Der Spiegel

Der Spiegel

Son dakika der spiegel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan der spiegel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını der spiegel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Der Spiegel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan der spiegel gelişmeleri de dahil olmak üzere 550 der spiegel haberi bulunmuştur. Tüm der spiegel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı İlk kez Küba'da tespit edildiği için 'Havana Sendromu' olarak da bilinen hastalık ile ilgili gündeme adeta bomba gibi düşen bir iddia geldi. Bağımsız Rus yayın kuruluşu The Insider ve CBS tarafından yayınlanan ortak bir araştırma Birim 29155 olarak bilinen Rus askeri istihbarat birimini işaret etti.
1.04.2024 Dünya
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu İsrail 43 gündür Gazze'yi hedef alıyor. Havadan ve karadan yapılan saldırılar hız kesmeden devam ediyor. İsrail'in saldırganlığına her fırsatta dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'nın başkenti Berlin'de verdiği mesaj dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
18.11.2023 Dünya
Bakan Soylu: Bu aklını yitirmişlere Türkiye'yi teslim etmeyelim
Bakan Soylu: Bu aklını yitirmişlere Türkiye'yi teslim etmeyelim İçişleri Bakanı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, "Bu aklını yitirmişlere Türkiye'yi teslim etmeyelim. Onun için çok çalışalım. Bu kendisini Amerika'ya teslim etmişlere, Avrupa'ya teslim etmişlere, Türkiye'yi teslim etmeyelim" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Ayakta duran bir Türkiye istemiyorlar, Avrupa da, Amerika da avucunu yalasın
Bakan Soylu: Ayakta duran bir Türkiye istemiyorlar, Avrupa da, Amerika da avucunu yalasın Derya EVREN KORKMAZ-Özgür KUMANOVALI/İSTANBUL, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Rize Dernekler Federasyonu'nun Beyoğlu Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen programına katıldı. Soylu, "Tayyip Erdoğan'a Der Spiegel'in yazı yazmasının, The Economist'in, Time'ın yazı yazmasının temel sebebi budur; ayakta duran bir Türkiye istemiyor ama bunu burada söyleyeyim. Türkiye'de öyle bir noktaya geldik ki Avrupa da, Amerika da avucunu yalasın. Atı alan Üsküdar'ı geçmiştir" dedi.
6.05.2023 Gündem
Merkel'den Putin itirafı: Putin, politik açıdan işiniz bitti mesajı verdi
Merkel'den Putin itirafı: Putin, politik açıdan işiniz bitti mesajı verdi Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, geçtiğimiz yıl Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldiklerinde Putin'in kendisine "Politik açıdan işiniz bitti" mesajı verdiğini söyledi.
25.11.2022 Dünya
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'ndan, uyuşturcu ticareti ve PKK ilişkisine yönelik yayımlanan raporda, "Yıllardır sistematik şekilde devam ettiği uyuşturucu ticaretinden milyarlarca dolar gelir sağlayan, çocuklarımızı zehirleyen, elde ettiği gelirle terörist faaliyetlerini sürdüren PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız" ifadeleri kaydedildi.
16.08.2022 Gündem
Dünya medyasının Google zaferi! Telif ödemesi...
Dünya medyasının Google zaferi! Telif ödemesi... Dünyada pek çok ülke, teknoloji devi Google’ı haber içeriğine telif ödemesi için zorluyor.
22.05.2022 Ekonomi
Hatırlatma dozu ne zaman yapılacak? Omicron varyantına karşı güçlendirici doz ne zaman yapılmalı?
Hatırlatma dozu ne zaman yapılacak? Omicron varyantına karşı güçlendirici doz ne zaman yapılmalı? Omicron varyantı ile ilgili endişeler devam ediyor. Koronavirüsün yeni varyantı Omicron'un yeni bir aşı gerektirip gerektirmeyeceği tartışılırken BioNTech'in kurucusu Uğur Şahin, varyanta karşı aşıların yeterliliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Der Spiegel'a konuşan Şahin, yeni varyanta karşı uygulanabilecek aşı stratejisiyle ilgili önerilerde bulundu. Peki, Omicron varyatında hatırlatma dozu yeterli mi? Aşılar Omicron varyantından koruyor mu? Hatırlatma dozu ne zaman yapılacak? Omicron varyantına karşı güçlendirici doz ne zaman yapılmalı? İşte Uğur Şahin’in açıklamaları!
