Demokrasi Ve Şehitler Mitingi

Demokrasi Ve Şehitler Mitingi

Son dakika Demokrasi ve Şehitler Mitingi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demokrasi ve Şehitler Mitingi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demokrasi Ve Şehitler Mitingi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demokrasi ve şehitler mitingi gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 demokrasi ve şehitler mitingi haberi bulunmuştur. Tüm demokrasi ve şehitler mitingi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıla şikayetçi olmuştu! Davut Güloğlu hakkında
Sıla şikayetçi olmuştu! Davut Güloğlu hakkında Sıla’nın 15 Temmuz darbe girişimi sonrası düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi için “Böyle bir şovun içerisinde yer almayacağım” demesi üzerine şarkıcı Davut Güloğlu katıldığı bir televizyon programında şarkıcıya hakaret etmişti.
23.06.2021 Magazin
Davut Güloğlu için mahkemeden flaş karar!
Davut Güloğlu için mahkemeden flaş karar! Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu hakkında yaklaşık 4 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi için söylediği sözler üzerine küfür ettiği iddiasıyla "hakaret" suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan şarkıcı Davut Güloğlu'nun yargılamanın yenilenmesi talebiyle yaptığı başvuru mahkemece reddedildi.
5.03.2021 Yaşam
Davut Güloğlu'ndan flaş talep! Sıla Gençoğlu...
Davut Güloğlu'ndan flaş talep! Sıla Gençoğlu... Şarkıcı Sıla Gençoğlu hakkında yaklaşık 4 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi için söylediği sözler üzerine küfür ettiği iddiasıyla "hakaret" suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan şarkıcı Davut Güloğlu yargılamanın yenilenmesi talebiyle mahkemeye başvurdu.
4.03.2021 Magazin
Sıla-Davut Güloğlu tazminat davasında karar!
Sıla-Davut Güloğlu tazminat davasında karar! Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu Amani hakkında yaklaşık 4 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi için söylediği sözler üzerine küfür ettiği iddiasıyla "hakaret" suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan şarkıcı Davut Güloğlu’na bir kötü haber de tazminat davasından geldi. Sıla’nın açtığı 60 bin liralık tazminat davasını kısmen kabul eden mahkeme, Güloğlu’ndan 4 bin lira manevi tazminatın haksız fiil tarihinden işleyecek yasal faizle birlikte alınarak Sıla’ya vermesine karar verdi.
26.11.2020 Magazin
Davut Güloğlu: Sıla bizden özür dilesin
Davut Güloğlu: Sıla bizden özür dilesin 3 yıl önce Yenikapı’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmayan Sıla, “Darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum” demiş, Davut Güloğlu’nun katıldığı bir programda şarkıcıya yönelik ‘S. olsun gitsin’ ifadesini kullandığı iddia edilmişti.
26.06.2020 Magazin
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan 15 Temmuz gecesini anlattı
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan 15 Temmuz gecesini anlattı 15 Temmuz'da darbeciler polislerin silahlarına el koymuş,Boğaz Köprüsü'nü tek yönlü trafiğe kapatmıştı. 15 Temmuz darbe girişimi Boğaziçi Köprüsü'nde başlayıp orada sonlanmıştı.O gece darbeye direnenlerden biri de İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’dı. 15 Temmuz’un üçüncü yıldönümünde Çalışkan,o gecenin bilinmeyenlerini anlattı.
15.07.2019 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: Gelin de görelim
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: Gelin de görelim Cumhur İttifakı'nın İstanbul mitingi bugün gerçekleşiyor. Tarihi mitingde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli halka hitap etti. Bahçeli, "Şu anda boğazın batı yakasındayız, Avrupa kıtasındayız, işte buradayız, Yenikapı’dayız. Ey katiller, gelin de görelim. Gelin de dedeleriniz gibi sizi aynen yerin dibine indirelim. Konstantinapolis diye bir yer yoktur, bununla birlikte Kürdistan diye bir yer asla olmayacaktır." şeklinde konuştu.
24.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevdeki "üçüncü" yılı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevdeki "üçüncü" yılı Türkiye'nin halkoyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevinin "üçüncü" yılında FETÖ'nün darbe girişiminin etkilerini, attığı adımlarla etkisiz hale getirdi. Erdoğan, anayasa değişikliği halk oylamasının ardından kurucusu olduğu AK Parti'nin genel başkanlığı görevine ikinci kez seçildi. Cumhurbaşkanlığı görevine gelişinin üçüncü yılında çok sayıda yurt dışı ziyareti yapan Erdoğan, resmi ziyaret, zirve ve genel kurul katılımları kapsamında 18 ülkeye gitti.
27.08.2017 Siyaset
Mahkemeden Davut Güloğlu'na ikinci şok!
Mahkemeden Davut Güloğlu'na ikinci şok! Davut Güloğlu'nun, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na hakaret ettiği gerekçesiyle 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılmasının gerekçesi belli oldu.
14.05.2017 Magazin
Davut Güloğlu'na  8 bin 500 TL ceza
Davut Güloğlu'na 8 bin 500 TL ceza Davut Güloğlu, Sıla için söylediği sözler nedeniyle “Basın yoluyla alenen hakaret” suçundan 8 bin 500 tl para cezasına çarptırıldı.
