Drake

Drake

Son dakika Drake haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Drake ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Drake haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Drake

haberleri sayfasında son dakika yaşanan drake gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 drake haberi bulunmuştur. Tüm drake haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama… Spotify Wrapped, 2023'ün en çok dinlenen sanatçılarını, şarkılarını ve albümlerini yayınladı. Yılın en çok dinlenen sanatçısı "Masal Gibi", "Sevecek Sandım", "Hangi Yüzüne Konuşacağım" gibi şarkılarla tanınan Semicenk oldu. Peki, Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
30.11.2023 Gündem
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
Drake canlı yayında kumar oynadı! Milyonlarca doları 1 saatte kaybetti! 'Kazanmadım ama kazanacağım'
Drake canlı yayında kumar oynadı! Milyonlarca doları 1 saatte kaybetti! 'Kazanmadım ama kazanacağım' Kanadalı rapçi Drake, canlı yayın platformu olan Twitch'te oluşturulan kumar yayınlarına katıldı. Canlı yayında kumar oynayan ünlü rapçi bir saat içinde tam tamına 27 milyon dolar kaybetti. Drake, kumar sonrası yayında açıklamalarda bulundu.
16.07.2022 Magazin
Sperm hırsızlığı skandalı patladı, mağdur sadece Drake değil! Acı sos spermi öldürüyor mu?
Sperm hırsızlığı skandalı patladı, mağdur sadece Drake değil! Acı sos spermi öldürüyor mu? Sperm hırsızlığı skandalı gündemde! Dünyaca ünlü rapçi Drake’in, beraber olduğu kadın hamile kalmasın diye kondoma acı sos döktüğü iddiaları ile gündem olan sperm hırsızlığının çok yaygın bir yöntem olduğu ortaya çıktı. Benzer bir olayın Türkiye’de de yaşandığı ortaya çıkarken ABD’de yaşanan başka bir olayda genç bir adam, kız arkadaşıyla beraber olduktan sonra onu spermlerini çalarken yakaladığı sosyal medya üzerinden duyurdu. Uzmanlar sperm çalma konusunun hem hukuki hem de tıbbi boyutunu anlattı.
25.01.2022 Dünya
Iggy Azalea evini satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklatıyor...
Iggy Azalea evini satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklatıyor... Ünlü rap şarkıcısı Iggy Azalea, çocuk oyun alanı yaptırmak için komşularından inşaat izni çıkmayınca evini satmaya karar verdi. Azalea, evini bir milyon dolar karla satışa çıkardı.
19.01.2022 Magazin
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Kırmızı elbiseli Dr. Mehmet Öz
Kırmızı elbiseli Dr. Mehmet Öz Popüler sosyal medya uygulaması TikTok’ta ortaya çıkan “Flip the Switch” akımına dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz de uydu.
3.04.2020 Magazin
KKTC'de şok! Türk bakanın dayısını İngiliz mezarlığına defnettiler
KKTC'de şok! Türk bakanın dayısını İngiliz mezarlığına defnettiler Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Girne İlçesi'nde Türk ve İngiliz cenazeler karıştı. İngiliz mezarlığına defnedilen Türk vatandaşın cenazesi çıkarıldı ve kılınan cenaze namazının ardından Alsancak'ta Türk mezarlığına defnedildi.
9.01.2020 Gündem
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar 2019 yazının dünya genelinde en çok dinlenen şarkısı Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun Señorita şarkısı olurken, Türkiye’de 2019 yazına Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı damga vurdu. Yaz boyunca Türkiye’de en çok dinlenen 20 şarkının ilk 10’u tamamen Türkçe şarkılardan oluştu, rap ise en çok dinlenen müzik türü olarak öne çıktı
28.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Norm Ender: Bu müziği silikon dudaklılara yaptıramazlar
Norm Ender: Bu müziği silikon dudaklılara yaptıramazlar 34 yaşında ama 20 yıllık rap yolculuğu var. ‘Mekanın Sahibi’ ile günümüz rapçilerini, özellikle Ezhel ve Ben Fero’yu hedef alan bir diss yaptı. Ezhel kendisine bir gecede hazırladığı ‘Lolo’ şarkısıyla cevap verdi. İki tarafın fanlarının tartışmaları devam ederken, Norm Ender; müzik yolculuğunu, kendini ifade etme biçimi olarak gördüğü rap’i ve ona "Bebeleri pistten alalım" dedirten nedenleri anlattı.
27.07.2019 Magazin
NBA 2K20'nin müzik listesi belli oldu
