Devlet Erkanı

Devlet Erkanı

Son dakika devlet erkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devlet erkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devlet erkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet Erkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet erkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 228 devlet erkanı haberi bulunmuştur. Tüm devlet erkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taraf değil, hakem konumdayız
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taraf değil, hakem konumdayız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta anma törenleri düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma programında önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı da Anıtkabir'i ziyaret etti. Şeref Defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aşkla çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyetini her alanda yüceltemeye devam ediyoruz. Milletimizin asırlık hedeflerine ulaşmasına hiçbir güç engel olamayacaktır." dedi.
10.11.2023 Gündem
Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anıtkabir'de 100. yıl mesajı
Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anıtkabir'de 100. yıl mesajı Başkent Ankara'da da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'e ziyarette bulundu. Erdoğan, Anıtkabir Özel defterine "Aziz Atatürk, 21 yıllık iktidarımızda emanetinize sahip çıkmaya çalıştık. En büyük yatırım hamlelerinde bulunarak Cumhuriyet'imizin 2. asrını Türkiye yüzyılı ile taçlandıracağız. Cumhuriyetimiz, hiç olmadığı kadar güvendedir." yazdı.
29.10.2023 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçiriyoruz
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu devlet-millet el ele vererek büyük bir azim ve kararlılık içinde hayata geçiriyoruz. Ülkemizi hedefleri, milletimizi de asırlık hayalleri ile buluşturuncaya kadar gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
30.08.2023 Gündem
Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı: Dışarıdan gelen herkes 'depremin 4'te 1'i bizde olsa altından kalkamazdık' dedi
Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı: Dışarıdan gelen herkes 'depremin 4'te 1'i bizde olsa altından kalkamazdık' dedi Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,"Dışarıdan gelen herkes muhatap olduğu bizim insanımıza; 'bu depremin 4'te 1'i bizim orada olsa emin olun altından kalkamazdık' dediler. Amerika'da bir kasırga oldu aradan 2 sene geçmiş daha devlet oraya gidememiş. Almanya'da sel felaketi vardı. Millet isyanlarda 2 sene geçmiş Alman devleti oraya daha vatandaşın yarasını saracak bir şey yapmamış. Bizde ise kısa sürede 200 bin konutun temeli atıldı" dedi.
27.08.2023 Ekonomi
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez"
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis memuru olarak görev yaparken 15 Temmuz 2016 günü FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker için satın alıp, "Bu ev torunlarımın torunlarına kadar kalacak diyen" babası Nihat Eker o gece oğlu ile yaptığı son konuşmayı anlatırken, "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.
14.07.2023 Gündem
Bakan Özer, koltuğunu 11 yaşındaki Kaan Can'a devretti
Bakan Özer, koltuğunu 11 yaşındaki Kaan Can'a devretti Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nedeniyle makam koltuğunu Keçiören Toygar Börekçi Ortaokulu öğrencisi Kaan Can İl'e (11) devretti.
23.04.2023 Gündem
Anıtkabir'e ziyaretçi akını! TBMM Başkanı Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir'de
Anıtkabir'e ziyaretçi akını! TBMM Başkanı Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 103. açılış yıl dönümü kutlanıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve beraberindeki çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti. TBMM Başkanı Şentop ile birlikte devlet erkanı Aslanlı Yol'dan Anıtkabir'e yürüdü. Şentop ve beraberindeki heyet Anıtkabir'deki Atatürk mozolesine çelenk bıraktı, ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
23.04.2023 Gündem
Atsu'nun naaşını askerler indirdi
Atsu'nun naaşını askerler indirdi Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6'lık iki büyük deprem sonrası enkaz altında kalan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu hayatını kaybetti. Ganalı oyuncunun cenazesi ülkesine gönderildi. Christian Atsu için devlet töreni düzenlendi.
20.02.2023 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu bir lider siyasetidir, gereğini yaptık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu bir lider siyasetidir, gereğini yaptık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan ile normalleşme sürecine ilişkin, "Diasporalar, gerek Fransa'da gerek Amerika'da aleyhte çalışıyorlar, tabi bu aleyhte çalışmalar bu süreci olumsuz etkiliyor. Bu diasporaların olumsuz çalışmalarını olumlu istikamete döndürecek olan, Ermenistan yönetimidir. Eğer bunu başarabilirlerse bizim de bakışımız olumlu istikamette değişir. Bizler düşman üretmeye değil dost kazanmaya gayret ediyoruz" dedi.
10.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı, Anıtkabir'de anma programına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı, Anıtkabir'de anma programına katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Aslanlı Yol'dan yürüyerek Anıtkabir'deki Atatürk mozolesine çelenk bıraktı.
