Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Son dakika Dolce&Gabbana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dolce&Gabbana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dolce&Gabbana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolce&Gabbana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolce&gabbana gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 dolce&gabbana haberi bulunmuştur. Tüm dolce&gabbana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk...
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin dün sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Zelenski, Putin yanlısı Ukraynalı politikacı ve milyoner iş insanı Viktor Medvedçuk'un yakalandığını duyurdu. Muhalefet Plaformu - Yaşam İçin Partisi'nin lideri olan Medvedçuk, ayrılıkçı Donetsk ve Lugansk yönetimlerine finansal destek sağladığı gerekçesiyle 2021 yılında vatana ihanetle suçlanmış ve yargılanmayı beklediği dönemde ev hapsine mahkum edilmişti. Şubat ayı sonlarında ev hapsinden kaçan Medvedçuk o günden beri aranıyordu.
14.04.2022 Dünya
Moda devinin defilesine dolu fırtınası damga vurdu
Moda devinin defilesine dolu fırtınası damga vurdu İtalyan moda devi Dolce&Gabbana'nın Alta Sartoria koleksiyonunun Venedik'teki defilesine kıyafetlerden çok dolu fırtınası damga vurdu.
31.08.2021 Gündem
Washington'da kongre basıldı Gakkoşların ödü koptu!
Washington'da kongre basıldı Gakkoşların ödü koptu! Kongrenin basıldığı tarihi gecede, Elazığlılar da en az Amerikalılar kadar dehşete düştü. Ancak onların endişesi demokrasi değil, kongreyi süsleyen mermerlerdi. Zira, ABD kongresi Elazığ’ın ünlü vişneçürüğü mermerleriyle kaplıydı. Gakkoşların bu kaygısını, göstericiler etrafı birbirine katıp kürsüyü söktüğü sıralarda Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, “Endişeliyiz, vişneçürüğü mermerimize bir şey olur diye...” tweet’iyle dile getirdi!
10.01.2021 Gündem
Kripto Kraliçe Ruja Ignatova! Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yaptı
Kripto Kraliçe Ruja Ignatova! Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yaptı Ruja Ignatova kendine Kripto Kraliçe adını takmıştı. Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek insanların milyarlarca eurosunu aldı. İki yıl sonra sırra kadem bastı. 'Kayıp Kripto Kraliçe' podcast yayınını hazırlayan Jamie Bartlett, Ignatova'nın bunu nasıl başardığını ve şimdi nerede saklanıyor olabileceğini araştırdı.
28.11.2019 Dünya
Chef’s Arena şefi Pınar İshakoğlu kimdir?
Chef’s Arena şefi Pınar İshakoğlu kimdir? Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Chefs' Arena'nın ilk tanıtım fragmanı ile beraber program ve şefleri hakkında merak edilenler arttı. ‘’Gerçek Mutfak, gerçek restoran ve gerçek müşteriler’’ sloganıyla ile tanıtımı gerçekleştirilen program hakkında araştırmalar sıklaştı. Peki, Chef’s Arena’nın şeflerinden Pınar İshakoğlu kimdir?
27.11.2019 Gündem
Tartışılan siyah kazağını satıştan kaldırıp özür dilediler
Tartışılan siyah kazağını satıştan kaldırıp özür dilediler İtalyan-Fransız moda devi Gucci, ABD'de siyahları aşağılayan maskelere benzetilerek tepki çeken siyah kazağını satıştan kaldırdı. Gucci, sosyal medyadaki tepkiler sonrası özür diledi.
7.02.2019 Dünya
Demet Akalın: Ağzınızın payını da alıyorsunuz!
Demet Akalın: Ağzınızın payını da alıyorsunuz! Şarkıcı Demet Akalın, Instagram'da kıyafeti hakkında olumsuz yorum yapan takipçisine tepki gösterdi.
24.12.2018 Magazin
70 yaşında podyumda!
70 yaşında podyumda! Tesla’nın kurucusu Elon Musk’ın annesi Maye Musk (70), Dolce & Gabbana defilesinde Naomi Campbell ve Eva Herzigova gibi top modellerle beraber podyumda yürüdü
7.07.2018 Magazin
Yasemin’in çantası İran’ı karıştırdı
Yasemin’in çantası İran’ı karıştırdı İran’ın devrim lideri Ayetullah Humeyni’nin torunu Ali İşraki’nin ailesiyle paylaştığı fotoğraf İran’da olay yarattı. Sebebi ise İşraki’nin kızı Yasemin’in kolundaki sarı-lacivert renkteki leopar desenli çantaydı
6.07.2018 Dünya
First Lady şıklık yarışını Melania Trump kazandı
First Lady şıklık yarışını Melania Trump kazandı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte’in Washington ziyaretinde First Lady Melania Trump tüm zarafetiyle rol çaldı. Her giydiği kıyafetle de dünyaya mesaj üstüne mesaj yağdırdı.
27.04.2018 Arşiv
Miami'de romantik tatil!
Miami'de romantik tatil! Amerika’ya giden Hadise, New York’ta buluştuğu sevgilisi Aurelien Muller’le Miami’de baş başa tatile çıktı.
1.04.2018 Magazin
Milano'da ilginç defile! Drone ile tanıtıldı
Milano'da ilginç defile! Drone ile tanıtıldı Ünlü marka Dolce & Gabbana, Milano Moda haftasında çantalarını 'drone' ile moda severlere tanıttı.
26.02.2018 Dünya
Işıl Reçber'e şok! İşte yılın piştisi...
Işıl Reçber'e şok! İşte yılın piştisi... Geçtiğimiz ay sunucu Gül Gölge ile pişti olan Işıl Reçber, şimdi de Demet Akalın'ın kızı Hira ile pişti oldu.
5.02.2018 Magazin
Bülent Ersoy'un 55 bin TL'lik çantası!
Bülent Ersoy'un 55 bin TL'lik çantası! Önceki akşam yemeğe giden Bülent Ersoy, kıyafeti ve takılarıyla dikkat çekti. Diva'nın bir araba parası verdiği 55 bin TL'lik çanta göz kamaştırdı.
22.12.2017 Magazin
Civciv stili
Civciv stili Bülent Ersoy, önceki akşam Yeniköy’deki Arnavutköy Balıkçısı’nda dostlarıyla yemek yedi.
21.12.2017 Magazin
2017’de modaya kimler yön verdi
2017’de modaya kimler yön verdi Her dönemde olduğu gibi bu yıl da moda tasarımcıları dünyaya yön veren güçlü kadınların tarzından etkilendi. ABD’nin first lady’si Melania Trump ile Fransa first layd’si Brigitte Macron ve baharda İngiliz Kraliyet ailesine girecek olan Meghan Markle stilleriyle ön plana çıktı.
15.12.2017 Arşiv
Tepeden  tırnağa marka
Tepeden tırnağa marka Demet Akalın-Okan Kurt çifti önceki gün kızları Hira ile İstinyePark AVM’deydi.
13.11.2017 Magazin
Toronto’da galaya katıldı!
Toronto’da galaya katıldı! Oscar ödüllü yıldız Jennifer Lawrence, yeni filmi 'Mother'ın Toronto Uluslararası Film Festivali kapsamında düzenlenen galasına katıldı.
12.09.2017 Kültür Sanat
Festival Jennifer’ı
Festival Jennifer’ı Jennifer Lawrence (27), başrolünde yer aldığı ‘Mother’ filminin de gösterileceği Toronto Film Festivali’ndeydi.
11.09.2017 Magazin
Akalın’dan hediye yağmuru
Akalın’dan hediye yağmuru Demet Akalın bayramın son günü Yalıkavak Palmarina Tren Beach’te sahne aldı.
5.09.2017 Magazin
Metalik renklerle gece ve gündüz şıklığı bir arada
Metalik renklerle gece ve gündüz şıklığı bir arada Metalik gri, altın rangi, metalik pembe ve sarı tonları sezonun galaksi modasının altını çiziyor. Etekten elbiseye, üstlerden pantolonlara kadar metalin her tonu her parçada göze çarpıyor.
4.08.2017 Arşiv
Nusret 2 ceket için servet verdi!
Nusret 2 ceket için servet verdi! Sosyal medyada paylaştığı videolarla tüm dünyada fenomen haline gelen Nusret Gökçe, stili için kesenin ağzını açtı.
25.06.2017 Magazin
Şimdi moda nakışlı giysiler
Şimdi moda nakışlı giysiler Elbiselerde ilk kez karşılaştığımız işlemeli modellerin ardından bu trend jean, bluz ve ayakkabı ve çanta gibi aksesuarlarda da sıkça göreceğiz.
16.06.2017 Arşiv
Melania’nin moda intikamı
Melania’nin moda intikamı Melania Trump, First Lady olduğunda kendisini giydirmeyi reddeden ünlü moda tasarımcılarından ‘intikamını aldı’.
31.05.2017 Magazin
Her yer çiçek çizgi ve puantiye
Her yer çiçek çizgi ve puantiye Bu yaz her yerde puantiyeler, çizgiler ve çiçekleri görmeye hazır olun. Ofis ortamından, geceden gündüze şimdi bunlar moda.
21.04.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Dolce&Gabbana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolce&gabbana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.