Dağ Filmi

Dağ Filmi

Son dakika dağ filmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dağ filmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dağ filmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dağ Filmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dağ filmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 dağ filmi haberi bulunmuştur. Tüm dağ filmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında?
Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında? Renee Zellweger, Judy filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazandı. Oscar Ödülleri gecesinde giydiği beyaz elbisesiyle fark yaratan 50 yaşındaki Renee Zellweger, böylece ikinci Oscar Ödülü’nü almış oldu. Peki Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
Çağlar Ertuğrul, İstanbul'u terk etti
Çağlar Ertuğrul, İstanbul'u terk etti Oyuncu Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi Kalya Manukyan'la beraber Nişantaşı’nda görüntülendi. Bir kafede oturan oyuncu, gazetecilerle kısa süreli sohbet etti.
18.11.2018 Magazin
'15 Temmuz' dizi oluyor!
'15 Temmuz' dizi oluyor! Yapım şirketleri 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimini ekranlara ve beyazperdeye taşımak için kolları sıvadı.
31.07.2017 Televizyon
Önce 'Börü' dizisi, sonra 'Dağ 3' filmi
Önce 'Börü' dizisi, sonra 'Dağ 3' filmi Yapım şirketleri 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimini ekranlara ve beyazperdeye taşımak için kolları sıvadı. Bunlardan ilki beyazperde de rekorlar kıran 'Dağ' filmi ekibi olacak.
20.07.2017 Magazin
Tolga Güleç o iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu!
Tolga Güleç o iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu! Ünlü oyuncu Tolga Güleç, son olarak Poyraz Karayel'de rol almıştı...
24.01.2017 Televizyon
Ufuk Bayraktar milyoner oldu!
Ufuk Bayraktar milyoner oldu! Ufuk Bayraktar Dağ filmi ile sözleşmesi gereği ciddi bir gelir elde edecek. Toplamda 17 Milyon hasılat yapan Dağ 2 filmi, ücretini gişe üzerinden alacak olan Ufuk Bayraktar'a yaradı. İşte Ufuk Bayraktar'ın anlaşmasının detayları...
11.01.2017 Magazin
Terör saldırılarına 'Dağ' gibi tepki!
Terör saldırılarına 'Dağ' gibi tepki! 2016 yılını zirvede kapatan 'Dağ 2' filmi 2017'ye de zirvede başladı.
4.01.2017 Televizyon
Dün akşam ekranı sildi süpürdü!
Dün akşam ekranı sildi süpürdü! Kanal D ekranlarında yayınlanan Dağ filmi gecenin birincisi oldu, serinin ikinci filmi de vizyondaki beşinci haftasında 2,172,678 izleyiciye ulaşarak senenin en çok seyredilen filmleri listesinde ilk sıraya yükseldi.
12.12.2016 Magazin
'Dağ 2' filminden acı bir haber daha!
'Dağ 2' filminden acı bir haber daha! Dağ 2 filminin başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar NTV'ye verdiği röportajda filmlerin çekiminde yer alan 2 askerin şehit olduğunu açıkladı...
15.11.2016 Magazin
'Dağ 2' filminde oynadı şehit oldu!
'Dağ 2' filminde oynadı şehit oldu! Alper Çağlar'ın yazıp yönettiği Dağ 2 vizyona girdi...
29.09.2021 Gündem
'Dağ 2' filmi için 3 ay komando eğitimi aldılar!
'Dağ 2' filmi için 3 ay komando eğitimi aldılar! Oyuncularının Eğirdir Dağ Komando Okulu’nda askeri eğitim aldığı film, 4 Kasım’da vizyona girmeyi bekliyor.
25.10.2016 Magazin
Asıl hedefim yazdığım filmleri çekmek
Asıl hedefim yazdığım filmleri çekmek Çağlar Ertuğrul yapımcıların yeni keşfi...
16.11.2012 Arşiv
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar!
