Denetimli Serbestlik

Denetimli Serbestlik

Son dakika denetimli serbestlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan denetimli serbestlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını denetimli serbestlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denetimli Serbestlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denetimli serbestlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 880 denetimli serbestlik haberi bulunmuştur. Tüm denetimli serbestlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması ne kadar olacak? Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne zaman yatacak?
Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması ne kadar olacak? Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne zaman yatacak? Adalet Bakanlığında adliyelerde görev yapan personel, 2022 yılında Vakıfbank ile Adalet Bakanlığı arasında 3 yıllık imzalanan ve her bir personele 25 Bin TL ödeme yapılan banka promosyon anlaşmasının güncellenip güncellenmeyeceği merak ediliyor.
19.03.2024 Çalışma Hayatı
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı İspanya’da devam eden davada eski Brezilyalı futbolcu Daniel Alves, 2022'de bir gece kulübünde genç bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulundu. Mahkeme 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
22.02.2024 Futbol
Ad yasası 8. yargı paketiyle çıkacak mı? Mahkumlara af var mı 2024, 8. yargı paketinde ceza indirimi olacak mı?
Ad yasası 8. yargı paketiyle çıkacak mı? Mahkumlara af var mı 2024, 8. yargı paketinde ceza indirimi olacak mı? 8. Yargı Paketi ve af yasasına dair araştırmalar devam ediyor. Yeni yargı paketinde infaz düzenlemesinin taslak metinde yer alıp almayacağı merakla bekleniyor. 8. Yargı paketinde denetimli serbestlik ve infaz düzenlemesi için beklentiler arttı. Af çıkacak mı, sorusunun yanıtı Bakan Tunç'tan geldi. Bakan Tunç, "70 maddelik teklif Meclis'e sunulacak. 7 tane yargı paketi Meclis'imizde yasalaştı. Şimdi 8'incisi yapıyoruz." dedi. Peki, 8. Yargı Paketi'nde ceza indirimi ve denetimli serbestlik var mı? Mahkumlara af çıkacak mı? İşte Af yasası 2024 son dakika haberleri…
17.02.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek AK Parti’nin önümüzdeki günlerde Meclis’e sunacağı 8. Yargı Paketi’ne göre kadın, eşinin soyadı yerine yalnızca kendi soyadını taşıyabilecek.
10.12.2023 Gündem
Melisa Aydınalp, 'ahlak ve toplumsal değerler' ile ilgili kitaplar okuma şartıyla serbest
Melisa Aydınalp, 'ahlak ve toplumsal değerler' ile ilgili kitaplar okuma şartıyla serbest Bağdat Caddesi'nde ip mayoyla gezen ve gözaltına alınan manken Melisa Aydınalp, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce kütüphaneye haftada en az 2 kez giderek “Ahlak ve toplum değerleri" ile ilgili kitaplar okumak şartıyla serbest bırakıldı.
22.09.2023 Yaşam
29 Ekim 2023 af çıkacak mı? 29 Ekim’de af var mı, 29 Ekim af yasası (genel af) 2023 kimleri kapsıyor?
29 Ekim 2023 af çıkacak mı? 29 Ekim’de af var mı, 29 Ekim af yasası (genel af) 2023 kimleri kapsıyor? 29 Ekim af çıkacak mı, 29 Ekim’de genel af var mı? Cumhuriyet'in 100. yılında cezaevindeki hükümlüler için genel af çağrısı sosyal medyada birçok mahkum yakını tarafından yapılıyor. Resmi rakamlara göre Temmuz 2023 itibariyle Türkiye'de 278 kapalı, 93 açık, 11 kadın kapalı, 8 kadın açık, 9 çocuk kapalı ve 4 çocuk eğitim evi olmak üzere toplam 413 adet ceza infaz kurumu var. Peki, 29 Ekim’de af var mı, 29 Ekim 2023 genel af çıkacak mı?
23.08.2023 Gündem
Bakan Tunç açıkladı: 19 bin kişi cezaevine geri dönecek!
