Dursunbey

Dursunbey

Son dakika dursunbey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dursunbey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dursunbey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dursunbey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dursunbey gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 dursunbey haberi bulunmuştur. Tüm dursunbey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Balıkesir geldi. Balıkesir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Balıkesir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Balıkesir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem
Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem AFAD, Balıkesir merkezli 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
21.03.2024 Gündem
Balıkesir'de korkutan deprem! AFAD detayları duyurdu
Balıkesir'de korkutan deprem! AFAD detayları duyurdu Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde saat 07.43 sıralarında deprem meydana geldi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, Şeref Karabulut'un (60) ağılına giren komşusu Ercan C.'nin koyunlara şiddet uygulayıp, değnekle işkence yaptığı belirlendi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, Karabulut'un eşi Zeynep Karabulut da görüntüleri izlediğinde şoke olduğunu belirterek, 'Böyle bir olay ne insana, ne hayvana hiçbir canlıya yapılmaz. Bizim de can güvenliğimiz yok.' dedi. Ercan C. ise, "Hayvanlarım zehirlendi. Bundan Şeref Karabulut'u sorumlu tuttuğum için böyle bir şey yaptım" sözleri ile kendisini savundu.
3.01.2024 Gündem
'Bayrak Asan Dayı' 100. yıl için balkona çıktı!
'Bayrak Asan Dayı' 100. yıl için balkona çıktı! Türkiye'nin 'Bayrak Asan Dayı' olarak tanıdığı internet fenomeni Salih Tahtalıoğlu, bu kez Cumhuriyetin 100. yılı için aynı balkona bayrağını astı.
26.10.2023 Gündem
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyerek ormana ulaştı. İzmir'in Urla ilçesinde makilikte yangın çıktı. Saat 13.30 sıralarında çıkan yangın 15.30 sıralarında kontrol altına alındı. Balıkesir'de, Milas'ta ve Köyceğiz'de de yangın çıktı. Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 7 saatte kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, bölgede havadan inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Bakan Yumaklı, açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul sevgimizi birileri gibi sadece lafta bırakmıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul sevgimizi birileri gibi sadece lafta bırakmıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında zarar gördüğü için restore edilen Vaniköy Camii'nde cuma namazını kıldı. Erdoğan namaz sonrası açıklamalarda bulundu. "2002'den bu yana yaklaşık 5 bin 500 eserimizi restore ettik" diyen Erdoğan, "Bu şehri tüm ilçeleriyle beraber gönülden seviyoruz. Bu güzel şehrin meftunuyuz, aşığıyız. İstanbul sevgimiz birileri gibi lafta bırakmıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Haydarpaşa Anadolu Lisesi'nde karne dağıtım töreninde konuştu. Erdoğan, "Eğitim ordumuzu daha da güçlendirdik. 2002'de göreve geldiğimizde 500 bin öğretmen varken bizim dönemimizde göreve başlayan öğretmen sayısı 800 bini buldu. İhtiyaç duyulan alanlarda atamaları sürdüreceğiz" dedi.
16.06.2023 Gündem
İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim?
İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim? Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonunun şampiyonu, Manchester City ile Inter arasında oynanacak maç ile İlkay Gündoğan araştırılmaya başlandı. Manchester City'de oynayan İlkay Gündoğan Futbola SV Gelsenkirchen-Hessler 06'in altyapısında başladı. 2016-17 sezonu başında 25 milyon euro karşılığında Borussia Dortmund'tan Manchester City'ye transfer oldu. Peki, İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim?
10.06.2023 Şampiy10
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı!
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri Pazar günü yapılıyor. gazetevatan Balıkesir seçim sayfasından Balıkesir ili ve ilçelerinde seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Türkiye geneli seçim sonuçlarının da canlı takip edileceği 14 Mayıs 2023 Pazar günü milyonlarca vatandaş oy kullanmak için okullara akın edecek. Kritik bir viraja girecek Türkiye, sandık başında tercihini kullanacak. Kimlerin nerede oy kullanacağı da e-devlet ekranından öğrenebilecek. 2023 Cumhurbaşanı seçimleri Balıkesir'de nasıl sonuçlanacak? İşte gazetevatan seçim 2023 sayfası ve il il seçim sonuçları...
