Sosyal Demokrat Parti

Sosyal Demokrat Parti

Son dakika Sosyal Demokrat Parti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sosyal Demokrat Parti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sosyal Demokrat Parti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Demokrat Parti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal demokrat parti gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.607 sosyal demokrat parti haberi bulunmuştur. Tüm sosyal demokrat parti haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Almanya’da çifte vatandaşlık müjdesi! Yasa tasarısı resmen kabul edildi
Almanya’da çifte vatandaşlık müjdesi! Yasa tasarısı resmen kabul edildi Almanya Federal Meclisi, vatandaşlığa geçişin kolaylaştırılmasını ve çifte vatandaşlık yolunun açılmasını içeren yasayı onayladı.
19.01.2024 Dünya
Almanya'da doğal gaz ve elektrikte tavan fiyat uygulaması onaylandı
Almanya'da doğal gaz ve elektrikte tavan fiyat uygulaması onaylandı Almanya Federal Meclisi, elektrik ve doğal gaza tavan fiyat uygulamasını onayladı.
15.12.2022 Dünya
Çifte vatandaşlık geliyor! 40 yıllık rüya gerçek oluyor
Çifte vatandaşlık geliyor! 40 yıllık rüya gerçek oluyor Almanya’daki Türkler yaklaşık 40 yılı aşkın süredir bekledikleri çifte vatandaşlık rüyasına ilk defa bu kadar yaklaştı. Vatandaşlık Yasası’nı hazırlayan vekillerden olan SPD milletvekili Hakan Demir, yaptığı açıklamada bu defa yasanın geçme ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu söyledi.
3.12.2022 Gündem
Mihail Gorbaçov kimdir? SSCB'nin son lideri Mihail Sergeyeviç Gorbaçov hayatını kaybetti!
Mihail Gorbaçov kimdir? SSCB'nin son lideri Mihail Sergeyeviç Gorbaçov hayatını kaybetti! Dünya siyasetine yön veren devlet adamlarından Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’nin (SSCB) son lideri Mihail Gorbaçov 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Gorbaçov, Soğuk Savaş'ın sona ermesindeki rolü nedeniyle Nobel Barış Ödülü'ne layık görülmüştü. Peki, Mihail Sergeyeviç Gorbaçov neden öldü? Mihail Gorbaçov kimdir, kaç yaşında? İşte Mihail Gorbaçov biyografisi!
31.08.2022 Dünya
Almanya'da Scholz’a anket şoku: Yüzde 62’si memnun değil
Almanya'da Scholz’a anket şoku: Yüzde 62’si memnun değil Almanya’da Insa fikir araştırma enstitüsü tarafından yapılan ankete göre, katılımcıların yüzde 62’si Başbakan Olaf Scholz’dan memnun olmadığını belirtti.
21.08.2022 Dünya
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü!
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü! Shinzo Abe seçim konuşması yaptığı sırada tüm dünyanın gözleri önünde suikasta uğramış ve vurularak öldürülmüştü. Japonya'da hükümet, suikasta uğrayan Eski Başbakan Shinzo Abe için 27 Eylül'de Tokyo'da resmi tören düzenleneceğini açıkladı. Tören masraflarının tamamının devlet bütçesinden karşılanacak olması ise muhaliflerin tepkisini çekti ve siyasi krize yol açtı.
22.07.2022 Dünya
Maske ile ilgili flaş gelişme! Tam bitti derken geri dönüyor
Maske ile ilgili flaş gelişme! Tam bitti derken geri dönüyor İki yıl boyunca hayatlarımızı kâbusa çevirdikten sonra azalan vaka sayıları ve neredeyse biten ölümlerle birlikte adını artık çok zikretmemeye başladığımız koronavirüs acaba geri mi dönüyor? Almanya’dan gelen haberler hiç de iç açıcı değil. Almanya, bu kış Covid ile savaşmak için Ekim'den Mart'a kadar restoranlarda, barlarda ve mağazalarda Maske takmayı zorunlu hale getirmeyi düşünüyor.
18.06.2022 Dünya
NATO'ya üye olmak isteyen İsveç’te YPG/PYD krizi!
NATO'ya üye olmak isteyen İsveç’te YPG/PYD krizi! Ukrayna-Rusya savaşından sonra NATO'ya üye olmaya çalışan İsveç'te hükümet krizi yaşanıyor. “Tek oyla” Magdalena Andersson’un kurduğu koalisyonun hükümet olmasını sağlayan bağımsız vekil, Suriye’deki Kürt yapılanmasına yönelik isteklerinin karşılanmadığını söyleyerek desteğini çekeceğini açıkladı.