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar! 23 Mayıs bugün yaşanan olaylar, doğumlar ölümler merak ediliyor. Biz de bugün meydana gelen olayları sırasıyla derledik. Peki, 23 Mayıs ne günü, kim doğdu, kim öldü, hangi olaylar oldu? İşte, 23 Mayıs yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
23.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradeye saygısızlıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradeye saygısızlıktır Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ankara Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
3.03.2022 Siyaset
Cemal Hünal'dan 'aldatma' açıklaması
Cemal Hünal'dan 'aldatma' açıklaması ‘Issız Adam’ filmiyle hayatımıza giren Cemal Hünal daha sonra birçok projede de rol aldı. Şimdi de Kanal D’de yayımlanan ‘Sadakatsiz’in kadrosuna katıldı. Cemal Hünal, pek bilinmeyen dünyasının kapılarını açtı, aldatılmasından Survivor adasında yaşadıklarına pek çok şey anlattı.
28.02.2021 Magazin
Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim?
Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim? Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim? Soruları Mucize 2 filminin vizyona girmesinden sonra yeniden araştırılmaya başlandı. Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği ‘Mucize 2:Aşk’ filmindeki Aziz karakteri yine beğeni topladı. ‘’Yeşil Deniz’’, ‘’Beni Böyle Sev’’ gibi dizilerde de rol alan Mert Turak Mucize filminde sergilediği rolü sonrası ‘’Mucize filmindeki Aziz kim?’’, ‘’Mert Turak kim?’’ sorularının bir kez daha sorulmasına neden oldu.
7.12.2019 Gündem
Bu hafta 7 film vizyona girecek!
Bu hafta 7 film vizyona girecek! Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 7 film vizyona girecek.
5.12.2019 Kültür Sanat
Tüm ekip Sofuoğlu için sefer oldu
Tüm ekip Sofuoğlu için sefer oldu AK Parti Gençlik Kolları'nca hazırlanan 'Kampüse Hoş Geldin' isimli reklam filminin çekimleri sırasında, yüksek bir yere taşınması gereken dünya şampiyonu eski milli yarışçı Ak Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'un motosikletini, kendisi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın da aralarında bulunduğu 10 kişi taşıdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murat Soydan hastaneye kaldırıldı
Murat Soydan hastaneye kaldırıldı Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Murat Soydan (77), evinde yatağından düşünce hastanelik oldu.
18.06.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazar 06 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Ekranların yeni dizisi ile mükemmel bir pazar sabahına uyanabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Ekranların renkli dizisi ile mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
6.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Mayıs Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Mayıs Cumartesi 05 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı yeni dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Hafta sonu sabahınıza güzel bir dizi ile giriş yapmak isterseniz sat 07:00’da bu diziyi seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı polisiye dizinin yepyeni bölümü yayına başlıyor. Mükemmel bir akşama başlangıç yapmak isterseniz bu sevilen diziyi kaçırmayın. Polisiye kesitler sunan dizi ile aksiyon ve macera dolu bir hafta sonu akşamı sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.05.2018 Gündem
Ülkemin trafiğini  bile özlüyorum!
Ülkemin trafiğini bile özlüyorum! Ailesiyle birlikte Londra’da yaşayan ve dizi çekimleri için Türkiye’ye gelen Cüneyt Arkın’ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Murat Arkın, “Bazen ülkemdeki trafiğin bile özlemini çekiyorum” dedi
24.03.2018 Magazin
Kimseye benzemeye çalışmayın!
Kimseye benzemeye çalışmayın! Bir süredir ara verdiği ekranlara ‘Börü’ dizisi ile dönen Ahu Türkpençe, oyuncu adaylarına tavsiyelerde bulundu: “Her biriniz çok özelsiniz. Kimseye benzemeye çalışmayın ve sizi siz yapan özelliklerinizden vazgeçmeyin”
6.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dağ Filmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dağ filmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.