Bakan Tunç açıkladı: 19 bin kişi cezaevine geri dönecek! Koronavirüs salgını döneminde açık cezaevinden çıkan hükümlülerle ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklama yaptı.
28.07.2023 Gündem
Memur maaşı teklifi, Genel Kurul'da görüşülecek
Memur maaşı teklifi, Genel Kurul'da görüşülecek TBMM Genel Kurulu'nda, memur maaşı ve emekli aylıklarının artırılmasını içeren kanun teklifinin görüşmelerine başlanacak. 
9.07.2023 Gündem
Ekonomik torba teklifi Meclis'te kabul edildi
Ekonomik torba teklifi Meclis'te kabul edildi En düşük memur maaşını 22 bin TL olarak düzenleyen, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine yüzde 25 oranında zam yapılmasını da içeren ekonomik torba teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.
7.07.2023 Ekonomi
Meclis'te kabul edildi! Hükümlülere 5 yıl erken denetimli serbestlik
Meclis'te kabul edildi! Hükümlülere 5 yıl erken denetimli serbestlik TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen maddeyle; Covid-19 salgını nedeniyle 31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla izinde bulunan hükümlülerin 5 yıl daha erken denetimli serbestliğe ayrılmasına imkan tanınıyor. Kalan hapis cezalarını denetimli serbestlik tedbiri altında infaz etmeleri sağlanacak.
7.07.2023 Gündem
13 suç kaydı var! Öldürene kadar neden beklendi?
13 suç kaydı var! Öldürene kadar neden beklendi? Sokak müzisyenini istediği şarkıyı çalmadığı için öldüren Mehmet Caymaz’ın “nitelikli yağma”, “uyuşturucu”, “yaralama”, “mala zarar verme” gibi 13 ayrı suç kaydı olması kurbanın yakınlarını isyan ettirdi. Hukukçular ise ceza infazında yaşanan eksikliklere dikkat çekti.
5.05.2023 Gündem
14 yaşındaki kıza restoranda istismarda bulundu, 'saygın tutum' indirimi yapıldı
14 yaşındaki kıza restoranda istismarda bulundu, 'saygın tutum' indirimi yapıldı Bartın'da yaşayan Melek K., çalıştığı restoranın mutfağında 14 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu anlar güvenlik kamerasına yansıyan İsa Temür'ün (41), saygın tutum indirimi yapılarak 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılıp, tahliye edilmesine tepki gösterdi. Melek K., “Seni ve anneni öldüreceğiz. Ben bir şey yapmadım, 10 ay boşu boşuna cezaevinde yattım’ diye tehditte bulunuyor. Benim ve kızımın can güvenliği yok” dedi.
6.04.2023 Yaşam
Cezaevinden inanılmaz firar! Mahkumların kaçış yöntemi şaşkınlık yarattı...
Cezaevinden inanılmaz firar! Mahkumların kaçış yöntemi şaşkınlık yarattı... ABD'de gerçekleşen firar olayı polisi şaşkına çevirdi. Virginia eyaletinde bulunan bir hapishanede iki mahkum firar etti. Kaçan mahkumların yöntemi polisi şaşkına çevirirken kaçaklar için insan avı başlatıldı.
23.03.2023 Dünya
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcılıktan ünlü aktöre yeni suçlamalar geldi
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcılıktan ünlü aktöre yeni suçlamalar geldi Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek”ten resmen suçlanırken savcılıktan peş peşe açıklamalar geldi.
1.02.2023 Dünya
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu... Bir süredir rahatsız olan Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat oldu. Ünlü oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattı.
1.02.2023 Magazin
TBMM 2023’e yoğun gündemle başlıyor
TBMM 2023’e yoğun gündemle başlıyor TBMM Genel Kurulu, 2023’ün ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek. Meclis’in 2023 seçimlerine kadar yasalaştıracağı düzenlemeler arasında EYT, sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ve 7. Yargı Paketi gibi önemli başlıklar yer alıyor.
3.01.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı 7. yargı paketi içeriği ne, maddeleri açıklandı mı?
