Çomü

Çomü

Son dakika ÇOMÜ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÇOMÜ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÇOMÜ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çomü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çomü gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 çomü haberi bulunmuştur. Tüm çomü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sözleşmeli personeli alacak! İşte başvuru şartları!
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sözleşmeli personeli alacak! İşte başvuru şartları! Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne hemşire, sağlık teknikeri, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli kadrolarına alım yapılacak. Peki, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sağlık personeli alımı başvuru şartları!
1.12.2021 Personel Alımı
Bahçeli'nin yeğeni son yolculuğuna uğurlandı
Bahçeli'nin yeğeni son yolculuğuna uğurlandı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, hayatını kaybeden yeğeni Mustafa Bahçeli, memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı.
4.07.2021 Gündem
'Ramazan ayını yemek şöleni olarak düşünmemeliyiz’
'Ramazan ayını yemek şöleni olarak düşünmemeliyiz’ Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Diyetisyen Günay Eskici, ramazan ayını bir yemek şöleni olarak düşünmemek gerektiğini söyledi. Diyetisyen Eskici, özellikle iftar öğünlerinde masaların çok fazla doldurulmasının doğru olmayacağını belirterek, "Pandemi dönemiyle birlikte fiziksel aktivitedeki azalmayı da düşündüğümüzde, bu kilo artışlarına sebep olabilir. Sofralarımızın çok zengin olmamasını istiyoruz. Pilav, makarna ve böreği, mümkün mertebe sofralarımızda azaltalım. İftarda sahura kadar olan süreçte yaklaşık 8-10 bardak su tüketmeye özen gösterelim. Şekerli içeceklerden mümkün mertebe kaçınalım" dedi.
12.04.2021 Sağlık
Evraklar karıştı, öldü sandıkları babaları yerine başkasını toprağa verdiler!
Evraklar karıştı, öldü sandıkları babaları yerine başkasını toprağa verdiler! ÇOMÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Covid-19 hastası Recep Yılmaz (69), Yoğun Bakım Ünitesi'nde yer olmaması nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yılmaz'ın sevki sırasında evrakı, aynı hastanede tedavi gören kanser hastası Recep Çelik'in evrakı ile karıştı. Hastaneye 'Recep Çelik' olarak yatan Yılmaz, aynı gün yaşamını yitirince, Çelik ailesine haber verildi. Babalarına ait olduğu düşündükleri cenazeyi alıp, aile mezarlığına defneden aile, 1 gün sonra hastane yönetiminin durumu bildirmesi ile şaşırdı. Aile, savcılık izni ile cenazenin mezardan çıkarılmasını bekliyor.
8.04.2021 Gündem
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 83 sözleşmeli personel alıyor! 4B hemşire alımı  başvuru şartları!
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 83 sözleşmeli personel alıyor! 4B hemşire alımı başvuru şartları! Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği ile Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde istihdam edilmek üzere 83 sözleşmeli personel (4/B) alacak. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Peki, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Çanakkale 18 Mart Üniversitesi sağlık personeli alımı başvuru şartları...
6.04.2021 Personel Alımı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 195 personel alıyor!
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 195 personel alıyor! Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayınlanan ilana göre, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hemşire, diyetisyen, psikolog, ebe, biyolog, fizyoterapist, eczacı ve sağlık teknikeri kadrolarında 195 personel alacak. Peki, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte ÇOMÜ hemşire alımı ve sağlık personeli alımı ilanının detayları...
9.11.2020 Personel Alımı
Dünyada bir ilk! ÇOMÜ’de geliştirildi
Dünyada bir ilk! ÇOMÜ’de geliştirildi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) yeni tip corona virüs (Covid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri üretimine başlanacağı bildirildi.
8.09.2020 Sağlık
İş kazalarında kan şekeri etkisi de araştırılacak
İş kazalarında kan şekeri etkisi de araştırılacak Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Semra Çomu Yapıcı'nın yürüttüğü araştırma projesi kapsamında, inşaat işçilerinden alınan fizyolojik veriler, istatistiki data ile karşılaştırılacak ve elde edilecek bulgularla kazaların önlenmesi yönünde yapılabileceklere dair çözüm önerileri ortaya konulacak.
11.09.2019 Çalışma Hayatı
"PKK'nın yarattığı tehlikenin farkındayız"
"PKK'nın yarattığı tehlikenin farkındayız" Irak Dışişleri Bakanı Hekim, terör örgütü PKK'nın yarattığı tehlikenin farkında olduklarını söyledi.
11.09.2019 Dünya
ÇOMÜ; Araştırma Üniversitesi olma yolunda
ÇOMÜ; Araştırma Üniversitesi olma yolunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof Dr Sedat Murat, ÇOMÜ'yü araştırma üniversitesi yapma hedefleri olduğunu ifade ederek, "Özellikle proje yapan öğretim elemanlarına desteğimizi esirgemeyeceğiz" dedi.
