Donald

Donald

Son dakika donald haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan donald ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını donald haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Donald

haberleri sayfasında son dakika yaşanan donald gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.295 donald haberi bulunmuştur. Tüm donald haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayraktar SİHA Polonya'da görev başında! Boris Avrupa'yı vurdu ölü sayısı yükseldi
Bayraktar SİHA Polonya'da görev başında! Boris Avrupa'yı vurdu ölü sayısı yükseldiPolonya'da ordu, Boris fırtınasının etkili olduğu bölgelerde durumu gözetlemek için Bayraktar SİHA'ları kullandığını açıkladı. Polonya Başbakanı Donald Tusk selden yararlanmaya kalkan fırsatçılar nedeniyle bazı mallara fiyat sınırlaması getirebileceklerini bildirirken, ülkede sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e, Avrupa genelinde ise 24'e yükseldi.
18.09.2024Dünya
ABD: BM Güvenlik Konseyi'nde vetoyu çıkarlarımızı gözetmek için kullanıyoruz
ABD: BM Güvenlik Konseyi'nde vetoyu çıkarlarımızı gözetmek için kullanıyoruzABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Linda Thomas Greenfield, ülkesinin BM Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) veto hakkını ABD'nin çıkarlarını gözetmek için kullandıklarını, bunun için mazeret beyan etmeyeceğini bildirdi.
17.09.2024Dünya
Biden'dan Trump'a 'geçmiş olsun' telefonu
Biden'dan Trump'a 'geçmiş olsun' telefonuABD Başkanı Joe Biden, "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın ardından eski ABD Başkanı Donald Trump'ı telefonla arayarak "geçmiş olsun" dileğini iletti.
17.09.2024Dünya
Donald Trump'ın yakınında silah sesleri! Peş peşe açıklamalar
Donald Trump'ın yakınında silah sesleri! Peş peşe açıklamalarEski ABD Başkanı Donald Trump’ın, Florida’da bulunduğu yerin civarında duyulan silah seslerinin ardından güvende olduğu bildirildi.
15.09.2024Dünya
Beyaz Saray’dan Putin’e tepki: Konuşmaya son verirse çok memnun oluruz
Beyaz Saray’dan Putin’e tepki: Konuşmaya son verirse çok memnun oluruzABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ABD’deki başkanlık seçimlerinde favorisinin Kamala Harris olduğunu söyleyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e tepki göstererek, "Bay Putin, seçimlerimiz hakkında konuşmaya ve seçimlerimize müdahil olmaya son verirse çok memnun oluruz” dedi.
5.09.2024Dünya
Kamala Harris, İsrail'e silah ambargosu uygulayacak mı?
Kamala Harris, İsrail'e silah ambargosu uygulayacak mı?Demokrat başkan adayı Kamala Harris, aday olduktan sonraki ilk röportajında, başkan olması halinde İsrail'e silah ambargosu uygulamayı düşünmediğini net bir şekilde ifade ederek, "Gazze'de ateşkes sağlanmalı" çağrısı yaptı.
30.08.2024Dünya
ABD başkanlık yarışı! 7 kritik eyaletteki anket sonuçları açıklandı
ABD başkanlık yarışı! 7 kritik eyaletteki anket sonuçları açıklandıABD'de yapılan güncel bir ankete göre, başkanlık seçimlerinde Demokrat aday Kamala Harris, Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın 4 puan önünde yarışı sürdürürken, kritik eyaletlerde Trump ortalama 2 puanlık avantajı bulunuyor.
29.08.2024Dünya
Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman: Yapay zeka ile ilgili kanun çalışması gündeme gelecek
Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman: Yapay zeka ile ilgili kanun çalışması gündeme gelecekTBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, yeni yasama döneminde kurulması planlanan, 'Yapay Zeka Komisyonu'nun Dijital Mecralar Komisyonu ile birlikte çalışacağını ve konunun uzmanları dinlendikten sonra bir rapor hazırlanacağını belirterek, "Bu noktada, bir yasa çalışması ve yapay zeka ile ilgili kanun hazırlıklarının yapılması gündeme gelecek, değerlendireceğiz ve muhalefetle beraber bu konuyu ele alacağız" dedi.
