Doğalgaz Patlaması

Doğalgaz Patlaması

Son dakika doğalgaz patlaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğalgaz patlaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğalgaz patlaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğalgaz Patlaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğalgaz patlaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 doğalgaz patlaması haberi bulunmuştur. Tüm doğalgaz patlaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üsküdar'da yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı
Üsküdar'da yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı Üsküdar Mehmet Akif mahallesi Çamlıca Yolu caddesinde belediye ekiplerinin yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Çıkan yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
20.12.2023 Gündem
Doğalgaz patlaması neden ve nasıl olur? Doğalgaz sıkışması nedir, belirtileri ve nedenleri nelerdir, nasıl anlaşılır? Doğalgaz sıkışması patlaması nasıl önlenir?
Doğalgaz patlaması neden ve nasıl olur? Doğalgaz sıkışması nedir, belirtileri ve nedenleri nelerdir, nasıl anlaşılır? Doğalgaz sıkışması patlaması nasıl önlenir? Şirinevler'de bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlamada yaralılar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Söz konusu gelişmenin ardından Evde doğalgaz patlaması neden olur, doğalgaz patlaması nasıl olur? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Kombide doğalgaz sıkışması neden olur, doğalgaz sıkışması belirtileri nelerdir?
29.09.2023 Gündem
Şirinevler'de patlama sırasında yaşanan panik kamerada
Şirinevler'de patlama sırasında yaşanan panik kamerada Şirinevler'de patlama sırasında yaşanan panik güvenlik kamerasına yansıdı. Bahçelievler Şirinevler 7'inci sokakta yaşanan doğalgaz patlaması sırasında büyük panik yaşandı. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı patlama sırasında yaşanan koşuşturmaca güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde patlama ile birlikte caddede yürüyen vatandaşlar kaçışıyor.
28.09.2023 Haber
Çekmeköy'de tadilat yapılan evde doğalgaz patlaması: 1 yaralı
Çekmeköy'de tadilat yapılan evde doğalgaz patlaması: 1 yaralı Çekmeköy'de 4 katlı binanın bodrum katındaki dairede doğalgaz patlaması meydana geldi. Olay sırasında evde bulunan 1 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı.
26.06.2023 Yaşam
Gölcük’te doğalgaz patlaması; yaralananlar var
Gölcük’te doğalgaz patlaması; yaralananlar var Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Kavaklı Mahallesi 100. Sokak’ta 3 katlı bir binanın 3’üncü katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama sesi çevrede korku yarattı. Patlamanın ardından yangın çıkan evde bulunan kişiler yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yaralanan kişiler sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışıyor.
22.01.2023 Gündem
Gaziosmanpaşa'da sokakta silah sesleri yankılandı!
Gaziosmanpaşa'da sokakta silah sesleri yankılandı! Gaziosmanpaşa'da şüpheli 2 kişi motosiklet dükkanını ateşe verirken, sokakta silah sesleri yükseldi. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, binada yaşayanlar korku ile kendini sokağa attı. Alev alev yanan dükkan itfaiye tarafından söndürüldü. Çevre sakinlerinin yaşadığı panik ise cep telefonu görüntülerine yansıdı.
8.08.2022 Yaşam
Üsküdar’da apartmanda doğalgaz patlaması: 1’i ağır 3 yaralı
Üsküdar’da apartmanda doğalgaz patlaması: 1’i ağır 3 yaralı Üsküdar’da 9 katlı bir apartmanın 6'ncı katındaki dairede doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlamada 1’i ağır 3 kişi yaralanırken, olayın yaşandığı bina havadan görüntülendi.
23.07.2022 Yaşam
Üsküdar’da doğalgaz patlaması yaşanan binada yıkım işlemi başladı
Üsküdar’da doğalgaz patlaması yaşanan binada yıkım işlemi başladı Üsküdar'da patlama olan binanın yıkım çalışmaları başladı. Bina sakinleri yıkım çalışmasını gözyaşları içinde izledi. Öte yandan sokaktaki 5 binanın daha tahliyesine karar verildi.
7.02.2022 Gündem
Üsküdar'daki binanın yıkımına başlandı! Gözyaşları içinde izlediler!
Üsküdar'daki binanın yıkımına başlandı! Gözyaşları içinde izlediler! Üsküdar'da patlama olan binanın yıkım çalışmaları başladı. Bina sakinleri yıkım çalışmasını gözyaşları içinde izledi. Öte yandan sokaktaki 5 binanın daha tahliyesine karar verildi.
7.02.2022 Gündem
Üsküdar'da binadaki patlamayla ilgili Vali Yerlikaya'dan flaş açıklama!
Üsküdar'da binadaki patlamayla ilgili Vali Yerlikaya'dan flaş açıklama! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Üsküdar'da bir apartmanda meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Patlamanın sebebi itfaiyenin kaanatine göre doğal gaz sıkışması. Daire sakinlerine kira yardımında bulunacağız. " dedi.
7.02.2022 Gündem
Türkiye'den İtalya'ya taziye mesajı
Türkiye'den İtalya'ya taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, İtalya'nın Sicilya Adası'nda meydana gelen doğalgaz patlamasına ilişkin taziye mesajı yayımlandı. Mesajda "Yaralılara acil şifa dileklerimizi, dost ve müttefik İtalya Hükümetine ve halkına taziyelerimizi iletiyoruz" denildi.