10.11.2022 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yılı dolayısıyla Anıtkabir'de tören düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Aslanlı Yol'dan yürüyerek Anıtkabir'deki Atatürk mozolesine çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti ve Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti'ni Türkiye Yüzyılı vizyonuyla geleceğe hazırlıyoruz. Asırlık hayalleri gerçekleştirene kadar durmayacak, saldırılar karşısında yılmayacak, mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
10.11.2022 Gündem
10 Kasım saygı duruşu kaç dakika? 10 Kasım’da bayrak saat kaçta yarıya iner?
10 Kasım saygı duruşu kaç dakika? 10 Kasım’da bayrak saat kaçta yarıya iner? 10 Kasım’da her yıl saat 09:05’te siren sesi eşliğinde Atatürk’e saygı duruşunda duruluyor. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anaya hazırlananlar 10 Kasım’da saygı duruşu kaç dakikadır? sorusuna yanıt arıyor.
10.11.2022 Gündem
Devlet erkanı Anıtkabir'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG vurgusu
Devlet erkanı Anıtkabir'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG vurgusu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. "Anıtkabir özel defterini imzalayan Erdoğan, ''Bu tarihi günü TOGG'un açılışıyla taçlandırıyoruz'' açıklamasında bulundu.
29.10.2022 Gündem
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Google’da Doodle oldu!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Google’da Doodle oldu! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Google kutladı. Dünyaca ünlü arama motoru Google 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Doodle hazırladı. Doodle çizimi cumhuriyetin ilan edildiği ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi Binası'nı resmediyor.
29.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde tebrikleri kabul etti.
30.08.2022 Siyaset
Devlet Mezarlığı'nda '30 Ağustos' töreni
Devlet Mezarlığı'nda '30 Ağustos' töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Devlet Mezarlığı'nı ziyaret etti.
30.08.2022 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele vurgusu yaptı.
30.08.2022 Gündem
Mustafa Kemal Atatürk Samsun'a o sandalla çıktı! 103 yıl önceki o günün 2 hikâyesi
Mustafa Kemal Atatürk Samsun'a o sandalla çıktı! 103 yıl önceki o günün 2 hikâyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istiklal meşalesini yakmak için Bandırma Vapuru’yla Samsun’a çıktığı 19 Mayıs 1919’un 103’üncü yıldönümü Türkiye’nin dört bir yanında kutlanıyor. İşte o güne ilişkin iki hikaye...
19.05.2022 Gündem
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de coşkuyla kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de coşkuyla kutlandı Pandemi nedeniyle 2 yıldır evlerde ve kısıtlı etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, salgının etkisini azaltmasıyla yeniden sokaklara taşıyor. Ankara'da 23 Nisan törenleri başladı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop başkanlığındaki devlet erkanı Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Şentop, "Emanetiniz olan Cumhuriyetimiz güvenli ellerdedir; devletimize yönelik her türlü tehdide karşı milletimiz, yek vücut olarak mücadele etme azim ve kararlığındadır" dedi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de 81 ilden gelen çocuklarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. İşte yurdun dört bir yanından 23 Nisan kareleri...
23.04.2022 Galeri
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti Pandemi nedeniyle 2 yıldır evlerde ve kısıtlı etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, salgının etkisini azaltmasıyla yeniden sokaklara taştı. Ankara'da 23 Nisan törenleri başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilden gelen çocuklarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, başkanlık ettiği heyet Anıtkabir'i ziyaret etti. Törene, TBMM Başkanı Şentop’un yanı sıra AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Musavat Dervişoğlu ve diğer yetkililer katıldı. Şentop, anıta çelenk koydu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
23.04.2022 Gündem
Meclis, 23 Nisan'da özel gündemle toplanacak
Meclis, 23 Nisan'da özel gündemle toplanacak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yarın özel gündemle toplanacak.
22.04.2022 Siyaset
Devlet erkanı ve liderler Anıtkabir’i ziyaret etti
Devlet erkanı ve liderler Anıtkabir’i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı ve siyasi parti liderleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti.
10.11.2021 Galeri
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83. yılında Anıtkabir'deki anma törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı ve "Ülkemizin bütünlüğüne, devletimizin bekasına, necip milletimizin birliğine, dirliğine ve kadim değerlerine kast edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Ruhun şad olsun" ifadelerini kullandı.
10.11.2021 Gündem
Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyoruz... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de
Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyoruz... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83. yılında Anıtkabir'deki anma törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı ve "Ülkemizin bütünlüğüne, devletimizin bekasına, necip milletimizin birliğine, dirliğine ve kadim değerlerine kast edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Ruhun şad olsun" ifadelerini kullandı.
10.11.2021 Siyaset
Cumhuriyetimiz 98 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı...
Cumhuriyetimiz 98 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, Cumhuriyet'in ilanının 98'inci yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan'ın Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mesajda, "Şanlı tarihi zaferlerle dolu kahraman bir milletin mensupları olarak, Cumhuriyetimizi 2023 hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız" dedi.
29.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Erkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet erkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.