Dünya Mülteciler Günü

Dünya Mülteciler Günü

Son dakika dünya mülteciler günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dünya mülteciler günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dünya mülteciler günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünya Mülteciler Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünya mülteciler günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 dünya mülteciler günü haberi bulunmuştur. Tüm dünya mülteciler günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Mülteciler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “İnsanlık ve komşuluk görevini her zaman yerine getiren Türkiye, sığınmacıların güvenli, gönüllü ve onurlu bir şekilde anavatanlarına geri dönüşlerini desteklemekte, bunun için gerekli projeleri hayata geçirmektedir.” dedi.
20.06.2023 Gündem
Rus gazeteci Nobel ödülünü Ukraynalı çocuklar için satıyor!
Rus gazeteci Nobel ödülünü Ukraynalı çocuklar için satıyor! Geçtiğimiz sene Nobel Barış Ödülü'nü kazanan Rus gazeteci Dmitriy Muratov kazandığı ödülü Ukraynalı çocuklar için açık artırmaya çıkardı.
1.06.2022 Dünya
Emine Erdoğan'dan "Dünya Mülteciler Günü" mesajı
Emine Erdoğan'dan "Dünya Mülteciler Günü" mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
20.06.2021 Gündem
Bakan Albayrak'tan Dünya Mülteciler Günü mesajı
Bakan Albayrak'tan Dünya Mülteciler Günü mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Türkiye Cumhuriyeti daima mazlumun, muhtacın, sığınmacının yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir." ifadelerini kullandı.
20.06.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Alıkonulan mülteci kardeşlerimi selamlıyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Alıkonulan mülteci kardeşlerimi selamlıyorum Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Dünya Mülteciler Günü mesajı yayınladı.
20.06.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan "Dünya Mülteciler Günü" mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan "Dünya Mülteciler Günü" mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Yaratılanı Yaradan'dan ötürü severek din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın mültecilere yurt, mazluma umut olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
20.06.2020 Siyaset
Bakan Berat Albayrak'tan Dünya Mülteciler Günü açıklaması
Bakan Berat Albayrak'tan Dünya Mülteciler Günü açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Dünya Mülteciler Günü'ne ilişkin, "Türkiye Cumhuriyeti, daima mazlumun, muhtacın, sığınmacının yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir." dedi.
20.06.2020 Siyaset
Valiler Trump’a kazan kaldırdı
Valiler Trump’a kazan kaldırdı ABD’de 9 eyaletin valileri, Başkan Trump’ın kaçak göçmenlerin çocuklarından ayrı tutulmalarına neden olan ‘sıfır hoşgörü’ politikasını protesto için, Meksika sınırına Ulusal Muhafız gücü gönderme emrine uymayacaklarını açıkladı
20.06.2018 Dünya
TFF'den Dünya Mülteciler Günü mesajı
TFF'den Dünya Mülteciler Günü mesajı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
20.06.2018 Futbol
2 saniyede 1 kişi mülteci oldu
2 saniyede 1 kişi mülteci oldu BİRLEŞMİŞ Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHRC) tarafından her yıl 20 Haziran ‘Dünya Mülteciler Günü’ öncesi yayımlanan ‘Küresel Eğilimler Raporu’ kamuoyuyla paylaşıldı.
19.06.2018 Dünya
Çocukları onunla gurur duyuyor
Çocukları onunla gurur duyuyor Son günlerde çocuklarının velayetini kaybedebileceği haberleriyle gündemden düşmeyen Angelina Jolie’ye en büyük destek yine çocuklarından geldi.
16.06.2018 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Mülteciler Günü” mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Mülteciler Günü” mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Mülteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
29.09.2021 Gündem
BM'den Türkiye'ye teşekkür
BM'den Türkiye'ye teşekkür Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Ursula Mueller, "Türkiye'ye, hayatını kurtarmak için yurdunu terk eden 3,5 milyon insana cömert yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz. Şartları son derece iyi olduğu için dünya Türk devletine teşekkür borçludur." dedi.
