Deterjan

Deterjan

Son dakika deterjan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deterjan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deterjan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deterjan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deterjan gelişmeleri de dahil olmak üzere 557 deterjan haberi bulunmuştur. Tüm deterjan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deterjan gözüne koyunca faturayı aşağı çekiyor -  1 kaşık ekleyince çıkan sonuç inanılır gibi değil
Deterjan gözüne koyunca faturayı aşağı çekiyor - 1 kaşık ekleyince çıkan sonuç inanılır gibi değil Elektrik faturalarının büyük bölümünü çamaşır makinesi oluşturur. Yüksek devirde uzun saatler çalıştırıp hem çamaşırlar istenildiği gibi temiz çıkmaz hem de kabarıık faturalar can sıkar. Ancak deterjan gözüne 1 kaşık eklediğinizde hem faturalar düşüyor hem çamaşırlar tertemiz oluyor.
16.04.2024 Yaşam
Temizlikte kimyasaldan kurtulmak için 4 adımda deterjanı evde yapın!
Temizlikte kimyasaldan kurtulmak için 4 adımda deterjanı evde yapın! Temizlik ürünleri marketlerde oldukça pahalı hale geldi. Ancak evde kimyasal kullanmak istemiyorsanız doğal deterjan için tarifimize bakın.
17.03.2024 Yaşam
Çamaşır makinesini pırıl pırıl yapan tüyo- Deterjan gözünde çekip bastırınca ilk günkü haline dönüyor
Çamaşır makinesini pırıl pırıl yapan tüyo- Deterjan gözünde çekip bastırınca ilk günkü haline dönüyor Giysileri en etkili yıkamaya yaran çamaşır makinesi büyük kolaylık sağlıyor. Sosyal medyada bir kadın çamaşır makinesini en kolay nasıl temizlediğini gösteren bir video yayınladı.
25.02.2024 Yaşam
Brezilya’da litrelerce sülfonik asit dereye döküldü
Brezilya’da litrelerce sülfonik asit dereye döküldü Brezilya’nın doğa manzarasıyla ünlü Serra Dona Francisca bölgesinde deterjan yapımında kullanılan sülfonik asit taşıyan bir kamyon, kaza yapınca zehirli kimyasal madde yolun kenarındaki dereye döküldü. Dere beyaz köpükle kaplanırken yetkililer yerel acil durum ilan etti.
31.01.2024 Dünya
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sodyum hidroksit kimya endüstrisinde çok sık kullanılan bir kimyasal maddedir. Endüstride, NaOH, kağıt ve selüloz, petrol rafinasyonu, metal işleme, deterjan üretimi, gıda işleme ve ilaç üretimi gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Kağıt ve selüloz endüstrisinde, NaOH, odun hamuru ağacından çıkarılması için kullanılan bir kimyasal maddedir.
29.01.2024 Yaşam
2 kesim alüminyum folyo çamaşırları kurtarıyor: Deterjan yerine bunu kullanın! Çünkü çamaşır makinesindeki elektron alışverişini ortadan kaldırıyor!
2 kesim alüminyum folyo çamaşırları kurtarıyor: Deterjan yerine bunu kullanın! Çünkü çamaşır makinesindeki elektron alışverişini ortadan kaldırıyor! Çamaşır makinesindeki kıyafetler birbirine sürtündükçe statik elektrik üretir. Her ne kadar kullanışlı olsa da bu makinelerin dezavantajları vardır. İşte alüminyum folyonun tahmin bile edemeyeceğiniz yararları...
28.01.2024 Yaşam
Bor Kullanım Alanları Nelerdir? Borun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Bor Kullanım Alanları Nelerdir? Borun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bor elementi, çeşitli birçok alanda ve farklı sektörlerde kullanılmakta olan bir elementtir. Yeryüzünde bor madeni çok fazla miktarda bulunmamaktadır. Ancak dünya üzerinde özellikle bazı bölgelerde bor madeninin yoğun bir şekilde bulunduğu bilinmektedir. Bor elementi doğada doğal bir şekilde bulunmamaktadır. Özellikle saf bor endüstri alanında üretilmektedir. Dünyada yer alan en önemli bor kaynakları ise Türkiye, Rusya, ABD ve Güney Amerika'da bulunmaktadır. 
