Kurbanlık

Kurbanlık

Son dakika kurbanlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurbanlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurbanlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurbanlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurbanlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 918 kurbanlık haberi bulunmuştur. Tüm kurbanlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı! Fiyatlar 15 bin TL'den alıcı bekliyor
Adana'da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı! Fiyatlar 15 bin TL'den alıcı bekliyor Adana'nın Kozan ilçesinde Ramazan Bayramı'nın ardından kurban satıcıları vatandaşların bu yıl erkenden sipariş vermeye başladığını söyledi.
16.04.2024 Adana
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı Bursa ve Eskişehir’de 5 kişiyi, mobil bankacılık ve şifrelerini öğrendiği kredi kartı ve banka kartlarıyla yaklaşık 140 bin TL dolandıran E.Y. (29), İstanbul’a kaçmak üzereyken otoyol gişelerinde yakalandı. ‘Nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlarından 65 ayrı kaydı olan şüphelinin, mağdurlardan bazılarına kendisini fabrika sahibi ve mühendis olarak tanıttığı belirtildi.
6.03.2024 Gündem
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi Bursa'da, kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun (23), zorla girdiği evde, N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp, cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun, tutuklanırken, kadın ise 15 gün sonra beyin kanaması geçirip öldü. N.T.'ye tokat atıp öptüğünü söyleyen ve 10 yıla kadar hapis cezası istenen Tutkun, mahkemede, "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.
21.02.2024 Gündem
Sahte kurban skandalında yeni gelişme! İfadeleri ortaya çıktı
Sahte kurban skandalında yeni gelişme! İfadeleri ortaya çıktı Bursa'da kurban kesmek için 1800 kişiden, ortalama 7 bin 100 liradan vekalet alan et restoranı işleten Ali Açıkgöz (56) ile oğlu Enes Açıkgöz (31), vekalet aldıkları kişilere dini usullere uygun kesilmeyip, bozuk et verdikleri iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Daha önce 111 olan şikayetçi sayısı ise 235'e çıkarken, mağdurların zararının yaklaşık 1 milyon 700 bin TL olduğu belirtildi. Tutuklanan baba ile oğlunun ifadelerinde vekalet aldıkları kişilere kurban etlerini dağıttıklarını, bin kişiden daha talep gelince bir şarküteriden 22'şer kiloluk paketler halinde et istediklerini ve kimseyi dolandırmadıklarını söyledikleri öğrenildi.
3.07.2023 Yaşam
Bakan Koca: Bayram tatilinde 17 bin 774 kaza meydana geldi
Bakan Koca: Bayram tatilinde 17 bin 774 kaza meydana geldi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı tatilinin ilk gününden itibaren 17 bin 774 kaza meydana geldiğini duyurdu.
2.07.2023 Gündem
Sahte kurban hisse sahiplerini isyan ettirdi! Yüzlerce mağdur var
Sahte kurban hisse sahiplerini isyan ettirdi! Yüzlerce mağdur var Bursa’da bir et restoranından kurbanlık için 7 bin 100 liraya hisse alan bin 700 kişi, kendilerine sosis gibi teslim edilen etin aylar önce kesildiğini ve bozuk olduğunu iddia etti. Restoranı basan vatandaşlar paralarının iadesini isterken, soluğu karakolda aldı. İş yeri sahibi gözaltına alınırken, Bursa İl Tarım Müdürlüğü tarafından yaklaşık 4,5 ton et imha edildi.
30.06.2023 Yaşam
Bayramın ikinci gününde 'indirimli' kurbanlık umudu
Bayramın ikinci gününde 'indirimli' kurbanlık umudu Sultangazi kurban pazarında bayramın ikinci gününde satışlar devam ediyor. Fiyatlarda düşüş bekleyenler kurbanlık almak için ikinci günü tercih etti. Kurbanlıklarını bitiren satıcıların ise çadırlarını boşalttığı görüldü.
29.06.2023 Ekonomi
Kurbanlık et kararı! Bakan Yumaklı müjdeyi verdi
Kurbanlık et kararı! Bakan Yumaklı müjdeyi verdi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı'ndan sonra üreticilerin satılmayan kurbanlıklarının Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacağını duyurdu.
29.06.2023 Ekonomi
Kesmeye çalıştığı boğa 71 yaşındaki adamı ağır yaraladı
Kesmeye çalıştığı boğa 71 yaşındaki adamı ağır yaraladı Samsun'un Ayvacık ilçesinde Nurettin Köroğlu (71), kesmek için yere yatırıp ayaklarını bağlamaya çalıştığı hayvanın darbesiyle ağır yaralandı.
28.06.2023 Yaşam
Kurban kesim yerlerinde manzara bu yıl da değişmedi! Çocuklar korku ve şaşkınlıkla izledi
Kurban kesim yerlerinde manzara bu yıl da değişmedi! Çocuklar korku ve şaşkınlıkla izledi Antalya'da kurbanlık kesim yerlerinde her yıl görülen manzara bu yıl da değişmedi. Küçük yaştaki çocuklar kurbanlıkların kesilme anını hem korkarak hem de şaşırarak izledi.
28.06.2023 Gündem
Kaçan kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı
Kaçan kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı Bursa’da sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı. Boğanın üzerine koştuğunu gören vatandaşlar panikle kaçışırken, uzman ekipler tarafından iğneyle sakinleştirilen boğa yakalandı.
28.06.2023 Yaşam
Kaçan kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı
Kaçan kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı Bursa’da sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı.
28.06.2023 Haber
Kaçan kurbanlıklar vatandaşlara zor anlar yaşattı
Kaçan kurbanlıklar vatandaşlara zor anlar yaşattı Kurban Bayramı sabahında ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar kurban kesim alanlarının yolunu tutarken, kaçan kurbanlıklar vatandaşlara zor anlar yaşattı.
