Dudullu

Dudullu

Son dakika dudullu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dudullu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dudullu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dudullu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dudullu gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 dudullu haberi bulunmuştur. Tüm dudullu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da otobüs alev alev yandı!
İstanbul'da otobüs alev alev yandı! İstanbul'un Ümraniye İlçesinde bulunan Dudullu Otogarı'nda şehirler arası otobüs, terminale giriş yaptığı sırada alev alev yanmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla otobüs içerisindeki yolcular indirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldüğü belirtildi.
7.04.2024 Vatan TV
İstanbul'da otobüs alev alev yandı!
İstanbul'da otobüs alev alev yandı! İstanbul'un Ümraniye İlçesinde bulunan Dudullu Otogarı'nda şehirler arası otobüs, terminale giriş yaptığı sırada alev alev yanmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla otobüs içerisindeki yolcular indirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldüğü belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
'Siber korumayı ulusal güvenliğin bir parçası olarak görüyoruz'
'Siber korumayı ulusal güvenliğin bir parçası olarak görüyoruz' Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, 28 Ocak Veri Koruma Günü’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Artık dünyanın en kıymetli ham maddesinin veri olduğunun altını çizen Dr. Koç, “Verinin korunması için farkındalık sağlayan bugünün kutlanmasını çok kıymetli buluyorum. Şirket olarak siber güvenlik ve kişisel mahremiyetin korunmasını ulusal güvenliğin, toplum güvenliğinin bir parçası olarak görüyoruz” dedi.
28.01.2024 Ekonomi
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı İstanbul'da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi geldi. Metro İstanbul'un yaptığı duyuruya göre 31 Aralık gecesi bazı metro ve tramvay hatları gece saatlerinde de hizmet verecek. 1 Ocak'ta ise seferler ücretsiz olacak.
29.12.2023 Gündem
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde İstanbul'un metro ve tramvaylarında anıldı. Geçen yıl 85 bin kişinin saygı duruşunda bulunduğu alanlarda, bu yıl 100 binden fazla İstanbullu, saat 09:05'te ayağa kalkara saygı duruşunda bulundu. M8 Bostancı-Dudullu/Parseller Metro Hattı'nın Kozyatağı İstasyonu'nda Sanatçı Murat Daşkın'ın "Cumhuriyetin Gözleri" isimli üç boyutlu çalışması yer aldı.
10.11.2023 Yaşam
Kontrolden çıkan kamyonet devrildi: 1 yaralı
Kontrolden çıkan kamyonet devrildi: 1 yaralı Ümraniye'de TEM Otoyolu'nda seyir halindeki kamyonet kontrolden çıkarak yan yattı. Kaza sonucu kamyonet sürücüsü hafif yaralandı.
3.10.2023 Yaşam
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'deki törene katılımın azlığından şikayet etti, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'e, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek tepki gösterdi.
27.09.2023 Gündem
Ümraniye Dudullu'da İETT otobüsü yandı
Ümraniye Dudullu'da İETT otobüsü yandı Ümraniye Dudullu'da İETT otobüsü alev alev yandı. Otobüsün boşaltıldığı öğrenildi. İtfaiyenin yangına müdahalesi sürüyor.
26.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: OSB'lerde çalışan evi olmayan kardeşlerimiz için proje yürütüyoruz
Bakan Kurum: OSB'lerde çalışan evi olmayan kardeşlerimiz için proje yürütüyoruz Ümraniye’de iş insanlarıyla bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Sanayi bölgelerinde çalışan evi olmayan kardeşlerimiz için TOKİ başkanlığımızla proje yürütüyoruz. Bunun talimatını arkadaşlara verdik. OSB'ler için yeni yer tahsisini bu hafta karşılayacağız ardından da İstanbul’un üreten insanlarının ev sahibi olabilmeleri, güvenli, huzurlu yuvalarında yaşayabilmeleri için bu çalışmayı yapacağız” dedi.
9.05.2023 Ekonomi
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Yıldız futbolculardan depremzedelere yardım!
Yıldız futbolculardan depremzedelere yardım! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok ilde hissedilen deprem sonrası can kayıpları yaşanırken bölge için yardım kampanyası başlatıldı. Ünlü spor insanlarından depremzedelere yardım geldi.
7.02.2023 Şampiy10
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı Ev almayı ya da evini yenilemeyi düşünenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Türkiye’nin dört bir yanında 3.2 milyon konut kentsel dönüşüm kapsamında yenilendi. Konutta yeni dönüşüm için ise harekete geçildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İstanbul’da 90 bin, Ankara’da 10 bin olmak üzere toplamda 250 bin konutun dönüşümü sahada devam ediyor. 2035’e kadar acil dönüştürülmesi gereken 1.1 milyon konutun yenilenmesi sağlanacak” dedi.
