Diskalifiye

Diskalifiye

Son dakika diskalifiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diskalifiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diskalifiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diskalifiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diskalifiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 542 diskalifiye haberi bulunmuştur. Tüm diskalifiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Bu bölümde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden kafa kafaya gelerek kavga ettiği görüldü. Görüntüler Yunus Emre ile Ogeday diskalife olacak mı sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...
13.04.2024 Magazin
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Duygu dolu anlar yaşandı: 'Yatağım bomboş kaldı'
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Duygu dolu anlar yaşandı: 'Yatağım bomboş kaldı' Survivor All Star'da sakatlıkları nedeniyle diskalifiye olan Yağmur Banda ve Gizem Memiç takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için adaya geldi. İki takımda da duygu dolu anlar yaşandı. Yaman sürekli olumsuz eleştiriler yapan takımına sistem etti. İkinci eleme adayı belli oldu. Dikkat çeken yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...
2.04.2024 Magazin
Nagihan'a ne oldu? Survivor Nagihan Karadere sağlık durumu nasıl? Nagihan diskalifiye mi olacak?
Nagihan'a ne oldu? Survivor Nagihan Karadere sağlık durumu nasıl? Nagihan diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'a Nagihan Karadere'nin yaşadığı sakatlık damga vurdu. Acun Ilıcalı yarışmacının akıbetiyle ilgili konuştu. Survivor Nagihan diskalifiye mi olacak, elenecek mi?
7.03.2024 Magazin
Survivor'da iki eleme adayı belli oldu! Diskalifiye edilen Seda'dan zehir zemberek sözler
Survivor'da iki eleme adayı belli oldu! Diskalifiye edilen Seda'dan zehir zemberek sözler Survivor'da heyecan devam ediyor. Dün akşam gerçekleştirilen acil durum konseyi nedeniyle eleme adayı belli olamamıştı. Sema ile Pınar'ın kavgası sonrası Sema Survivor'dan diskalifiye olmuştu. Bugün yapılan konseyde 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde konuştu: Zor günler geçiriyoruz. Şimdiye kadar bir çok olayı beraber yaşadık. Açıkçası Survivor'ın gelmiş geçmiş en gergin sezonu. Sebebi de performans üzerine ve SMS oylaması olmaması yarışmacıları daha frensiz hale getirdi bence. Maalesef Sema ile Pınar arasında istemediğimiz görüntüler oluştu.
28.02.2024 Magazin
Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir'den ilk açıklama geldi
Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir'den ilk açıklama geldi Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle diskalifiye edildi. Survivor yolculuğu biten Aydemir, yarışmadan ayrılmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımla adından söz ettirdi.
27.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu! Üçüncü eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu! Üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da sular durulmuyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi. Sema'nın Pınar'a neden saldırdığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz hafta erkek elemesinin gerçekleştiği Survivor'da bu hafta kadın elemesi geçekleşecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 üçüncü eleme adayı kim oldu?
27.02.2024 Magazin
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir?
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir? Beşiktaş ile Emirhan Delibaş’ın yolları ayrıldı. Beşiktaş'ın karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdığı Emirhan Delibaş için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." Öte yandan Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Peki, Emirhan Delibaş ne dedi, Beşiktaş’tan neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş ne yaptı? İşte Emirhan Delibaş olayının detayları…
20.02.2024 Şampiy10
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Murat Delibaş'ın Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile ilgili açıklamaları ses getirdi.
20.02.2024 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı açıklamada, "Adıyaman, 6'lı masa denen proje yapının ve Cumhurbaşkanı adaylarının yalan ve bühtan siyasetine fırsat vermedi" dedi. Erdoğan, "14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın, gürültünün arkası hiç kesilmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyor, özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
Turabi hastalığı ne? Turabi Survivor All Star'dan elendi mi, diskalifiye mi oldu? Turabi geri dönecek mi?
Turabi hastalığı ne? Turabi Survivor All Star'dan elendi mi, diskalifiye mi oldu? Turabi geri dönecek mi? Survivor All Star'ın en dikkat çeken ismi Turabi Çamkıran'dan kötü haber geldi. Eski şampiyon, sakatlığı nedeniyle bir süredir parkurda yer almıyordu. Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Turabi hakkında kararını açıkladı. Kırmızı takımda yer aldığı andan itibaren tartışmaların odak noktasında olan Turabi Survivor All Star'dan elendi mi? Turabi'nin hastalığı ne? İşte detaylar....