11.05.2023 Seçim
Bakan Kurum: 11 ilimizde 70 bin konutumuzun yapım sürecini başlattık
Bakan Kurum: 11 ilimizde 70 bin konutumuzun yapım sürecini başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Maalesef, şu anda muhalefetin ülkemize sunduğu hiçbir şey yoktur. Hiçbir projeleri, ayakları yere basan hiçbir yatırım sözleri yoktur. Sadece laf vardır, söz vardır, tartışma vardır. Çok laf az iş, çok söz az icraat, çok tartışma az yatırım demektir. Üzülerek söylüyorum; bugün muhalefet, eski koalisyonlar döneminde yaşanan 'kargaşa, karmaşa ve kavgaların' bir fragmanını bu millete seyrettiriyor. Türk siyasetine adeta zaman kaybettiriyor." dedi.
3.04.2023 Ekonomi
Sinan Ateş kimdir, öldü mü? Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in son durumu ne?
Sinan Ateş kimdir, öldü mü? Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in son durumu ne? Ankara'da Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'e silahlı saldırı düzenlendi. Peki, Sinan Ateş kimdir, öldü mü? Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in son durumu ne?
30.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz ve enflasyon mesajı: Kayıplar telafi edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz ve enflasyon mesajı: Kayıplar telafi edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, refah düzeyinde yaşanan kayıpları en iyi kendilerinin bildiğini, bunu telafi edecek tedbirleri aldıklarını belirterek, “ Ülkemizin ve milletimizin hiçbir meselesinde olmadığı gibi hayat pahalılığı hususunda gözümüzü gerçeklere kapatmadık, kapatmayız. İnşallah yılbaşında tüm kesimlerin durumlarını tekrar düzenleyip refah kayıplarını biraz daha telafi edecek adımları atacağız” dedi. Erdoğan, faizin her ay inmeye devam edeceğini, yatırımcıyı faize ezdirmeyeceklerini ifade etti.
8.10.2022 Siyaset
İstanbul'da beklenen yağış başladı
İstanbul'da beklenen yağış başladı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün çok sayıda ilde kuvvetli sağanak yağış ve dolu uyarısının ardından beklenen yağış İstanbul'da etkisini göstermeye başladı.
24.08.2022 Gündem
İlkay Gündoğan, babaocağında dünyaevine girdi! İtalyan gelin, yoğun ilgiden rahatsız oldu
İlkay Gündoğan, babaocağında dünyaevine girdi! İtalyan gelin, yoğun ilgiden rahatsız oldu Manchester City'de başarılı bir sezon geçiren İlkay Gündoğan, baba ocağı olan Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yapılan kır düğünü ile dünya evine girdi. Fas asıllı İtalyan model Sara Arfaoui ile evlenen İlkay Gündoğan'ın düğününe de ilgi yoğun oldu.
3.07.2022 Magazin
Balıkesir'de katliam gibi kaza: 8 ölü, 10 yaralı
Balıkesir'de katliam gibi kaza: 8 ölü, 10 yaralı Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 8'e yükseldi. 10 yaralının hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
11.06.2022 Yaşam
TCDD’den vatandaşlara ilaçlama uyarısı! 9-15 Mayıs tarihlerinde...
TCDD’den vatandaşlara ilaçlama uyarısı! 9-15 Mayıs tarihlerinde... Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, otla mücadele çerçevesinde 9-15 Mayıs tarihleri arasında Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Kütahya güzergahlarında ilaçlama yapılacağı kaydedilerek, vatandaşların dikkatli olmaları istendi.
6.05.2022 Yaşam
Bir kere denediler ama sonu felaketle bitti! Burada 400 yıldır davul çalmak yasak...