2.05.2017 Magazin
Sıla'nın dava açtığı Davut Güloğlu'na şok!
Sıla'nın dava açtığı Davut Güloğlu'na şok! Sıla'ya hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 2,5 yıla kadar hapis cezası istenen Davut Güloğlu'nun avukatı, mahkemeye vekillikten istifa ettiğini bildirdi. İşte haberin ayrıntıları...
6.04.2017 Magazin
Sıla'dan flaş karar! Eğer kazanırsa...
Sıla'dan flaş karar! Eğer kazanırsa... Sıla, Davut Güloğlu'na açtığı hakaret davasını kazandığı taktirde, talep ettiği tazminatı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlayacak.
27.12.2016 Magazin
Erdoğan ve Kılıçdaroğlu aynı fotoğrafı seçti
Erdoğan ve Kılıçdaroğlu aynı fotoğrafı seçti 2016 yılının bitmesine sayılı günler kaldı. Anadolu Ajansı, 2016 yılının en çarpıcı fotoğraflarını derledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yılın fotoğrafları arasından 3 fotoğraf seçti
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki 3 fotoğraf için oy kullandı.
29.09.2021 Gündem
Sıla- Güloğlu davasında kavga
Sıla- Güloğlu davasında kavga Şarkıcı Sıla hakkında, Demokrasi ve Şehitler Mitingi için söylediği sözler üzerine “S... olsun gitsin” şeklinde küfreden Davut Güloğlu’nun yargılanmasına başlandı.
21.12.2016 Magazin
İzmir'de iki büyük şirkette FETÖ soruşturmasında kayyum atandı
İzmir'de iki büyük şirkette FETÖ soruşturmasında kayyum atandı İZMİR'de, FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklanan Abdullah Kavuk'un sahibi olduğu Kavuklar Şirketler Grubu ile Ahmet Küçükbay'ın sahibi olduğu Küçükbay Şirketler Grubu'na mahkemeden kayyum atanmasına karar verildi...
29.10.2016 Ekonomi
Bakan Işık NATO'da FETÖ'yü anlatan kitaplar dağıttı
Bakan Işık NATO'da FETÖ'yü anlatan kitaplar dağıttı Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bakanlığı tarafından hazırlanan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini anlatan kitap ve kısa filmi, NATO üyesi ülkelerin savunma bakanlarına dağıttı.
17.06.2021 Dünya
'Samimiyetsiz ünlüleri kastettim'
'Samimiyetsiz ünlüleri kastettim' Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, Yenikapı'da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' için kullandığı "Şova katılmayacağım" sözleri ile samimiyetsiz ünlüleri kastettiğini söyledi.
6.10.2016 Magazin
Sıla, Davut Güloğlu'ndan şikayetçi oldu
Sıla, Davut Güloğlu'ndan şikayetçi oldu Demokrasi ve Şehitler Mitingi için 'Yenikapı'daki şova katılmayacağım' diyen Sıla, bu nedenle kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü Davut Güloğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
3.10.2016 Magazin
Kavuşmak çok güzel
Kavuşmak çok güzel Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmayacağını açıklamasının ardından konserleri iptal olan Sıla, iki ay sonra İzmir’de sahneye çıktı
1.10.2016 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tweetleri 160 milyon kez görüntülendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tweetleri 160 milyon kez görüntülendi Erdoğan'ın, resmi twitter hesabından son 3 ay içinde yapılan paylaşımlar 160 milyon kez görüntülendi. 2 milyon 700 bin kullanıcının beğendiği paylaşımları, 1 milyon kullanıcı ise kendi hesapları üzerinden paylaştı
29.09.2021 Gündem
Sıla, Youtube'dan konser verecek
Sıla, Youtube'dan konser verecek Yenikapı'da gerçekleşen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' öncesi yaptığı 'Şov' açıklaması nedeniyle konserleri iptal edilen Sıla Gençoğlu, sosyal medya üzerinden canlı performans sergileyecek.
9.09.2016 Magazin
Sıla, Ziynet Sali'yi hayatından çıkardı!
Sıla, Ziynet Sali'yi hayatından çıkardı! Bir dönem aralarından su sızmayan, buldukları her fırsatta bir araya gelen ve hatta birlikte röportajlar veren Sıla ile Ziynet Sali küstü...
4.09.2016 Magazin
Sıla'ya bir şok daha!
Sıla'ya bir şok daha! Yenikapı'da gerçekleşen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile ilgili sözleri sonrası konserleri iptal edilen şarkıcı Sıla, kendisine tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarını şikayet etmişti. Savcılık, şikayet üzerine takipsizlik kararı verdi.
3.09.2016 Magazin
Sıla’ya bir darbe daha
Sıla’ya bir darbe daha Demokrasi ve Şehitler Mitingi hakkında yaptığı “Darbeye karşıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmak istemiyorum” açıklaması sonrası birçok konseri iptal edilen Sıla’ya bir darbe de Bodrum’dan geldi
28.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demokrasi Ve Şehitler Mitingi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demokrasi ve şehitler mitingi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.