Derya Sert

Derya Sert

Son dakika Derya Sert haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Derya Sert ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Derya Sert haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derya Sert

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derya sert gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 derya sert haberi bulunmuştur. Tüm derya sert haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi…
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın ameliyatını Antalya'dan İstanbul'a giden Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Peki, Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli?
24.10.2022 Gündem
Rahim nakli için 18 yıl bekledi
Rahim nakli için 18 yıl bekledi Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde rahim nakli olduktan 90 gün sonra taburcu edilen Havva Erdem (32), rahminin olmadığını 14 yaşında öğrendiğini söyledi. Eşinin evlilik teklifini önce çocuğu olamayacağını belirterek kabul etmediğini anlatan Erdem, "Eşimin 'Ben her şeye razıyım' demesi üzerine teklifi kabul ettim" dedi.
8.11.2021 Sağlık
Türkiye'de ikinci kez oluyor! 40 kişilik ekip saat 04.30'da başladı...
Türkiye'de ikinci kez oluyor! 40 kişilik ekip saat 04.30'da başladı... Türkiye'nin kadavradan ikinci rahim nakli Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yapılıyor. Prof. Dr. Ömer Özkan ve Prof. Dr. Özlenen Özkan başkanlığındaki 40 kişilik ekip tarafından gerçekleştirilen ameliyat saat 04.30'da başladı.
27.07.2021 Sağlık
Dünyada bir ilk! Bebeğiyle buluştu
Dünyada bir ilk! Bebeğiyle buluştu Dünyanın ilk başarılı rahim nakilli annesi bebeğiyle buluştu. Anne Derya Sert, maskeli şekilde bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşadı.
2.08.2020 Sağlık
Kadavradan rahim nakliyle anne olan Derya, bebeğiyle buluştu
Kadavradan rahim nakliyle anne olan Derya, bebeğiyle buluştu Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde, 9 yıl önce dünyanın başarılı ilk rahim naklini olan Derya Sert’in (32), 4 Haziran’da dünyaya getirdiği Ömer Özkan bebek ile ilk fotoğrafı ortaya çıktı.
1.08.2020 Sağlık
İşte mucizenin fotoğrafı! 10 yıl önce dünyada bir ilk olmuştu!
İşte mucizenin fotoğrafı! 10 yıl önce dünyada bir ilk olmuştu! Kadavradan rahim nakli yapılan Derya Sert, yaklaşık iki ay önce dünyaya getirdiği bebeğini, Kurban Bayramı'nda ilk kez kucağına aldı.
31.07.2020 Yaşam
Rahim naklinin sağlık turizmine ilgiyi artıracağı öngörülüyor
Rahim naklinin sağlık turizmine ilgiyi artıracağı öngörülüyor Uluslararası Antalya Sağlık Turizmi ve Eğitim Derneği (UASTED) Başkanı Mehmet Kanpolat, rahim ve yüz naklinin Türkiye'de yapılmasının dünyaya güven vereceğini belirterek, "Türkiye tercih edilen bir ülke haline gelecektir." dedi.
8.07.2020 Sağlık
Profesör Özkan: Doğumdan sonra rahim nakli talebi çığ gibi arttı
Profesör Özkan: Doğumdan sonra rahim nakli talebi çığ gibi arttı Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde, 8 Ağustos 2011'de dünyanın başarılı ilk rahim nakli yapılan Derya Sert'in 4 Haziran'da anne olmasının ardından rahim nakli başvurularında patlama oldu. Operasyonu yapan Prof. Dr. Ömer Özkan, doğumdan sonra rahim nakli olmak isteyen adayların çığ gibi artığını, ancak mevzuat ve kanuni altyapı gerektiğini söyledi.
7.07.2020 Sağlık
Rahim naklinden anneliğe uzanan süreçte 'Kovid-19' hassasiyeti