21.05.2022 Dünya
Alman Şansölye Olaf Scholz şoke eden sözler! Almanya bu skandalla çalkalanıyor...
Alman Şansölye Olaf Scholz şoke eden sözler! Almanya bu skandalla çalkalanıyor... Ukrayna'daki Rus saldırıları devam ederken Almanya'dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Alman Bild gazetesi Şansölye Scholz'un Kiev hassasiyetini sayfalarına taşıdı. Haber kısa sürede ülkede tartışma konusu oldu..
12.04.2022 Dünya
Olaf Scholz kimdir? Yeni Almanya Başbakanı Olaf Scholz hangi partiden?
Olaf Scholz kimdir? Yeni Almanya Başbakanı Olaf Scholz hangi partiden? 16 yıllık görevini bırakan Angela Merkel'in yerine yeni Olaf Scholz geldi. Gerhard Schröder'in 2005'te görevi bırakmasından bu yana Almanya'nın ilk Sosyal Demokrat başbakanı olan ve ilk turda ülkenin yeni başbakanı seçilen Olaf Scholz kimdir, kaç yaşında ve nereli?
8.12.2021 Dünya
Almanya Başbakanı Olaf Scholz oldu
Almanya Başbakanı Olaf Scholz oldu Son dakika haberi... Almanya Federal Meclisi'nde yapılan oylamada Sosyal Demokrat Parti Milletvekili ve Maliye Bakanı Olaf Scholz, başbakan seçildi.
8.12.2021 Dünya
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu?
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu? Almanya’da Yeşiller partisinin en deneyimli siyasetçilerinden 55 yaşındaki Cem Özdemir’in kurulma aşamasında olan yeni koalisyon hükümetinde tarım bakanı olarak görev alacağı açıklandı. Angela Merkel’in yerine başbakanlık koltuğuna oturacak olan SDP üyesi Olaf Scholz, koalisyona katılacak partilere üye delegelerin 10 gün içinde ortak hükümet programına onay vereceklerini açıkladı. Peki, Cem Özdemir kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
26.11.2021 Gündem
İsveç'te deprem! Başbakan Andersson, göreve geldikten saatler sonra istifa etti
İsveç'te deprem! Başbakan Andersson, göreve geldikten saatler sonra istifa etti İsveç'te ilk kadın başbakan olarak meclisten güvenoyu alan Magdelana Andersson, birkaç saat içinde görevinden istifa etti. Andersson'un istifası bütçenin reddedilmesi ve Yeşiller Partisi'nin koalisyondan çekilmesinin ardından geldi.
24.11.2021 Dünya
Almanya'da yeni dönem! Resmen kuruldu, işte Merkel'in yerine gelecek isim
Almanya'da yeni dönem! Resmen kuruldu, işte Merkel'in yerine gelecek isim Almanya'da yeni dönem başlıyor. Koalisyon kuruldu. Almanya'da seçim sonrası uzun görüşmeler gerçekleştiren Sosyal Demokrat Parti, Yeşiller ve Hür Demokrat Parti arasındaki koalisyon protokolü açıklandı. Açıklanan kararla Almanya'da Merkel dönemi resmen sona erdi, Olaf Scholz'un 5 Aralıkta yeni kabineyi açıklayıp başbakan olarak göreve başlaması bekleniyor.
24.11.2021 Dünya
Aydan Özoğuz kimdir, aslen nerelidir? Almanya parlamentosu başkanlığı için ismi geçen Aydan Özoğuz’a linç kampanyası!
Aydan Özoğuz kimdir, aslen nerelidir? Almanya parlamentosu başkanlığı için ismi geçen Aydan Özoğuz’a linç kampanyası! Almanya parlamentosu başkanlığı için ismi geçen Türk kadın vekil Aydan Özoğuz’a karşı sosyal medyada linç kampanyası başlattı. Irkçı parti AfD yanlıları, Twitter hesaplarında adı meclis başkanlığı için gündeme gelen Sosyal Demokrat Parti (SPD) milletvekili Aydan Özoğuz’a hakaretler ve tehditler yağdırdı. Söz konusu gelişmenin ardından Aydan Özoğuz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Aydan Özoğuz kimdir, aslen nerelidir?