8.02.2024 Gündem
Survivor'da Nagihan için karar çıktı! Ödül oyunu sonrası Turabi veda etti: Acun Ilıcalı yeni oyuncuları duyurdu!
Survivor'da Nagihan için karar çıktı! Ödül oyunu sonrası Turabi veda etti: Acun Ilıcalı yeni oyuncuları duyurdu! Survivor All Star'da dün yaşanan olaylar ve yaşanan son gelişmeler heyecan yaratıyor. Acun Ilıcalı resmen çıldırmış ve konseyi yarıda kesmişti. Yarıda kalan konsey bugün yapıldı ve dördüncü eleme adayı belli oldu. Ada'ya yeni yarışmacılar geldi. Peki Nagihan diskalifiye oldu mu? İşte merak edilen tüm detaylar...
8.02.2024 Magazin
Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu?  Nagihan ve Mustafa Kemal elendi mi?
Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu? Nagihan ve Mustafa Kemal elendi mi? Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal medyada Nagihan'ın diskalifiye olduğu iddiaları konuşulmaya başlandı. Öte yandan Mustafa Kemal'in konseyde yer almaması merak uyandırdı. Peki, Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu, elendi mi?
7.02.2024 Magazin
Nihat Altınkaya Survivor All Star'a devam edecek mi? Survivor Nihat diskalifiye mi oldu?
Nihat Altınkaya Survivor All Star'a devam edecek mi? Survivor Nihat diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'a sonradan katılan Nihat Altınkaya ilk oyunda sakatlandı. Acun Ilıcalı akşam konseyde yarışmacı Nihat ile ilgili üzücü açıklamalarda bulundu. Seyirci "Survivor Nihat diskalifiye mi oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
4.02.2024 Magazin
Fodepar Ne Demek? Atletizmde Ve F1''de Fodepar Anlamı Nedir?
Fodepar Ne Demek? Atletizmde Ve F1''de Fodepar Anlamı Nedir? Fodepar kelimesi hem atletizm üzerinden hem de F1’de yaygın kullanılan bir terimdir. Genel çerçevede bu her iki spor dalı üzerinde yapılan bir hata olarak ön plana çıkmaktadır. Ortak şekilde hatalı adım ile birlikte çıkış yapmak olarak anlatmak mümkün. Yani bir atletizm sporcusunun uyarıdan önce hatalı çıkış yapması biçimde anlatılabilir.
28.01.2024 Şampiy10
Survivor All Star Sahra'ya ne oldu, neden yok? Sahra diskalifiye mi oldu?
Survivor All Star Sahra'ya ne oldu, neden yok? Sahra diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'a Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim özel hayat atışmasına dönüştü, ikili arasında gerilim o kadar büyüdü ki görüntüler ekrana verilmedi. Oyun alanında ve konseyde ise Sahra Işık yer almayınca "Sahra diskalifiye mi oldu?"
28.01.2024 Magazin
İlk temaslı kavga, ilk diskalifiye! Survivor All Star'da erken veda: Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi oldu?
İlk temaslı kavga, ilk diskalifiye! Survivor All Star'da erken veda: Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'da gerilim daha ilk günlerden başladı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Ancak yarışmanın 9 Ocak Salı günü ekrana gelen yeni bölümünde Hakan Hatipoğlu ve Bozok arasında hararetli bir tartışma yaşanıyor. Survivor Hakan'ın Bozok'u itmesi sonrası Acun Ilıcalı, Hakan'ın parkurdan alınmasını istedi. Peki Hakan diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...
9.01.2024 Televizyon
Gelinim Mutfakta HİLAL neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Hilal neden yok, niye gitti?
Gelinim Mutfakta HİLAL neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Hilal neden yok, niye gitti? Gelinim Mutfak programında haftanın dördüncü gününde yarışmacılardan Hilal ve kayınvalidesi Arzu hanımın programda yer alamadı. İzleyicilerin dikkatini çeken bu durum karşısında Nursel Ergin programın başında açıklama yaptı. Peki, Gelinim Mutfakta Hilal diskalifiye mi oldu, bugün Gelinim Mutfakta HİLAL neden yok?
