14 Şubat

14 Şubat

Son dakika 14 şubat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 14 şubat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 14 şubat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

14 Şubat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 14 şubat gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.818 14 şubat haberi bulunmuştur. Tüm 14 şubat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teknolojinin kalbi 3DEXPERIENCE World 2024 zirvesinde attı
Teknolojinin kalbi 3DEXPERIENCE World 2024 zirvesinde attı 30 ülkeden 5 bin katılımcının yer aldığı, Dassault Systèmes tarafından bu yıl 25. kez düzenlenen etkinlik mühendisler, girişimciler, üreticiler ve sektör liderlerinin katılımıyla 11-14 Şubat tarihleri arasında Dallas'ta gerçekleşti.
22.02.2024 Vitrin
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. Her dalgıç yanında 'badi' olarak tabir edilen 1 dalgıçla birlikte 2 kişi halinde dalış yaparken, olası bir riske karşı 2 dalgıç da onlarla birlikte dalış gerçekleştiriyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor. Kayıp 6 mürettebatından aşçı Zeynep Kılınç'ın (33), 3'üncü günde kaptan köşkünde cansız bedeninin bulunmasının ardından 6'ncı gün olan bugün de 1 mürettebatın cenazesine ulaşıldı.
20.02.2024 Gündem
Büyükşehir’den kadınlara farkındalık eğitimi
Büyükşehir’den kadınlara farkındalık eğitimi Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği iş birliği ile "Flört Şiddeti ve Güvenli İlişki" konulu eğitim düzenlendi.
19.02.2024 Adana
"Batuhan A" gemisindeydi! Kadın mürettebat Adana'da toprağa verildi
"Batuhan A" gemisindeydi! Kadın mürettebat Adana'da toprağa verildi Marmara Denizi'nde İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan kargo gemisinde hayatını kaybeden aşçı Zeynep Kılınç Adana'da toprağa verildi.
18.02.2024 Adana
Marmara'da batan gemiden acı haber!
Marmara'da batan gemiden acı haber! Marmara Denizi'nde batan geminin enkazında bir kişinin cesedine ulaşıldı
17.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmaları, 3'üncü gününde de sürüyor. Denizin 51 metre derinliğinde tespit edilerek görüntülenen 'BATUHAN A' isimli gemiye bugün dalışın gerçekleştirilmesi beklenirken, kayıp 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenlerinin de gemide olduğunun tespit edildiği öğrenildi.
17.02.2024 Gündem
İBB bursu 3. taksit ödemeleri ne zaman yatacak? İBB bursu son taksit ne zaman yatacak?
İBB bursu 3. taksit ödemeleri ne zaman yatacak? İBB bursu son taksit ne zaman yatacak? İBB bursu 3. taksit ödemeleri ne zaman, İBB bursu ne kadar? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bursu 3. taksit ödemelerinin yapılacağı tarih sorgulanıyor. Burs almaya hak kazanan öğrenciler İBB bursu 3. taksit ne zaman yatacak? Sorusuna yanıt arıyor. Toplamda 7 bin 500 TL verilecek bursun ilk taksit ödemeleri yapılmıştı. Şimdi gözler 2. taksit ödemlerine çevrildi.
17.02.2024 Gündem
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler İliç’te kayıp işçileri arama çalışmalarında dün bazı noktalarda metal yoğunluğu tespit edildi. Bakan Bayraktar “Kardeşlerimizin 3’ünün bir lokasyonda 6’sının diğer lokasyonda olduğunu tespit ettik” dedi. Soruşturma kapsamında Kanadalı yönetici dahil 6 kişi tutuklandı. Öte yandan altın madenindeki faciadan 5.5 saat önce alanda çatlaklar tespit edildiği, bunun üzerine bölgede çalışan 100 işçinin tahliye edildiği ortaya çıkmıştı. Toprak altında kalan madencilerden 3’ünün, çatlağı kontrol için sonradan görevlendirildiği ve daha araçlarından inemeden faciaya yakalandıkları öğrenildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazası hakkında düzenlediği basın toplantısında "Heyelan iki yönlü gerçekleşti, işçilerin olabileceği yerlere yoğunlaşıyoruz. Yoğun bir çalışma devam ediyor. 9 lokasyonun hiçbirinde suda halk sağlığına zarar verecek olumsuzluk yok." dedi. Bakan Bayraktar "Bu olay esnasında 9 kardeşimiz şu anda kayıp. 6'sının dere yatağına gelen toprak yığınının içinde olduğunu düşünüyoruz. 3 kardeşimizin de manganez ocağının içinde olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Adanalı kebapçı kadınları gülle karşıladı! Müşterilerini şaşırttı
Adanalı kebapçı kadınları gülle karşıladı! Müşterilerini şaşırttı Adanalı kebapçı Cihangir Korkmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde iş yerine gelen kadınlara kırmızı gül hediye etti.