29.09.2021 Gündem
Sakık, Angelina ile Ahmet Türk'ün el ele fotoğraflarını paylaştı
Sakık, Angelina ile Ahmet Türk'ün el ele fotoğraflarını paylaştı AĞRI Belediye Başkanı DBP'li Sırrı Sakık, Angelina Jolie ile Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün el ele fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak "Ah Ahmet abi ah! Brad ve Angelina evliliğini yerle yeksan olmasına sebep bu karedir" diye espri yaptı.
29.09.2021 Gündem
John Kerry ve Angelina Jolie iftarda
John Kerry ve Angelina Jolie iftarda ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, katıldığı iftar programında ABD’ye kabul edilen mültecilerin herhangi bir tehdit unsuru olmadığını belirterek, insanları dinleri veya ülkelerine göre ayırt etmenin ABD değerleriyle uyuşmadığını söyledi...
17.06.2021 Dünya
1 dakikada 24 kişi göç ediyor
1 dakikada 24 kişi göç ediyor Birleşmiş Milletler dünya genelinde mülteci sayısının gelmiş geçmiş en büyük sayıya ulaştığını açıkladı. Öyle ki rapora göre dakikada 24 kişi göç ediyor. Türkiye ise açık ara farkla mültecilere en fazla kucak açan ülke.
29.09.2021 Gündem
Kanada 15 bin mülteci daha alacak
Kanada 15 bin mülteci daha alacak Kanada Başbakanı Justin Trudeau, yıl sonuna kadar 15 bin mülteci daha alacaklarını açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Erdoğan'dan mülteci açıklaması!
Erdoğan'dan mülteci açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, insanlık dışı zulümlerin tüm dünyada 65 milyondan fazla insanı evinden ve yurdundan mahrum bıraktığını kaydetti.
29.09.2021 Gündem
BM açıkladı: Rekor seviyede
BM açıkladı: Rekor seviyede Suriye'den Güney Sudan'a, Burundi'den Ukrayna'ya dünya genelinde insanlar kanlı çatışmalardan kaçıyor. BM, 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü'nde açıkladığı raporda mülteci sayısının rekor seviyeye ulaştığına dikkat çekti.
17.06.2021 Dünya
Türkiye en iyisini yapıyor, siz de yapın!
Türkiye en iyisini yapıyor, siz de yapın! Dünya Mülteciler Günü’nde Dışişleri Bakanlığı çağrı yaptı: Türkiye, gerek koruma gerek insani yardım anlamında elinden gelenin en iyisini yapmakta, tüm uluslararası toplumu da bu yönde hareket etmeye davet etmektedir.
29.09.2021 Gündem
Suruç’ta 25 bin Suriyeli!
Suruç’ta 25 bin Suriyeli! Associated Press (AP) muhabiri Emrah Gürel, Dünya Mülteciler Günü öncesinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bulunan mülteci kampına girerek birbirinden etkileyici fotoğraflar çekti...
20.06.2015 Dünya
'Sığınmacıları kurtarmak ahlaki bir görev'
'Sığınmacıları kurtarmak ahlaki bir görev' Almanya Cumhurbaşkanı Gauck, "Akdeniz’de sığınmacıları ölümden kurtarmak Avrupa'daki tüm ülkeler için ahlaki bir görevdir" dedi.
20.06.2015 Dünya
44 milyon kişinin yaşayacak yeri yok!
44 milyon kişinin yaşayacak yeri yok! Bugün Dünya Mülteciler Günü...
29.09.2021 Gündem
En güzel barış elçisinden liderlere tepki
En güzel barış elçisinden liderlere tepki Amerikalı film yıldızı Angelina Jolie, Birleşmiş Milletler Barış Elçisi olarak yürüttüğü iyi niyet misyonunu sürdürüyor
21.06.2004 Dünya
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Mülteciler Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünya mülteciler günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.