27.01.2024 Yaşam
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Granit, yapım işlerinde kullanılan bir taştır ve kullanım alanları da çok fazladır. Granit pembe, beyaz ya da yeşil tonlarında olabilen bir taştır.
27.01.2024 Yaşam
Çamaşırlar hiç yıkanmamış gibi kötü kokuyorsa: Deterjan gözüne bir bardak eklemek yeterli olacak!
Çamaşırlar hiç yıkanmamış gibi kötü kokuyorsa: Deterjan gözüne bir bardak eklemek yeterli olacak! Yıkadığınız çamaşırlar makineden çıkardığınızda kötü kokuyorsa sebebi makinenizin kireçlenmesidir. İşte yapmanız gerekenler...
18.01.2024 Yaşam
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular Elazığ’da yalnız yaşayan Şehit Binbaşı Zafer Kılıç'ın babası Ahmet ile annesi Şehriban Kılıç çiftinin evine giren hırsız, 200 bin lira değerinde eşya çaldı. Özellikle oğlundan kalan 31 yıllık saatin çalınmasından dolayı yüreğinin acıdığını dile getiren anne Şehriban Kılıç, “Zafer’in saati bana çok acı veriyor. Siz, bu bayraktan ve şehidimin fotoğraflarından da mı utanmadınız” diyerek sitem etti.
22.10.2023 Yaşam
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler, gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapacak.  İndirimli ürünleri satın almak isteyen vatandaşlar “Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girer, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?” sorularına yanıt aranmaya başladı.
12.10.2023 Ekonomi
Burdur Gölü sahili morardı! Herhangi bir zararı yok
Burdur Gölü sahili morardı! Herhangi bir zararı yok Burdur Gölü'nde sahilin bazı kesimleri mor renge büründü. Hidrobiyolog Prof. Dr. İskender Gülle, bu görüntüye mor renkli sülfür bakterilerinin yol açtığını ve herhangi bir zararı olmadığını söyledi.
14.09.2023 Yaşam
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi Sosyal medyada domateslerin kasa kasa çöpe atıldığı görüntüler bir andan gündem oldu. İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü, domateslerin çöpe döküldüğüne dair sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından gerekli inceleme ve denetimleri gerçekleştirdi. Markette incelemelerde bulunan İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı.
18.08.2023 Yaşam
Güvensiz ürünlere ceza yağdı! Tam 4.1 milyon lira
Güvensiz ürünlere ceza yağdı! Tam 4.1 milyon lira Ticaret Bakanlığı güvensiz tüketici ürünlerine karşı harekete geçti. Kırtasiyeden mobilyaya, ayakkabıdan deterjan ürünlerine kadar çok sayıda ürün denetlendi. Güvensiz bulunanların üretici ve ithalatçılarına toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandı.
13.08.2023 Yaşam
Ticaret Bakanlığı'ndan güvensiz üretici ve ithalatçılara ceza
Ticaret Bakanlığı'ndan güvensiz üretici ve ithalatçılara ceza Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "2023 yılı temmuz ayı itibari ile ürünleri güvensiz bulunan üretici ve ithalatçılara toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandı." ifadelerine yer verildi.
12.08.2023 Ekonomi
Bakanlık açıkladı: 940 ürün incelendi, 4 milyon ceza kesildi
Bakanlık açıkladı: 940 ürün incelendi, 4 milyon ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, kırtasiye, oyuncak ve çocuk bakım ürünleri başta olmak üzere temmuz ayı itibarıyla 940 parti ürünü denetledi. Ürünleri güvensiz bulunan üretici ve ithalatçılara toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandı.
12.08.2023 Ekonomi
Tiktok'un en korkunç trendi: Karaciğer kanserini tetikliyor!
Tiktok'un en korkunç trendi: Karaciğer kanserini tetikliyor! Tiktok'ta bazı kullanıcılar eklem ağrılarına iyi geldiği gerekçesi ile suya deterjan katıp içmeye başladı. Uzmanlar bunun şu ana kadarki en tehlikeli trend olduğunu vurguladı.
30.07.2023 Dünya
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti Antalya'ya tatile gelen turistlerin yaptığı dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti. Yabancıların satın aldığı evleri haftalık kiralayan bazı turistlerin burada bulunan otellerden bileklik temin ettiği, bu bileklikleri para vermeden aldıkları ve otellerden ücretsiz yararlandıkları ortaya çıktı.