16.02.2024 Adana
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi TikTok’ta açtığı canlı yayında şoke edici ifadeler kullanan Serdar Ortaç, o sırada alkollü olduğunu söyledi. Konuştuklarını hatırlamadığını dile getiren şarkıcı, küfür ettiği Tarkan’dan da özür diledi.
16.02.2024 Magazin
Sevgililer Günü'ne özel kalp şeklinde katmer! Müşterileri şaşırttı
Sevgililer Günü'ne özel kalp şeklinde katmer! Müşterileri şaşırttı Adanalı kadın tatlıcı, Sevgililer Günü’ne özel çiftlere katmeri kalp şeklinde servis ediyor.
15.02.2024 Adana
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler Adana'da 14 Şubat Sevgililer Gününde, sevgilisinin ismini dövme yaptıran daha sonrada ayrılan şahıslar dövme sildirme telaşına kapıldı.
15.02.2024 Adana
Depremzede çift 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar
Depremzede çift 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar Hatay'da 6 Şubat depreminde canlarını son anda kurtaran ancak birçok yakını hayatını kaybeden MS hastası Mustafa ve Müge Şahin çifti, Kozan Belediyesi'nin düzenlediği Sevgililer Günü programında gözyaşlarına boğuldu.
15.02.2024 Adana
TFF'den yayın ihalesi flaş açıklaması
TFF'den yayın ihalesi flaş açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, yayın ihalesiyle ilgili açıklama yaptı.
14.02.2024 Futbol
Sevgiliyle izlenecek filmler | Sevgililer gününde izlenecek filmler önerileri: Sevgililer gününe özel filmler neler?
Sevgiliyle izlenecek filmler | Sevgililer gününde izlenecek filmler önerileri: Sevgililer gününe özel filmler neler? 14 Şubat Sevgililer Günü, çiftlerin birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri özel bir gün olarak kabul edilir. Ancak bazı insanlar daha sakin bir atmosferde romantizmi tercih ederler. Bu yüzden, Sevgililer Günü'nde sevgiliniz veya eşinizle romantik bir yemek yedikten sonra, patlamış mısır eşliğinde güzel bir film izlemek harika bir seçenek olabilir. Sadece hangi filmi izleyeceğinize karar vermeniz gerekecek. İşte Sevgililer Günü'nde izlemek için önerilen bazı filmler…
14.02.2024 Gündem
Dünya Hükümetler Zirvesi’nde yerli yapay zeka dil modeli dünyaya anlatıldı
Dünya Hükümetler Zirvesi’nde yerli yapay zeka dil modeli dünyaya anlatıldı Türkiye'nin onur konukları arasında bulunduğu 2024 World Governments Summit’e (Dünya Hükümetler Zirvesi) Türkiye’den katılan tek şirket Trendyol olurken sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı panelde şirketin yapay zeka teknolojisiyle geliştirdiği yerli çözüm dil modeli paylaşıldı.
14.02.2024 Yaşam
Sevgililer Günü neden 14 Şubat, Sevgililer Günü ilk nasıl ortaya çıktı? 14 Şubat Sevgililer Gününü kim çıkardı?
Sevgililer Günü neden 14 Şubat, Sevgililer Günü ilk nasıl ortaya çıktı? 14 Şubat Sevgililer Gününü kim çıkardı? 14 Şubat neden sevgililer günü olmuştur, sevgililer günü nasıl ortaya çıktı, sevgililer gününü kim buldu? Sorularının yanıtı Sevgililer Günü’nün gelmesiyle yeniden gündeme geldi. Antik çağlara kadar dayanan sevgililer günün tarihçesi sorgulanmaya başladı. Çiftler bugünü hediyeler, özel kutlamalar ve sevgi sözcükleriyle kutlarken sevgililer günü neden 14 Şubat'ta kutlandığı merak konusu oldu. Peki, 14 Şubat neden sevgililer günü, sevgililer gününün anlamı ve hikayesi nedir? İşte 14 Şubat sevgililer gününün anlamı ve neden 14 Şubat’ta kutlandığının tarihçesi…
14.02.2024 Gündem
Evde bakım maaşı yatan iller Şubat 2024 | 14 Şubat evde bakım maaşı yatan iller liste: Evde bakım maaşı yattı mı? Telefon numarası ile evde bakım maaşı sorgulama
Evde bakım maaşı yatan iller Şubat 2024 | 14 Şubat evde bakım maaşı yatan iller liste: Evde bakım maaşı yattı mı? Telefon numarası ile evde bakım maaşı sorgulama Evde bakım maaşı yatan iller 14 Şubat 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar şubat ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 14 Şubat evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 14 Şubat 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
14.02.2024 Ekonomi
Burçların 14 Şubat'ı... Astrolog Zeynep Turan 12 burcun Sevgililer Günü mesajlarını tek tek paylaştı!