11.12.2021 Sağlık
İbrahim Kalın, Alman Der Spiegel dergisine  konuştu
İbrahim Kalın, Alman Der Spiegel dergisine konuştu Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya ve ABD’ye Suriye’ye girme hakkı tanındıysa Türkiye'nin de aynı hakka sahip olduğunu söyledi.
1.10.2021 Gündem
Oturma krizi sonrası istifa sesleri!
Oturma krizi sonrası istifa sesleri! Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen arasındaki problemler nedeniyle ortaya çıkan oturma krzinin yankıları devam ediyor. Bu kriz sebebiyle Başkan Michel'in istifa edebileceği bile konuşuluyor.
13.04.2021 Siyaset
'Protokol krizi' için büyük kampanya: Hata yaptı, istifa etmeli
'Protokol krizi' için büyük kampanya: Hata yaptı, istifa etmeli Avrupa ülkelerinde faaliyet gösteren bazı kadın dernekleri, Avrupa Birliği (AB) yönetiminin Türkiye ziyaretindeki protokol olayının ardından AB Konseyi Başkanı Charles Michel'in istifa etmesi talebiyle imza kampanyası başlattı. Kadın hakları kuruluşları, Michel'in "büyük hata yaptığını" belirterek, von der Leyen'in şahsında bütün kadınların küçük düşürüldüğünü belirtti.
11.04.2021 Dünya
Protokol tartışmasının asıl nedeni ortaya çıktı! 'Türkler mağdur oldu'
Protokol tartışmasının asıl nedeni ortaya çıktı! 'Türkler mağdur oldu' AB Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen’in (VDL) Ankara’ya yaptıkları ziyareti gölgeleyen protokol tartışmasında ibre Brüksel aleyhine döndü. Başlangıçta Türkiye’yi suçlayan Avrupa medyası, asıl nedenin iki AB yetkilisi arasındaki mücadele olduğunu yazdı.
11.04.2021 Dünya
Dünya Der Spiegel'in kapağını konuşuyor! Uğur Şahin ve Özlem Türeci...
Dünya Der Spiegel'in kapağını konuşuyor! Uğur Şahin ve Özlem Türeci... Koronavirüs aşısını geliştiren iki Türk bilim insanı, BioNTech yöneticileri Dr. Özlem Türeci ile Prof. Dr. Uğur Şahin Der Spiegel yeni yılda ilk sayısının kapağında yer aldı. Türk Dışişleri Bakanlığı ise İngilizce Twitter hesabından bir açıklama yaptı.
2.01.2021 Dünya
Akdeniz'de sıcak saatler!  Alman askerleri Türk gemisine çıktı, Türkiye harekete geçti...
Akdeniz'de sıcak saatler! Alman askerleri Türk gemisine çıktı, Türkiye harekete geçti... Gelen son dakika haberine göre; Libya Bingazi'nin 200 kilometre kuzeyinde kargo gemisini durdurup arama yapmak isteyen Alman donanma askerleri, Ankara'nın anında devreye girmesiyle Pazartesi sabah gün doğarken gemiyi terk etti.
23.11.2020 Dünya
AB'den flaş çağrı: 'Acil' koduyla duyurdu
AB'den flaş çağrı: 'Acil' koduyla duyurdu Geçtiğimiz günlerde CNN TÜRK'e ulaşan görüntülerde de ortaya çıkan insan haklarına aykırı uygulamalar sonrası, Avrupa Birliği Ege'deki geri itmelerle ilgili Frontex'i "acil" toplantıya çağırdı.
28.10.2020 Dünya
O görüntülere CNN Türk ulaştı! Batı medyası bu olayı konuşuyor
O görüntülere CNN Türk ulaştı! Batı medyası bu olayı konuşuyor Ege Denizi'nde batının göçmenlere acımasız müdahalesi sürüyor. CNN TÜRK'e ulaşan ve batı medyasında da geniş yer bulan görüntülerde Yunan güçleri, kadın, çocuk, yaşlı demeden göçmen dolu tekneye müdahale ediyor. Görüntüyü farklı kılan ise Avrupa Birliği ve NATO'ya bağlı gemilerin de bu insanlık dışı müdahaleye ortak olması. Göçmen teknesinin Yunanistan'a geçmesine Avrupa Birliği Güvenlik Gücü Frontex'e ait bir gemi. NATO'ya ait gemi de yaşananlara seyirci kalıyor. Göçmenleri kurtarmak yine Türk güvenlik güçlerine kalıyor.
