Csu

Csu

Son dakika CSU haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CSU ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CSU haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Csu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan csu gelişmeleri de dahil olmak üzere 290 csu haberi bulunmuştur. Tüm csu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'dan Ukrayna'ya soğuk duş! Meclis Taurus füzesi sevkiyatını reddetti
Almanya'dan Ukrayna'ya soğuk duş! Meclis Taurus füzesi sevkiyatını reddetti Almanya Federal Meclisi’nde (Bundestag) bugün oylanan Ukrayna'ya Alman yapımı Taurus seyir füzeleri sevkiyatı önergesi, 690 milletvekilinden 495’inin aleyhte oyuyla reddedildi.
14.03.2024 Dünya
Almanya'da ‘çifte vatandaşlık’ için yeni tasarı! Türklerin rüyası gerçek oluyor
Almanya'da ‘çifte vatandaşlık’ için yeni tasarı! Türklerin rüyası gerçek oluyor Almanya'daki koalisyon hükümeti Alman vatandaşlığına geçiş koşullarını kolaylaştırıyor. Ülkede yaşayan milyonlarca kişiyi etkileyecek ‘çifte vatandaşlık’ için geri sayıma geçildi. İşte Olaf Scholz hükümetinin yeni tasarısı ile hayata geçecek değişiklikler...
9.01.2023 Dünya
Çifte vatandaşlık geliyor! 40 yıllık rüya gerçek oluyor
Çifte vatandaşlık geliyor! 40 yıllık rüya gerçek oluyor Almanya’daki Türkler yaklaşık 40 yılı aşkın süredir bekledikleri çifte vatandaşlık rüyasına ilk defa bu kadar yaklaştı. Vatandaşlık Yasası’nı hazırlayan vekillerden olan SPD milletvekili Hakan Demir, yaptığı açıklamada bu defa yasanın geçme ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu söyledi.
3.12.2022 Gündem
Almanya Federal Meclisi Ukrayna'ya ağır silah sevkiyatını onayladı
Almanya Federal Meclisi Ukrayna'ya ağır silah sevkiyatını onayladı Almanya Federal Meclisi’nde Ukrayna'ya ağır silah göndermek için sunulan önerge, iktidardaki Sosyal Demokratlar (SPD), Yeşiller ve Hür Demokrat Parti (FDP) koalisyon ortaklarının yanı sıra Hristiyan Birlik partilerinin (CDU/CSU) destekleriyle onaylandı.
28.04.2022 Dünya
Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP arasında koalisyon görüşmeleri  başladı
Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP arasında koalisyon görüşmeleri başladı Almanya'da 26 Eylül'de düzenlenen genel seçimlerin ardından Sosyal Demokrat Parti (SPD), Yeşiller ve Hür Demokrat Parti (FDP) arasında yeni hükümeti kurma hedefiyle ön görüşmelere başlandı.
7.10.2021 Dünya
Almanya'da seçim sonrası şok! 'Türk Armin' partisinden istifa etti
Almanya'da seçim sonrası şok! 'Türk Armin' partisinden istifa etti Almanya'da Başkanlık yarışını kaybeden Hristiyan Demokrat Armin Laschet, CDU Genel Başkanlığı'ndan istifa etti.
7.10.2021 Dünya
Seçimlerden sonra SPD'li Aydan Özoğuz ‘Alman Meclisi’ne başkan adayı
Seçimlerden sonra SPD'li Aydan Özoğuz ‘Alman Meclisi’ne başkan adayı Son dakika haberine göre; Almanya’da kulislerde Federal Meclis Başkanlığı için Türk kökenli milletvekili SPD’li Aydan Özoğuz’un ismi konuşuluyor. Özoğuz’ın göçmen ve kadınları temsilen bu göreve getirileceği iddia ediliyor.
30.09.2021 Dünya
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç...
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç... Son dakika haberine göre; Federal Seçim Kurulu, 20. Dönem Federal Meclisin oluşması için yapılan genel seçimlerin geçici resmi sonuçlarını açıkladı. Almanya'da yapılan genel seçimlerde Sosyal Demokrat Parti (SPD) oyların yüzde 25,7'sini alarak birinci oldu.
27.09.2021 Dünya
Olaf Scholz kimdir? Almanya'nın yeni başbakanı Olay Scholz'in siyasi hayatı…
Olaf Scholz kimdir? Almanya'nın yeni başbakanı Olay Scholz'in siyasi hayatı… 'Scholzomat' diye anılan SPD'li siyasetçi Olaf Scholz, Almanya'da yapılaan federal seçimleri kazanarak Almanya’nın yeni başbakanı oldu. Peki, Olaf Scholz kimdir? İşte Almanya'nın yeni başbakanı...
27.09.2021 Gündem
Almanya seçim sonuçları! Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı?
Almanya seçim sonuçları! Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı? Almanya'da Merkel dönemi sona erdi. 60 milyon 400 bin seçmenin sandığa gittiği seçimde oyların yüzde 25,8'ini alan Sosyal Demokrat Parti (SPD) kazanan taraf oldu. Peki, Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı? İşte Almanya seçim sonuçları 2021…
27.09.2021 Gündem
Almanya’da başbakan adayı Laschet yeni hükümeti kurmak istiyor
Almanya’da başbakan adayı Laschet yeni hükümeti kurmak istiyor Almanya'da Hristiyan Birlik (CDU/CSU) partilerinin başbakan adayı Armin Laschet, CDU/CSU'nun öncülüğünde bir koalisyon kurmak için elinden geleni yapacağını belirtti.
26.09.2021 Dünya
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı!
