Çubuk

Çubuk

Son dakika çubuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çubuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çubuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çubuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çubuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.014 çubuk haberi bulunmuştur. Tüm çubuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Bostanlı Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Saldırı anı saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Kulak kirini bunlar tetikliyor: Zeytinyağı ve su karışım sadece bir çözüm! İşte kulak temizliği yöntemleri
Kulak kirini bunlar tetikliyor: Zeytinyağı ve su karışım sadece bir çözüm! İşte kulak temizliği yöntemleri Kulak kiri makul miktarda olduğu takdirde kanalları enfeksiyonlara karşı korunmada yardımcı olur. Ancak kulakları temizlemek için kullanılan pamuklu çubuk temizlik yerine aslında zarar veriyor. Bunun yerine kulakların temiz kalmasını sağlayan birçok basit ve sağlıklı yol var.
27.03.2024 Yaşam
Adana'nın geleneksel içeceği Kaynar şifa deposu
Adana'nın geleneksel içeceği Kaynar şifa deposu Kaynar, Anadolu’da lohusa şerbeti ya da kırmızı şerbet olarak bilinen içeceğin Adana’daki adı. Çeşitli baharatlar kullanılarak yapılan kaynar, doğum yapan anneyi ve bebeği ziyarete gelenlere ikram ediliyor. Sıcak ya da soğuk tüketilebilen şifa deposu kaynarı kış aylarında kendiniz için de hazırlayıp hastalıklara karşı bir koruyucu kalkan olarak tüketebilirsiniz.
8.03.2024 Adana
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Sismograf Nedir, Ne İşe Yarar? Sismograf İle Ne Ölçülür?
Sismograf Nedir, Ne İşe Yarar? Sismograf İle Ne Ölçülür? Sismograf, yer hareketlerinin düzenli olarak kaydedilmesini ve yer sarsıntılarının süresini, büyüklüğünü, merkezini ve zamanını belirlemeye yarayan aygıt olarak geçer. Depremlerin ölçümünde sismograf yardımcı olur.
10.02.2024 Yaşam
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara, 5 yıldır sessizliğe gömülmüş bir şehir, ıssız bir şehir. Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak" dedi.
9.02.2024 Gündem
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı belli oldu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti'nin Çankara Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında?
24.01.2024 Gündem
Kafe ve restoranlarda artık zorunlu olacak! Uygulamaya sokuldu
Kafe ve restoranlarda artık zorunlu olacak! Uygulamaya sokuldu Eskişehir’de esnaf ile vatandaşlar, bugün yürürlüğe giren restoran ve kafelerde fiyat listesi asma zorunluluğundan memnun kaldıklarını söyledi.
2.01.2024 Ekonomi
Herkes soğukla mücadele ederken o sıcaktan bunalıyor
Herkes soğukla mücadele ederken o sıcaktan bunalıyor Eskişehir’de vatandaşlar kış aylarında soğuk hava şartlarıyla mücadele ederken, pideci Mustafa Çubuk fırın ateşinin başında ter akıtıyor.
24.12.2023 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Çubuk Kraker Kaç Kalori? Çubuk Kraker Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Çubuk Kraker Kaç Kalori? Çubuk Kraker Besin Değerleri Ve Kalorisi... Çubuk kraker tüketimi küçük ve büyük yaştaki pek çok kişi tarafından gerçekleşmektedir. Bu besin tüketimi içerisinde pek çok farklı besin kaynağı da yer almaktadır. Çubuk kraker tüketiminde kalori dengesini oluşturmak ve buna uygun tüketim sağlamak da önemlidir.
16.12.2023 Sağlık
Kuşadası açıklarında akıntıyla sürüklenen Türk balıkçı teknelerine Yunan askerleri saldırdı
Kuşadası açıklarında akıntıyla sürüklenen Türk balıkçı teknelerine Yunan askerleri saldırdı Yunan askeri akıntıya kapılıp zorda kalan Türk balıkçı teknelerini demir çubukla taciz etti. Aydın'ın Kuşadası açıklarında avlanırken akıntıyla sürüklenen 2 Türk balıkçı teknesine, Yunan Sahil Güvenlik ekibi demir çubukla saldırıp, tazyikli su sıktı. Ardından Türk kara sularına giren Yunan botu, Türk Sahil Güvenlik ekiplerince bölgeden çıkartıldı. Yaşanan o anlar cep telefonuyla görüntülendi.
30.10.2023 Gündem
Tarlada korkunç olay! Ceviz ağacından düşüp demir çubuğa saplandı
Tarlada korkunç olay! Ceviz ağacından düşüp demir çubuğa saplandı Gümüşhane'de ceviz toplarken ağaçtan düşüp, zemindeki demin çubuk vücuduna saplanan Ekrem Turhan (60), hayatını kaybetti.