12.12.2021 Gündem
İstanbul'da binada patlama! Cayır cayır yandı
İstanbul'da binada patlama! Cayır cayır yandı Bağcılar'da bir binanın çatı katında bulunan evde doğalgaz patlaması sonucu yangın çıktı. Binanın çatısı alevlere teslim olurken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Patlamanın yaşandığı çatı katında kimsenin olmadığı öğrenilirken, olayda bir kadının ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.
5.12.2021 Yaşam
Ankara Keçiören'de binada patlama! Maalesef acı haber geldi
Ankara Keçiören'de binada patlama! Maalesef acı haber geldi Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir binada patlama meydana geldi. Patlama sonucu 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Binanın dörtte biri göçmüş durumda. Arama ve tarama çalışmaları yapılıyor. 60 yıllık bir bina, kentsel dönüşüm kapsamında yer alan bir bölgede yer alıyor. Zemin artı iki kattan oluşuyor. Deprem olmuş gibi çökmüş durumda." dedi. AFAD'dan yapılan açıklamada patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu bildirildi.
18.11.2021 Gündem
Gaziosmanpaşa'da patlama olan binada inceleme
Gaziosmanpaşa'da patlama olan binada inceleme İstanbul Gaziosmanpaşa'da doğalgaz patlaması sonrası hasar gören binada inceleme yapıldı. Patlama sırasında yaralanan Hakan Peker'in yanık merkezindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
16.03.2021 Gündem
Esenyurt'ta 30 katlı binada patlama: Yaralılar var
Esenyurt'ta 30 katlı binada patlama: Yaralılar var Esenyurt’ta bir sitenin 6’ncı katında bulunan dairede doğalgaz patlaması meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken binada mahsur kalan 5 kişi tahliye edilerek hastaneye kaldırıldı.
20.01.2021 Gündem
Ankara'da bir binada doğalgaz patlaması! Yaralılar var
Ankara'da bir binada doğalgaz patlaması! Yaralılar var Ankara'nın Mamak ilçesinde bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. Yaralılar var, olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
28.10.2020 Yaşam
Güngören'de doğalgaz patlaması: 1'i ağır 4 yaralı
Güngören'de doğalgaz patlaması: 1'i ağır 4 yaralı Güngören'de 6 katlı bir binanın 4'üncü katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlamada 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Patlamanın ardından binadan yükselen alevler bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
9.04.2020 Gündem
Hesap hatası beraatı getirdi
Hesap hatası beraatı getirdi Cihangir'de 2016 yılında bir apartman dairesinde doğalgaz patlaması meydana geldi. Kopan molozlar altında kalan simitçi Feridun Yükseltürk öldü, müşteri sırası bekleyen taksi şoförünün üstüne kopan klima aparatı düştü ve Veysi Bulut yatağa bağımlı hale geldi. İGDAŞ’ın bilgisi ve izni dışında proje dışı değişiklikler yapmakla suçlanan ve 15 yıla kadar hapsi istenen daire sahibi Pınar Arslantürk ise beraat etti.
26.08.2019 Gündem
Korkutan İstanbul sözleri: Yanılmayı çok isterim ama bu deprem olacak!
Korkutan İstanbul sözleri: Yanılmayı çok isterim ama bu deprem olacak! Türkiye’deki önemli deprem bilimcilerin 1500 yıllık tarihsel kayıtları inceleyerek kaleme aldığı makale, acı gerçeği bir kez daha gün ışığına çıkardı...
22.07.2019 Gündem
ABD'de doğalgaz patlaması
ABD'de doğalgaz patlaması ABD’nin Kaliforniya eyaletinin San Francisco şehrinde doğalgaz patlaması sonucu lüks bir restoranın da aralarında bulunduğu 5 bina zarar gördü. Olayda yaralanan olmadı.
7.02.2019 Dünya
Ankara'da doğalgaz hattında patlama! Binalar boşaltıldı
Ankara'da doğalgaz hattında patlama! Binalar boşaltıldı Ankara'da Necatibey Caddesi'nde 9 katlı bir binanın giriş katında doğalgaz patlaması meydana geldi. İtfaiye ve polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Doğalgaz sızıntısı ihtimali nedeniyle çevredeki iş yerleri boşaltıldı.
3.12.2018 Gündem
İstanbul'da 4 katlı binada korkutan yangın
İstanbul'da 4 katlı binada korkutan yangın Esenyurt'ta 4 katlı binada yangın çıktı. Yangına müdahale eden ekipler 2 kişiyi kurtardı.
8.06.2018 Gündem
Kastamonu'da doğalgaz faciası! 7 ev tamamen yandı
Kastamonu'da doğalgaz faciası! 7 ev tamamen yandı Kastamonu’da doğalgaz patlaması sonucu çıktığı tahmin edilen yangın sonrasında 7 ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi
22.04.2018 Yaşam
Bursa'da patlama: Ölü ve yaralılar var
Bursa'da patlama: Ölü ve yaralılar var Bursa'da tek katlı evde meydana gelen doğalgaz patlamasında, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Çevredeki binalarla, araçların da zarar gördüğü patlama sonrası ekipler, enkaz yığınına dönen evde başka kişinin olup olmadığını belirlemek için arama yaptı.
21.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğalgaz Patlaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğalgaz patlaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.