Doğalgaz Borusu

Doğalgaz Borusu

Son dakika doğalgaz borusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğalgaz borusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğalgaz borusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğalgaz Borusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğalgaz borusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 doğalgaz borusu haberi bulunmuştur. Tüm doğalgaz borusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üsküdar'da yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı
Üsküdar'da yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı Üsküdar Mehmet Akif mahallesi Çamlıca Yolu caddesinde belediye ekiplerinin yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Çıkan yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
20.12.2023 Gündem
Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı patlama, yol çöktü, 4 araç yandı
Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı patlama, yol çöktü, 4 araç yandı Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlama meydana geldi. Yolda çukur oluşurken, 4 araç alev alev yandı. Yangın söndürülürken, ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.
27.01.2023 Yaşam
Sabiha Gökçen Havalimanında uçuşlar yeniden başladı
Sabiha Gökçen Havalimanında uçuşlar yeniden başladı Tuzla'da doğal gaz borusu patladı, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçuşlar tedbir amacıyla durduruldu. Yarım saat süren çalışmaların ardından durdurulan uçuşlar normale döndü.
28.12.2022 Haber
Şişli'de doğalgaz borusu patladı! Cadde trafiğe kapatıldı
Şişli'de doğalgaz borusu patladı! Cadde trafiğe kapatıldı Şişli, Gülbahar Mahallesi Galata Deresi Caddesi'nde yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Cadde trafiğe kapatıldı. Ekiplerin çalışması sürüyor.
10.08.2022 Yaşam
Dolarlar Türkiye'ye akacak! Petrol ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması
Dolarlar Türkiye'ye akacak! Petrol ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması Petrol ve doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Türkiye, konumu itibarıyla dünyanın doğalgaz ve petrol rezervlerinin yaklaşık yüzde 60'ına sahip bir bölgeye komşu durumda. 7 enerji nakil hattı ülkemizden geçiyor. Bu durum, dünya enerji pazarında merkez ülke olma şansını artırıyor. Doç. Dr. Levent Yılmaz, 'Nasıl Rusya-Ukrayna tarafında barış masasını Türkiye'nin kurabileceği yönünde net bir algı oluştuysa aynı şekilde enerji konusunda da Türkiye bir geçiş rotası değil. Net bir şekilde ticaret merkezi olarak da karşımıza çıkmış olacak' diye konuştu.
13.03.2022 Ekonomi
Şişli'de istinat duvarı çöktü, doğalgaz borusu patladı!
Şişli'de istinat duvarı çöktü, doğalgaz borusu patladı! Şişli'de istinat duvarı çöktü, doğalgaz borusu patladı!
20.01.2021 Haber
Şişli'de büyük panik! İstinat duvarı çöktü, doğalgaz borusu patladı
Şişli'de büyük panik! İstinat duvarı çöktü, doğalgaz borusu patladı İstanbul Şişli'de, yan tarafında inşaat çalışması yapılan binanın çöken istinat duvarı, doğalgaz borusunu patlattı. Gaz sızıntısı nedeniyle panik yaşayan apartman sakinleri kendilerini sokağa attı.
20.01.2021 Gündem
İstanbul'da korkutan yangın!
İstanbul'da korkutan yangın! Başakşehir'de bulunan İSTEKS Sanayi Sitesi'nde 3 katlı binanın son katındaki iş yerinde yangın çıktı. Kattaki diğer iş yerine de sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
19.04.2019 Gündem
Kadıköy Göztepe'de, doğalgaz borusu delindi
Kadıköy Göztepe'de, doğalgaz borusu delindi Kadıköy Kurbağlıdere'deki ıslah çalışmaları sırasında,Göztepe Köprüsü'nden geçen doğalgaz borusu delindi.
21.07.2018 Yaşam
Herkes kaçtı o seyretti
Herkes kaçtı o seyretti İstanbul Fatih’te sokakta kazı yapılırken meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı.
13.03.2018 Yaşam
Dubalar faciayı önleyemedi...
Dubalar faciayı önleyemedi... Arıza yapan TIR’ın sürücüsü aracını sağa çekti, durumu polise bildirdi. Trafik ekipleri dubalarla önlem aldı ancak arkadan gelen yolcu otobüsü buna rağmen TIR’a çarptı.
