Düello

Düello

Son dakika düello haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düello ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düello haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düello

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düello gelişmeleri de dahil olmak üzere 296 düello haberi bulunmuştur. Tüm düello haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da yeni dönem: Hafta 4 güne indi, 4. eleme adayı belli oldu!
Survivor'da yeni dönem: Hafta 4 güne indi, 4. eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu. Kırmızı Takım oyunda muhteşem bir performans sergileyerek Mavi Takım'ı 12-3 yenerek rahat bir nefes aldı. Eleme adaylarının belli olmasının ardından erkek potasında, düello eşleşmeleri de belli oldu. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
8.05.2024 Magazin
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Bu hafta ise erkek elemesi gerçekleşecek ve dokunulmazlık için mücadele nefes kesmeden devam ediyor. Bu haftanın dokunulmazlık mücadelesinde haftanın düello adayları hangi takımdan çıkacak? Survivor All Star'da Yaman 'Bu pota benim hakkım' dedi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
4.04.2024 Magazin
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan  belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı Survivor'da sevdiği isimlerin birer birer adadan ayrılmasıyla derin üzüntü yaşayan Seda Ocak, Yağmur Banda'nın yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etme ihtimalini düşünerek gözyaşları içinde kaldı. Oyun sırasında Yunus Emre'nin kazası sürekleri ağza getirdi. Öte yandan iletişim oyununun ardından eleme potasında yer alan Merve, Aysu, Aleyna ve Berna'nın performansa göre düello eşleşmeleri belli oldu. Peki, Peki, Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? Survivor ödülü kim aldı?
28.03.2024 Magazin
Survivor iletişim ödül oyununu kazanan taraf belli oldu! Haftanın eleme adayları düello için hazır....
Survivor iletişim ödül oyununu kazanan taraf belli oldu! Haftanın eleme adayları düello için hazır.... Survivor'da haftanın eleme adayları Hakan, Bozok, Batuhan ve Özgür Tetik olmuştu. Oynanan iletişim oyununu kazanan takım da dün akşam belli oldu. İşte detaylar...
21.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu bazı arkadaşlarını için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar zorlu parkurları geçmek için ellerinden geleni yaptılar. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
4.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda eleme olmadı
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda eleme olmadı Survivor All Star'da beklenmedik bir gelişme oldu. Eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan bir kişinin yarışmayı bırakmak istediğini paylaştı ve ismi payladı. Bu hafta böylelikle düello oyununda eleme olmadı.
16.02.2024 Magazin
Survivor All Star 2024'te eleme heyecanı! ‘Düellodan çıkacağımı zannediyordum'
Survivor All Star 2024'te eleme heyecanı! ‘Düellodan çıkacağımı zannediyordum' Survivor All Star 2024'te elenen isim belli oldu. Hafta boyunca yaşanan yüksek gerilimin ardından kıyasıya mücadelenin ardından bir yarışmacı hayallerine veda etti.
9.02.2024 Magazin
Survivor eleme öncesi şok haber! Düelloya çıkamadı: 27 Ocak Survivor kim elendi?
Survivor eleme öncesi şok haber! Düelloya çıkamadı: 27 Ocak Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 mücadelesi devam ediyor. TV8 ekranlarında yayımlanan zorlu yarışın son bölümde ödül mücadelesinin yanı sıra eleme düellosu oynanıyor. Kazanan takım ve elenen isim takip edilirken Murat Ceylan'dan şok bir açıklama geldi. Survivor kim elendi, Sercan mı Bozok mu Turabi mi Özgür mü soruları gündemdeyken düello öncesi yaşanan gelişme dengeleri değiştirdi. Peki Survivor kim elendi?
27.01.2024 Magazin
Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? Oyun sistemi değişti, gitme adayı belli oldu!
Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? Oyun sistemi değişti, gitme adayı belli oldu! Survivor'da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık ve düello oyunları sonucunda Doğukan Manço adaya veda etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ise bugün oynandı. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? Öte yandan Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde yeni oyun sistemini paylaştı.
14.01.2024 Magazin
Survivor'da kader belirleyen düello: Düellolar nasıl oynanacak, eleme adayı nasıl belirlenecek?
