Daily Mirror

Daily Mirror

Son dakika Daily Mirror haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Daily Mirror ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Daily Mirror haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daily Mirror

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daily mirror gelişmeleri de dahil olmak üzere 425 daily mirror haberi bulunmuştur. Tüm daily mirror haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People'ın yayıncısı Mirror Group Newspapers'a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.
6.06.2023 Dünya
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Türkiye’deki felaket tüm dünyanın gündemine oturdu. Dünya medyası depremin son yılların en büyük doğal afeti olduğuna dikkat çekti. Bazı yayın organları ise depremzedeler için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.
7.02.2023 Dünya
İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Başbakan Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı...
İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Başbakan Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı... İngiltere'de parti skandalı. İngiliz televizyon kanalı ITV tarafından yayınlanan dört fotoğrafta Johnson, Downing Street'teki başbakanlık ofisinde düzenlenen bir etkinlikte kadeh kaldırırken görüntülendi.
24.05.2022 Dünya
Baba Vanga'nın Putin ile ilgili kehaneti ortaya çıktı! Şok eden detaylar...
Baba Vanga'nın Putin ile ilgili kehaneti ortaya çıktı! Şok eden detaylar... Küçük yaşta görme yetisini kaybettiği günden beri kehanetleriyle efsane olan Baba Vanga'nın Rusya ile ilgili öngörüleri gerçek oluyor. Baba Vanga'nın Putin ile ilgili bulunduğu kehanet dünyayı şok etti. Baba Vanga Rusya için dünyanın efendisi olacak kehanetinde bulunmuş. İngiliz gazetesi Daily Mirror ise, Bulgar Kahin Baba Vanga'nın Rusya Devlet Başkanı Putin ile ilgili kehanetini sayfasına taşıdı. İşte Baba Vanga'nın kehanetleriyle ilgili şok eden detaylar...
27.03.2022 Dünya
Arsenal'de ikinci 'Mesut Özil' krizi
Arsenal'de ikinci 'Mesut Özil' krizi Arsenal'de dün yıldız futbolcu Pierre Aubameyang'ın kadro dışı bırakılması Premier Lig ekibinde 'İkinci Mesut Özil' krizini yarattı.
15.12.2021 İngiltere
Falcao ilk antrenmanına çıktı forma numarası şaşırttı
Falcao ilk antrenmanına çıktı forma numarası şaşırttı Rayo Vallecano'ya transfer olan Falcao'nun 3 numarayı giymesi bir hayli şaşırttı.
15.09.2021 İspanya
"Mesut Özil'in maaşını Fenerbahçe ve Arsenal bölüşürse..."
"Mesut Özil'in maaşını Fenerbahçe ve Arsenal bölüşürse..." Daily Mirror Gazetesi başyazarı John Cross, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimalini değerlendirdi.
22.07.2020 Fenerbahçe
İngiliz basınından Başbakan Johnson'a tepki: 'Aptal olduğumuzu mu sanıyorlar?'
İngiliz basınından Başbakan Johnson'a tepki: 'Aptal olduğumuzu mu sanıyorlar?' İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan karantina kurallarını ihlal etmekle suçlanan Başdanışmanı Dominic Cummings'e arka çıkması İngiliz basınında tepkiyle karşılandı.
25.05.2020 Dünya
Premier Lig'de sahalara dönüşe isyan! Oynamak istemiyorlar...
Premier Lig'de sahalara dönüşe isyan! Oynamak istemiyorlar... Yeniden başlamaya hazırlanan Premier Lig'de kulüpler isyan korkusu yaşıyor.
9.05.2020 Futbol
İngiltere Premier Lig'de yeni sezon seyircisiz başlayabilir
İngiltere Premier Lig'de yeni sezon seyircisiz başlayabilir Dünya genelinde hızla yayılan yeni tip corona virüs (COVID-19) sebebiyle İngiltere'de futbol karşılaşmaları 3 Nisan tarihine kadar ertelenmişti. Virüsün İngiltere'deki yayılma oranına göre gelecek sezon lig maçları seyircisiz başlayabilir...
20.03.2020 İngiltere
Sri Lanka'da art arda 8 patlama! 185 kişi hayatını kaybetti
Sri Lanka'da art arda 8 patlama! 185 kişi hayatını kaybetti Sri Lanka'da üç otel ve üç kilisede patlama meydana geldi. Patlamalar nedeniyle 185 kişi hayatını kaybetti. Sri Lanka polisi ülkede yeni bir patlamanın daha yaşandığını açıkladı. Ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
23.04.2019 Dünya
