De Mistura

De Mistura

Son dakika de mistura haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan de mistura ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını de mistura haber sayfamızda bulabilirsiniz.

De Mistura

haberleri sayfasında son dakika yaşanan de mistura gelişmeleri de dahil olmak üzere 320 de mistura haberi bulunmuştur. Tüm de mistura haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İstanbul'da önümüzdeki dönemlerde su sıkıntısının yaşanıp yaşanmayacağına ilişkin, Erdoğan, "2040'a kadar İstanbul'un ciddi manada bir su sıkıntısı olmayacak." diye konuştu. Yeni askerlik sistemi ile ilgili de konuşan Erdoğan, Savunma Bakanlığımız 3, 6, 9, 12 gibi bir düzenlemenin üzerinde duruyor" ifadelerini kullandı.
4.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'den önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'den önemli açıklamalar Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in basın toplantısı düzenledi. Türkiye'nin son 2 yıldır misafir ettiği turistler arasında Rusların ilk sırada yer aldığını belirten Erdoğan, "Geçen yıl 6 milyona yakın Rus misafirimizi ağırladık. Bu sayının 2019 yılında daha da artacağına inanıyorum" dedi.
23.01.2019 Gündem
BM Suriye özel temsilcisi Pedersen göreve başladı
BM Suriye özel temsilcisi Pedersen göreve başladı Norveçli diplomat Geir O. Pedersen, Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi olarak görevine başladı.
8.01.2019 Dünya
Ve anlaşmaya vardılar! İran, Rusya ve Türkiye...
Ve anlaşmaya vardılar! İran, Rusya ve Türkiye... İsviçre'de bir araya gelen Türkiye, Rusya ve İran dışişleri bakanları, anayasa komitesinin yeni yılın başında ilk oturumunu yapması için uzlaştı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, anlaşmayı "Suriye anayasa komisyonu çalışmalarında önemli bir aşamaya geldik" sözleriyle değerlendirdi.
18.12.2018 Dünya
Cenevre'deki Suriye konulu bakanlar toplantısı başladı
Cenevre'deki Suriye konulu bakanlar toplantısı başladı Türkiye, Rusya ve İran dışişleri bakanları, Suriye krizine siyasi çözüm bulma çabaları çerçevesinde Anayasa Komitesi kurulması konusunu ele almak için Cenevre'de buluştu.
18.12.2018 Dünya
Türkiye, Rusya ve İran Cenevre'de Suriye konulu toplantı yapacak
Türkiye, Rusya ve İran Cenevre'de Suriye konulu toplantı yapacak Astana sürecinin garantör ülkeleri Türkiye, Rusya ve İran dışişleri bakanları, yarın Cenevre'de bir araya gelecek. Bakanların, BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura ile Suriye'nin yeni anayasasını yazacak komiteyi açıklaması bekleniyor.
17.12.2018 Dünya
Çavuşoğlu Doha'da De Mistura ve Kırımoğlu ile bir araya geldi
Çavuşoğlu Doha'da De Mistura ve Kırımoğlu ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kırım Tatar Türklerinin lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ve Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura ile ayrı ayrı görüştü.
15.12.2018 Gündem
'ABD Münbiç'te 'bazı adımlar' için söz verdi'
'ABD Münbiç'te 'bazı adımlar' için söz verdi' ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Münbiç yol haritasıyla ilgili kriterleri en kısa sürede sağlamak için yıl sonuna kadar bazı adımlar atılacağını söyledi
8.12.2018 Gündem
Rusya, ABD'nin YPG/PKK'ya desteğini eleştirdi
Rusya, ABD'nin YPG/PKK'ya desteğini eleştirdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandır Lavrentyev, ABD'nin Suriye'nin, terör örgütü YPG/PKK'nın işgalindeki kuzeydoğu kısmında süren askeri varlığını ve örgüte yardımlarını eleştirdi.
28.11.2018 Dünya
Astana'da Suriye konulu 11. garantörler toplantısı başladı
Astana'da Suriye konulu 11. garantörler toplantısı başladı Suriye konulu 11. garantörler toplantısı, Kazakistan'ın başkenti Astana'da ikili görüşmelerle başladı. İlk görüşmeyi, Ritz Carlton Oteli'nde Rusya ve Beşşar Esed rejimi temsilcileri yapıyor.
28.11.2018 Dünya
Astana'da gündem 11. kez Suriye olacak
Astana'da gündem 11. kez Suriye olacak Suriye konulu garantörler toplantısı, altı ay sonra Kazakistan'ın başkenti Astana'da yapılacak. Türkiye, Rusya, İran, rejim ve muhalefet heyetleri, son iki yılda 11. kez bir araya gelecek.
27.11.2018 Dünya
Kritik göreve o isim atandı
Kritik göreve o isim atandı Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilciliği görevine Norveçli diplomat Geir O. Pedersen atandı.
31.10.2018 Dünya
Tarihi Suriye Zirvesi sonrası flaş açıklamalar
Tarihi Suriye Zirvesi sonrası flaş açıklamalar Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in katılımıyla Vahdettin Köşkü'nde gerçekleştirilen Suriye konulu dörtlü zirvenin ardından liderler, basın toplantısı düzenledi. Dört liderin yaptığı açıklamalarda, Suriye'de siyasi çözüm, mültecilerin Suriye'ye dönüşü, Esad'ın geleceği ve İdlib'de ateşkesin kalıcı hale getirilmesi başlıkları öne çıktı.
27.10.2018 Gündem
Fidan, Akar ve Mistura ayak üstü sohbet etti
Fidan, Akar ve Mistura ayak üstü sohbet etti TÜRKİYE'nin ev sahipliğindeki Suriye konulu dörtlü zirve sona erdi.
27.10.2018 Gündem
Son dakika: Suriye konulu dörtlü zirve sona erdi!