24.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Kripto paranın piyasa hacmi 450 milyar doların üzerine çıktı
Kripto paranın piyasa hacmi 450 milyar doların üzerine çıktı ABD'nin New York eyaletindeki Manhattan Bölge Mahkemesi Yargıcı Denise Coteun bir fintech şirketi olan Longfin şirketi yöneticilerinin varlıklarını dondurması gibi, çeşitli ülke ve kurumlardan kripto para birimlerine ilişkin yapılan açıklamalara karşın piyasa hacmi yeniden 450 milyar dolar üzerine çıktı.
4.05.2018 Ekonomi
Katalonya'daki parlamento seçimlerini ayrılıkçılar kazandı
Katalonya'daki parlamento seçimlerini ayrılıkçılar kazandı İspanya'nın Katalonya Özerk Bölgesi'ndeki parlamento seçimlerinde ayrılıkçı partiler hükümet kurma çoğunluğuna ulaştı.
22.12.2017 Dünya
Bağımsızlık ateşi söndü mü?
Bağımsızlık ateşi söndü mü? Bağımsızlık için girişimde bulunup İspanya’nın sert tepkisiyle karşılaşan Katalanlar sandığa gidiyor. Seçim sonucu, bağımsızlık mücadelesinin de kaderini belirleyecek
16.12.2017 Dünya
ÖSYM ek yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
ÖSYM ek yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Ek yerleştirme sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. Adaylar ÖSYM'den gelecek ek yerleştirme sonuçları açıklamasına kilitlendi. Peki ÖSYM ek yerleştirme sonuçlarını ne zaman açıklayacak?
29.09.2021 Gündem
ÇOMÜ, Hakan Şükür'ün fahri doktorasını geri aldı
ÇOMÜ, Hakan Şükür'ün fahri doktorasını geri aldı ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Senatosu, 2012 yılında Hakan Şükür'e verilen fahri doktorayı geri aldı.
20.06.2017 Futbol
70 akademisyen 'ByLock'cu çıktı
70 akademisyen 'ByLock'cu çıktı ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer, 70 akademisyen ve 100'ün üzerinde idari personelde örgütün gizli haberleşme uygulaması olan 'ByLock' tespit edildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Gizli tanık Bulut: Aytaç Durak kumpas sonucu görevinden alındı
Gizli tanık Bulut: Aytaç Durak kumpas sonucu görevinden alındı ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) ilgili, Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 73 şüpheli hakkında hazırladığı ve Ankara 4...
20.12.2018 Gündem
ÇOMÜ'de 17 öğrenciye gözaltı
ÇOMÜ'de 17 öğrenciye gözaltı ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ), Ankara'daki bombalı terör saldırısının yıldönümü nedeniyle basın bildirisi okumak isteyen sol görüşlü öğrenciler ile karşıt görüşlü öğrenciler arasında gerginlik çıktı...
29.09.2021 Gündem
Ünlü tatlıcı Veli Karahan tutuklandı!
Ünlü tatlıcı Veli Karahan tutuklandı! FETÖ'nün finans kaynağı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan işadamı Tatlıcı Köse'nin sahibi Veli Karahan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Adana'nın ünlü tatlıcısı gözaltında!
Adana'nın ünlü tatlıcısı gözaltında! Adana'da FETÖ/PD soruşturması kapsamında aralarında eski emniyet müdürü ile SGK müfettişinin de bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında tekstil ve gıda sektöründe işadamlarının yanı sıra Adana'nın meşhur tatlıcısı 'Tatlıcı Köse'nin sahiplerinden Veli Karahan’da bulunuyor.
29.09.2021 Gündem
ÇOMÜ'de 224 kişi görevden uzaklaştırıldı
ÇOMÜ'de 224 kişi görevden uzaklaştırıldı ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ), darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan öğretim elamanı sayısı 204’e yükseldi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ operasyonunda ikinci dalga: 224 kişi açığa alındı
FETÖ operasyonunda ikinci dalga: 224 kişi açığa alındı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde FETÖ ile ilişkisi olduğu iddiasıyla geçtiğimiz günlerde 159 öğretim elemanının açığa alınmasının ardından 13'ü profesör, 36'sı doçent, 68'i yardımcı doçent toplam 204 öğretim elemanı ile 20 idari görevlinin daha görevden uzaklaştırıldığı bildirildi...
29.09.2021 Gündem
2 kamyonet çarpıştı: 1 yaralı
2 kamyonet çarpıştı: 1 yaralı Çanakkale’nin Bayramiç İlçesi’nde 2 kamyonetin çarpışması sonucu 55 yaşındaki Nail Özcan ağır yaralandı...
27.06.2016 Yaşam
‘Karnesini asla kıyaslamayın’
‘Karnesini asla kıyaslamayın’ Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Salih Zeki Genç, kötü karneye ceza, iyi karneye ödül noktasında abartılı hareket edilmemesi uyarısında bulundu.
21.01.2016 Eğitim
Sedat Laçiner gözaltında
Sedat Laçiner gözaltında Çanakkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında aralarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin (ÇOMÜ) eski Rektörü Prof...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çomü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çomü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.