28.07.2023 Gündem
Beylikdüzü'nde sahte deterjan operasyonu
Beylikdüzü'nde sahte deterjan operasyonu Beylikdüzü'nde sahte sıvı deterjan ve gıda ürünleri üretilen işyerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı
19.06.2023 Gündem
ŞOK 13-16 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Anneler Günü'ne özel kahve makinesi 259 TL tava seti 199 TL! Sürpriz liste var
ŞOK 13-16 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Anneler Günü'ne özel kahve makinesi 259 TL tava seti 199 TL! Sürpriz liste var ŞOK 13-16 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK Anneler Günü fırsatları indirimli ürünler listesinde yerini aldı. Ucuz alışverişin yanısıra özel günlerde kampanyalar yapan ŞOK bu hafta katalogda tava seti, fincan takımı, çaydanlık ve kızartma tencesinde indirimli fiyatlar var. Mutfak ürünlerinden deterjan, temizlik setlerinde çılgın fiyatlar yer aldı. Raflara dizilen birbirinden farklı ürünler alışverişini ucuza getirmek isteyenlerin beklediği gibi oldu. İşte 13-16 Mayıs ŞOK aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
12.05.2023 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı sonuçları açıkladı! Sekiz üründen üçü ruhsatsız
Sağlık Bakanlığı sonuçları açıkladı! Sekiz üründen üçü ruhsatsız Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), 2023’ün ilk üç ayında denetlediği el dezenfektanı, antibakteriyel sıvı sabunların da içinde olduğu ‘biyosidal ürünler’in risk analizleriyle ilgili sonuçları açıkladı.
11.05.2023 Gündem
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi Online platformlarda ne kadar önlem alınsa da sahte ürünlerin satışı devam ediyor. Özellikle son dönemde tüketicilerin sahte deterjan konusunda şikayetleri artıyor.
11.05.2023 Gündem
Bayram temizliğinde göz sağlığına dikkat! 'Uzak durulmalı'
Bayram temizliğinde göz sağlığına dikkat! 'Uzak durulmalı' Ev temizliğinde kullanılan deterjan, lavabo açıcı gibi maddeler göze büyük zararlar veriyor. Özellikle bayram öncesi yapılan temizliklerde yoğun olarak kullanılan bu kimyasal ürünlerin dozuna dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Anıl Kubaloğlu, “Çamaşır suyu, lavabo açıcıları gibi kimyasal maddeler bazen patlayıp direkt gözümüze gelebiliyor. Temizlik maddeleri yerinde ve kararınca kullanılmalı. Özellikle buhar çıkaran maddelerden mümkün mertebe uzak durulmalı ve ilaçların gözdeki yakıcı etkileri ortadan kalkana kadar ortam havalandırarak temizlik yapılmalı” dedi.
20.04.2023 Sağlık
A101 aktüel 5-7 Nisan 2023 katalog yayınlandı! Omo toz deterjan, Molped ürünlerinde fiyatlar dibi gördü!
A101 aktüel 5-7 Nisan 2023 katalog yayınlandı! Omo toz deterjan, Molped ürünlerinde fiyatlar dibi gördü! A101 5-7 Nisan 2023 aktüel katalog yayınlandı. OMO toz deterjan ve molped ürünlerinde sürpriz indirimlerin yer aldığı güncel katalogda birbirinden farklı ürünlerde kampanyalar yer aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar A101 market katalogunda yer alan indirimli ürünler listesini araştırmaya devam etti. Pek çok üründe fiyatlar dibi gördü. A101 katalog bu hafta tam bir kampanya coşkusu yaşatttı. İşte 5-7 Nisan 2023 A101 aktüek katalog ve indirimli ürünler listesi...
4.04.2023 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde dev indirim! Ramazan ayı boyunca sürecek
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde dev indirim! Ramazan ayı boyunca sürecek Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde ramazan ayı boyunca temel gıda ve temizlik ürünlerinde fiyatlar sabitlendi. Düzenlenecek kampanyayla marketlerde satışı devam eden pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, zeytin, çay, şeker, Et ve Süt Kurumuna ait et gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun çeşitleri, peçete, kağıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde ramazan ayı boyunca fiyat artırımı yapılmayacak.
24.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Deterjan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deterjan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.