NBA 2K20'nin müzik listesi belli oldu 2K, dün yaptığı açıklamayla birlikte son 18 yılın en çok puan alan ve en çok satan NBA video oyunu serisinin en yeni sürümü NBA 2K20 için, aralarında Drake, Meek Mill, Billie Eilish, Post Malone ve Nipsey Hussie gibi isimlerin bulunduğu 50 şarkılı en geniş müzik listesini duyurdu.
24.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Drake 'yok artık' dedirtti!
Drake 'yok artık' dedirtti! Grammy ödüllü rapçi Drake (32), konuk olduğu bir YouTube kanalına üzerindeki kıyafet ve aksesuarların 1 milyon dolar değerinde olduğunu açıkladı.
9.04.2019 Magazin
Ünlü rap şarkıcısı Nipsey Hussle hayatını kaybetti
Ünlü rap şarkıcısı Nipsey Hussle hayatını kaybetti Amerikalı rap şarkıcısı ve söz yazarı Nipsey Hussle ABD’nin Los Angeles kentinde çıkan çatışmada vurularak öldürüldü.
1.04.2019 Dünya
Tecavüz suçundan aklanan şarkıcı bakın ne yaptı
Tecavüz suçundan aklanan şarkıcı bakın ne yaptı Kanadalı aktör ve müzisyen Drake, hakkında açılan tecavüz davasından aklanınca soluğu tatilde aldı
11.12.2018 Magazin
Tarihi Drake Adası 7,8 milyon dolara satışa çıkarıldı
Tarihi Drake Adası 7,8 milyon dolara satışa çıkarıldı İngiltere'nin Plymouth kenti açıklarındaki tarihi Drake Adası, 6 milyon sterlin'e (yaklaşık 7.8 milyon dolar) satışa çıkarıldı.
15.10.2018 Dünya
Bu yaz Aleyna dinlendi
Bu yaz Aleyna dinlendi 2018 yazında Spotify’da en çok dinlenen isimler belli oldu. Spotify verilerine göre Drake, Maroon 5 ve Cardi B şarkıları ile dünya genelinde yaza damga vururken, Türkiye’de ise en çok dinlenen 3 şarkı Aleyna Tilki, Merve Özbey ve Ezhel’e ait
29.08.2018 Magazin
Plajda ne dinlenir ne okunur?
Plajda ne dinlenir ne okunur? Keyifli vakit geçirdiğiniz şezlongunuzda yaz ruhunu; dinlediğiniz bir müzik veya sürükleyici bir kitapla doyasıya yaşayabilirsiniz. Yeni çıkan albümler ve kitaplar tatilinizi renklendirecek. İşte eleştirmen ve yazarların tavsiyeleri...
20.07.2018 Arşiv
Müziklerin ilham verdiği filmler
Müziklerin ilham verdiği filmler 6 Nisan’da başlayacak olan İstanbul Film Festivali’nde müziği hayatının merkezine koyanların bölümü Musikişinas, bu yıl yine birbirinden güzel filmleri izleyiciyle buluşturuyor.
31.03.2018 Magazin
Ed Sheeran yılın rekorunu kırdı!
Ed Sheeran yılın rekorunu kırdı! İngiliz şarkı yazarı ve yorumcusu Ed Sheeran, 2017 Mart'ında çıkan "Divide" albümüyle yılın en çok satan şarkıcısı oldu. İkinci sırada Drake yer alırken onu Taylor Swift takip etti.
28.02.2018 Kültür Sanat
Nusret, David Beckham'ı mest etti!
Nusret, David Beckham'ı mest etti! İngiltere'nin efsane fulbolcularından David Beckham, Nusret'in New York'taki restoranına gitti.
13.02.2018 Magazin
Yeni nesil sanat tam da burada
Yeni nesil sanat tam da burada Tüm Türkiye’nin yeni nesil sanatçılarını ilk kez İstanbul’da Galata Rum Okulu’nda aynı çatı altında bir sergide buluşturacak olan BASE, panel ve söyleşilerle de sanat dünyasının önemli isimlerini ağırlayacak. 20 ilde 31 üniversiteden 108 sanatçıya ait 116 eser ve 32 panelde 75 konuşmacı ile sanat dolu 4 gün sizi bekliyor.
16.12.2017 Magazin
Black Friday indirimi PlayStation için geliyor!
Black Friday indirimi PlayStation için geliyor! Ünlü Black Friday indirimi bu defa PlayStation için geliyor. Birçok oyunda yüzde 60'a varan indirimler oyun severler için büyük bir fırsat oluşturacak.
23.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Yıldızlar gecesi!
Yıldızlar gecesi! Amerikan Müzik Ödülleri 2017, Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin ödüllerine kavuştuğu geceye yıldız yağdı
20.11.2017 Magazin
Drake resmen çıldırdı: Çek elini...
Drake resmen çıldırdı: Çek elini... Dünyaca ünlü rap yıldızı Drake, konserde bir tacizcinin, kadın hayranını rahtsız ettiğini fark etti. Drake olaya hemen müdahale edip "Çek elini kızın üzerinden." dedi.
20.11.2017 Magazin
Centilmen Drake
Centilmen Drake Rapçi Drake, önceki gece Sydney’de konser verdi.
16.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Drake ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki drake haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.