Bir kere denediler ama sonu felaketle bitti! Burada 400 yıldır davul çalmak yasak... Balıkesir’in Sındırgı ilçesine bağlı Hisaralan Mahallesi'nde yüz yıllardır davul çalmak yasak. Yıllardır köylerinde düğün ve Ramazan aylarında davul çalınmadığını ifade eden Mahalle Muhtarı Sezgin Altınöz, İbrahim Dede'nin istekleri köyümüzde kuşaktan kuşağa yerine getiriliyor. Zaten bunu bilen davulcular da köye düğüne geldiği zaman davul çalmıyor. Ancak yakın zamanda köyümüz sakinlerinden bir kişi oğlunu evlendirirken zorla davulcuya davul çaldırmak istedi. Davul çalınmaya başlayınca düğün evinde yangın çıkıyor. Onun için köyde o gündür bugündür davul çalınmıyor” dedi.
1.05.2022 Yaşam
Balıkesir’de kare Ramazan pidesi 2,5 liradan satılacak
Balıkesir’de kare Ramazan pidesi 2,5 liradan satılacak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, günlük ortalama 50 bin adet üretilecek olan 300 gramlık Kare Ramazan pidesinin fiyatını 2,5 lira olarak belirledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesine Balıkesir merkezi ve 12 ilçesinde de ulaşabileceği" belirtildi.
24.03.2022 Ekonomi
Balıkesir'de 4.7 büyüklüğünde deprem! İstanbul'da da hissedildi
Balıkesir'de 4.7 büyüklüğünde deprem! İstanbul'da da hissedildi AFAD'da yer alan bilgilere göre, Balıkesir'de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilden hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada an itibariyle olumsuz ihbarın bulunmadığı ve gelişmelerin takip edildiği bildirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi de sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, depremle ilgili "Olan deprem Dursunbey'in biraz kuzeydoğusunda Kızılcadere köyünün kuzeyinde meydana gelen bir deprem. Bu bölgede bildiğimiz büyük deprem üretebilecek bir fay yok. Burada daha büyük bir deprem beklentimiz yok. 4.0'a varacak bir artçı olması olağandır" dedi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...
22.01.2022 Gündem
Son 50 yılın en sıcak 6'ncı ağustosu yaşandı
Son 50 yılın en sıcak 6'ncı ağustosu yaşandı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2021 yılı Ağustos ayı sıcaklık analiz raporuna göre, son 50 yılın en sıcak 6'ncı Ağustos'u kayıtlara geçti. En yüksek sıcaklık, 47,5 derece ile Cizre'de yaşandı. Büyük yangınların yaşandığı Manavgat, Marmaris başta olmak üzere Ege ve Akdeniz'de 22 noktada yeni ekstrem (maksimum) sıcaklık oluştu.
12.09.2021 Gündem
Balıkesir Dursunbey'de yangın paniği
Balıkesir Dursunbey'de yangın paniği Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı kırsal Çanakçı Mahallesi'nde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahalenin ardından kontrol altına alındı.
22.08.2021 Yaşam
Yangın devam eden yerler neresi? Yangın çıkan iller kontrol altına alındı mı, şu an aktif kaç yangın var? İşte il il orman yangınlarında son durum…
Yangın devam eden yerler neresi? Yangın çıkan iller kontrol altına alındı mı, şu an aktif kaç yangın var? İşte il il orman yangınlarında son durum… Orman yangınlarıyla mücadele devam ediliyor. Yangınlarda 8. gün sürerken yanan iller ve yangının kontrol altına alındığı iller sorgulanıyor. 32 ilde 160 yangın kontrol altına alındı. 5 ilimizdeki 14 farklı noktada ise yangınlara müdahale sürüyor. Peki, yangın devam eden yerler, iller neresi? Hangi illerdeki yangınlar kontrol alına alındı, hangi illerde aktif yangın var? İşte il il yangın hakkındaki haberleri…
4.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dursunbey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dursunbey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.