23.10.2020 Dünya
Aleksey Navalni zehirlenmesiyle ilgili olarak Putin'i suçladı
Aleksey Navalni zehirlenmesiyle ilgili olarak Putin'i suçladı Rus muhalif lider Aleksey Navalni, Ağustos ayında Noviçok sinir gazı ile zehirlenmesiyle ilgili olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i suçladı.
1.10.2020 Gündem
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Suudi mahkemesi karar verdi
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Suudi mahkemesi karar verdi Suudi Arabistan'da görülen Cemal Kaşıkçı davasında 8 kişi mahkum edilirken, 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verildi.
7.09.2020 Dünya
Almanya'nın Yunanistan'daki mülteci kamplarına ilişkin raporunda  "durum felaket" yorumu
Almanya'nın Yunanistan'daki mülteci kamplarına ilişkin raporunda "durum felaket" yorumu Almanya İçişleri Bakanlığınca hazırlanan raporda, Yunanistan'daki mülteci kamplarının felaket bir durumda olduğu belirtildi.
11.07.2020 Dünya
Almanya'dan Türk SİHA'larına büyük övgü! Devrim gerçekleştirdi...
Almanya'dan Türk SİHA'larına büyük övgü! Devrim gerçekleştirdi... Almanya'nın etkili gazetelerinden Die Welt, Bayraktar TB2 SİHA'larını konu alan kapsamlı bir makale yayınladı. Gazetenin yazarlarından Boris Kalnoky imzalı makalede Türkiye'nin Bayraktar TB2 SİHA'larıyla devrim gerçekleştirdiği değerlendirmesi yapılarak, bu nedenle diğer ülkelerin ilgisini uyandırdığı vurgulandı. Türk SİHA'larının ABD'nin MQ-9 Reapar SİHA'sına benzetildiği makalede, Bayraktar TB2'nin savaş alanında çok daha etkili olduğu belirtildi.
6.06.2020 Dünya
Türk SİHA'lara övgü yağıyor! 'Gizli güç haline geldi'
Türk SİHA'lara övgü yağıyor! 'Gizli güç haline geldi' Alman Der Spiegel dergisi, Türkiye’nin gizli bir yeni nesil silahlı insansız hava aracı gücü haline geldiğini yazdı.
1.06.2020 Dünya
Almanya şokta! Evinden cephane çıktı
Almanya şokta! Evinden cephane çıktı Almanya'da ordu ile aşırı sağ gruplar arasındaki bağlantıları soruşturan polis, özel kuvvetler mensubu bir askerin evinde bulunan silah ve patlayıcılara el koydu.
14.05.2020 Dünya
Yunanistan'dan skandal hareket!
Yunanistan'dan skandal hareket! Yunan askerleri göçmenleri Türkiye tarafında bıraktı. Görüntüleri batı medyası yayınladı.
12.12.2019 Dünya
Alman hükümetinde ‘aşırı sağ’ alarmı
Alman hükümetinde ‘aşırı sağ’ alarmı Almanya’da haziran ayı başında evinin bahçesinde tek kurşunla öldürülen Kassel Valisi’nin katil zanlısının aşırı sağla bağlantılı çıkması Alman hükümetini alarma geçirdi. Almanya Başbakanı Merkel, aşırı sağcı şiddete tabusuz karşı durulması gerektiğini söyledi. Alman Dışişleri Bakanı Maas ise ‘aşırı sağcı terörizmin’ adının konması gerektiğini belirtti.
23.06.2019 Dünya
Dünya devi Manchester City'e şok! UEFA soruşturma başlattı
Dünya devi Manchester City'e şok! UEFA soruşturma başlattı UEFA, Manchester City'nin Finansal Fair Play ihlali nedeniyle UEFA Mali Kontrol Kurumu'na sevk edildiğini açıkladı.
16.05.2019 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Der Spiegel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki der spiegel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.