Demokrasi Nöbeti

Demokrasi Nöbeti

Son dakika demokrasi nöbeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demokrasi nöbeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demokrasi nöbeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demokrasi Nöbeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demokrasi nöbeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 demokrasi nöbeti haberi bulunmuştur. Tüm demokrasi nöbeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz programı! 15 Temmuz Demokrasi nöbeti tutulacak mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6’ncı yıldönümü!
15 Temmuz programı! 15 Temmuz Demokrasi nöbeti tutulacak mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6’ncı yıldönümü! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün bugün 6’ıncı yıldönümü! 15 Temmuz 2016’da halkın ortaya koyduğu destansı mücadele 15 Temmuz darbe girişimine engel oldu. Her yıl olduğu gibi bu yılda da 15 Temmuz, şehitleri anma etkinlikleri düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İstanbul’daki anma törenlerine katılacak. Peki, 15 Temmuz Demokrasi nöbeti tutulacak mı? İşte 15 Temmuz etkinlikleri…
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz sözleri ve mesajları 2021! Kısa, uzun, anlamlı 15 Temmuz anma sözleri
15 Temmuz sözleri ve mesajları 2021! Kısa, uzun, anlamlı 15 Temmuz anma sözleri Bugün 15 Temmuz darbesinin 5. yıl dönümünü! Korkunç darbe gecesi şehitleri anılıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle milyonlar bugünü hatırlatmak verilen mücadelenin ve hain darbe girişimi karşısındaki direnişi paylaşmak istiyor. Büyük mücadelenin 5. yıl dönümününde törenler düzenlenecek, şehitlere dualar okunacak. İşte Kısa, uzun, anlamlı 15 Temmuz sözleri ve mesajları 2021!
15.07.2021 Gündem
15 Temmuz Demokrasi Müzesi bugün açılıyor
15 Temmuz Demokrasi Müzesi bugün açılıyor Cumhurbaşkanlığı Külliyesi karşısında inşa edilen 15 Temmuz Demokrasi Müzesi, hain darbe girişiminin yıldönümünde bugün açılıyor.
15.07.2021 Gündem
TBMM'de 'Demokrasi Nöbeti' başladı
TBMM'de 'Demokrasi Nöbeti' başladı TBMM bahçesinde bulunan 15 Temmuz anıtı önünde, 81 ilden gelen milli sporcuların katılımıyla ’demokrasi nöbeti’ başladı.
15.07.2020 Gündem
Beştepe'de '15 Temmuz' konseri
Beştepe'de '15 Temmuz' konseri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde özel konser düzenlendi. Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu'nun bestesi '15 Temmuz Destanı' ilk kez dinleyiciyle buluştu.
15.07.2020 Gündem
Külliye'de "15 Temmuz Destanı" sahnelendi
Külliye'de "15 Temmuz Destanı" sahnelendi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4'üncü yılına özel konser düzenlendi.
14.07.2020 Gündem
15 Temmuz hazırlıkları sürüyor
15 Temmuz hazırlıkları sürüyor Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri için hazırlıklara devam edildi.
12.07.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Çelik, Doğu Akdeniz'deki gelişmelere ilişkin, "Hukuka, belgeye, anlaşmaya dayanan bir ilişkiyle ancak KKTC'nin hakları korunursa bu kriz sona ermiş olur." dedi.
11.07.2019 Gündem
Sudan Sağlık Bakanlığı:Olaylarda 61 kişi hayatını kaybetti
Sudan Sağlık Bakanlığı:Olaylarda 61 kişi hayatını kaybetti Sudan Sağlık Bakanlığı, güvenlik güçlerinin, pazartesi günü başkentte göstericilere müdahalesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 61 olduğunu açıkladı.
7.06.2019 Dünya
Sudan'daki Türk vatandaşlarına 'sokağa çıkmayın' çağrısı
Sudan'daki Türk vatandaşlarına 'sokağa çıkmayın' çağrısı Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliği, ordunun Hartum’da demokrasi nöbeti tutan halka müdahalesi sonucu 5 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Sudan'daki Türk vatandaşlarına sokağa çıkmama çağrısında bulundu.
