Dana

Dana

Son dakika dana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dana gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.297 dana haberi bulunmuştur. Tüm dana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor.
15.03.2024 Adana
Adana'da kuzu şırdan bulunmayınca dana şırdana talep arttı
Adana'da kuzu şırdan bulunmayınca dana şırdana talep arttı Adana’da bir zamanlar çöpe atılan kuzu şırdan talep fazlalığı nedeniyle bulunmuyor. Son günlerde kuzu şırdanın 3 katı büyüklüğünde olan dana şırdana talep arttı.
1.03.2024 Adana
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.
4.02.2024 Gündem
K Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok K Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
K Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok K Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... K vitamini vücut için en önemli vitaminlerden biridir. Çünkü K vitamini sağlıklı kemikler oluşturmak, kalbi güçlü tutmak ve kanın pıhtılaşması için yardımcı olmak gibi görevlere sahiptir. 
30.01.2024 Yaşam
Biotin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Biotin Barındıran Gıdalar Listesi...
Biotin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Biotin Barındıran Gıdalar Listesi... Biotin, B vitamini ailesinden bir vitamindir ve H vitamini ya da B7 vitamini olarak da bilinir. Suda çözündüğünden vücutta depolanmaz bu nedenle besinler ya da takviye yolu ile vücuda alınması gerekir.
16.01.2024 Sağlık
Sakatat fiyatları et ve tavuğu solladı
Sakatat fiyatları et ve tavuğu solladı Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel Başkanı Osman Yardımcı, sakatatın kilo fiyatının, etin kilo fiyatını geçtiğini belirterek, “1 kilo kuzu ciğer, 1 kilo kuzu etin fiyatını geçti. Eskiden yüzüne bakılmazdı sakatatın, şimdilerde etten pahalı" dedi.
6.01.2024 Ekonomi
Bakır İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Bakır Barındıran Gıdalar Listesi...
Bakır İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Bakır Barındıran Gıdalar Listesi... Bakır, vücut sağlığını korumak için ihtiyaç duyulan bir mineraldir. Kemik, bağ dokusu, kırmızı kan hücreleri ve önemli enzimlerin oluşması için vücut tarafından bakıra ihtiyaç duyulur.
5.01.2024 Sağlık
Selenyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Selenyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Selenyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Selenyum Barındıran Gıdalar Listesi... Selenyum, birçok gıdada doğal olarak bulunan, diğerlerine eklenen ve besin takviyesi olarak bulunan bir eser elementtir. Selenyum insan vücudu için gerekli olan elementlerden biridir.
4.01.2024 Sağlık
4. Sınıf Besinler Ve Özellikleri: Besin Özellikleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
4. Sınıf Besinler Ve Özellikleri: Besin Özellikleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Besinler, canlı organizmaların hayatta kalması için gereklidir. Günlük aktivitelerimizi gerçekleştirebilmemiz ve herhangi bir hasar durumunda vücut parçalarımızı geliştirebilmemiz, büyütebilmemiz ve onarabilmemiz için bize enerji sağlar. Bu nedenle doğru türde gıda tüketmenin önemini anlamak bir zorunluluk haline geliyor.
25.12.2023 Eğitim
Döneri ekmek arasına koydu şeytanın bacağını kırdı! İşte 'ekmek arası dönerin mucidi' Malatyalı Kadir Nurman'ın hikayesi
Döneri ekmek arasına koydu şeytanın bacağını kırdı! İşte 'ekmek arası dönerin mucidi' Malatyalı Kadir Nurman'ın hikayesi Döneri ekmeğin arasına koydu, Almanların en sevdiği fast food sıralamasında birinciliğe tırmandı. Almanya’ya işçi olarak gitti ancak şansı bir türlü yaver gitmedi. Elini attığı tüm işler başarısızlıkla sonuçlandı. Gurbette gülmeyen talihini değiştirmekte kararlıydı. Soluğu Türkiye’de aldı. Hemen ticarete atıldı ancak ne yazık ki onda da hüsrana uğradı. Sonrasında baktı olmayacak tekrar Almanya’ya döndü. Hiçbir şekilde pes etmeyen Kadir Nurman şeytanın bacağını ise döneri ekmek arasına koyunca kırdı.