Survivor'da kader belirleyen düello: Düellolar nasıl oynanacak, eleme adayı nasıl belirlenecek? Her akşam tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024'te bu sene bambaşka bir format yaşanıyor. Halk oylamasının olmadığı, yalnızca performansa dayalı bir oyun haline gelen yarışmada, kıran kırana mücadeleler yaşanıyor. Ancak bu yıl ilk kez düellolar da yapılacak. Seyircinin aklında ise, "düellolar nasıl oynanacak, düelloyu kazanan eleme potasından kurtulacak mı? İşte detayşar...
4.01.2024 Gündem
Acun Ilıcalı, Survivor'ın bir yıllık maliyetini açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor'ın bir yıllık maliyetini açıkladı! 'SMS ile eleme' yerine 'düello' sisteminin uygulanacağı Survivor All Star 2024, 1 Ocak Pazartesi akşamı ilk bölümüyle yayınlanacak. Fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, "Survivor neden bu kadar uzun sürüyor?" sorusuna cevap verdi.
30.12.2023 Televizyon
Masterchef All Star'da eleme gecesi! Şefler bile veda eden isme şaşırdı
Masterchef All Star'da eleme gecesi! Şefler bile veda eden isme şaşırdı Masterchef All Star'da geri sayım başladı. 4 eleme adayı ekrana gelen son bölümde kıyasıya mücadele etti. Oyunlar sonrası aynı puanı alan iki isim düello yemeği yaptı. Düello yemeği sonucu Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu.
11.12.2023 Magazin
MasterChef All Star'da burger düellosunu kim kazandı? 24 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star'da burger düellosunu kim kazandı? 24 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. 24 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayı gecenin sonunda belli olacak. Burger tariflerinin yapılacağı yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasında ikili düellolar yapılacak. Peki 24 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar...
24.10.2023 Televizyon
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı!
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı! MasterChef All Star'da haftanın ikinci takım oyunu bu akşam oynanıyor. 11 Ekim MasterChef düello oyunu öncesi kırmızı ve mavi takım arasındaki gerilimli anlar yaşandı. Haftanın ilk eleme adayları MasterChef Sergen ve Tahsin, Barış ile tartıştı. "Hasan, bunu bugün bana ver" diyen Sergen Özen'e, "Sen kendini ne sanıyorsun" cevabını veren Barış tepki çekti.
10.10.2023 Televizyon
2019 finalinin rövanşı oynandı! MasterChef All Star'da Alican ve Cemre düellosunda kazanan belli oldu
2019 finalinin rövanşı oynandı! MasterChef All Star'da Alican ve Cemre düellosunda kazanan belli oldu MasterChef All Star'da düello akşamı yaşanıyor. 29 Eylül MasterChef ödül oyununda şef adayları bireyselde karşı karşıya geldi. Ancak en dikkat çekici karşılaşma MasterChef Alican ve Cemre Uyanık arasında yaşandı. 2019 finalinde mücadele eden ikili bu kez düelloda karşılaştı. İşte kazanan isim...
29.09.2023 Televizyon
MasterChef'te son takım oyunu! Şefler kararsız kaldı: 'Hiç olmayan şeyler oluyor'
MasterChef'te son takım oyunu! Şefler kararsız kaldı: 'Hiç olmayan şeyler oluyor' Masterchef'te yarışmacılar haftanın son takım oyununda mücadele etti. Bakliyat ve yeşillik ile düello yarışına çıktılar. Şeflerin iki tabak üzerinde kararsız kalması dikkatleri çekerken, 1-1 devam eden takım oyunu mücadelesinde haftanın kazananı belli oldu. Peki, 20 Temmuz MasterChef All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı, kim eleme adayı oldu? İşte detaylar...
21.07.2023 Televizyon
Masterchef düşen yarışmacı kim? Masterchef 112. bölümde mavi takımın hangi yarışmacısı düştü?
Masterchef düşen yarışmacı kim? Masterchef 112. bölümde mavi takımın hangi yarışmacısı düştü? Masterchef’te düşen yarışmacı fragmanın yayınlanmasıyla merak edilmeye başlandı. Masterchef 112. bölüm fragmanını izleyenler arkası dönük koşarak giden yarışmacının yere düştüğünü görünce Masterchef 112.bölümde düşen yarışmacı kim, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
26.10.2022 Televizyon
Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim!
Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim! MasterChef'te hafta boyunca mücadele eden kırmızı ve mavi takım yarışmacılarından 6 isim eleme potasına girdi. MasterChef'te veda eden ismin belirlenmesi için iki aşamalı bireysel dokunulmazlık yarışları düzenlendi. Peki, Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim...
