Çolpan İlhan

Çolpan İlhan

Son dakika Çolpan İlhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çolpan İlhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çolpan İlhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çolpan İlhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çolpan ilhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 çolpan ilhan haberi bulunmuştur. Tüm çolpan ilhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Kerem Alışık annesi Çolpan İlhan'ı duygusal bir paylaşımla andı: Annen yok, kimsen yok
Kerem Alışık annesi Çolpan İlhan'ı duygusal bir paylaşımla andı: Annen yok, kimsen yok Çolpan İlhan ile Sadri Alışık'ın oğlu Kerem Alışık, 9 yıl önce hayatını kaybeden annesini sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla andı. Alışık, paylaşımında 'Annen yoksa kimsen yok' sözüyle duygulandırdı.
25.07.2023 Magazin
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Sadri Alışık’ın 96. doğum günü Sedat Girgin tasarımıyla Google'a doodle oldu! Sadri Alışık kimdir?
Sadri Alışık’ın 96. doğum günü Sedat Girgin tasarımıyla Google'a doodle oldu! Sadri Alışık kimdir? Arama motoru devi Google Sadri Alışık’ın 96. doğum gününü doodle ile kutladı. Doodle'ı konuk sanatçı sanatçı Sedat Girgin resimledi. Sadri Alışık'ın doodle tasarımı ile karşılaşan Google kullanıcıları usta oyuncunun hayatını ve filmlerini merak ediyor. Peki, Sadri Alışık kimdir? Sadri Alışık ne zaman öldü? Sadri Alışık'ın eşi ve oğlu kimdir? İşte Sadri Alışık filmleri ve hayatı hakkında merak edilenler...
5.04.2021 Gündem
Sadri Alışık Ödülleri sahiplerini buldu
Sadri Alışık Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye'de tiyatro ve sinema dallarında en uzun soluklu ve sadece oyuncu ödülleri veren tek organizasyon olan Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nin 24'üncüsü, önceki akşam MKM Attila İlhan Salonu’nda gerçekleşti.
7.05.2019 Magazin
Kerem Alışık: Babam tek başına konservatuardı
Kerem Alışık: Babam tek başına konservatuardı Oyuncu Kerem Alışık, ölümünün 24. yılında anılan sinema ve tiyatro sanatçısı babası Sadri Alışık'ın tek başına konservatuar gibi bir insan olduğunu söyledi.
17.03.2019 Magazin
‘Esaretin Bedeli’ tiyatroya taşındı
‘Esaretin Bedeli’ tiyatroya taşındı Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu, dünyaca ünlü sinema filmi ‘Esaretin Bedeli’ni tiyatroya uyarladı.
17.12.2018 Magazin
Dostoyevski'nin eserleri tiyatro sahnesinde
Dostoyevski'nin eserleri tiyatro sahnesinde Yedinci sanat yılını kutlayan Yabancı Sahne, sezonu dünya edebiyat tarihinin usta kalemi Rus yazar Dostoyevski'nin eserlerinden uyarlanan 'Suç ve Ceza' ve 'Netoçka Nezvanova' oyunlarıyla açıyor.
7.11.2018 Kültür Sanat
Esaretin Bedeli tiyatroda
Esaretin Bedeli tiyatroda STEPHEN King’in ölümsüz eseri ‘Esaretin Bedeli’, Türkiye’de ilk kez Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından dev bir prodüksiyonla tiyatro sahnesine taşınıyor.
22.10.2018 Magazin
Hatice Aslan Edith Piaf oldu
Hatice Aslan Edith Piaf oldu Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu “Dali’nin Kadınları” oyununda efsane Fransız şarkıcı Edith Piaf’ı canlandıracak Hatice Aslan adeta Piaf’ın kopyası oldu.