23.11.2023 Yaşam
Köylüler korkudan sadece fısıldayarak konuşabildi: Çok büyük! Dana gibi, kocaman
Köylüler korkudan sadece fısıldayarak konuşabildi: Çok büyük! Dana gibi, kocaman Kastamonu’nun Küre ilçesinde köy merkezine kadar inen ayıyı gören vatandaşlar, korkudan fısıldayarak konuşabildi.
9.11.2023 Yaşam
Cicirya pidesi tarifi ve malzemeleri| Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler...
Cicirya pidesi tarifi ve malzemeleri| Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler... "Cicirya pidesi" olarak bilinen pide, ince ve çıtır hamurla yapılır. Cicirya pidesinin iç harcı ve sunumu farklı yerlerde değişebilir. Örneğin, İzmir'de "cicirya pidesi," ince hamurlu bir pide türüdür ve iç harcı genellikle sucuk, pastırma, kaşar peyniri, yeşillikler ve baharatlardan oluşur. Pide, fırında kızartılarak servis edilir ve sıcak olarak yenir. Peki, Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler ve Cicirya pidesi tarifi…
11.10.2023 Gündem
Polonya Bayrağı Anlamı Nedir? Polonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Polonya Bayrağı Anlamı Nedir? Polonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Polonya, Orta Doğu'da bulunan bir ülkedir. Polonya'nın bayrağı iki yatay şerit halinde üstte beyaz, altta kırmızı renkten oluşur. 
14.09.2023 Eğitim
BİM 25 Ağustos 2023 aktüel ürünler kataloğu nede yok? Bu Cuma BİM kataloğu yayınlandı mı, 25 Ağustos BİM kataloğu yerine 29 Ağustos BİM aktüel ürünler kataloğu
BİM 25 Ağustos 2023 aktüel ürünler kataloğu nede yok? Bu Cuma BİM kataloğu yayınlandı mı, 25 Ağustos BİM kataloğu yerine 29 Ağustos BİM aktüel ürünler kataloğu 25 Ağustos BİM kataloğu 2023 neden yok? BİM aktüel ürünler kataloğu her hafta Salı ve Cuma günleri raflarda alıcısını bekliyor. 25 Ağustos Cuma BİM aktüel ürünler kataloğu için merakla bekleyen vatandaşlar bu hafta market zincirinin Cuma günü kataloğunu yayınlanmadığını gördü. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar "BİM aktüel 25 Ağustos 2023 kataloğu neden yok?” sorusuna yanıt arıyor. 29 Ağustos kataloğu yayınlandı. Peki, BİM 25 Ağustos 2023 aktüel ürünler kataloğu neden yok, bu cuma olmayacak mı?
25.08.2023 Ekonomi
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Temmuz ayı verilerine göre, 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcamalarını kapsayan açlık sınırını 11 bin 658 lira, yoksulluk sınırını ise 37 bin 974 lira olarak duyurdu.
31.07.2023 Ekonomi
Hindistan Cevizi Nasıl Kullanılır? Hindistan Cevizi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Hindistan Cevizi Nasıl Kullanılır? Hindistan Cevizi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Hindistan cevizi farklı şekillerde yetişen bir meyvedir. Süt, talaş, rendelenmiş, krema, yağ ve un şeklinde tüketimi yapılmaktadır. Hem tatlılar için hem de tuzlu yemeklerde veya başlangıçlarda yenebilen çok yönlü bir besindir. Bu tatlı egzotik meyve çok lezzetli ve aromalı bir ürün olmaktadır. 
13.07.2023 Sağlık
Köfte Kaç Kalori? Köfte Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Köfte Kaç Kalori? Köfte Besin Değerleri Ve Kalorisi... Köfte, Türk mutfağının demirbaş lezzeti sayılabilmektedir. Yöresel olarak katkı farklılıkları olsa da köfte her yörede sevilmektedir. Özellikle çocuklar için anne köftenin yerini hiçbir şey tutamamaktadır. Kızartma, fırın köfte, sulu köfte, içli köfte gibi sayısız köfte türü bulunmaktadır.