10.10.2022 Televizyon
MasterChef tarihinde bir ilk! İlk kez bir düelloda...
MasterChef tarihinde bir ilk! İlk kez bir düelloda... TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2022'de üçüncü tur heyecanı başladı. Ana kadro yarışmacılarının seçildiği MasterChef, 3 Ağustos Çarşamba akşamı 29'uncu bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmacılar ilk turda şekerpare yaptı. Tadım yaptıktan sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşayan ve iki tabak seçebilen şeflerden Somer Sivrioğlu, "MasterChef ön eleme tarihinde ilk kez bir düello üçüncü yarışmacıyı belirleyecek" dedi.
4.08.2022 Magazin
Üç Kuruş bitecek mi? Üç Kuruş finali ne zaman? Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Üç Kuruş bitecek mi? Üç Kuruş finali ne zaman? Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı "Üç Kuruş" dizisi final yapacak. İlk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen Üç Kuruş dizisinden gelen final kararı takipçilerini üzdü. Peki, Üç Kuruş ne zaman final olacak? Üç Kuruş finali ne zaman? İşte Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler…
10.05.2022 Televizyon
MasterChef'in 2. finalisti kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? Masterchef'te hangi yarışmacı elendi?
MasterChef'in 2. finalisti kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? Masterchef'te hangi yarışmacı elendi? Masterchef'te büyük finale geri sayım devam ediyor. Masterchef yarışmacıları final için kıyasıya rekabet ederken büyük final öncesi en önemli çekişmelerden biri de 12 Ocak akşamı yaşandı. Masterchef yarışmacılarından Tahsin ve Hasan'ın mücadelesi heyecan dolu anlara sahne oldu. Kıran kırana geçen mücadelede bir yarışmacı ikinci finalist oldu bir yarışmacı da Masterchef hayaline veda etti. Peki, MasterChef'in 2. finalisti kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? Masterchef'te hangi yarışmacı elendi? İşte Masterchef'in son bölümünde yaşananlar...
13.01.2022 Gündem
MasterChef'te pizza düellosu! İşte kazanan yarışmacı
MasterChef'te pizza düellosu! İşte kazanan yarışmacı 'MasterChef Türkiye 2021'in 20 Aralık Pazartesi akşamı ekranlara gelen bölümünde yeni haftanın kaptanları ve takım kadroları belli oldu. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için mücadele etti. En lezzetli pizzayı yapan yarışmacı, kaptanlık oyununu kazandı ve kırmızı takım kaptanını belirledi. Sonrasında iki kaptan arasında gözleri kapalı şekilde düello gerçekleşti.
21.12.2021 Magazin
Golyat nedir, ne demek? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelen Golyat kimdir?
Golyat nedir, ne demek? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelen Golyat kimdir? Kurtlar Vadisi olmak üzere Türkiye’nin dizi tarihine birçok yapımla katkı sağlayan Osman Sınav'ın yeni projesi Yalnız Kurt'tun ilk fragmanı yayınlandı. Yalnız Kurt dizisi, Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleden bahsedecek. Söz konusu diziden sonra Golyat hakkında yapılan araştırmalar yoğunlaştı.
20.11.2021 Gündem
Masterchef kim potaya gitti 19 Ekim? Dokunulmazlığı kim ve hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu?
Masterchef kim potaya gitti 19 Ekim? Dokunulmazlığı kim ve hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu? MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan yarışması ve takım merak edilirken eleme potasına giden yarışmacı da merak konusu oldu. Peki,Masterchef’te dokunulmazlığı kim kazandı, kim potaya gitti? MasterChef eleme adayları 19 Ekim 2021…
20.10.2021 Gündem
Masterchef ilk kaptan (mavi takım kaptanı) kim oldu? Masterchef mavi takım ve kırmızı takım kaptanlık düellosunu kim kazandı?
Masterchef ilk kaptan (mavi takım kaptanı) kim oldu? Masterchef mavi takım ve kırmızı takım kaptanlık düellosunu kim kazandı? MasterChef’te ana kadro belirlendikten sonra ilk mücadele kaptanlık mücadelesi verildi. İlk kaptanlık için ana kadroya giren 16 yarışmacı, karşı karşıya geldi. Peki, MasterChef mavi takım kaptanı kim oldu? İşte MasterChef kırmızı- mavi takımları ve kaptanları…
24.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Düello ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düello haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.