21.10.2023 Yaşam
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerin ardından TOKİ'nin yaptığı konutlarda bir çatlak bile olmadığını belirterek, “Niye, işte sıfır toleransla gittiği için olmadı. Daha önce güya TOKİ beğenilmezdi. ‘TOKİ evleri değil mi canım falan filan’ denirdi. Ne oldu şimdi? En kıymetli evler durumuna geldi. O yüzden kardeşlerim bu işte de bundan sonra asla tolerans olmayacak. Sıfır toleransla önümüze bakacağız” dedi.
17.08.2023 Gündem
240 saniye kaç dakikadır? 240 saniye kaç dakika eder?
240 saniye kaç dakikadır? 240 saniye kaç dakika eder? 240 saniye kaç dakikadır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sorunun cevabını bilmek için öncelikle bazı kavramların bilgisine ihtiyaç duyarız. 1 dakika 60 saniye, 1 saat 60 dakikadır. Buna göre baktığımız zaman 240 saniye kaç dakika eder?
25.07.2023 Yaşam
Oktay Çubuk ve sevgilisi Melissa Gizem gazetecileri görünce şaşırdı
Oktay Çubuk ve sevgilisi Melissa Gizem gazetecileri görünce şaşırdı Oktay Çubuk ve sevgilisi Melissa Gizem, yaptıkları Bodrum tatili sonrası geçtiğimiz akşam Etiler’de görüntülendi.
25.07.2023 Magazin
'Ankara Savaşı' tartışması! Profesörler haritayı alıp araziye çıktı
'Ankara Savaşı' tartışması! Profesörler haritayı alıp araziye çıktı Ankara Savaşı’nın Haymana’nın Culuk Mahallesi'nde yaşandığı tezini sunan Çankırı Karatekin Üniversitesi’nden Prof. Dr. Osman Gümüşçü ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden Doç. Dr. İlker Yiğit, Haymana Belediyesi’nin desteğiyle bölgede saha çalışmalarına girişti.
10.07.2023 Gündem
Udi Hindi Yapı Nasıl Kullanılır? Udi Hindi Yapı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Udi Hindi Yapı Nasıl Kullanılır? Udi Hindi Yapı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Bir uzak doğu Asya bitkisi olarak bilinen udi hindi bitkisi, özellikle yağı üzerinden değerlendirilen bir türdür. Genelde tarçına benzeyen ve çubuk şeklinde bir görüntüsü bulunur. Üzerinden özel bir şekilde hazırlanan, üretilen ve değerlendirilen udi hindi yağı, dünya çapında önemli bir yer taşımaktadır.
18.06.2023 Sağlık
Torsiyon Nedir, Ne İşe Yarar? Araçlarda Torsiyon Nasıl Çalışır?
Torsiyon Nedir, Ne İşe Yarar? Araçlarda Torsiyon Nasıl Çalışır? Genel olarak araç sahipleri torsiyon çubuklarının, otomobiller ve kamyonlar da dahil olmak üzere birçok farklı araçta basit ama önemli bir bileşen olduğunu bilir. Burulma çubuğu olarak da adlandırılan Torsiyon teknolojisi, Citroën'in onu Traction Avant ile dünyaya tanıtmasıyla, İkinci Dünya Savaşı'ndan önce ortalıkta olmasına rağmen, ancak 50'lerde gerçekten yaygın kullanıma girdi.
1.06.2023 Gündem
Antalya'da devrilen boya ve tiner yüklü TIR, alev alev yandı
Antalya'da devrilen boya ve tiner yüklü TIR, alev alev yandı Antalya'da, devrilen boya ve tiner yüklü TIR, alev alev yandı. Gökyüzünü siyah duman kapladığı yangında, Antalya-Burdur kara yolu bir süre trafiğe kapandı.
29.05.2023 Gündem
‘Sağın kalesi’nde fark 20 puan açıldı
‘Sağın kalesi’nde fark 20 puan açıldı İç Anadolu Bölgesi’nin genelinde 14 Mayıs’ta Erdoğan yüzde 55.6 oy oranına ulaşarak kalelerinde gövde gösterisi yapmıştı. Kesin olmayan sonuçlara göre Erdoğan ikinci turda oy oranını yüzde 59.04’e çıkararak yüzde 40.96 oy alan Kılıçdaroğlu’na yaklaşık 20 puan fark attı.
29.05.2023 Gündem
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları Türkiye ikinci kez cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
28.05.2023 Gündem
Samsun'da alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 ölü, 2 yaralı
Samsun'da alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 ölü, 2 yaralı Samsun'da ehliyetine mahkemece el konulan ve 213 promil alkollü bir şekilde direksiyona geçen otomobil sürücüsünün çarptığı otomobilin yoldan çıkıp takla attığı kazada aynı aileden 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazaya sebep olan otomobilde bulunan bir köpek de telef oldu.
19.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çubuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çubuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.