19.10.2021 Gündem
Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP arasında koalisyon görüşmeleri  başladı
Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP arasında koalisyon görüşmeleri başladı Almanya'da 26 Eylül'de düzenlenen genel seçimlerin ardından Sosyal Demokrat Parti (SPD), Yeşiller ve Hür Demokrat Parti (FDP) arasında yeni hükümeti kurma hedefiyle ön görüşmelere başlandı.
7.10.2021 Dünya
Almanya'da seçim sonrası şok! 'Türk Armin' partisinden istifa etti
Almanya'da seçim sonrası şok! 'Türk Armin' partisinden istifa etti Almanya'da Başkanlık yarışını kaybeden Hristiyan Demokrat Armin Laschet, CDU Genel Başkanlığı'ndan istifa etti.
7.10.2021 Dünya
Seçimlerden sonra SPD'li Aydan Özoğuz ‘Alman Meclisi’ne başkan adayı
Seçimlerden sonra SPD'li Aydan Özoğuz ‘Alman Meclisi’ne başkan adayı Son dakika haberine göre; Almanya’da kulislerde Federal Meclis Başkanlığı için Türk kökenli milletvekili SPD’li Aydan Özoğuz’un ismi konuşuluyor. Özoğuz’ın göçmen ve kadınları temsilen bu göreve getirileceği iddia ediliyor.
30.09.2021 Dünya
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç...
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç... Son dakika haberine göre; Federal Seçim Kurulu, 20. Dönem Federal Meclisin oluşması için yapılan genel seçimlerin geçici resmi sonuçlarını açıkladı. Almanya'da yapılan genel seçimlerde Sosyal Demokrat Parti (SPD) oyların yüzde 25,7'sini alarak birinci oldu.
27.09.2021 Dünya
Olaf Scholz kimdir? Almanya'nın yeni başbakanı Olay Scholz'in siyasi hayatı…
Olaf Scholz kimdir? Almanya'nın yeni başbakanı Olay Scholz'in siyasi hayatı… 'Scholzomat' diye anılan SPD'li siyasetçi Olaf Scholz, Almanya'da yapılaan federal seçimleri kazanarak Almanya’nın yeni başbakanı oldu. Peki, Olaf Scholz kimdir? İşte Almanya'nın yeni başbakanı...
27.09.2021 Gündem
Almanya seçim sonuçları! Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı?
Almanya seçim sonuçları! Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı? Almanya'da Merkel dönemi sona erdi. 60 milyon 400 bin seçmenin sandığa gittiği seçimde oyların yüzde 25,8'ini alan Sosyal Demokrat Parti (SPD) kazanan taraf oldu. Peki, Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı? İşte Almanya seçim sonuçları 2021…
27.09.2021 Gündem
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı!
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı! Almanya’da seçmenler bugün Federal Meclis’in yeni üyelerini belirlemek için oy verdi. Almanya'da federal meclis seçimlerinde sandıklar kapandı. Ülkede oy verme işlemi tamamlanırken, ilk sonuçlar gelmeye başladı. Buna göre; Sosyal Demokrat Parti (SPD), en yakın takipçisi Hıristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) ile arasındaki farkı açmaya başladı. Yeşiller/Birlik 90 partisinin oy oranı ise yüzde 15 düzeyinde. Hür Demokrat Parti (FDP) ve Almanya İçin Alternatif (AfD) yüzde 11, Sol Parti ise yüzde 5 oranında oy aldı.
26.09.2021 Dünya
Almanya'da tarihi gün! Seçmenler sandık başında...
Almanya'da tarihi gün! Seçmenler sandık başında... Son dakika haberi... 16 yıl boyunca Almanya ve AB’ye bugünkü şeklini veren Şansölye Angela Merkel’in halefinin kim olacağı bugün belli oluyor. SPD’nin adayı Olaf Scholz, başbakanlığa daha yakın gözüküyor. Ancak CDU/CSU’nun adayı Armin Laschet’in farkı kapatması sıkı bir yarış olacağına işaret ediyor.
26.09.2021 Dünya
Almanya'da seçime iki hafta kaldı! Başkan Türklerle buluştu
Almanya'da seçime iki hafta kaldı! Başkan Türklerle buluştu Almanya'da Sosyal Demokrat Parti (SPD) Eş Genel Başkanı Norbert Walter-Borjans, Almanya'ya göç eden Türklerin ülkelerinin bugünkü mevcut ekonomik güce kavuşmasında büyük katkıları olduğunu söyledi.
12.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Demokrat Parti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal demokrat parti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.