Discovery

Discovery

Son dakika Discovery haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Discovery ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Discovery haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Discovery

haberleri sayfasında son dakika yaşanan discovery gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 discovery haberi bulunmuştur. Tüm discovery haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın Mısır’dan Bulgaristan’a seyir halindeki kuru yük gemisinin makine dairesinde Çanakkale Boğazı Akbaş önlerinde yangın çıktı. Çanakkale Valiliği, Çanakkale Boğazı’nda ‘Ak Discovery' isimli 107 metrelik kuru yük gemisinde çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı.
25.04.2024 Gündem
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti ABD'nin Indiana eyaletinde bir aile Ukraynalı küçük bir kızı evlat edinmek istedi. 6 yaşındaki kız çocuklarıyla evlerine dönen aile için her şey başlangıçta normaldi. Ancak zamanla aile, küçük kızda bir tuhaflık olduğunu fark etti ve işler sarpa sarmaya başladı. Küçük kız ile ilgili yayınlanan yeni belgesel ise tüm gerçekleri gözler önüne serdi.
10.05.2023 Yaşam
Warner Bros’tan depremzedelere 1 milyon dolarlık yardım
Warner Bros’tan depremzedelere 1 milyon dolarlık yardım Küresel yapım ve eğlence şirketi Warner Bros, depremzedeler için 1 milyon dolar bağışladığını açıkladı.
16.02.2023 Ekonomi
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Çip nedeniyle ucuz model üretimini azaltıyor
Çip nedeniyle ucuz model üretimini azaltıyor Jaguar Land Rover, çip sıkıntısı nedeniyle ucuz modellerin üretimini azaltacak
28.11.2022 Otomobil
Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi?
Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi? Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi? Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav, Britanyalı yazar J.K. Rowling’le anlaşabilirlerse yeni bir Harry Potter filmi çekmek istediklerini söyledi.
5.11.2022 Kültür Sanat
Rüşdi saldırısını eleştiren İngiliz yazar JK Rowling tehdit edildi
Rüşdi saldırısını eleştiren İngiliz yazar JK Rowling tehdit edildi İngiliz yazar Salman Rüşdi'nin ABD’de bıçaklı saldırıya uğramasını eleştiren İngiliz yazar JK Rowling ölümle tehdit edildi.
14.08.2022 Dünya
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek?
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek? David Crane ile Marta Kaufmann tarafından yaratılan kült komedi dizisi Friends, Netflix Türkiye'den kalkıyor. Peki, Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, Friends nereden izlenecek?
31.05.2022 Televizyon
Ünlü isimden cinsel istismar itirafı
Ünlü isimden cinsel istismar itirafı Hollandalı film yapımcısı Gwen van de Pas, 90’lı yıllarda 12 yaşında yüzme takımındayken antrenörün cinsel istismarına uğradığını açıkladı.
18.03.2021 Dünya
Evoque 1.5 lt benzinli motorla geldi
Evoque 1.5 lt benzinli motorla geldi Range Rover Evoque vergi avantajlı 1.5 litrelik benzinli motor seçeneği ile 807.963 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.
19.01.2021 Otomobil
Türksat ile Discovery ortaklığı 3 yıl daha devam edecek
Türksat ile Discovery ortaklığı 3 yıl daha devam edecek Türksat ve Discovery arasında imzalanan anlaşmayla Discovery kanalları Discovery Science, ID, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları KabloTV'deki yayınlarına 3 yıl daha devam edecek.
31.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Nobel tıp ödülü kazananlar belli oldu! 2020 Nobel Tıp Ödülü Hepatit C virüsüne katkıda bulunanlara verildi! Nobel tıp ödülü 2020...
Nobel tıp ödülü kazananlar belli oldu! 2020 Nobel Tıp Ödülü Hepatit C virüsüne katkıda bulunanlara verildi! Nobel tıp ödülü 2020... 2020 Nobel Tıp Ödülü sahiplerini buldu. 2020 Nobel Tıp ödülü Hepatit C virüsünü bulan Harvey J. Alter, Michael Houghton and Charles M. Rice'a verildi. İşte Nobel Tıp ödülleri ile ilgili detaylar...
5.10.2020 Dünya
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Şampiy10
Discovery Sport artık hibrit
Discovery Sport artık hibrit Yeni Discovery Sport, 1.5 litre 300 BG Plug-In Hybrid motor seçeneği ile Türkiye’de yollara çıktı. Aracın fiyatı 875.950 TL’den başlayacak.
23.09.2020 Otomobil
ÖTV düzenlemesi sonrası araba fiyatları ne kadar oldu? İşte markaların en ucuz araba fiyatları...
ÖTV düzenlemesi sonrası araba fiyatları ne kadar oldu? İşte markaların en ucuz araba fiyatları... Otomobil alım-satım işlemlerinde geçerli olacak ÖTV oranlarında değişikliğe gidildi. Değişikliği içeren Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. ÖTV'de yapılan değişiklikle beraber markalar da araba fiyatlarını güncellemek zorunda kaldı. Peki, ÖTV düzenlemesi sonrası araba fiyatları ne kadar oldu? İşte markaların en ucuz araba fiyatları...
