İrem Derici’nin Kırmızı Halıdaki Şıklığı
İrem Derici’nin Kırmızı Halıdaki Şıklığı 49’uncusu düzenlenecek olan “Pantene Altın Kelebek Ödülleri”ne İrem derici şıklığı ile damga vurdu.
3.12.2023 Vatan TV
İrem Derici burnuyla flüt çaldı
İrem Derici burnuyla flüt çaldı 3 Adam'a konuk olan ünlü şarkıcı İrem Derici, burnuyla flüt çaldı. Şarkıcının burnu ile flüt çalması büyük beğeni toplarken izleyenler şaşkınlıklarını da gizleyemedi.
19.04.2015 Sinema-Dizi
İrem Derici'den Hülya Avşar'a itiraflar
İrem Derici'den Hülya Avşar'a itiraflar İrem Derici çocukluğu ve özel hayatına ilişkin çok çarpıcı sırları Hülya Avşar'ın programında itiraf etti.
21.01.2022 Magazin
Bir zamanlar İrem Derici
Bir zamanlar İrem Derici Son zamanların en başarılı pop şarkıcısı olan İrem Derici'nin O Ses Türkiye'nin ilk sezonunda Hülya Avşar'ın takımında olduğunu biliyor muydunuz ? İşte o dönemden eğlenceli bir performans..
1.12.2014 Sinema-Dizi
İrem Derici'den su altında balayı!..
İrem Derici'den su altında balayı!.. İrem Derici, balayı fotoğraflarını yayınladı. Derici, Eşi ile Hint Okyanusu’nun 5 metre altında bulunan deniz altındaki bir restoranda balinalar, vatoslar ve kaplumbağalar eşliğinde yemek yiyen Derici, paylaştığı videoda; "Bloglarda gördüğüm yerlere Allah gelmeyi nasip etti. Çok güzel buralar Allah size de nasip etsin" dedi.
21.01.2022 Magazin
Şahan Gökbakar'dan bu şarkıya farklı yorum!
Şahan Gökbakar'dan bu şarkıya farklı yorum! Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, İrem Derici'nin "Kalbimin Tek Sahibine" adlı şarkısına farklı bir yorum getirdi. YouTube'dan yayınlanan bu video sosyal medyada çok konuşulanlar arasında ilk sıralarda yer aldı. İşte o video…
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri