Doğuş Holding

Doğuş Holding

Son dakika doğuş holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğuş holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğuş holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğuş Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğuş holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 493 doğuş holding haberi bulunmuştur. Tüm doğuş holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi!
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi! En zengin 10 Türk belli oldu. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Dünyada zirvede 219 milyar dolarlık servetiyle Tesla'nın kurucusu Elon Musk yer alırken, Forbes dergisine göre, Türkiye’de dolar milyarderi sayısı ise 27’den 24’e geriledi. En zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker var. Peki, En zengin 10 Türk kim, dünyanın en zengin Türkleri kimler oldu? İşte en zengin 10 Türk…
8.04.2022 Dünya
Getir, n11'e ortak oldu
Getir, n11'e ortak oldu Getir’in Türkiye’nin öncü alışveriş platformlarından n11’e yatırım yapmak için Ağustos ayında başlattığı görüşmeler tamamlandı. Rekabet Kurumu’nun onayı sonrası Getir, sermaye artırımı ile n11’e ortak olurken şirketin yönetiminden de sorumlu olacak.
11.01.2022 Ekonomi
Türkiye ve Katar'dan önemli anlaşma! İmzalar atıldı...
Türkiye ve Katar'dan önemli anlaşma! İmzalar atıldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye gelen Katar Emiri Al Sani'yi resmi törenle karşıladı. Erdoğan ve Al Sani, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasında imza töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin huzurunda iki ülke arasında 10 anlaşma imzalandı.
26.11.2020 Gündem
Sır vergi rekortmenleri
Sır vergi rekortmenleri Türkiye’nin 2018 yılı vergi şampiyonları belli oldu. Ancak ilk 100’ün yer aldığı listelerde vergi rekortmenlerinin çoğu adının açıklanmasını istemedi. 27 kurum ile 57 Gelir Vergisi şampiyonu ismini gizledi.
21.11.2019 Ekonomi
Galataport hizmete girdikten sonra 2,5 milyon turist bekleniyor
Galataport hizmete girdikten sonra 2,5 milyon turist bekleniyor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Ortalama 4 bin yolcudan 500 gemi geldiğini hesapladığımızda 2 milyon turist yapar. Bizim hedefimiz bir milyondu. Tabii siz o 2 milyon yolcuyu sadece 2 milyon olarak görmeyin. 2 milyon kişi her yıl 2 milyon kişiyi daha reklam ve konaklama için size getirecektir." dedi.
10.05.2019 Ekonomi
Yıldız Holding'in bankalarla olan sendikasyon anlaşması tek çatı altında toplandı
Yıldız Holding'in bankalarla olan sendikasyon anlaşması tek çatı altında toplandı Türkiye Bankalar Birliği'nden (TBB) yapılan açıklamada, Yıldız Holding AŞ'nin bankalarla olan sendikasyon anlaşmasının tek çatı altında toplandığı bildirildi.
27.12.2018 Ekonomi
Bankalar Birliği'nden Doğuş Holding açıklaması
Bankalar Birliği'nden Doğuş Holding açıklaması Doğuş Holding ile bankalar arasındaki yapılaşma süreci anlaşmayla sonuçlandı.
21.12.2018 Ekonomi
Alman devinden Türkiye'ye dev yatırım
Alman devinden Türkiye'ye dev yatırım Alman Volkswagen, yatırım için Türkiye’yi seçti. 2022’de faaliyete geçmesi beklenen fabrikada 4-5 bin kişiye iş sağlanacak. Sıfırdan fabrika için 750 milyon euroluk yatırım yapılacağı tahmin ediliyor
11.12.2018 Ekonomi
Türk şirketlerin çoğu borcunu yönetebilir
Türk şirketlerin çoğu borcunu yönetebilir Moody’s, Türk şirketlerinin refinansman riskleriyle başa çıkabilecek durumda olduğunu açıkladı. Ancak döviz geliri olmayıp da döviz borcu bulunanların riskine karşı uyardı
11.09.2018 Ekonomi
Kuşatmaya karşı 8 maddelik tedbir
Kuşatmaya karşı 8 maddelik tedbir Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yeni ekonomik modelin şifrelerini verdi. Yeni modelde kamuda tasarruf, buna vatandaşın da uyumu ve yerli malı kullanımının teşviki, kayıt dışı ile amansız bir mücadele, Merkez Bankası’nın bağımsızlığından ödün vermeden piyasada güven ortamını sağlayacak tedbirler ve uygulamalar yer alıyor.