3.09.2020 Ekonomi
Birkaç saatte zengin oldular! Altın avcıları 250 bin dolarlık altın buldu...
Birkaç saatte zengin oldular! Altın avcıları 250 bin dolarlık altın buldu... Avustralya'nın güneyinde iki "altın avcısı" bir günde 250 bin Amerikan doları (350 bin Avustralya doları) değerinde iki altın külçesi buldu.
21.08.2020 Dünya
Grant Imahara neden öldü? 49 yaşındaki sonucu Grant Imahara kimdir?
Grant Imahara neden öldü? 49 yaşındaki sonucu Grant Imahara kimdir? Japon asıllı Amerikalı elektronik mühendisi ve televizyon sunucusu Grant Imahara, hayatını kaybetti. Grant Imahara, Kari Byron, Tory Belleci, Jamie Hyneman ve Adam Savage ile MythBusters programlarının sunuculuğunu yapan Grant Imahara 49 yaşında hayatını kaybetti. Grant Imahara neden öldü? Grant Imahara kimdir?
14.07.2020 Gündem
Uzay yolculukları insanlığı yeni ufuklara taşıyor
Uzay yolculukları insanlığı yeni ufuklara taşıyor İnsanlığın asırlardır düşlerinden biri olan uzay yolculukları, geçen yüzyılın ikinci yarısında gerçeğe dönüştü.
12.04.2020 Bilim ve Teknoloji
NASA doğum günü fotoğrafı çekiyor! Uzay teleskobu Hubble ile nasıl fotoğraf çekilir? Doğum gününde galaksi ve gökyüzü nasıldı?
NASA doğum günü fotoğrafı çekiyor! Uzay teleskobu Hubble ile nasıl fotoğraf çekilir? Doğum gününde galaksi ve gökyüzü nasıldı? NASA doğum günü fotoğrafı çekiyor. NASA, kara delikle ilgili kanıtın, iki X ışını gözlem evi ve Hubble Uzay Teleskobu'nun verilerini inceleyen New Hampshire Üniversitesi'nde görevli bilim insanları tarafından keşfedildiğini duyurdu ve NASA, uzayı görüntülediği Hubble teleskobunu erişime açtı. Doğum gününde gökyüzünün nasıl bir halde olduğunu merak eden sosyal medya kullanıcıları, Hubble internet sitesine deyim yerindeyse akın etti. Doğum gün ve ay bilgilerini girerek HUBBLE teleskopu ile gökyüzünün doğduğunuz gündeki görüntüyü görebilirsiniz. Doğum gününde galaksi ve gökyüzü nasıldı? Uzay teleskobu Hubble ile nasıl fotoğrafı nasıl çekilir? NASA Hubble nedir?
3.04.2020 Gündem
Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir?  Catherina-Zeta Jones kaç yaşında?
Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir? Catherina-Zeta Jones kaç yaşında? Evliliklerinin 20’nci yılını kutlamak için dünya turu kapsamında çocuklarıyla Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü Hollywood yıldızları Catherina-Zeta Jones ve Michael Douglas, İstanbul’da Boğaz keyfi yaptı. Önceki gün Güney Afrika’dan İstanbul’a gelen ikili, dün sabah erken saatlerde Nişantaşı’nda konakladıkları otelden gizlice çıktı. Peki Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir? Catherina-Zeta Jones kaç yaşında? İşte detaylar…
5.01.2020 Gündem
Sıra dışı bir gün için, parçaları birleştirin!
Sıra dışı bir gün için, parçaları birleştirin! Dünyaya, keşfetmek için gelmiş olanlar bir adım öne çıksın! Dünyaca ünlü çocuk ve aile eğlence merkezi Legoland; İstanbul’da hem çocuklara hem de yetişkinlere keyifli vakit geçirip yaratıcılıklarını geliştirecekleri eğlenceli ve öğretici etkinlikler sunuyor.
25.12.2019 Kültür Sanat
ABD’nin en çok kazanan CEO’larının ücretleri açıklandı
ABD’nin en çok kazanan CEO’larının ücretleri açıklandı ABD Borsası’nda işlem gören şirketlerin CEO’larının aldıkları yıllık ücretler belli oldu.
16.07.2019 Ekonomi
Lunaparkta dehşet! 3 ölü, 28 yaralı
Lunaparkta dehşet! 3 ölü, 28 yaralı Hindistan’ın Ahmedabad kentindeki bir lunaparkta Discovery isimli eğlence aletinin direği kırılınca insanlar 20 metre yükseklikten düştü, 3 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı.
15.07.2019 Dünya
Kuşadası'na 4 kruvaziyer demir attı
Kuşadası'na 4 kruvaziyer demir attı Aydın'ın Kuşadası ilçesine demirleyen 4 kruvaziyerden 4 bin 800 turist ile 2 bin 370 mürettebat kente giriş yaptı.
11.06.2019 Yaşam
Baraj suyu çekilince ortaya çıktı
Baraj suyu çekilince ortaya çıktı Artvin'de, Çoruh Nehri üzerine kurulan Deriner Barajında tam kapasite elektrik üretimine geçilirken, baraj gölünde de su seviyesi düştü. Baraj gölü suları altında kalan Yusufeli ilçesindeki eski yerleşim yerleri de yıllar sonra tamamen gün yüzüne çıktı. Cami, okul ve evlerin görünür hale geldiği baraj gölü kıyısına gelenler, eski köylerini seyrederek hasret gideriyor.
24.02.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Discovery ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki discovery haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.