Adalet Bakanlığı 7. yargı paketi içeriği ne, maddeleri açıklandı mı? Adalet Bakanlığı'nca, '7'nci Yargı Paketi' üzerindeki çalışmaların tamamlandığı; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde sunum yapmasının ardından düzenlemenin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gönderileceği açıklandı. Peki, Adalet Bakanlığı 7. yargı paketi içeriği ne, maddeleri açıklandı mı?
2.01.2023 Gündem
7. Yargı Paketi'nde taslak hazır! Konutta haciz uygulaması bitiyor
7. Yargı Paketi'nde taslak hazır! Konutta haciz uygulaması bitiyor Adalet Bakanlığı 7. Yargı Paketi üzerindeki çalışmalarını tamamladı. Kira ilişkisinden kaynaklanan uyuşmazlıklar, ortaklığın giderilmesine ilişkin uyuşmazlıklar, kat mülkiyetinden kaynaklanan uyuşmazlıklar ve komşu hakkıyla ilgili uyuşmazlıklar, zorunlu arabuluculuk kapsamına alınacak. Konutlarda hakim kararı olmaksızın haciz işlemi yapılamayacak.
2.01.2023 Gündem
Kız arkadaşını beyzbol sopasıyla döven sanığa, 'şantaj'dan ertelemesiz 10 ay hapis
Kız arkadaşını beyzbol sopasıyla döven sanığa, 'şantaj'dan ertelemesiz 10 ay hapis İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kız arkadaşı Zeynep Çetinkaya'yı (26) beyzbol sopasıyla darbedip, hakarette bulunduğu gerekçesiyle 1 yıl 3 ay hapse çarptırılan ardından denetimli tahliye edilen Berk Öcalan (28), bu kez şantaj yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada 10 ay hapse çarptırıldı. Mahkeme ayrıca sanığın yeniden suç işlemeyeceğine dair vicdani kanaat oluşmadığı gerekçesiyle cezanın ertelenmemesine hükmetti.
8.12.2022 Yaşam
Açık cezaevleriyle ilgili kritik karar!
Açık cezaevleriyle ilgili kritik karar! Açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik uygulanmak suretiyle cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki izin süreleri, 2 ay uzatıldı.
29.11.2022 Gündem
Sokak ortasında vahşet! Türk savcının sözleri duruşmaya damga vurdu
Sokak ortasında vahşet! Türk savcının sözleri duruşmaya damga vurdu İngiltere'de sokak ortasında işlenen cinayet ülkeyi ayağa kaldırdı. Tutuklu olması gerekirken elini kolunu sallayarak gezen şahıs bir hayatı daha söndürdü. Cinayetle ilgili duruşmada konuşan Türk asıllı Kraliyet Savcısı Olcay Sapanoğlu’nun sözleri ise duruşmaya damga vurdu.
19.11.2022 Dünya
Yeni infaz yasasında neler değişecek? Erteleme veya denetimli serbestlik kuralları nasıl olacak?
Yeni infaz yasasında neler değişecek? Erteleme veya denetimli serbestlik kuralları nasıl olacak? Adalet Bakanı Bozdağ’ın yeni infaz sistemi ile ilgili olarak cezasızlık algısını ortadan kaldıracak sistemin getirileceğini duyurmasıyla birlikte kamuoyunda sıklıkla Ceza infaz kanununda yapılacak değişikliklerin ne olacağı ile ilgili sorular gündeme geliyor. Bakan Bozdağ’ın talimatıyla Adalet Bakanlığı yeni bir infaz uygulaması üzerinde çalışıyor. Peki, Yeni infaz yasasında neler değişecek? Erteleme veya denetimli serbestlik kuralları nasıl olacak? Kamu hizmetinde çalışma mı geliyor? İşte çok konuşulan ceza infaz yasası detayları!
9.10.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleriyle ilgili flaş karar! 2 ay uzatıldı
Açık cezaevi izinleriyle ilgili flaş karar! 2 ay uzatıldı Açık cezaevi izinleriyle ilgili son dakika kararı verildi. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce, açık cezaevlerindeki hükümlülerin izinlerinin bugünden itibaren 2 ay uzatılmasına karar verildiği bildirildi.
30.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Denetimli Serbestlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denetimli serbestlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.