David Bowie

David Bowie

Son dakika David Bowie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan David Bowie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını David Bowie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

David Bowie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan david bowie gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 david bowie haberi bulunmuştur. Tüm david bowie haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti!
Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti! Aralarında Kim Kardashian, Lady Gaga ve Beyonce gibi dünyaca ünlü sanatçılara tasarımlar hazırlayan Fransız modacı Thierry Mugler, 73 yaşında hayatını kaybetti.
24.01.2022 Magazin
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri Müslüm Gürses'in aramızdan ayrılışının 8. yılında anılıyor. Müslüm Gürses acılarla dolu 60 yıllık yaşamına, 78 albüm ve 38 film sığdırdı. Hayranlarının "Müslüm Baba" adını taktığı Müslüm Gürses arabesk müziğin efsane ismi olarak gönüllerde yaşamaya devam ediyor. Peki, Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yılında öldü? Müslüm Gürses kaç yaşında vefat etti? İşte Müslüm Gürses hayatı, şarkıları ve filmleri
3.03.2021 Gündem
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü Beyaz takım elbise deyince herkesin aklına ilk o gelir. Arabesk müziğin babası, halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 7. yılında anılıyor. Sanatçı, 7 Mayıs 1953'te Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Fıstıközü köyünde, tarım işçisi Mehmet ve Emine Akbaş çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Zeyno ve Ahmet adında iki kardeşi olan Gürses'in ailesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kendisi 3 yaşındayken Adana'ya göç etti. Müslüm Gürses, ilkokuldan sonra eğitime devam edemeyerek, bir süre ayakkabı tamircisi ve terzi olarak çalıştı. Babasının engellemesine rağmen, annesinin desteğiyle 1967'de henüz 14 yaşındayken Adana'da bir çay bahçesinde düzenlenen ses yarışmasına katılan sanatçı, birinci olarak dikkati çekti. Peki Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yaşında öldü? Müslüm Gürses'in hayatı...
3.03.2020 Gündem
Cazseverlere Postmodern Jukebox sürprizi
Cazseverlere Postmodern Jukebox sürprizi Scott Bradlee önderliğindeki Postmodern Jukebox, Yapı Kredi 75. Yıl Konserleri kapsamında 1920’lerin estetiğini, zamansız stilini caz ve swing dokunuşlarıyla Ekim ayında Türkiye’ye taşıyacak.
1.07.2019 Kültür Sanat
Müzik endüstrisinde 2,3 milyar dolarlık dev anlaşma
Müzik endüstrisinde 2,3 milyar dolarlık dev anlaşma Japonya merkezli müzik şirketi Sony'den yapılan açıklamada, müzik yapım ve yayım devi EMI'nin yüzde 60 hissesine sahip Birleşik Arap Emirlikleri'nden Mubadala Yatırım Şirketi ile Sony arasında anlaşma imzalandığı duyuruldu.
22.05.2018 Dünya
Ireland Baldwin'den üstsüz poz
Ireland Baldwin'den üstsüz poz Oyuncu Kim Basinger ile Alec Baldwin'in kızları Ireland Baldwin, yaptığı paylaşımla güneşe olan sevgisini gösterdi.
24.04.2018 Magazin
Nikola Tesla rolü Ethan Hawke'ın!
Nikola Tesla rolü Ethan Hawke'ın! Bilim dünyasının en önemli figürlerinden biri olan Nikola Tesla'nın hayatını anlatacak filmde Tesla rolünü Ethan Hawke kaptı.
15.02.2018 Kültür Sanat
Elon Musk zarar ettiğini açıkladı
Elon Musk zarar ettiğini açıkladı Elon Musk´ın uzaya gönderdiği SpaceX roketinin ardından Tesla Motors şirketi, şu ana kadarki en yüksek çeyreklik zararı ettiğini duyurdu
8.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk sözünü tuttu! Tesla otomobil uzayda
Elon Musk sözünü tuttu! Tesla otomobil uzayda ABD merkezli uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX şirketinin kurucusu Elon Musk'ın girişimiyle yapılan dünyanın en güçlü roketi Falcon Heavy, Florida eyaletindeki Kennedy Uzay Üssü'nden uzaya fırlatıldı. Rekor fırlatılışın en ilginç yanı ise uzaya gönderilen Tesla model otomobildi.
7.02.2018 Bilim ve Teknoloji
'Süper Roket' uzaya fırlatıldı
'Süper Roket' uzaya fırlatıldı ABD merkezli uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX şirketinin kurucusu Elon Musk'ın girişimiyle yapılan dünyanın en güçlü roketi, Florida eyaletindeki Kennedy Uzay Üssü'nden uzaya fırlatıldı
