saklama kapları ve bakım ürünlerinin yanısıra saç kurutma makinesi 139 TL fiyatıyla cazip ürünler kategorisine girdi. İşte 30 Mayıs - 3 Haziran A101 aktüel katalog 2023 ve liste...
29.05.2023 Ekonomi
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda Türkiye'nin önemli iş insanlarından Kerim Kerimol 95 yaşında hayatını kaybetti. İş hayatında beraber adımlar atan Osman Boyner, Kerimol'u kader arkadaşı olarak betimledi.
2.01.2023 Gündem
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Resmen açıkladı! 'Gelecek sezon solda Kerem sağda ben...'
Resmen açıkladı! 'Gelecek sezon solda Kerem sağda ben...' Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Yunus Akgün, GSTV'de 'Eğer Okan hocam şans verirse gelecek sezon solda Kerem sağda ben taraftarlara büyük heyecan verebiliriz' açıklamasında bulundu.
24.06.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Babalar Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babalar günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.