Gazete Vatan Logo

Ölmüş anneye, babaya duygusal kandil mesajları 2024: 11 Ocak ölen anneye dualı, kısa Regaip Kandil mesajları! (

Regaip Kandili mesajları için vatandaşların araştırmaları başladı. 11 Ocak 2024 Perşembe günü müslüman dünyası tarafından kutlanacak olan ve Üç Ayları müjdeleyen Regaip Kandili'nde annesini, babasını kaybetmiş kişiler, duygusal Regaip mesajlarını gündemine aldı. Annesine olan özlemi, kandil gecelerinde daha da artanlar bu gecenin hürmetine onlara rahmet dileklerinde bulunuyor. Biz de vefat etmiş anneye Regaip kandil mesajlarına yer verdik.

Ölmüş anneye, babaya duygusal kandil mesajları 2024: 11 Ocak ölen anneye dualı, kısa Regaip Kandil mesajları! (

Vefat eden anneye duygusal kandil mesajları Regaip Gecesinin idrak edilmesiyle gündemdeki yerini aldı. İslam alemi bugün Regaip Kandili için Allah'a niyazlarını, dualarını iletmeye hazırlanıyor. Aynı zamanda Üç Aylar'ın da başlangıcını ifade eden Regaip gecesinde ölmüş annesine, babasına olan özlemini kelimelere dökmek isteyenler, duygusal mesaj arayışına girdi. Duygularını kağıda dökmekte zorlananlar için kısa, özlem dolu anneye kandil mesajlarına yer verdik.

 

Ölen Anneye Regaip Kandili Mesajları

• İslam‘ın nurlu yüzü kalbine dolsun canım annem, makamın cennet olsun, Hz. Muhammed komşun olsun. Kandilin mübarek olsun.

• Başımın tacı güzel annem, bu mübarek kandil gününde duaların kabul, amellerin makbul, hizmetin daim olsun. Kandilin mübarek olsun.

• Hayatımın en değerlisi annem, gönül güneşin hiç solmasın, yüzün hep aydın, makamın Firdevs olsun. Kandilin mübarek olsun.

• Her düştüğümde elimden tutan annem, Allah seni başımızdan eksik etmesin, bu mübarek gecede dualarında bizi unutma. Kandilin mübarek olsun.

Haberin Devamı

• Gül sevginin işaretidir. O gül ki Hz. Muhammed’i temsil eder. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandiller geçir canım annem.