Dondu

Dondu

Son dakika dondu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dondu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dondu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dondu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dondu gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.102 dondu haberi bulunmuştur. Tüm dondu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altında her şey tersine döndü! Altında son durum ne? İşte sürpriz rakam
Altında her şey tersine döndü! Altında son durum ne? İşte sürpriz rakam Altın fiyatlarıyla son dakika açıklaması geldi. ONS fiyatı yeni güne kısmi artış göstererek başladı. 2300 dolar psikolojik bandı üzerinde tutunan ONS'tan destek bulan altın gram fiyatı yükseldi. Altın fiyatları tarafında yukarı yönlü hareketler sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı merak edilenler arasına girdi. İşte canlı altın rakamları…
6.05.2024 Ekonomi
Ve kar geri döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, 18 kent için alarm verildi: Kar, fırtına ve kuvvetli yağış son kez vuracak
Ve kar geri döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, 18 kent için alarm verildi: Kar, fırtına ve kuvvetli yağış son kez vuracak Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 18 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 11 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Tuğba Özay geri döndü! Paylaşımları olay oldu
Tuğba Özay geri döndü! Paylaşımları olay oldu Bir dönemler podyumda tozu dumana katan ünlü şarkıcı ve manken Tuğba Özay, bir süredir sosyal medya detoksu yapıyordu. Hesabını tekrar kullanmaya başlayan Tuğba Özay, sosyal medyasında detoks sonrası yaptığı paylaşımla yer yerinden oynadı. Güzel mankenin pozunu görenlerin ağzı açık kaldı.
5.05.2024 Magazin
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde dün etkili olan sağanakla meydana gelen selde hasar tespit ve temizlik çalışmaları devam ederken, gelin arabasının sel sularında ilerlemesi ve su basan kıraathanede müşterilerin oyuna devam etmesi kameraya yansıdı.
5.05.2024 Gündem
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Gökberk Demirci, Aydan Şener ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizi son kez izleyici karşısına çıktı…
5.05.2024 Magazin
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı...
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı... Kar yağışları geri döndü. Soğuk havaların etkili olmasıyla beraber yurdun tamamında yağışlar kendini gösterirken 23 kente sarı kodlu uyarı geldi. Meteoroloji'nin yeni hava durumu raporuna göre bugün yurdun tamamında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Meteoroloji yağış uyarı haritasını güncelleyerek Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde yağışların yarın akşamdan itibaren yüksekler karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağını belirtti.
4.05.2024 Gündem
Fenerbahçe Beko - Monaco maçında skandal hareket! Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç çılgına döndü
Fenerbahçe Beko - Monaco maçında skandal hareket! Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç çılgına döndü Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Play-Off dördüncü maçında Monaco’ya 65-62 mağlup olurken karşılaşmanın ardından parke bir anda karıştı. Mike James'ten skandal hareket, Kerim Rahmi Koç çılgına döndü. İşte detaylar...
4.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber!
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber! Süper Lig’in 35'inci haftasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber geldi.
3.05.2024 Fenerbahçe
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi Soğuk havalar yurdu etkisi altına aldı kış geri döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı 34 şehire "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
2.05.2024 İddaa
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Batman'da Petrolkent Mahallesi’ndeki Borsa İstanbul Ortaokulu’nda matematik öğretmeni Levent Döndü, görev yaptığı ortaokulda boğazına simit parçası takılan kız öğrenciyi ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı. O anlar okulun güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
2.05.2024 Vatan TV
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Batman'da Petrolkent Mahallesi’ndeki Borsa İstanbul Ortaokulu’nda matematik öğretmeni Levent Döndü, görev yaptığı ortaokulda boğazına simit parçası takılan kız öğrenciyi ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı. O anlar okulun güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
2.05.2024 Gündem
5 ilde sağanak sele yol açtı
5 ilde sağanak sele yol açtı Ankara Valiliğinin yaptığı uyarının ardından Başkent'te etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Öte yandan Aksaray, Nevşehir, Eskişehir, Uşak'ta da sel yaşandı.
30.04.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
30.04.2024 İddaa
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin'
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin' Bursa İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, araç alıp satacak vatandaşlar uyarılarak, "Çok ucuza buldum demeyin, sazan sarmalı oyununa gelmeyin" denildi.
30.04.2024 Ekonomi
Yabancı VAR hakemlerinin performansı belli oldu
Yabancı VAR hakemlerinin performansı belli oldu Süper Lig'de yabancı VAR hakemleri üç haftada görev yaptıkları 12 karşılaşmada kritik kararlara imza attılar. İşte yabancı Video Asistan Yardımcı Hakemlerin performansları.
30.04.2024 Süper Lig
Arabası olanlar dikkat! Kasko fiyatlarında ibre tersine döndü, fırsat tarihi açıklandı
Arabası olanlar dikkat! Kasko fiyatlarında ibre tersine döndü, fırsat tarihi açıklandı Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Son iki yılda yüzde 280’lere varan fiyat artışlarının yaşandığı kaskoda, ibre tersine döndü. İşte kasko fiyatları ile ilgili tüm merak edilenler...
30.04.2024 Ekonomi
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor... Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Sağanak yağmur ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi! Cadde ve sokaklar göle döndü
Sağanak yağmur ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi! Cadde ve sokaklar göle döndü Çorum’da bu akşam saatlerinde aniden bastıran ve yarım saat süren şiddetli yağmur ve dolu etkili oldu. Cadde ve sokaklar göle dönerken, bazı ev ve işyerlerini de su bastığı objektiflere yakalandı.
29.04.2024 Gündem
Fatih Terim'e olay tepki! Çılgına döndü, telefonu fırlattı
Fatih Terim'e olay tepki! Çılgına döndü, telefonu fırlattı Panathinaikos, Yunanistan Ligi'nde sahasında Aris'e 1-0 mağlup oldu ve şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Karşılaşmanın ardından Fatih Terim tepki gördü. Tecrübeli teknik adam kısa bir açıklama yaptı.
29.04.2024 Şampiy10
Düşüşle başladı! ALTIN fiyatları anlık: 29 Nisan çeyrek, gram altın ne kadar?
Düşüşle başladı! ALTIN fiyatları anlık: 29 Nisan çeyrek, gram altın ne kadar? Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Ons değeri ve dolar kurundaki son dakika hareketlerden etkilenen altın fiyatlarında ibre aşağı döndü. gram altın fiyatı bugün 2 bin 432 TL'den satılıyor. İşte, canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
29.04.2024 Ekonomi
Kasko fiyatlarında büyük düşüş! Arabası olana güzel haber geldi
Kasko fiyatlarında büyük düşüş! Arabası olana güzel haber geldi Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Son iki yılda yüzde 280’lere varan fiyat artışlarının yaşandığı kaskoda, ibre tersine döndü. Bugün ortalama kasko fiyatı otomobillerde 10 bin 200 TL seviyesine indi. Ancak sigortacılardan uyarı geldi, temmuz ayından itibaren ucuz kasko dönemi bitecek.
29.04.2024 Ekonomi
Süper Lig'in yeni takımı belli oldu
Süper Lig'in yeni takımı belli oldu Trendyol 1 Lig'in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor'un ardındın Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu.
28.04.2024 Futbol
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Dondu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dondu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.