24.08.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu  Timur Cihantimur yine tahliye talebinde bulundu... Psikolojisi bozulmuş!
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur yine tahliye talebinde bulundu... Psikolojisi bozulmuş!İstanbul’da 1 Mart gecesi ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına yol açan Timur Cihantimur ile onu yurtdışına kaçıran annesi Eylem Tok’un, Türkiye’ye iadesiyle ilgili davaların görülmesine ABD’nin Massachusetts eyaletindeki Boston Bölge Mahkemesi’nde devam ederken yeni bir gelişme yaşandı.
19.08.2024Gündem
Trump'tan Fed açıklaması: ABD başkanının söz sahibi olması gerekiyor
Trump'tan Fed açıklaması: ABD başkanının söz sahibi olması gerekiyorEski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, ABD başkanının ABD Merkez Bankasının (Fed) para politikası kararlarında "söz sahibi" olması gerektiğini ifade etti.
8.08.2024Dünya
Donald Trump ve Kamala Harris, 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelecek
Donald Trump ve Kamala Harris, 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelecekABD'nin eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın Demokrat Parti'nin başkan adayı Kamala Harris ile canlı yayında tartışmaya hazır olduğunu söylemesinin ardından ABC televizyonu, Trump ve Harris'in 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelmeyi kabul ettiklerini duyurdu.
8.08.2024Dünya
Bakan Ersoy'dan 'Instagram' açıklaması: Kısa sürede çözülür diye umuyorum
Bakan Ersoy'dan 'Instagram' açıklaması: Kısa sürede çözülür diye umuyorumKültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Instagram'a getirilen erişim yasağına dair, "Ulaştırma Bakanlığının takip ettiği bir konu. Karşılıklı görüşmelerle anlayışlı bir şekilde iki tarafın anlayışlı yaklaşımıyla kısa sürede çözülür diye umut ediyorum." dedi.
8.08.2024Gündem
Trump'a suikast girişimi! ABD Gizli Servisi 'başarısızlığını' kabul etti
Trump'a suikast girişimi! ABD Gizli Servisi 'başarısızlığını' kabul ettiABD Gizli Servisi Direktör Vekili Ronald Rowe, 13 Temmuz'da eski Başkan Donald Trump'a yönelik suikast girişimdeki "başarısızlığı" kabul ederken, teşkilatın bu konuda "tüm sorumluluğu" üstlendiğini belirtti.
2.08.2024Dünya
Trump’a suikast girişimi! Saldırgan polis tarafından en az 1 saat önce fark edilmiş
Trump’a suikast girişimi! Saldırgan polis tarafından en az 1 saat önce fark edilmişFBI'ın Pittsburgh saha ofisinden sorumlu özel ajan Kevin Rojek, ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a suikast girişiminde bulunan saldırganın bir polis memuru tarafından saldırıdan 1 saatten fazla bir süre önce fark edildiğini ve kolluk kuvvetleriyle paylaşılmak üzere zanlının fotoğrafını çektiğini açıkladı.
29.07.2024Dünya
Trump Netanyahu ile bir araya geldi: 3. Dünya Savaşı çok yakın, seçilemezsem savaş çıkar
Trump Netanyahu ile bir araya geldi: 3. Dünya Savaşı çok yakın, seçilemezsem savaş çıkarABD’nin eski Başkanı Donald Trump, Florida’da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi. Görüşme ilişkin Trump, "Ben İsrail için bütün ABD Başkanlarından iyiyim" diye konuştu. Öte yandan Trump, "3. Dünya savaşı çok yakın. Seçimi kazanamazsak Ortadoğu'da büyük savaşlar çıkar." ifadelerini kullandı.