5.02.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Tatil planı yapacaklarına keşke metro planı yapsalar
Bakan Karaismailoğlu: Tatil planı yapacaklarına keşke metro planı yapsalar Cebeci Mahallesi Kapalı Pazar, Otopark ve Galericiler Sitesi Temel Atma ve Yatay Delgi Yağmur Suyu Açılış töreni düzenlendi.
16.01.2023 Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak Ar-Ge, tasarım ve teknoloji alanında Türkiye’nin en iyileri bir araya geldi. Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, İzmir’de yapıldı. Zirvede, Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri için 10 kategoride 30, Teknoparklar için de 4 kategoride 12 olmak üzere toplamda 42 ödül sahiplerini buldu.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Toplu ulaşım zammı için asgari ücretin açıklanması beklenecek
Toplu ulaşım zammı için asgari ücretin açıklanması beklenecek İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yapılacak zam için, asgari ücretin belirlenmesinin beklenmesine karar verildi. UKOME, ulaşım ücretlerine zam teklifinin görüşülmesi için olağanüstü toplantı yapılacağını duyurdu.
21.12.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'nun metro iddiasına yanıt: Bu bir emek hırsızlığı
Bakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'nun metro iddiasına yanıt: Bu bir emek hırsızlığı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen metro hattıyla ilgili İBB Başkanı İmamoğlu'nun iddialarına tepki göstererek "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hiç bir katkısı yoktur. Cevap vermeye değmez, bu bir emek hırsızlığı" dedi. Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı metrosuyla ilgili de tarih verip, "İstanbul Havalimanı - Kağıthane metrosu 1 ay sonra açılacak... Hat tamamlandığında havalimanı ile Taksim 30 dakika olacak..." ifadelerini kullandı.
3.10.2022 Gündem
İmamoğlu: Müteahhitler tek taraflı fesih hakkını kullandı
İmamoğlu: Müteahhitler tek taraflı fesih hakkını kullandı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattında incelemelerde bulundu. İmamoğlu daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
2.08.2022 Gündem
Gümrük Müdürlüğü önünde TIR kuyruğu! Üç şeridi kapattılar
Gümrük Müdürlüğü önünde TIR kuyruğu! Üç şeridi kapattılar Erenköy Gümrük Müdürlüğü'nde, yurt dışına çıkacak TIR'lar nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Gümrüğe girmek için bekleyen TIR'ların Çamlıca Gişelerinden itibaren oluşturduğu uzun araç kuyruğu havadan görüntülendi.
22.07.2022 Yaşam
Binada yangın çıktı, kiracı ve ev sahibi birbirine girdi!
Binada yangın çıktı, kiracı ve ev sahibi birbirine girdi! İstanbul Ümraniye’de 3 katlı binanın ikinci katında elektrik kontağından yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülürken, yangın nedeniyle kiracı ve ev sahibi birbirine girdi.
19.05.2022 Yaşam
Çocukların videosunu gizlice çekip sosyal medyada paylaştı! Savunması 'pes' dedirtti
Çocukların videosunu gizlice çekip sosyal medyada paylaştı! Savunması 'pes' dedirtti Gaziosmanpaşa'da oyun oynayan çocukları gizlice çekip sosyal medyada paylaştığı tespit edilen Pakistan uyruklu S.A. gözaltına alındı. Savcılığın talebini yerinde gören mahkeme S.A.'nın tutuklanmasına karar verdi. S.A. cezaevine götürüldü.
19.04.2022 Yaşam
Kemal Kılıçdaroğlu: İstanbullara hizmet etmenin güzelliğini hep beraber yaşıyoruz
Kemal Kılıçdaroğlu: İstanbullara hizmet etmenin güzelliğini hep beraber yaşıyoruz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yapımına devam edilen Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nda test sürüşüne katıldı. Anadolu Hisarı'ndaki restorasyon çalışmalarında incelemede bulundu. Kılıçdaroğlu, "İstanbul’un ciddi bir tarihi dokusu var. Bu tarihi dokuyu ortaya çıkarmak için de olağanüstü çaba harcıyor. Orada da bazı engellemeler var ama ne olursa olsun tüm engelleri aşıp İstanbullara hizmet etmenin güzelliğini hep beraber yaşıyoruz." dedi.
15.04.2022 Siyaset
Ümraniye’de geri dönüşüm tesisinde çıkan yangında 8 işyeri zarar gördü
Ümraniye’de geri dönüşüm tesisinde çıkan yangında 8 işyeri zarar gördü  Ümraniye'de sabah saatlerinde geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Kısa sürede tesisi saran alevler, çevredeki 8 işyerine sıçrayarak zarar verdi. Yangın itfaiyenin çalışmaları ile güçlükle kontrol altına alındı.
4.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dudullu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dudullu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.