7.02.2018 Dünya
'2018'de öleceklerin listesi!'
'2018'de öleceklerin listesi!' ABD merkezli 'The DeathList' internet sitesi bu yıl da geleneği bozmayarak yıl içerisinde ölecek isimlere dair tahminlerini paylaştı. Listede bu yıl da 50 ünlü isim yer aldı.
8.01.2018 Dünya
David Bowie’yi anacaklar
David Bowie’yi anacaklar 10 Ocak 2016’da hayatını kaybeden David Bowie için özel bir anma programı hazırlanıyor.
16.11.2017 Magazin
Ve disko müziği geri döndü
Ve disko müziği geri döndü David Bowie’nin en sevdiği, Grammy aldıklarına uzun zaman şaşıran, çaldıkları her sahneyi karnaval alanına dönüştüren Arcade Fire, beşinci albümleri ‘Everything Now’ ile hayranlarını selamladı. 11 şarkılık albümün müzikal ayak izlerini takip ettik...
26.08.2017 Magazin
Jessica Alba 2 haftada iki köpeğini kaybetti!
Jessica Alba 2 haftada iki köpeğini kaybetti! Oyuncu Jessica Alba, iki köpeğinin peş peşe ölümüyle sarsıldı.
9.08.2017 Magazin
Bu kez şarkılar konuşacak
Bu kez şarkılar konuşacak İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, bu yıl 20. kez Garanti Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenecek 24. İstanbul Caz Festivali, yine yenilikçi ve keşiflerle dolu bir programla müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Festival bu yıl, 4-20 Temmuz tarihleri arasında, cazın duayen isimlerinden yeni keşiflere 200’ü aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı İstanbul’un 20 farklı mekanında ağırlayarak farklı konser deneyimleri yaşatmaya devam edecek
31.03.2017 Magazin
Bowie rüzgarı!
Bowie rüzgarı! İngiltere’nin en prestijli müzik ödüllerinden Brit Awards, sahiplerini buldu. Törene, geçen yıl hayatını kaybeden ünlü sanatçı David Bowie’nin veda albümü ile iki büyük ödülü kazanması damga vurdu
23.02.2017 Magazin
Ödülü parçaladı!
Ödülü parçaladı! 59. Grammy ödüllerinde ‘Yılın Albümü’ ödülünü kazanan Adele, “Bu ödülü kabul edemem. Beyonce’ın ‘Lemonade’ albümü de muazzamdı” diyerek, ödülünü ikiye bölüp diğer aday Beyonce ile paylaştı.
13.02.2017 Magazin
Grammy’ler için geri sayım başladı
Grammy’ler için geri sayım başladı Dünyanın en prestijli müzik ödülleri olarak kabul edilen Grammy’ler, bu yıl 59. kez verilecek.
2.02.2017 Kültür Sanat
Brit adayları açıklandı
Brit adayları açıklandı İngiltere’nin ve dünyanın en prestijli müzik ödüllerinden biri olan BRIT Ödülleri, 22 Şubat’ta Londra’daki O2 Arena’da sahiplerini bulacak.
16.01.2017 Magazin
Brit adayları açıklandı
Brit adayları açıklandı İngiltere’nin ve dünyanın en prestijli müzik ödüllerinden biri olan BRIT Ödülleri, 22 Şubat’ta Londra’daki O2 Arena’da sahiplerini bulacak...
15.01.2017 Magazin
David Bowie hayranlarına büyük sürpriz
David Bowie hayranlarına büyük sürpriz İngiliz şarkıcı ve aktör David Bowie'nin, ölmeden önce kaydettiği 4 yeni şarkı piyasaya sürüldü.
10.01.2017 Kültür Sanat
David Bowie’yi anma zamanı!
David Bowie’yi anma zamanı! “David Bowie Is Happening Now” belgeseli, Bowie’nin 70. yaş gününe özel tüm güne yayılacak bütünleşik etkinlik kapsamında bugün 3c1m’in katkılarıyla ZORLU PSM’de.
8.01.2017 Kültür Sanat
DavIid Bowie’yi anma zamanı!
DavIid Bowie’yi anma zamanı! “David Bowie Is Happening Now” belgeseli, Bowie’nin 70. yaş gününe özel tüm güne yayılacak bütünleşik etkinlik kapsamında bugün 3c1m’in katkılarıyla ZORLU PSM’de.
7.01.2017 Magazin
Lazarus kitap oluyor
Lazarus kitap oluyor 2016’nın hemen başında hayatını kaybeden efsanevi müzisyen David Bowie’nin ilk başrol tecrübesini yaşadığı 1976 yapımı The Man Who Fell To Earth’ten uyarlanan müzikal Lazarus’un senaryosu kitaplaştırılıyor...
16.10.2016 Magazin
Leopar klasik zebra hayalperest
Leopar klasik zebra hayalperest Tasarımcıların sonbahar-kış koleksiyonlarında hayvan desenleri öne çıkıyor. Siyah ve beyazın yoğun olarak kullanıldığı koleksiyonlarda leoparın yanında zebra desenleri de dikkat çekici.
19.08.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

David Bowie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki david bowie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.