26.07.2024Dünya
Trump’ı vuran saldırganın suikast girişimi sonrası görüntüsü ortaya çıktı
Trump’ı vuran saldırganın suikast girişimi sonrası görüntüsü ortaya çıktıABD Başkan Adayı Donald Trump’a 13 Temmuz’da düzenlediği mitingde suikast girişiminde bulunan 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks'un etkisiz hale getirildikten sonra olay yerinde kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.
24.07.2024Dünya
Trump’ı vuran saldırganın suikast girişimi sonrası görüntüsü ortaya çıktı
Trump’ı vuran saldırganın suikast girişimi sonrası görüntüsü ortaya çıktıABD Başkan Adayı Donald Trump’a 13 Temmuz’da düzenlediği mitingde suikast girişiminde bulunan 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks'un etkisiz hale getirildikten sonra olay yerinde kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.
24.07.2024Vatan TV
‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor! Trump’a suikast girişimini önceden bildi… Yeni öngörülerini paylaştı
‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor! Trump’a suikast girişimini önceden bildi… Yeni öngörülerini paylaştıÖngörüleriyle dikkat çeken medyumların sayısında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Nostradamus’un mirasından ilham alan İngiliz medyum Craig Hamilton-Parker ise 'Yeni Nostradamus' ve ‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor. Daha önce koronavirüs pandemisi, terör saldırıları ve Brexit gibi olayları doğru tahmin eden Hamilton-Parker, son olarak da Trump'a suikast girişimini önceden bildi. Kehanetleriyle ilgi gören Hamilton-Parker sırlarını ve bundan sonra neler yaşanacağını açıkladı.
24.07.2024Dünya
ABD Gizli Servisi Direktörü istifa etti! Trump: Bana hiçbir zaman uygun koruma sağlamadı
ABD Gizli Servisi Direktörü istifa etti! Trump: Bana hiçbir zaman uygun koruma sağlamadıABD'nin eski Başkanı Donald Trump, ABD Gizli Servisi Direktörü Kimberly Cheatle'ın istifasının ardından yaptığı açıklamada, "Bana hiçbir zaman uygun koruma sağlamadı, bu yüzden demokrasi için kurşun yemek zorunda kaldım” dedi.
23.07.2024Dünya
ABD'yi sarsan istifa! Trump'a suikast girişimi sonrası görevi bıraktı
ABD'yi sarsan istifa! Trump'a suikast girişimi sonrası görevi bıraktıEski ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim mitingi sırasında vurulmasının ardından eleştirilere maruz kalan ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti.
23.07.2024Dünya
ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?
ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?ABD seçimleri için heyecan dorukta. ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık seçiminden çekildi. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in, Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump'ın rakibi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Peki, ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?
23.07.2024Gündem
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler:  F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler: F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirizYunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'tan yaptığı açıklamalarla hop oturup hop kalkarken, bir televizyona çıkan sağlık bakanı skandal cümleler kurdu.
22.07.2024Gündem
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleşti
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleştiABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da düzenlenecek başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekilmesinin ardından, Demokrat Partinin seçim yolunun hangi prosedürlerle şekillenebileceği sorusu gündem oldu.
21.07.2024Dünya
Trump'a suikast girişimine ilişkin rapor açıklandı: Gizli Servis'in Crooks'tan haberi vardı
Trump'a suikast girişimine ilişkin rapor açıklandı: Gizli Servis'in Crooks'tan haberi vardıABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı ve eski Başkan Donald Trump'a miting sırasında suikast girişiminde yaşananlara ışık tutan 5 maddelik bir ön bulgu raporu yayımlandı.
21.07.2024Dünya
Trump'tan Biden'ın çekilme kararına ilk yorum: Sahtekar Joe, aday olmaya uygun değildi
Trump'tan Biden'ın çekilme kararına ilk yorum: Sahtekar Joe, aday olmaya uygun değildiABD eski Başkanı ve başkan adayı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Sahtekar Joe Biden Başkanlık için aday olmaya uygun değildi ve kesinlikle hizmet etmeye de uygun değil ve hiçbir zaman da olmadı” dedi.
21.07.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Donald ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki donald haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.