Son dakika: Suriye konulu dörtlü zirve sona erdi! İstanbul'da dörtlü Suriye Zirvesi sona erdi. Vahdettin Köşkü'nde Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel katılıyor. Toplantının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm dünyanın gözü bu toplantıda. Samimi ve yapıcı bir anlayışla hareket ederek bu beklentileri boşa çıkarmayacağımıza inanıyorum" dedi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ise zirveyle ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul'a yeni geldim. Bugün burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Putin ve Başbakan Merkel ile Suriye'de yeni bir insani krizi önlemek için kararlılığı sağlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Dünyada birçok televizyon zirveyi canlı olarak veriyor.
27.10.2018 Dünya
Son dakika: Dünyanın gözü İstanbul'da! Dörtlü zirve başladı...
Son dakika: Dünyanın gözü İstanbul'da! Dörtlü zirve başladı... İstanbul'da dörtlü Suriye Zirvesi başladı. Vahdettin Köşkü'nde Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel katılıyor. Toplantının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm dünyanın gözü bu toplantıda. Samimi ve yapıcı bir anlayışla hareket ederek bu beklentileri boşa çıkarmayacağımıza inanıyorum" dedi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul'a yeni geldim. Bugün burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Putin ve Başbakan Merkel ile Suriye'de yeni bir insani krizi önlemek için kararlılığı sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve öncesi Vahdettin Köşkü'nde Merkel, Putin ve Macron ile baş başa görüştü. Dünyada birçok televizyon zirveyi canlı olarak veriyor.
27.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanlığı'ndan dörtlü zirve açıklaması
Cumhurbaşkanlığı'ndan dörtlü zirve açıklaması Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın,"Bu zirveden en önemli somut beklentimiz, siyasi çözüm yolunda atılacak adımların netleştirilmesi, yol haritasının belirlenmesi olacak." dedi.
26.10.2018 Gündem
BM Suriye Özel Temsilcisi De Mistura görevi bırakıyor
BM Suriye Özel Temsilcisi De Mistura görevi bırakıyor Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Steffan de Mistura görevi bırakacağını açıkladı.
17.10.2018 Dünya
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret!
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret! ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Türkiye, Katar ve Suudi Arabistan'ı ziyaret edecek. Jeffrrey'in ilk durağı Türkiye olacak.
16.10.2018 Dünya
'TRT World Forum dünya markasına dönüştü'
'TRT World Forum dünya markasına dönüştü' TRT Genel Müdürü Eren, "İkinci senesinde TRT World Forum bir dünya markasına dönüştü. Forumun kısa zamanda bu kadar ilgi görmesi Türkiye'nin söylediği sözlerin gücünden kaynaklanıyor." dedi.
10.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: 'Harika bir iş çıkardınız, teşekkürler' diyerek olmaz
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: 'Harika bir iş çıkardınız, teşekkürler' diyerek olmaz TRT World Forum kapsamında düzenlenen "Bölgesel Aktörler ve Ortadoğu'da Değişen Güvenlik Denklemi" başlıklı oturumda konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın,"Suriye’de anayasal komite ile birlikte çalışma yapılması gerektiğini düşünüyorum ve biz de çok sıkı çalışmalar yapıyoruz. İdlib Anlaşması ile ilgili olarak kesinlikle şimdiye kadarki en iyi haberin bu olduğunu söyleyebilirim"dedi.İbrahim Kalın, "Yalnızca şunu söylemek yeterli değil, ‘Türkiye harika bir iş çıkardınız, teşekkürler’ diyerek olmaz" diye konuştu.
4.10.2018 Gündem
'TRT World Forum'a küresel düşünce liderleri katılacak
'TRT World Forum'a küresel düşünce liderleri katılacak "Parçalanmış bir dünyada barış ve güvenliği yeniden düşünmek" temasıyla 3-4 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştirilecek "TRT World Forum"da, küresel düşünce liderleri bir araya gelecek.
2.10.2018 Gündem
"Ölülerin" kampı: Rukban
"Ölülerin" kampı: Rukban Beşşar Esed rejimi, Suriye'nin Ürdün sınırında yaklaşık 60 bin sivilin barındığı Rukban Kampı'na son 10 aydır hiçbir gıda ve tıbbi malzeme girişine izin vermiyor. Birleşmiş Milletler'in (BM) gündemindeki kampta yaşayan çocuklar, "ölüm kampında" hayatta kalmak için yardım bekliyor.
1.10.2018 Dünya
BM Suriye Özel Temsilcisi'ne 7 ülkeden çağrı
BM Suriye Özel Temsilcisi'ne 7 ülkeden çağrı ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, Mısır, Suudi Arabistan ve Ürdün, Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura'ya, mümkün olan en kısa sürede Suriye Anayasa Komitesini kurma çağrısında bulundu.
27.09.2018 Dünya
Türkiye ve Rusya ezber bozdu! İlk kez...
Türkiye ve Rusya ezber bozdu! İlk kez... Türkiye, bölgesel bir savaş başlatma riski olan İdlib krizini, ısrarlı diplomatik çabalarla çözerken, ezberleri de bozdu. Suriye’de NATO ve ABD’nin 6 yıldır yanaşmadığı “güvenli bölge” Rusya’nın desteğiyle kuruldu. NATO üyesi Türkiye ilk kez Rusya ile yan yana operasyon yürütecek.
19.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

De Mistura ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki de mistura haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.