Diş Doktoru

Diş Doktoru

Son dakika diş doktoru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diş doktoru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diş doktoru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diş Doktoru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diş doktoru gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 diş doktoru haberi bulunmuştur. Tüm diş doktoru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diş Apsesi Nasıl Geçer? Diş Apsesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Diş Apsesi Nasıl Geçer? Diş Apsesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Diş apsesinin geçmesi için dişin çekilmesi ya da diş apsesinin boşaltılması gerekebilir. İlaç tedavisi veya kanal tedavisi de bunun geçmesi için tercih edilebilir.
1.01.2024 Sağlık
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay Ağrısı nedeniyle dişçiye giden Hakan Yıldırım’ın 4 dişi çekildi. Dişleri, klinikte çalışan temizlikçi Cemal Şenaslan’ın çektiğini ortaya çıktı. Açılan davada Şenaslan, ‘diploması olmadığı halde diş hekimliğine ilişkin hasta tedavi etme’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
27.11.2023 Gündem
Koronavirüs aşısı sonrası sağır olmuştu: Davada karar çıktı
Koronavirüs aşısı sonrası sağır olmuştu: Davada karar çıktı Koronavirüs için geliştirilen aşıların yan etkileri olduğu gerekçesiyle binlerce kişi geçtiğimiz aylarda şikayetçi olmuştu. Mainz Eyalet Mahkemesi, önceki gün AstraZeneca aşısı olduktan sonra sağ kulağı sağır olan diş doktorunun tazminat talebi için kararını verdi.
22.08.2023 Magazin
Sahte dişçi hastaya kabusu yaşattı! Sahte doktorun soyadı şaşkına çevirdi
Sahte dişçi hastaya kabusu yaşattı! Sahte doktorun soyadı şaşkına çevirdi Sahte dişçi doktoru vakası Bağcılarda ortaya çıktı. İmplant yaptırmak isteyen Hatice D.(41), kendisini diş doktoru olarak tanıtan şahıs ile 40 bin liraya anlaştı. Ancak diş doktoru, Hatice D.’nin dişine imlant yaparken, sağlam olan dişlerine de zarar verdi. Savcılığa giden Hatice D.’nin şikayeti üzerine yapılan araştırmalarda dişçinin ruhsatsız muayenehane işlettiği, diş doktoru değil, diş protezciliği kalfalık belgesinin olduğu anlaşıldı. Uyuşturucu kullanımından suç kaydının da olduğu öğrenilen şahıs gözaltına alınırken, kaçak muayenehane ise mühürlendi. Sahte diş doktorunun soyisim detayı da dikkat çekti...
13.03.2023 Yaşam
Çarklı dolandırıcılık! Doktor da ilaç da sahte çıktı
Çarklı dolandırıcılık! Doktor da ilaç da sahte çıktı Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 1 yıl sahte doktor olarak görev yapan Ayşe Özkiraz Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu gelişmeden sonra sağlık sektöründe art arda birçok sahtekarlık haberi gelmeye başladı. O kadar ki kendisini diş hekimi olarak tanıtan ve evlerde tedavi uygulayan bir kişinin de aslında inşaat işçisi olduğu ortaya çıktı. Son olayda ise sahtekarlıkta sınır tanımayan kişiler kurdukları internet sitesi üzerinden sahte bilgilerle sahte ilaç satışı yaptı. Kendilerini doktor olarak tanıtan kişilerle ilgili gerçek şoke ederken, kurdukları çarklı dolandırıcılık sistemi hayrete düşürdü.
20.01.2023 Yaşam
Sahte diş hekimi kabusu! Eve geldi, gerçeği duyunca şoke oldu
Sahte diş hekimi kabusu! Eve geldi, gerçeği duyunca şoke oldu Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayı hala gündemdeki sıcaklığını korurken, yeni bir skandal daha ortaya çıktı. İstanbul'da diş ağrısı çeken bir kişinin akraba önerisiyle eve çağırdığı diş doktoru hakkında öğrendiği gerçek karşısında şoke oldu. Tedavinin düzgün olmadığı gerekçesiyle yaptığı gerekçesi ile hekim hakkında araştırma yapan Rıdvan K, tüm gerçeği böyle öğrendi.
18.01.2023 Yaşam
Diş Hekimi Maaşları 2023: En yüksek, en düşük diş hekimi maaşı ne kadar? Diş Hekimleri ne kadar maaş alıyor?