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı! Almanya’da seçmenler bugün Federal Meclis’in yeni üyelerini belirlemek için oy verdi. Almanya'da federal meclis seçimlerinde sandıklar kapandı. Ülkede oy verme işlemi tamamlanırken, ilk sonuçlar gelmeye başladı. Buna göre; Sosyal Demokrat Parti (SPD), en yakın takipçisi Hıristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) ile arasındaki farkı açmaya başladı. Yeşiller/Birlik 90 partisinin oy oranı ise yüzde 15 düzeyinde. Hür Demokrat Parti (FDP) ve Almanya İçin Alternatif (AfD) yüzde 11, Sol Parti ise yüzde 5 oranında oy aldı.
26.09.2021 Dünya
Almanya'da tarihi gün! Seçmenler sandık başında...
Almanya'da tarihi gün! Seçmenler sandık başında... Son dakika haberi... 16 yıl boyunca Almanya ve AB’ye bugünkü şeklini veren Şansölye Angela Merkel’in halefinin kim olacağı bugün belli oluyor. SPD’nin adayı Olaf Scholz, başbakanlığa daha yakın gözüküyor. Ancak CDU/CSU’nun adayı Armin Laschet’in farkı kapatması sıkı bir yarış olacağına işaret ediyor.
26.09.2021 Dünya
Almanya’da tarihi seçim: Türkler kime oy verecek?
Almanya’da tarihi seçim: Türkler kime oy verecek? Yarın gerçekleştirilecek seçimlerle Almanya hatta tüm Avrupa siyaseti için bir devir sona erecek. Peki Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlar kime oy verecek?
25.09.2021 Siyaset
Manisa'da zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var
Manisa'da zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var Manisa'da, işçilerin taşındığı servis minibüsünün arkadan çarptığı TIR ile birlikte 4 aracın daha karıştığı kazada 14 kişi yaralandı.
26.07.2021 Yaşam
Merkel, Kovid-19'a karşı aşı geliştiren Prof. Dr. Şahin ve eşi Dr. Türeci'yi övdü
Merkel, Kovid-19'a karşı aşı geliştiren Prof. Dr. Şahin ve eşi Dr. Türeci'yi övdü Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Aşıyı bulanlardan birinin Türk kökenli Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci olmasından ve BioNTech ile Pfizer’da aşı için temel bilimsel katkıyı yapmalarından dolayı çok mutlu oldum." dedi.
7.12.2020 Dünya
Almanya'dan Ülkücülerle ilgili flaş karar!
Almanya'dan Ülkücülerle ilgili flaş karar! Almanya, MHP bağlantılı Ülkücü hareketi Bozkurtlar adı altında kapatıp faaliyetlerini yasaklayan Fransa hükümetinin izinden gidiyor. Alman parlamentosunda kabul edilip hükümete gönderilen yasak önergesine, ATİB "Yakıştırmaları kabul etmiyoruz. Hiçbir şiddete bulaşmayarak tamamen toplum yararına dini ve kültürel hizmet veriyoruz" tepkisini gösterdi.
19.11.2020 Siyaset
Almanya Cumhurbaşkanı camiyi ziyaret etti: Hocam bana namazı göster
Almanya Cumhurbaşkanı camiyi ziyaret etti: Hocam bana namazı göster Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile eşi Elke Büdenbender, Münih’teki Penzberg Camisi’ni ziyareti etti. Cami imamı Benjamin İdris ve Penzberg İslam Cemaati Başkan Yardımcısı Gönül Yerli’den bilgi alan Steinmeier, vatandaşlarla da görüştü. Steinmeier cami imamı Bünyamin İdris'e İslamiyet, ezan ve namazla ilgili sorular sordu. İslamiyet'i anlatan İdris, daha sonra ezan okudu, namazın nasıl kılındığını Alman Cumhurbaşkanı'na gösterdi.
4.12.2019 Dünya
Almanya'da Merkel hükümeti zor durumda
Almanya'da Merkel hükümeti zor durumda SPD Genel Başkanı Andrea Nahles’in görevlerinden istifa edeceğini açıklaması Alman siyasetinde deprem etkisi yaptı.
3.06.2019 Dünya
Almanya'da AP seçimlerinin galibi CDU
Almanya'da AP seçimlerinin galibi CDU Almanya’daki Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinde Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) büyük oranda oy kaybetmesine rağmen yüzde 22,6 oy alarak birinci parti oldu.
27.05.2019 Dünya
Avustralya parlamentosuna siber saldırı
Avustralya parlamentosuna siber saldırı Avustralya'da parlamentonun bilgisayar sistemine siber saldırıda bulunulduğu bildirildi.
8.02.2019 Dünya
Son dakika... Almanya'ya şok! Saldırı altındalar
Son dakika... Almanya'ya şok! Saldırı altındalar Almanya'da çok sayıda siyasetçinin bilgisayarına yapılan siber saldırıda kişisel veriler ele geçirildi. Alman hükümeti konuyla ilgili alarmda olduğunu bildirdi.
4.01.2019 Dünya
Almanya’da merkez siyaset iyice sağa yöneldi
Almanya’da merkez siyaset iyice sağa yöneldi Merkel ile tüm eleştirilere rağmen göçmen ve yabancı politikalarında insani bir çizgi izlemeye çalışan Almanya, yeni genel başkan ve üst yönetim ile daha dini ve sağcı bir söylemin içerisine çoktan girmiş durumda...
13.12.2018 Dünya
Merkel'in halefi yarın belli olacak
Merkel'in halefi yarın belli olacak CDU Genel Başkanlığından ayrılacak Başbakan Angela Merkel'in halefi yarın seçilecek. Merkel'in koltuğu için 3 aday yarışıyor
6.12.2018 Dünya
Son dakika... Almanya'da istifa!
Son dakika... Almanya'da istifa! Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer, 19 Ocak'ta partisi CSU'nun liderliğini bırakacağını açıkladı.
16.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Csu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki csu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.