Rahim naklinden anneliğe uzanan süreçte 'Kovid-19' hassasiyeti Rahmi olmadığı için hamile kalamayan,2011'de 7 saat süren operasyonla kadavradan rahim nakli yapılan ve geçen yıl hamile kalan Derya Sert'in 4 Haziran'a denk gelen doğumu, Kovid-19 nedeniyle büyük bir hassasiyetle takip edilerek başarıyla tamamlandı.
29.06.2020 Sağlık
Kadavradan rahim nakli nedir? Kadavradan rahim nakli nasıl yapılır? Kadavradan rahim nakli yapan doktor!
Kadavradan rahim nakli nedir? Kadavradan rahim nakli nasıl yapılır? Kadavradan rahim nakli yapan doktor! Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde, Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından 8 Ağustos 2011'de dünyanın başarılı ilk rahim nakli yapılan Derya Sert, anne oldu. Kadavradan alınan rahimle hamile kalan Derya Sert (32), 4 Haziran günü erkek bebek dünyaya getirdi. Peki kadavradan rahim nakli nedir? Kadavradan rahim nakli nasıl yapılır?
26.06.2020 Gündem
Dünyada bir ilk! Kadavradan rahim nakli yapılan Derya Sert, anne  oldu
Dünyada bir ilk! Kadavradan rahim nakli yapılan Derya Sert, anne oldu Akdeniz Üniversitesi, kadavradan rahim nakli yapılan Derya Sert'in anne olduğunu bildirdi.
26.06.2020 Gündem
Rahim nakliyle doğan ilk çocuk
Rahim nakliyle doğan ilk çocuk İsveç'te hayattaki bir kadından rahim nakledilerek hamile kalan bir kadın, bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Anne ve bebeğin sağlıklı olduğu kaydedilirken, olay tıp literatürüne girdi
29.09.2021 Gündem
Tıp tarihinde bir ilk!
Tıp tarihinde bir ilk! 61 yaşındaki bir kadından rahim nakli yapılan 36 yaşındaki bir kadın, sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi.
4.10.2014 Sağlık
İkinci annelik heyecanı!
İkinci annelik heyecanı! Kadavradan rahim nakli yapılan ardından da embriyo nakledilen Derya Sert’in ilk hamileliği bebeğin kalp atışlarındaki düzensizlik nedeniyle sonlandırılmıştı...
29.09.2021 Gündem
İkinci deneme Ocak’ta!
İkinci deneme Ocak’ta! Dünyada bir ilki başarmak için kadavradan...
29.09.2021 Gündem
İkinci deneme iki ay sonra!
İkinci deneme iki ay sonra! Sert, ikinci kez tüp bebeği deneyecek
29.09.2021 Gündem
Bir ihtimal daha var!
Bir ihtimal daha var! Derya Sert’in 8 haftalık gebeliği dün sonlandırıldı ama...
15.05.2013 Yaşam
Kötü haber geldi!
Kötü haber geldi! Hastaneden kötü haber geldi.
29.09.2021 Gündem
Büyük gurur!
Büyük gurur! Dünyada kadavradan ilk rahim naklini gerçekleştiren ekipte yer alan Prof. Dr. Münire Erman Akar, bu kez İsveç’te bir ilke imza attı. Akar, Gothenburg Üniversitesi’nde rahim nakil yaptı
29.09.2021 Gündem
Bu kalp atışı dünyada ilk
Bu kalp atışı dünyada ilk Derya Sert, bebeğini ilk kez ultrasonla gördü
29.04.2013 Yaşam
Dünyayı heyecanlandıran görüntü
29.09.2021 Gündem
Menopoz yaşı 20’ye indi
Menopoz yaşı 20’ye indi JED Başkanı Prof. Şendağ kadınları uyardı...
29.09.2021 Gündem
Ablasının şansı da yüzde 10’du!
Ablasının şansı da yüzde 10’du! Derya Sert’in ablasından da mutlu haber geldi
16.04.2013 Yaşam
Kadavradan rahim can buldu!
Kadavradan rahim can buldu! Embriyo transferinde başarı sağlandı
12.04.2013 Yaşam
Dünyanın beklediği haber geldi!
Dünyanın beklediği haber geldi! Tıp literatürüne girdi
12.04.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Derya Sert ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derya sert haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.