10.08.2018 Ekonomi
Bakan Albayrak Yeni Ekonomi Modeli'ni açıkladı
Bakan Albayrak Yeni Ekonomi Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Dolmabahçe'de düzenlenen toplantıda Yeni Ekonomi Modeli'nin çerçevesini açıkladı. Bakan Albayrak, daha etkili iletişim, Merkez Bankası'nın bağımsızlığı, sürdürülebilir sistem, bütçe disiplini, kamuda tasarruf ve verimlilik, vergi sistemindeki dönüşüm başlıkları altında maddeleri tek tek duyurdu. İşte detaylar...
10.08.2018 Ekonomi
Yapılandırma değil vadelendirme istedik
Yapılandırma değil vadelendirme istedik Doğuş Holding Başkanı Ferit Şahenk, piyasada dolaşan dedikodularla ilgili ilk kez konuştu: Biz yeniden yapılandırma yapmıyoruz. Ne bir kesinti, ne iskonto istiyoruz. 2 yıl faiz ödemeli, 4 yıl ana para artı faiz ödemeli bir model istedik. Teminatsız kredilerimizi de teminatlandırıyoruz.
7.08.2018 Ekonomi
Ofis kirasına dolar ayarı!
Ofis kirasına dolar ayarı! Yükselen kur, ofis ve cadde mağazalarındaki kira rakamlarını etkilemeye devam ediyor. 2018’in ikinci çeyreğinde ofislerde ve cadde mağazalarında kiralar düştü. Kiralar Levent’te 32 dolar, Gayrettepe’de 21 dolara, Maslak’ta 23 dolara kadar indi.
23.07.2018 Ekonomi
İşte Fenerbahçe'nin yeni sponsoru!
İşte Fenerbahçe'nin yeni sponsoru! Fenerbahçe'de Basketbol takımının sponsoru Doğuş Grubu ile yollar ayrıldı. Yönetim, yayınladığı mesajla Doğuş Ailesi’ne teşekkür etti. Yeni sponsor konusunda flaş gelişmeler yaşandığı iddia ediliyor.
13.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe Doğuş Grubu'yla anlaşmanın sona erdiğini açıkladı!
Fenerbahçe Doğuş Grubu'yla anlaşmanın sona erdiğini açıkladı! Fenerbahçe Kulübü, Erkek Basketbol Takımı için Doğuş Grubu'yla yapılan sponsorluk anlaşmasının sona erdiğini açıkladı.
10.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de şok! Sponsorluk sona eriyor...
Fenerbahçe'de şok! Sponsorluk sona eriyor... Doğuş Grubu'nun, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın sponsporluğundan çekileceği iddia edildi.
10.04.2018 Fenerbahçe
30 trilyon dolar için  Türkiye’ye gelin
30 trilyon dolar için Türkiye’ye gelin Başbakan Yıldırım, “Türkiye’ye yapılacak yatırım Türkiye ile sınırlı kalmaz. 1.5 milyar insanın yaşadığı coğrafya ve 30 trilyon $’lık ekonomik büyüklükten bahsediyoruz” dedi
27.11.2017 Ekonomi
Yatırımlar tam gaz
Yatırımlar tam gaz Türkiye’nin önde gelen grupları yeni yılda büyüme fırsatlarını kollamayı sürdürecek. Yatırımlar hızlanarak devam edecek. Yurt dışındaki stratejik fırsatlar radara girecek
7.11.2017 Ekonomi
İstinye 10 yaşında!
İstinye 10 yaşında! İstinyePark AVM, önceki gece açılışının 10. yılını kutladı.
23.09.2017 Magazin
FETÖ'nün "VIP dinleme" iddianamesi kabul edildi
FETÖ'nün "VIP dinleme" iddianamesi kabul edildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Hasan Yılmaz ile savcı Mustafa Okan Yaman tarafından FETÖ'nün ''VIP dinlemelerine'' yönelik yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianame üzerindeki inceleme işlemleri tamamlandı
29.09.2021 Gündem
Kadınlar üretip kazanmayı öğrendi
Kadınlar üretip kazanmayı öğrendi Kadınların el emeklerini ekonomik güce dönüştürmeyi hedefleyen DOKU Projesi Uçhisar ve Didim’de umut oldu. Proje kapsamında Kültür ve Eğitim Merkezleri, Uçhisar’da Dükkan ve Kadıneli Restoran kuruldu.
28.07.2017 Arşiv
Doğuş Yayın Grubu satılıyor mu?
Doğuş Yayın Grubu satılıyor mu? Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Doğuş Yayın Grubu'yla ilgili satış iddiaları, bir kez daha konuşulmaya başlandı.
29.05.2017 Televizyon
Fenerbahçe işi sıkı tutuyor! İki dünya yıldızı ile...
Fenerbahçe işi sıkı tutuyor! İki dünya yıldızı ile... Türkiye'ye tarihinin ilk Avrupa Ligi Kupası'nı getiren Fenerbahçe, gelecek yıl için kolları sıvadı.
23.05.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Doğuş Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğuş holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.