13.03.2018 Yaşam
Fatih'te doğalgaz patlaması: 1'i bebek 4 yaralı
Fatih'te doğalgaz patlaması: 1'i bebek 4 yaralı Fatih'te bir dairede doğalgaz patlaması sonucu yangın çıktı. Patlama sonucu 1'i bebek 4 kişi yaralandı. İtfaiyenin olay yerindeki çalışması devam ediyor.
13.03.2018 Yaşam
Doğalgaz borusu patladı, İzmir - Ankara yolu trafiğe kapandı
Doğalgaz borusu patladı, İzmir - Ankara yolu trafiğe kapandı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yol yapım çalışmaları sırasında doğalgaz borusunda meydana gelen patlama nedeniyle İzmir - Ankara karayolunda ulaşım bir süre aksadı.
10.10.2017 Yaşam
Barzani'den Türkiye açıklaması!
Barzani'den Türkiye açıklaması! IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani, tartışmalı referandumdan sonra Türkiye ile diyaloğu geliştirmek istediklerini söyledi.
27.09.2017 Dünya
Doğalgaz borusu patladı faciadan dönüldü
Doğalgaz borusu patladı faciadan dönüldü Malatya'da belediye ekiplerince yürütülen altyapı çalışması sırasında doğalgaz borusunun patlaması sonucu, kısa süreli panik yaşandı.
29.07.2017 Yaşam
Ankara'da doğalgaz borusu patladı, alevler 10 metre yükseğe ulaştı
Ankara'da doğalgaz borusu patladı, alevler 10 metre yükseğe ulaştı Ankara'da yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı, alevler 10 metre yüksekliğe ulaştı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı
23.07.2017 Yaşam
Tekirdağ'da esrarengiz ölüm! Kız arkadaşının evinde...
Tekirdağ'da esrarengiz ölüm! Kız arkadaşının evinde... Tekirdağ'da 24 yaşındaki genç, kız arkadaşının evinde doğalgaz borusunda asılı bulundu
13.04.2017 Yaşam
Yatırımın iline biz karar vereceğiz
Yatırımın iline biz karar vereceğiz Kalkınma Bakanı Elvan, Cazibe Merkezleri Programı’nda başvuruları aldıktan sonra hangi ilde hangi yatırımların yapılacağına karar vereceklerini bildirdi
10.02.2017 Ekonomi
İş makinesi mahalle ortasında doğalgaz borusunu patlattı
İş makinesi mahalle ortasında doğalgaz borusunu patlattı Adana Su ve Kanalizasyon İşleri'ne (ASKİ) bağlı ekipler, şebeke çalışması sırasında doğalgaz borusunu deldi.
25.12.2016 Yaşam
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde korkutan tehlike
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde korkutan tehlike Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binası önünde güvenlik nedeniyle yapımına başlanan kapanlı kapı sistemi için yapılan kazı sırasında doğalgaz boru hattı delindi. Gaz sızıntısı nedeniyle trafiğe kapatılan bulvar, borunun onarılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı
29.09.2021 Gündem
Antalya'da doğalgaz borusu patladı
Antalya'da doğalgaz borusu patladı Kentte su şebekesini yenileme çalışmaları sırasında doğalgaz borusunda meydana gelen patlama, paniğe neden oldu
22.07.2016 Yaşam
Maltepe’de doğalgaz paniği
Maltepe’de doğalgaz paniği MALTEPE’de İSKİ’nin yaptığı çalışma sırasında doğalgaz borusu patladı...
29.09.2021 Gündem
İş makinesi doğalgaz borusunu patlattı!
İş makinesi doğalgaz borusunu patlattı! TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde belediyeye ait iş makinesi su arızasını gidermek için çalışma yaparken doğalgaz borusunu patlattı...
17.10.2015 Yaşam
Doğalgaz borusu patladı
Doğalgaz borusu patladı Alibeyköy'de metro hattı inşaatı çalışmaları sırasında doğalgaz borusu delindi.
1.06.2015 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Doğalgaz Borusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğalgaz borusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.