17.11.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta gelin Hilal neden diskalifiye oldu? Kaynana Arzu diskalifiye mi oldu?
Gelinim Mutfakta gelin Hilal neden diskalifiye oldu? Kaynana Arzu diskalifiye mi oldu? Gelinim Mutfakta yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecanlı bir günün yaşandığı bugün gelin Hilal ve kaynanan Arzu Acar diskalifiye oldu. Yarışmanın sıkı takipçileri ise "Gelinim Mutfakta Hilal neden diskalifiye oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Detaylar haberimizde.
16.11.2023 Gündem
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu!
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu! MasterChef All Star'da kural ihlali nedeniyle 3 isim ipe gitti. 15 Ekim MasterChef eleme gecesinde haftanın eleme adayları tezgah başına geçti. MasterChef Kerem'in elendiği iddiaları gün boyu sosyal medyada yankı bulmuştu. Ancak yaşandığı iddia edilen kural ihlali nedeniyle Sergen, Barış ve Ayaz'dan birinin diskalifiye olacağı söylendi.
15.10.2023 Televizyon
MasterChef Barış mavi önlüğü çıkardı, siyahı giydi! MasterChef All Star'da Barış diskalifiye mi oldu?
MasterChef Barış mavi önlüğü çıkardı, siyahı giydi! MasterChef All Star'da Barış diskalifiye mi oldu? MasterChef Barış diskalifiye mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununda Barbaros ve Barış arasında kavga çıktı. Kırmızı ve mavi takımın kıran kırana rekabetinde olaylara jüri üyeleri el koydu. Seyirci ekran başında hop oturup hop kalktı. Haftanın eleme adaylarının belli olduğu MasterChef All Star'da Barış eleme adayı mı oldu?
5.10.2023 Televizyon
Barış ve Barbaros gerilimi temaslı kavgaya dönüştü! 5 Ekim MasterChef All Star'da kim diskalifiye oldu?
Barış ve Barbaros gerilimi temaslı kavgaya dönüştü! 5 Ekim MasterChef All Star'da kim diskalifiye oldu? MasterChef Barış diskalifiye mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Ekim MasterChef All Star yeni bölümde Barış ve Barbaros arasında yaşanan gerilim yarışmanın tarihteki ilk temaslı kavgası oldu. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan kıran kırana rekabet devam etti. Peki Barış elendi mi, diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...
5.10.2023 Televizyon
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları...
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları... Ülkede bitmek bilmeyen rekor denemeleri Guinness'i bile isyan ettirdi. Afrika ülkesi Nijerya'da kırılan bir dünya rekoru büyük bir çılgınlığın fitilini ateşledi. İnsanlar akılalmaz rekor denemeleri yaparken Guinness Dünya Rekorları (GWR) durumu takip etmekte zorlanıyor.
18.07.2023 Dünya
Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi Gelinim Mutfakta neden gitti, elendi mi?
Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi Gelinim Mutfakta neden gitti, elendi mi? Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’nın bugün yayınlanan 1149. bölümde Ezgi ve kayınvalidesi Gönül Ediz'i ekranda göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Ezgi ve Kader'in dünkü kavgasını hatırlayanlar, yarışmacının diskalifiye olup olmadığını araştırmaya başladı. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin tarafından yapılan açıklamayla Ezgi’nin akıbeti belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi Gelinim Mutfakta neden gitti, elendi mi?
25.05.2023 Televizyon
Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu?
Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu? Kraliçe dün akşam izleyici ile buluştu. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisinin son bölümünde Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözüyor. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Ünlüler kadrosundan bir tek o kaldı! Survivor 2023'te şampiyonluğa ilerliyor, gönüllü rakibini bekliyor!
Ünlüler kadrosundan bir tek o kaldı! Survivor 2023'te şampiyonluğa ilerliyor, gönüllü rakibini bekliyor! Survivor 2023 hız kesmeden devam ediyor. İlk olarak Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler olarak başlayan yarışmada çekilenler oldu, elenenler oldu. Hatta diskalifiye edilenler oldu. Ancak ilk Ünlüler kadrosundan bir tek o yola devam etti. Kırmızı ve mavi takımın kıran kırana mücadelelerin devam ettiği yarışmada şampiyonluğun en büyük adayı, Gönüllüler takımındaki rakibini beklemeye başladı.
5.05.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Diskalifiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diskalifiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.