Daily Mirror teröristi 'melek çocuk' yaptı, BBC 'terör' diyemedi!
Daily Mirror teröristi 'melek çocuk' yaptı, BBC 'terör' diyemedi! İngiliz yayın kuruluşu BBC, Yeni Zelanda'da 49 Müslümanın hayatını kaybettiği katliam için "terör saldırısı" ifadesini kullanmazken, Daily Mirror gazetesi de küçüklük fotoğrafını yayımladığı terörist için "melek çocuk" dedi.
16.03.2019 Dünya
Kaşıkçı cinayetini kınadığı gün Riyad'a heyet göndermiş!
Kaşıkçı cinayetini kınadığı gün Riyad'a heyet göndermiş! İngiltere'nin, Başbakan Theresa May'in 2 Ekim'deki Cemal Kaşıkçı cinayeti nedeniyle Suudi Arabistan'ı kınadığı gün, silah satışı için Riyad'a heyet gönderdiği ortaya çıktı.
2.01.2019 Dünya
Manchester United'dan Koulibaly'ye 670 milyon!
Manchester United'dan Koulibaly'ye 670 milyon! İtalya’da Napoli forması giyen Kalidou Koulibaly’nin peşine, İngiltere Premier Ligi’nin devlerinden Manchester United düştü.
15.12.2018 Futbol
Kendisini mutlu edecek erkeğe yıllık 423 bin lira ödeyecek
Kendisini mutlu edecek erkeğe yıllık 423 bin lira ödeyecek İngiltere'nin en genç milyoneri 23 yaşındaki Jane Park, milyoner olduktan sonra yaşadığı ilişkilerde mutsuz olduğunu, bu yüzden gerçekten kendisini sevecek adama yıllık 60 bin pound ödemeye yapacağını duyurdu.
12.11.2018 Dünya
Başbakan May, AB zirvesinde 'rezil oldu'
Başbakan May, AB zirvesinde 'rezil oldu' AB ile İngiltere arasındaki sorunlu boşanmada kriz büyüyor, uluslararası örgütün Londra yönetiminin planını reddetmesi depreme yol açtı.
21.09.2018 Dünya
‘Vatan haini’ ilan ettiler
‘Vatan haini’ ilan ettiler Başkan Trump, Rusya’nın başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddialarına karşı Putin’i ‘savunması’, ülkesinde büyük tepki yarattı. Önde gelen ABD’li siyasetçiler, Trump’ı ülkesine ‘ihanet etmekle’ suçladı
17.07.2018 Dünya
Ülkede skandal! Bakan, cinsel içerikli mesajları...
Ülkede skandal! Bakan, cinsel içerikli mesajları... Evli İngiliz bakan Andrew Griffiths'in bar çalışanı bir kadına attığı sapıkça mesajlar ortaya çıktı. Birçok kadına benzer mesajlar atarak taciz ettiği anlaşılan bakan istifa etti.
16.07.2018 Dünya
Eboue hakkında tutuklandı iddiası!
Eboue hakkında tutuklandı iddiası! Galatasaray'ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue, uzun bir süredir maddi bunalımlarla boğuşuyordu. Fildişi Sahilli futbolcunun Kuzey Londra'da tutuklandığı iddia edildi.
8.07.2018 Futbol
O maçlar Facebook'tan yayımlanacak
O maçlar Facebook'tan yayımlanacak Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Facebook, dev bir adım attı, Premier Lig’in haklarını 200 milyon sterlin karşısında 3 yıllığına satın aldı
5.07.2018 İngiltere
Messi ve Ronaldo  DEAŞ’ın hedefinde
Messi ve Ronaldo DEAŞ’ın hedefinde 2018 Dünya Kupası’na bir aydan az bir süre kala korkutucu bir tehdit ortaya çıktı.
17.05.2018 Dünya
DAEŞ'in hedefinde Messi ve Ronaldo var!
DAEŞ'in hedefinde Messi ve Ronaldo var! Rusya'da yapılacak Dünya Kupası'na sürekli tehdit mesajları yollayan terör örgütü DAEŞ, şimdi de iki yıldız futbolcu Messi ve Ronaldo'yu hedef aldı. İki ismin kan ağlayan ve saldırılan fotoğrafları basıldı
17.05.2018 Arşiv
Wilshere'da Fenerbahçe'nin rakipleri arttı
Wilshere'da Fenerbahçe'nin rakipleri arttı Son dönemde adı Fenerbahçe ile anılan Arsenal ile sözleşmesi sona erecek olan Jack Wilshere için flaş gelişmeler yaşandı.
8.05.2018 Fenerbahçe
Konfederasyon Kupası tarih oluyor!
Konfederasyon Kupası tarih oluyor! FIFA Başkanı Gianni Infantino, Dünya Kupası'na ek olarak 2 yılda bir "Mini Dünya Kupası" düzenlenmesini planlıyor.
2.05.2018 Futbol
İngiliz bakanın genç sekreteri fuhuş pazarlığında!
İngiliz bakanın genç sekreteri fuhuş pazarlığında! İngiltere'de bakanlık yapan Domini Raab'ın 20 yaşındaki sekreterinin para karşılığı cinsel ilişki için pazarlık yaptığı ve genç kızın bu işi bakanın masasında yapmak için ekstra ücret istediği ortaya çıktı.
26.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Daily Mirror ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daily mirror haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.