Diş Hekimi Maaşları 2023: En yüksek, en düşük diş hekimi maaşı ne kadar? Diş Hekimleri ne kadar maaş alıyor? Diş, çene, damak üzerine çalışan diş hekimliği için 5 yıllık Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmak gerekiyor. Peki, En yüksek, en düşük diş hekimi maaşı ne kadar? Diş Hekimleri ne kadar maaş alıyor? 2023 yılında diş hekimleri ne kadar maaş alacak?
27.12.2022 Çalışan Hakları
Sabah uyanıp aynaya baktı, gözlerine inanamadı! Doktorlar da çözemedi, sebebi ise şoke etti
Sabah uyanıp aynaya baktı, gözlerine inanamadı! Doktorlar da çözemedi, sebebi ise şoke etti İstanbul'da yaşayan 37 yaşındaki kadın, bir sabah uyanıp aynaya baktığında hayatının şokunu yaşadı. Dudakları feci halde dolgu yapılmış gibi şişmiş, ağız içinde ve diş etlerinde ciddi bir ağrı vardı. Doktorlar da ne olduğunu çözememişti. Endişeyle kendine ne olduğunu araştıran kadın, nedenini internet araştırmasıyla öğrenince şaşkına döndü. Bu sorunu yaşayan çok sayıda kişi olduğu ortaya çıkarken, o sebep kimsenin aklının ucundan bile geçmemişti...
9.12.2022 Gündem
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı, İŞKUR başvuru ekranı açıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman?
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı, İŞKUR başvuru ekranı açıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakan Fahrettin Koca, "Başvuru Kılavuzları İŞKUR'a, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere listeler ÖSYM'ye gönderildi." ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı, şartları, kılavuzu, branş ve kontenjan dağılımı için yapılan aramalar da arttı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı açıldı mı, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
26.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler, branş dağılımı ve kontenjanlar belli mi?
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler, branş dağılımı ve kontenjanlar belli mi? Sağlık Bakanlığı personel alımına yönelik branş dağılımı ve başvuru tarihleri merakla beklenirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca personel alımlarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Koca "İlk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz." açıklamasında bulundu. Peki, Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler, branş dağılımı ve kontenjanlar belli mi?
11.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak? 27 bin sözleşmeli personel alımı ve atama bilgileri!
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak? 27 bin sözleşmeli personel alımı ve atama bilgileri! Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvuruları için gözler yapılacak açıklamalara çevrildi. Personel alımı başvuruları için geri sayım başlarken başvuru tarihleri de pek çok aday tarafından araştırılıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre 2022 yılının sonuna kadar doktor, ebe, hemşire, sağlık memuru gibi kadrolardan Sağlık Bakanlığı'nda çalışmak üzere sağlık personeli alımı gerçekleşecek. Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri merak edilen konular arasında geliyor. Ayrıca KPSS soruşturmasının da süreci etkileyip etkilemeyeceği de merak konusu. Peki, Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu ne zaman? Başvuru şartları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin son bilgiler…
7.08.2022 Personel Alımı
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı Bakan Soylu, telefonlarının dinlenildiğini iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Konuşmalarını kaydetseydik Pensilvanya ile konuşmasını duyardık” diye karşılık vermişti. Kılıçdaroğlu hakkındaki iddiaya, CHP’ye yakın medyanın bir kısmının olağanüstü ilgi göstermesi. Neden acaba?
17.01.2022 Siyaset
Modern çağın hastalığı: Bruksizm
Modern çağın hastalığı: Bruksizm Toplumun yüzde 70’inin yani her 10 kişiden 7’sinin dişlerini sıktığını ya da gıcırdattığını biliyor musunuz? Diş Hekimi Emek Külür, bruksizm hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlatıyor.
9.11.2021 Sağlık
Çocuklar en geç 1 yaşında diş doktoru ile tanışmalı
Çocuklar en geç 1 yaşında diş doktoru ile tanışmalı Çocukların ilk diş muayenesine süt dişi çıktığında getirilmesi gerektiğini söyleyen Pedodonti uzmanı Doç. Dr. Aslı Patır Münevveroğlu, “Diş çürüğü en çok görülen kronik çocukluk hastalığıdır. Bu sebepten dolayı çocukların ilk diş muayenelerini erken planlamak ve çürükleri önlemek, diş gelişimi açısından da çok önemlidir” dedi.