28.06.2023 Yaşam
Kurban Bayramı'nda bu sene de manzara değişmedi! Acemi kasaplar hastanelik oldu
Kurban Bayramı'nda bu sene de manzara değişmedi! Acemi kasaplar hastanelik oldu Her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da birçok acemi kasap kurbanlık hayvan keserken kendini yaraladı. Yaralanan acemi kasaplar hastanenin yolunu tuttu.
28.06.2023 Yaşam
Kurban pazarında son gün yoğunluğu
Kurban pazarında son gün yoğunluğu Kurban Bayramına 1 gün kala hayvan pazarlarında yoğunluk yaşandı. Kurbanlık alımını son güne bırakanlar kurban satış yerlerine akın etti. Bazı satıcılar son gün nedeniyle fiyatların düştüğünü belirtti.
27.06.2023 Gündem
Kurbanlıklar elde kalınca fiyatlar maliyetine düşürüldü: Zararına bile veremiyoruz
Kurbanlıklar elde kalınca fiyatlar maliyetine düşürüldü: Zararına bile veremiyoruz Kırıkkale'de bazı besiciler, kurbanlık için pazara getirdikleri küçük ve büyükbaş hayvanların fiyatlarını maliyetine düşürdü. Besicilik yapan Ali Karakaya, "Ben hep alıcıdan tarafıyım. Biz zararına da olsa kârına da olsa satmaya çalışıyoruz" dedi.
27.06.2023 Gündem
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’dan Kurban Bayramı mesajı
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’dan Kurban Bayramı mesajı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Mübarek Kurban Bayramı’nı kıymetli vatandaşlarımızın sorunsuz yaşamaları için Tarım ve Orman Bakanlığı olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Gerek büyükbaş gerekse küçükbaş kurbanlık hayvan sayımız yeterli düzeyde olmuştur” dedi.
27.06.2023 Gündem
Kurban pazarında arife yoğunluğu
Kurban pazarında arife yoğunluğu İzmir’in Gaziemir ilçesindeki kurban pazarında arife günü satışlar sürerken, hayvanlarını bitiremeyen satıcıların umutlu bekleyişi sürüyor.
27.06.2023 Ekonomi
Kurbanlığı yatırmada pratik çözüm! 2 dakika sürüyor, fiyatı 400 lira
Kurbanlığı yatırmada pratik çözüm! 2 dakika sürüyor, fiyatı 400 lira Kurban Bayramı'nda zaman zaman vatandaşların büyükbaş kurbanlığı yatırmada yaşadıkları zorluklara 'yıkmatik' çözüm olacak. Birçok vatandaş kurbanlığı yatırmak için uzun uğraşlar verirken, 'yıkmatik' ile 2 dakikada kurbanlık büyükbaş hayvan yatırılarak kesime hazır hale getiriliyor.
27.06.2023 Yaşam
Eskişehir’de kurbanlık satıcısı çifte bayram yapıyor
Eskişehir’de kurbanlık satıcısı çifte bayram yapıyor Eskişehir’de kurulan hayvan pazarında kurbanlık satışı yapan üreticiler talepten memnun kalırken, ellerindeki havanların nerdeyse tamamını bitirdiler.
27.06.2023 Ekonomi
Hem alıcılar hem de satıcılar tehlikede! Kurban sürecinde bu iki sahteciliğe dikkat
Hem alıcılar hem de satıcılar tehlikede! Kurban sürecinde bu iki sahteciliğe dikkat Kurban Bayramı sürecinde kimi vatandaşlar önceden kurbanlarını alırken, kimileri de son güne bırakıyor. Bu da büyük mağduriyetlere yol açabiliyor. Her sektörde olduğu gibi bu alanda da fırsatçılar kol geziyor. Alınan bazı hayvanların kurbanlık sayılmama ihtimaline karşı uyarı gelirken, iki sahtecilik olayına karşı tedbir çağrısı yapıldı.
27.06.2023 Yaşam
Kurban Bayramı için döviz bozdurmak isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu
Kurban Bayramı için döviz bozdurmak isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kimi kurbanlık alımı ve tatil planları için döviz bozdururken kimi de kurların yükseleceğini düşündüğü için döviz bürolarına akın etti.
26.06.2023 Gündem
Kırşehir'de otomobil fiyatına kurbanlık
Kırşehir'de otomobil fiyatına kurbanlık Kurban Bayramına sayılı günler kala Kırşehir'de, otomobil fiyatına satılan kurbanlık pazar yerinin gözdesi oldu.
26.06.2023 Ekonomi
Kurban pazarlarında hareketlilik devam ediyor! "Son günü bekleyen hüsrana uğrar"
Kurban pazarlarında hareketlilik devam ediyor! "Son günü bekleyen hüsrana uğrar" Kurban Bayramı'na 4 gün kala hayvan pazarlarında satış işlemleri devam ediyor. Kurbanlık satışının sürdüğü noktalardan Bahçelievler'de Çobançeşme Mahallesi'ne kurulan pazarda da hafta sonu hareketliliği başladı. Hayvan satıcıları son günlerde, satışlarda yoğunluk beklediklerini ifade etti.
24.06.2023 Ekonomi
Kurban etlerini uzun süre poşetlerde bekletmeyin, direkt buzluğa atmayın
Kurban etlerini uzun süre poşetlerde bekletmeyin, direkt buzluğa atmayın Kurban Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlara yönelik tavsiyeler veren kasap esnafı, etlerin uzun süre poşette bekletilmemesinin önemine dikkat çekti.
24.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kurbanlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurbanlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.