İsrail polisinden Dürzi Arapların yerel seçim protestosuna müdahale
İsrail polisinden Dürzi Arapların yerel seçim protestosuna müdahale İsrail polisi, işgal altındaki Golan Tepeleri'nde yaşayan Dürzi Arapların yerel seçimlere yönelik protestosuna müdahale etti. İsrail basınında yer alan haberlere göre, işgal altındaki Golan Tepeleri'nde Dürzi Arapların yaşadığı en büyük köy olan Mecdel Şems sakinleri, bugün İsrail'de yapılan yerel seçimleri boykot ederek protesto gösterisi düzenledi.
30.10.2018 Dünya
İsrail ordusu sarsılıyor
İsrail ordusu sarsılıyor İsrail'de devlete tam sadakatle hizmet etmeleriyle tanınan ve askerlik yapan nadir azınlıklardan olan Dürziler, 'Yahudi ulus devlet yasasını' protesto için ordudan istifa etmeye başladı.
31.07.2018 Dünya
Hayvanların kafalarını keserek katliama hazırlanıyorlar
Hayvanların kafalarını keserek katliama hazırlanıyorlar IŞİD üyeleri insanların kafalarını nasıl keseceklerini hayvanlar üzerinde öğrenirken yakalandı. İsrail'de açığa çıkarılan hücre tipi örgütlenme, bu ülkede ilk kez IŞİD militanlarının yakalanmasını sağladı.
19.01.2015 Dünya
Clooney özrü kabul etmedi
Clooney özrü kabul etmedi George Clooney İngiltere'nin en popüler gazetelerinden biri olan Daily Mail’den gelen özrü kabul etmedi. Daily Mail yayınladığı haberde Clooney’nin müstakbel kayınvalidesinin kızının evliliğine karşı çıktığını iddia ediyordu.
11.07.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri