Döküm

Döküm

Son dakika döküm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan döküm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını döküm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Döküm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan döküm gelişmeleri de dahil olmak üzere 830 döküm haberi bulunmuştur. Tüm döküm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı Yerel seçimler öncesinde her parti kendi güvenlik önlemlerini aldı. Sandıklar sıkı takip altında tutulacak, oylara sahip çıkılacak. Sonuçlar da partiler tarafından en hızlı şekilde alınıp işlenmeye çalışılacak.
30.03.2024 Gündem
YSK Başkanı Yener'den seçim açıklaması: Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir
YSK Başkanı Yener'den seçim açıklaması: Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "YSK dün almış olduğu kararda seçimler bittikten sonra oy sayım işlemlerine ara vermeksizin devam edilmesi gerektiğini hüküm altına almış. Sandık kurullarının tereddüdü giderilmiştir. Ramazan ayında oruçlu sandık görevlisinin herhangi zorlukla karşılaşacağı sonucunu çıkarmamak gerekir. Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir" dedi.
29.03.2024 Gündem
YSK açıkladı: Oy sayımında iftar molası olmayacak
YSK açıkladı: Oy sayımında iftar molası olmayacak Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Bahçe İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nın yaptığı Ramazan ayı nedeniyle oy sayımı sırasında iftar saatinde kısa bir mola verilmesi talebinin reddedildiğini ve sayımın aralıksız yapılacağını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak?
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak? Ortaokul öğrencilerine, ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılım durumlarının da işleneceği yeni tasarımlı karneler dağıtılacak. Bu konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaparak detayları paylaştı. Peki, Yeni karneler nasıl olacak?
22.03.2024 Gündem
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı Başakşehir'de iki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yaralananın olmadığı patlama anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
12.02.2024 Gündem
Çinko Kullanım Alanları Nelerdir? Çinkonun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Çinko Kullanım Alanları Nelerdir? Çinkonun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Geçiş elementleri arasında yer alan çinko madeni çok sert ve kırılgan yapısıyla dikkat çekmektedir. Renk olarak maviye çalan bir gridir ve düşük sıcaklıklarda kaynayan bir yapısının olmasıyla da oldukça ilgi çekicidir. Periyodik tablo içerisinde atam numarası 30 olan çinkonun sembolü ise '' Zn '' şeklinde gösterilmektedir. Günlük kullanımda demir, alüminyum ve diğer metallerle birlikte kullanılmaktadır. Doğada katı bir halde bulunmaktadır.
12.01.2024 Sağlık
Bakır Kullanım Alanları Nelerdir? Bakırın Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Bakır Kullanım Alanları Nelerdir? Bakırın Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bakır, insan tarihinde çok eski çağlardan beri kullanılan bir elementtir. Günümüzde ise tüketimi 13 milyon tonun üzerine çıktığı için en çok kullanılan ikinci metal olma özelliğine sahip olmuştur.
12.01.2024 Yaşam
Krom Kullanım Alanları Nelerdir? Kromun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Krom Kullanım Alanları Nelerdir? Kromun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Krom, 1797 senesinde bulunmuş bir elementtir ve birçok farklı alanda, sektörde kullanılır. Krom elementi en çok döküm sanayii, kimya, metalurji ve otomotiv sektöründe tercih edilir.
4.01.2024 Yaşam
Savunması alınmadan içi çıkarılamayacak! Mahkemeden emsal karar
Savunması alınmadan içi çıkarılamayacak! Mahkemeden emsal karar İş Mahkemesi; işçinin savunması alınmadan performans düşüklüğü gerekçesiyle işten çıkartılmayacağına hükmetti. Emsal kararla birlikte; işverenler, performansından memnun kalmadığı personeli savunmasını almadan kovamayacak.
4.11.2023 Çalışma Hayatı
Çanakkale Kahramanları Parkı'ndaki tepki çeken Atatürk büstü kaldırıldı
Çanakkale Kahramanları Parkı'ndaki tepki çeken Atatürk büstü kaldırıldı Çanakkale Kahramanları Parkı'nda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e benzemediği ileri sürülen büst, tepkilere neden oldu. Tepkiler sonrası büst, yeniden gözden geçirilmek üzere kaldırıldı.
9.10.2023 Gündem
5 bin yıllık meslek eleman sorunu ile boğuşuyor
5 bin yıllık meslek eleman sorunu ile boğuşuyor Yaklaşık 5 bin yıldır var olan gümüş işçiliği yok olmak üzere. Sektör temsilcileri, “Bizler bu alanda çalışan son birkaç kişiyiz ve gençler de artık bu mesleği öğrenmek istemiyor” diyor. Bir başka ifadeyle bu mesleği öğrenen işsiz kalmaz!
8.10.2023 Ekonomi
Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni...
Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni... HBO'nun Euphoria dizisindeki rolüyle tanınan Angus Cloud, 25 yaşında hayatını kaybetti. Cloud'un menajeri Cait Bailey, oyuncunun pazartesi California'nın Oakland şehrindeki aile evinde hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Angus Cloud neden öldü, Euphoria Fezco Angus Cloud kimdir, kaç yaşında, ölüm nedeni ne?
1.08.2023 Magazin
'180 derece sıcakla' zorlu mesai!
'180 derece sıcakla' zorlu mesai! Edirne’de asfalt işçileri yılın en sıcak gününde sıcak asfalt dökümüne devam ediyor.
26.07.2023 Gündem
Ümraniye'de sanayi sitesinde yangın
Ümraniye'de sanayi sitesinde yangın Ümraniye İMES Sanayi Sitesi’nde 2 katlı döküm atölyesinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmazken, atölyede hasar oluştu.
8.06.2023 Yaşam
Otomobille kamyon çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Otomobille kamyon çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Gaziantep’te kamyon ile çarpışan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Lebe (27) hayatını kaybederken, ters dönen kamyonun şoförü yaralandı.
30.05.2023 Gündem
YSK’dan oy pusulalarına vurulan sandık kurulu mührüne ilişkin karar
YSK’dan oy pusulalarına vurulan sandık kurulu mührüne ilişkin karar Yüksek Seçim Kurulu (YSK), oy pusulalarına vurulan sandık mührüyle ilgili bazı partilerin başvurularını karara bağladı.
14.05.2023 Gündem
Seçimlere son 2 gün! YSK'nın sonuçları açıklayacağı saat belli oldu
Seçimlere son 2 gün! YSK'nın sonuçları açıklayacağı saat belli oldu Seçimlere artık çok az bir süre kaldı. Sandık başına gidenlerin nasıl bir oy pusulası göreceği, oy pusulasını aldıktan sonra ne yapması gerektiği hatta nelere dikkat etmesi gerektiği bir çok seçmen tarafından biliniyor ama yine hatırlatalım. Gelin 14 Mayıs Pazar günü sandık başında, sonra oy sayımında neler olacağına bakalım.
11.05.2023 Gündem
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda Alışveriş platformu Hepsiburada’nın sadakat programı Hepsiburada Premium, 1 milyon üyeye ulaştı. Programa dahil olan kullanıcılar bu sürede toplam 1,2 milyar TL fayda elde etti.
4.05.2023 Ekonomi
Uzmanı uyarıyor: Boşanma davanızda delilleri yasa dışı yollarla elde etmeyin
Uzmanı uyarıyor: Boşanma davanızda delilleri yasa dışı yollarla elde etmeyin Boşanma davalarında casus yazılımla elde edilen ses kayıtlarının delil olarak kullanılamayacağını söyleyen Boşanma Avukatı Bilgehan Utku, “Maddi sorunlar, sadakatsizlik, madde bağımlılığı, çiftlerden birinin çocuk ya da çocuklarına daha az vakit ayırması, şiddet ve benzeri sebeplerden başlayan boşanma davalarında taraflar birbiriyle ilgili iddiaları kanıtlamak durumunda. Öte yandan kullanılacak her bir delilin yasal yollardan elde edilmiş olması gerekiyor” dedi.
25.04.2023 Gündem
Kıdem ve ihbar tazminatı kararı! Kritik 'kod 3' detayı
Kıdem ve ihbar tazminatı kararı! Kritik 'kod 3' detayı Yargıtay 9. Hukuk dairesi; haklı sebep göstermeden istifa ederek, ertesi gün başka bir işyerinde mesaiye başlayan işçinin kıdem ve ihbar tazminatı alamayacağına hükmetti.
2.04.2023 Çalışma Hayatı
TOKİ Başkanı Ömer Bulut: Betonun bir reçetesi var
TOKİ Başkanı Ömer Bulut: Betonun bir reçetesi var TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremlerde yıkılan binaların arasında TOKİ eliyle yapılan binaların olmamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “TOKİ, insanların asgari ihtiyaçlarına kulak veriyor. Betonun bir reçetesi var. Betondan alınan numuneler çok önemli.” dedi.
11.03.2023 Ekonomi
TOKİ konutları depremde neden yıkılmadı? İşte betonda kullanılan formül
TOKİ konutları depremde neden yıkılmadı? İşte betonda kullanılan formül Kahramanmaraş depremlerinde, afet bölgesindeki TOKİ konutlarının hasar görmemesi dikkat çekmişti. Peki binaları ayakta tutan teknik neydi ve yeni binalar da aynı yöntemle mi inşa edilecek? TOKİ Başkanı Ömer Bulut, merak edilen bu soruları CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e cevapladı.
10.03.2023 Gündem
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi?
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular başladı. Sınav az bir süre kala adaylar başvurularını yapmadan önce sadece Temel Yeterlilik Testi (TYT)’ye girip tercih yapılıp yapılamayacağını sorguluyor. Peki, Sadece YKS’nin 1. oturumu (TYT)’ye girip tercih yapılabilir mi, Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler? TYT ile üniversiteye gidilir mi? İşte TYT ile alan bölümler ve puanlar…
8.03.2023 Eğitim
Bakan Soylu'dan Hatay'da önemli açıklamalar
Bakan Soylu'dan Hatay'da önemli açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 45 bin 968, bunlardan 4 bin 267’sinin Suriyeli olduğunu kaydetti.
4.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Döküm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki döküm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.