Burçların 14 Şubat'ı... Astrolog Zeynep Turan 12 burcun Sevgililer Günü mesajlarını tek tek paylaştı! Malum 14 Şubat Sevgililer Günü için paylaşımlar aralıksız devam ediyor. Astrolog Zeynep Turan, "Burçların 14 Şubat'ı" başlığıyla 12 burç için tek tek yorumladı. İşte Zeynep Turan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
14.02.2024 Astroloji
Sevgililer Günü'nü ucuza getirmek isteyenlerin tercihi değişti
Sevgililer Günü'nü ucuza getirmek isteyenlerin tercihi değişti Diyarbakır’da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle çiçekçilerde yoğunluk yaşanırken, vatandaşlar canlı çiçeklerden çok yapay çiçekleri tercih etti.
14.02.2024 Ekonomi
Çiçek için güzel notlar! 14 Şubat sevgililer günü çiçek notları ile sevgililer günü için hediye notu
Çiçek için güzel notlar! 14 Şubat sevgililer günü çiçek notları ile sevgililer günü için hediye notu Sevgililer günü için hediye notu ve 14 Şubat sevgililer günü çiçek notları için araştırmalar hızlandı. Sevgililer günü telaşı başladı. Her köşede aşkın ve romantizmin kokusu, her dükkan vitrininde sevgi dolu hediyelerin parıltısı var. Kalpler, çiçekler ve tatlılarla dolu bu özel gün, sevdiklerimize duygularımızı ifade etmenin en güzel zamanı. Hepimiz, sevdiklerimize en güzel sürprizleri yapmanın, onları ne kadar değerli olduklarını hissettirmenin yollarını arıyoruz. Belki birbirimize biraz daha yakın olmanın, sevgiyi biraz daha derinlemesine hissetmenin yollarını keşfetmek için heyecanla bekliyoruz. Bu özel günü, sevgi ve neşe dolu anılarla doldurmak için sabırsızlanıyoruz. Biz de Kadına, erkeğe, uzun-kısa seçenekli hediye notu ve 14 Şubat Sevgililer Günü çiçek notları hazırladık. İşte sevgililer günü hediyesi mesajları…
14.02.2024 Gündem
Erkek sevgiliye uzun sevgililer günü mesajı ve 14 Şubat erkek sevgiliye sözler! Erkek sevgiliye 14 Şubat mesajları seçenekleri
Erkek sevgiliye uzun sevgililer günü mesajı ve 14 Şubat erkek sevgiliye sözler! Erkek sevgiliye 14 Şubat mesajları seçenekleri Erkek sevgiliye sevgililer günü mesajları için duygusal, anlamlı ve romantik temalı sözler, şiirler araştırılmaya başlandı. Sevgililer Günü'nde sevdiğiniz erkeğe iletmek istediğiniz duygusal ve romantik mesajlar, onun kalbini daha da ısıtacak ve ilişkinizi güçlendirecek. Birlikte geçirdiğiniz anıları hatırlamak, geleceğe dair umut dolu sözler paylaşmak ve ona olan sevginizi ifade etmek için bu özel günü en güzel sözlerle kutlamanız için Erkek sevgiliye 14 Şubat Sevgililer günü mesajları derledik. İşte erkeğe sevgililer günü sözleri ve Resimli sevgililer günü mesajları…
14.02.2024 Gündem
Astrolog Dinçer Güner "Planınız her an değişebilir" dedi! 12 burç için Sevgililer Günü'nü yorumladı!
Astrolog Dinçer Güner "Planınız her an değişebilir" dedi! 12 burç için Sevgililer Günü'nü yorumladı! Merkür ile Uranüs arasında kare açı oluşacağını paylaşan ünlü astrolog Dinçer Güner, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel 12 burç yorumu yaptı. İşte 14 Şubat 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
14.02.2024 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

14 Şubat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 14 şubat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.