3.06.2019 Dünya
Sudan'da ordu darbe karşıtı göstericilere müdahale etti! Ölüler var
Sudan'da ordu darbe karşıtı göstericilere müdahale etti! Ölüler var Sudan ordusunun, başkent Hartum’daki Savunma Bakanlığı önünde haftalardır demokrasi nöbeti tutan halka müdahalesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
3.06.2019 Dünya
Hakim ve savcı adaylığı yazılı sınavında 70 puan barajı gelecek
Hakim ve savcı adaylığı yazılı sınavında 70 puan barajı gelecek Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Yargıda meslek öncesi eğitimle ilgili olarak çok önemli bir karar aşamasındayız. Kısa vadede hakim ve savcı adaylığı için yapılan yazılı sınavında 70 puan barajını yeniden getirmeyi planlıyoruz" dedi.
3.12.2018 Gündem
Kızılay'a kan bağışı 15 Temmuz'da iki katına çıktı
Kızılay'a kan bağışı 15 Temmuz'da iki katına çıktı Türk Kızılayı'na 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde ortalamanın yaklaşık iki katı olan 8 bin 197 ünite kan bağışı yapıldı
18.07.2018 Gündem
Bakan Gül açıkladı! Artık hakim ve savcılar da yerli silah kullanacak
Bakan Gül açıkladı! Artık hakim ve savcılar da yerli silah kullanacak Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana’da yapılan ‘Adalet Bakanlığı Göltepe Eğitim Tesisleri Açılışı’na katıldı. Gül, hakimler ve savcıların artık yerli silah kullanacaklarını belirtti.
29.09.2021 Gündem
'Hero' yazılı fotoğraf paylaşan Milli Eğitim Müdürü'ne FETÖ gözaltısı
'Hero' yazılı fotoğraf paylaşan Milli Eğitim Müdürü'ne FETÖ gözaltısı İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Mustafa Kaya, FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alındı. Mustafa Kaya'nın sosyal medya hesabında, taş üzerine sprey boyayla yazılmış 'hero' yazısı önünde çektirdiği fotoğrafı paylaştığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevdeki "üçüncü" yılı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevdeki "üçüncü" yılı Türkiye'nin halkoyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevinin "üçüncü" yılında FETÖ'nün darbe girişiminin etkilerini, attığı adımlarla etkisiz hale getirdi. Erdoğan, anayasa değişikliği halk oylamasının ardından kurucusu olduğu AK Parti'nin genel başkanlığı görevine ikinci kez seçildi. Cumhurbaşkanlığı görevine gelişinin üçüncü yılında çok sayıda yurt dışı ziyareti yapan Erdoğan, resmi ziyaret, zirve ve genel kurul katılımları kapsamında 18 ülkeye gitti.
27.08.2017 Siyaset
Başpehlivan Balaban demokrasi nöbetine katıldı
Başpehlivan Balaban demokrasi nöbetine katıldı 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı İsmail Balaban, Edirne'de demokrasi nöbetine kardeşiyle birlikte katıldı.
29.09.2021 Gündem
Vatandaşlar 81 ilde 'Demokrasi Nöbeti'nde!
Vatandaşlar 81 ilde 'Demokrasi Nöbeti'nde! FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin birinci yılında, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri çerçevesinde 81 ilde vatandaşlar, demokrasi nöbeti tuttu.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan 15 Temmuz şehidinin ikizini yanına koruma olarak aldı
Erdoğan 15 Temmuz şehidinin ikizini yanına koruma olarak aldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi şehit olan Erkan Yiğit'in ikizi Volkan Yiğit'i yanına koruma olarak aldı.
29.09.2021 Gündem
Külliye'deki "15 Temmuz Şehitler Abidesi"ne yoğun ilgi
Külliye'deki "15 Temmuz Şehitler Abidesi"ne yoğun ilgi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ana giriş kapısının karşısına yapılan "15 Temmuz Şehitler Abidesi" çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet Camisi'nde topluca kılınacak sabah namazının ardından, 24 günde tamamlanan anıtın açılışını gerçekleştirecek
29.09.2021 Gündem
Külliye'ye dev bayraklar asıldı
Külliye'ye dev bayraklar asıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin protokol giriş kapısının her iki yanına dev Türk bayrakları asıldı.
29.09.2021 Gündem
Meclis'te tarihi oturum yapıldı
Meclis'te tarihi oturum yapıldı Hain darbe girişiminin birinci yılında TBMM'de tarihi bir oturum yapıldı. Peş peşe önemli açıklamaların yapıldığı 15 Temmuz oturumuna Erdoğan'da katıldı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Toplantısı'nda konuştu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Demokrasi Nöbeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demokrasi nöbeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.