Gazete Vatan Logo

Masterchef düşen yarışmacı kim? Masterchef 112. bölümde mavi takımın hangi yarışmacısı düştü?

Masterchef’te düşen yarışmacı fragmanın yayınlanmasıyla merak edilmeye başlandı. Masterchef 112. bölüm fragmanını izleyenler arkası dönük koşarak giden yarışmacının yere düştüğünü görünce Masterchef 112.bölümde düşen yarışmacı kim, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

Masterchef düşen yarışmacı kim? Masterchef 112. bölümde mavi takımın hangi yarışmacısı düştü?

Masterchef 112. Bölümde mavi takımın hangi yarışmacısı düştü? Masterchef yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Arkası dönük bir yarışmacı yere düştü.

Masterchef’te düşen yarışmacı kim?

Yağız ile düello yapan Görkem, bir eşya almak için koştuğu esnada ayağı kaydı. Görkem kolunu çarparak düştü.

Yarışmacılar ikinci düello için; ülke ve 2 çeşit ürün ile yemek yapıyor. Barış ve Metin bonfile ve soğan ile Fransa mutfağına ait bir yemek yaparken, Tayfun ve Tolga tavuk ve pırasa ile Hindistan mutfağına ait bir yemek, Serpilay ve Gamze ciğer ve patates kullanarak İspanya mutfağına ait bir yemek, Kıvanç ve Büşra dil ve pancar kullanarak İtalya mutfağına ait bir yemek, Fatmanur ve Ayaz karides ve kereviz ile Japonya mutfağına ait bir yemek, Görkem ve Yağız kuzu ve karnabahar kullanarak Lübnan mutfağına ait bir yemek, Burak Revanbahş ve Burak Kaya kuzu kıyma ve çili biberi kullanarak Meksika mutfağına ait bir yemek yaptı.