5.08.2021 Sağlık
Sağlık Bakanlığı 16 bin personel alacak!
Sağlık Bakanlığı 16 bin personel alacak! Sağlık Bakanlığı harekete geçti. 16 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 2021 yılında personel alımları başlayacak.
25.12.2020 Personel Alımı
2020 yılında 16 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
2020 yılında 16 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek Cumhurbaşkanı kararı ile 2020 yılında sözleşmeli sağlık personeli olarak istihdam edilecek personel sayısı belirlendi.
26.12.2019 Personel Alımı
Doğru diş fırçalama nasıl olur? Önemli bilgiler...
Doğru diş fırçalama nasıl olur? Önemli bilgiler... Eskişehir Özel Ümit Tıp Merkezi Diş hekimi Elif Gizem Işık çocuk ve yetişkinlerde ağız bakımı hakkında önemli bilgiler verdi.
28.11.2019 Sağlık
İlkokul mezunu sahte dişçi suçüstü yakalandı
İlkokul mezunu sahte dişçi suçüstü yakalandı Adana'da, ilkokul mezunu sahte dişçi Osman Nuri B. (45) hasta kılığında muayeneye gelen polisler tarafından suçüstü yakalandı.
1.11.2019 Yaşam
Turistlerin yeni gözdesi Elevit Yaylası
Turistlerin yeni gözdesi Elevit Yaylası KARADENİZ Bölgesi'ni her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ziyaret ederken, huzur, sessizlik ve yeşil doğayı arayanların yeni adresi Elevit Yaylası oluyor. Kaçkar Dağları'nın eteklerinde deniz seviyesinden 1800 metre yükseklikteki yayla, yeşil doğası, endemik bitki örtüsü ve faunasıyla, ziyaretçilerinin ilgi odağı oluyor.
1.09.2019 Yaşam
Diyabet hastalarına uyarı
Diyabet hastalarına uyarı Ağız ve Diş Hastalıkları Uzmanı Dt. Serdar Öztopraktan, diyabet hastalarını uyararak “Diyarbet ağızda enfeksiyon riskini artırır. Sağlıklı bir ağız, kan şekeri yönetimine yardımcı olur” dedi.
24.07.2019 Sağlık
20 yaş dişlerine dikkat
20 yaş dişlerine dikkat Diş Hekimi Mahmut Genç, 20 yaş dişleri konusunda önemli bilgiler verdi.
28.06.2019 Sağlık
Siyaset dünyasını buluşturan davet
Siyaset dünyasını buluşturan davet Fatih eski belediye başkanı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir’in diş doktoru kızı Beyza ve damadı Melih Yıldız, Nişantaşı’nda Dentavenue Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni hizmete sundu.
18.01.2019 Magazin
Kol kırığı için gittiği hastanede hayatı karardı
Kol kırığı için gittiği hastanede hayatı karardı Diş doktoru Gamze Uğurlu Urhan, Antalya'nın Alanya ilçesinde kol kırığıyla gittiği hastanede yanlış teşhis ve ameliyatlarla önce kolunu kaybetti, sonra beyin kanaması geçirdi. Talihsiz kadın, şimdi yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.
13.10.2018 Yaşam
“Lazerli kanal tedavisi daha etkili”
“Lazerli kanal tedavisi daha etkili” Çalışmalarda lazerli kanal tedavisi yönteminin, diş kökünün derinlerinde hapsolmuş mikroorganizmalar üzerinde antibakteriyel etki gösterdiğini belirten Endodonti Uzmanı Doç. Dr. Dilara Arslan, lazerli kanal tedavisinin klasik yöntemlere göre daha etkili olduğunu söyledi.
6.10.2018 Sağlık
Brunson'ın evine diş doktoru gitti
Brunson'ın evine diş doktoru gitti İzmir'in Alsancak ilçesinde 25 Temmuz'dan bu yana evinde hapis bulunan FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'un talebi üzerine evine diş doktoru gitti. Dünden bu yana diş ağrısı çeken Brunson'ın tedavisi için denetimli serbestlik bürosunun belirlediği diş hastanesinde görevli doktor Brunson'u tedavi edecek.
17.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diş Doktoru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diş doktoru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.