20.09.2018 Magazin
Şaşırtan benzerlik
Şaşırtan benzerlik Hande Soral, Çolpan İlhan- Sadri Alışık Tiyatrosu’nun sahnelediği ‘Dali’nin Kadınları’ oyununda ünlü ressam Frida Kahlo’yu canlandıracak.
17.09.2018 Magazin
Özlemek çok zor!
Özlemek çok zor! 2014 yılında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Çolpan İlhan için dün Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anma merasimi düzenlendi.
25.07.2018 Magazin
Bu geceler bize armağan
Bu geceler bize armağan Tiyatro ve sinema dallarında oyuncuları ödüllendiren ‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nin 23’üncüsü gerçekleşti. Gecede Kerem Alışık, “Çolpan İlhan ve Sadri Alışık, sanata değer kattı. Bu geceler onların bize armağanı” dedi
8.05.2018 Magazin
Başarıyı kutladı
Başarıyı kutladı Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu’nun sahnelediği “Yedi” adlı oyunu çok beğendiğini belirten Hakan Meriçliler, oyun sonunda genç yönetmen Melda Narin Güler’in elini öpüp, “Eline, emeğine sağlık” dedi.
10.02.2018 Magazin
Songül Öden törene katılmadı! İşte nedeni...
Songül Öden törene katılmadı! İşte nedeni... 8 yıllık sevgilisi Kerem Alışık’tan ayrılan Songül Öden, Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri törenine katılmadı.
10.05.2017 Magazin
En uzun soluklu ödül töreni
En uzun soluklu ödül töreni ‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nin 22’ncisi, önceki akşam Akatlar MKM’de gerçekleşti.
9.05.2017 Magazin
Guguk Kuşu’na veda
Guguk Kuşu’na veda Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Uğur’un paylaştığı, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu bünyesinde üç sezon boyunca sahnelenen ‘Guguk Kuşu’ oyun ekibi, Kerem Alışık ev sahipliğinde Etiler Kile Restaurant’ta düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.
11.04.2017 Magazin
Tesadüflerin bir araya getirdiği iki kişinin hikayesi
Tesadüflerin bir araya getirdiği iki kişinin hikayesi 'Bir Hayvanat Bahçesi Hikayesi', 9 Mart Perşembe Zorlu PSM Stüdyo’da sanatseverlerle buluşacak.
1.03.2017 Kültür Sanat
Ankara yolcuları
Ankara yolcuları Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu’nun yeni oyunu “1000’de 1 Gece Diyalogları”, 28 Şubat’da Ankara MEB Şura Salonu’nda seyircisiyle buluşacak.
24.02.2017 Magazin
Sadri Alışık'ı Hakan Meriçliler sunacak
Sadri Alışık'ı Hakan Meriçliler sunacak 'Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri' adayları için heyecanlı bekleyişe sayılı günler kaldı.
19.02.2017 Kültür Sanat
İzmir heyecanı
İzmir heyecanı Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu’nun yeni oyunu ‘1000’de 1 Gece Diyalogları’ İstanbul’dan sonra İzmirli tiyatro severlerle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.
31.01.2017 Magazin
Binde bir gece!
Binde bir gece! Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu, başrollerini Begüm Kütük ve Hakan Meriçliler’in paylaştığı, ‘Binde Bir Gece Diyalogları’ ile yeni sezonda seyircisiyle buluşacak...
23.12.2016 Magazin
Anlamlı asker selamı
Anlamlı asker selamı Türkiye’yi yasa boğan terör saldırılarının ardından polis kuvvetleri ‘Frankenstein’ oyununa davet edildi. ‘Korkmuyoruz’ mesajı veren polis ve sanatçılar, seyirciyi asker selamıyla selamladılar.
18.12.2016 Magazin
Provalar başladı
Provalar başladı Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Birol Güven’in kaleme aldığı ‘Binde Bir Gece Diyalogları’ ile yeni sezonda seyircisiyle buluşmak üzere okuma provalarına başladı...
25.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çolpan İlhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çolpan ilhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.