9.07.2023 Sağlık
Sahte kurban hisse sahiplerini isyan ettirdi! Yüzlerce mağdur var
Sahte kurban hisse sahiplerini isyan ettirdi! Yüzlerce mağdur var Bursa’da bir et restoranından kurbanlık için 7 bin 100 liraya hisse alan bin 700 kişi, kendilerine sosis gibi teslim edilen etin aylar önce kesildiğini ve bozuk olduğunu iddia etti. Restoranı basan vatandaşlar paralarının iadesini isterken, soluğu karakolda aldı. İş yeri sahibi gözaltına alınırken, Bursa İl Tarım Müdürlüğü tarafından yaklaşık 4,5 ton et imha edildi.
30.06.2023 Yaşam
Eskişehir’de kurbanlık satıcısı çifte bayram yapıyor
Eskişehir’de kurbanlık satıcısı çifte bayram yapıyor Eskişehir’de kurulan hayvan pazarında kurbanlık satışı yapan üreticiler talepten memnun kalırken, ellerindeki havanların nerdeyse tamamını bitirdiler.
27.06.2023 Ekonomi
Kurbanlık fiyatları 2023! Kurbanlık koç, dana, tosun, koyun fiyatları ne kadar? Küçükbaş büyükbaş kurbanlık fiyatları!
Kurbanlık fiyatları 2023! Kurbanlık koç, dana, tosun, koyun fiyatları ne kadar? Küçükbaş büyükbaş kurbanlık fiyatları! Diyanet bu yıl da kurbanlık fiyatları açıkladı. Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını sorgulanırken Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılı vekaletle kurban kesim bedelini açıkladı. Kurban ibadetini bağış yoluyla gerçekleştirmek veya kuzu, koyun, tosun, dana almak isteyen vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ve 2023 kurbanlık fiyatları n kadar, küçükbaş, büyükbaş, kuzu, koyun, tosun, dana kg fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? sorularına yanıt arıyor.
24.05.2023 Gündem
Kurbanlık fiyatları ne kadar 2023 (büyükbaş, küçükbaş)? Kurbanlık koyun, dana, koç, tosun fiyatı kaç TL? Diyanet kurbanlık fiyatları 2023!
Kurbanlık fiyatları ne kadar 2023 (büyükbaş, küçükbaş)? Kurbanlık koyun, dana, koç, tosun fiyatı kaç TL? Diyanet kurbanlık fiyatları 2023! Kurbanlık fiyatları ne kadar, Diyanet kurbanlık fiyatları açıklandı mı? Kurban Bayramı beklenirken kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşların "Kurbanlık dana, koyun, koç, tosun fiyatları ne kadar, açıklandı mı? sorularına yanıt araması da başladı.
20.05.2023 Gündem
TZOB Başkanı Bayraktar nisan ayı market fiyatlarını açıkladı
TZOB Başkanı Bayraktar nisan ayı market fiyatlarını açıkladı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, nisan ayında fiyatı en fazla artan ürünün markette ve üreticide patates; fiyatı en fazla düşen ürünün ise markette kabak, üreticide sivri biber olduğunu açıkladı.
1.05.2023 Ekonomi
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, et fiyatlarında yaşanan artışlar nedeniyle damızlık hayvanların yine kesime gitme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Bayraktar, "Damızlık hayvan sayısının azalmasıyla et ve süt ürünlerini daha pahalı tüketmek zorunda kalırız" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Uzun süre cinsel ilişkiye girmeyenler dikkat! Nedenleri tek tek açıklandı
Uzun süre cinsel ilişkiye girmeyenler dikkat! Nedenleri tek tek açıklandı Cinsel ilişki hem erkeklerin hem de kadınların ihtiyaçları arasında bulunuyor. Uzun süreli ilişkilerde veya monotonlaşan ilişkilerde seks yapmaktan uzaklaşma görülebiliyor. Başlarda önemsiz görülen bu durum zamanla tehlikeli hale gelebiliyor. Partnerinizle uzun süredir cinsel ilişkiye girememekten şikayetçiyseniz bu çözüm yollarını deneyebilirsiniz.
18.04.2023 Sağlık
Et fiyatlarındaki hızlı artışı önlemek için ilginç öneri: Bu fiyatları hindi hafifletir
Et fiyatlarındaki hızlı artışı önlemek için ilginç öneri: Bu fiyatları hindi hafifletir Türk Veteriner Hekimleri Birliği, son dönemde hızla artan kırmızı et fiyatlarını düşürmek için hindi üretilmesini önerdi. İhraç etmek için de “Koyun üretimine ağırlık verilmeli” dedi.
8.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.