Kerem Alışık

Kerem Alışık

Son dakika kerem alışık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kerem alışık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kerem alışık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kerem Alışık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kerem alışık gelişmeleri de dahil olmak üzere 288 kerem alışık haberi bulunmuştur. Tüm kerem alışık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Kerem Bürsin ile anılıyordu! Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor!
Kerem Bürsin ile anılıyordu! Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor! Hafsanur Sancaktutan; iddiaya göre; Kerem Alışık’ın yapımcı oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşamaya başladı. Birbirlerini yeni yeni tanımaya başlayan çift, gözlerden uzak görüşmeyi tercih ediyor.
13.03.2024 Magazin
Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışık'a tebessüm ettirdi
Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışık'a tebessüm ettirdi 'O Ses Türkiye' yarışmasının 'yılbaşı özel' bölümüne eski aşıklar Ebru Gündeş ile Kerem Alışık damga vurmuştu. 'Gitme Aklım Sende Kalır' şarkısını seslendiren Alışık ve Gündeş'in bakışması sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Bebek'te görüntülenen Kerem Alışık’a, eski sevgilisi Ebru Gündeş sorusu yöneltildi.
10.01.2024 Magazin
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Hilal Altınbilek'in acı günü! Güçlükle ayakta durabildi
Hilal Altınbilek'in acı günü! Güçlükle ayakta durabildi Oyuncu Hilal Altınbilek'in babası hayatını kaybetti. Özdemir Altınbilek (66) için önceki gün Kilyos Merkez Erdoğan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tarifszi bir acı yaşayan Hilal Altınbilek'i dostları yalnız bırakmadı.
7.12.2023 Magazin
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Kerem Alışık annesi Çolpan İlhan'ı duygusal bir paylaşımla andı: Annen yok, kimsen yok
Kerem Alışık annesi Çolpan İlhan'ı duygusal bir paylaşımla andı: Annen yok, kimsen yok Çolpan İlhan ile Sadri Alışık'ın oğlu Kerem Alışık, 9 yıl önce hayatını kaybeden annesini sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla andı. Alışık, paylaşımında 'Annen yoksa kimsen yok' sözüyle duygulandırdı.
25.07.2023 Magazin
Türkiye'nin yeni yıldızları Yıldız De Bana ile belli oluyor! Yıldız De Bana başvurusu nasıl yapılır?
Türkiye'nin yeni yıldızları Yıldız De Bana ile belli oluyor! Yıldız De Bana başvurusu nasıl yapılır? Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, Türkiye’nin yeni yıldızını seçecek olan yarışma programı “Yıldız De Bana” çok yakında ekrana gelecek. Peki Yıldız De Bana başvurusu nasıl yapılır?
1.02.2023 Televizyon
'Yıldız De Bana' yakında Kanal D'de başlıyor!
'Yıldız De Bana' yakında Kanal D'de başlıyor! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, Türkiye’nin yeni yıldızını seçecek olan yarışma programı “Yıldız De Bana” çok yakında ekrana gelecek.
1.02.2023 Televizyon
Sipahi dizisi neden final yapıyor? Sipahi dizisi neden bitiyor? Hangi bölümde final yapacak?
Sipahi dizisi neden final yapıyor? Sipahi dizisi neden bitiyor? Hangi bölümde final yapacak? Sipahi dizisi final kararı herkes şaşırttı. Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın oynadığı Sipahi büyük bir beklentiyle yola çıkmıştı. Hayranları üzen karar ise geldi. Peki Sipahi dizisi neden final yapıyor? İşte detaylar...
1.02.2023 Televizyon
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi '007 James Bond' gibi!
Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi '007 James Bond' gibi! Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Sürpriz ayrılıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan 31 yaşındaki güzel, önceki gece sevgilisiyle Etiler'deydi. Oyuncunun gizemli aşkı, basın mensuplarına görüntü vermemek için uzun uğraşlar verse de bu çabasında başarılı olamadı.
25.11.2022 Magazin
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor?
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor? Mahmut Tuncer’in müzisyen kızı Gizem Tuncer magazinin gündeminde! Katıldığı bir magazin programında "Kendi parasını kazanmayan birine aşık olabilir misiniz?" sorusuna tepki çeken açıklamada bulunan Gizem Tuncer, verdiği cevap ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Gizem Tuncer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer’in açıklamaları!
23.02.2022 Magazin
Ünlülerin şok edecek bilinmeyenleri! 30 bin lira krediyle klip çekmiş, 'Kilolusun’ deyip konservatuvara almadılar, aşkı bilmiyor...
Ünlülerin şok edecek bilinmeyenleri! 30 bin lira krediyle klip çekmiş, 'Kilolusun’ deyip konservatuvara almadılar, aşkı bilmiyor... Ünlülerin bilinmeyenleri okuyanları şaşırtıyor... Bir isim bankadan 30 bin lira kredi alıp klip çekmiş, diğer ünlü ismi 'Kilolusun’ deyip konservatuvara almadılar, bir diğeri de aşk ne bilmiyor... Açelya Devrim Yılhan, Kerem Alışık, Kenan Doğulu, Sinem Ünsal, Hülya Avşar, Simge Sağın ve Gizem Arıkan... Birçoğunuz bu bilgileri ilk kez duyacak. İşte ünlü isimlerin sırları...
11.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova'da şaşırtan veda!
Bir Zamanlar Çukurova'da şaşırtan veda! ATV'nin 4.sezonuyla seyircisi ile buluşacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine bir başrol oyuncusu daha veda edecek.
31.08.2021 Magazin
Kerem Alışık: Ecrin seni hiç unutmayacağım!
Kerem Alışık: Ecrin seni hiç unutmayacağım! Oyuncu Kerem Alışık, TRT 1'de yayınlanan 'Seneye Bu Zamanlar' programında ağırladığı, kemik kanseriyle mücadele eden 10 yaşındaki Ecrin Aydoğ’un hikayesinden çok etkilendi.
28.08.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova sezon finali bu akşam!
Bir Zamanlar Çukurova sezon finali bu akşam! Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam sezon finali ile yayında olacak. İzleyenleri acıklı bir son bekliyor.
24.06.2021 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga! 'Hıyar oğlu hıyar'
Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga! 'Hıyar oğlu hıyar' Atv'nin sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova'nın çekimleri sırasında gergin anlar yaşanmıştı. Dizinin Fekeli’si Kerem Alışık ile Demir Yaman’ı Murat Ünalmış kavga etti. Kavga mahkemeye de taşındı.
2.05.2021 Magazin
Kerem Alışık duygulandırdı!
Kerem Alışık duygulandırdı! Oyuncu Kerem Alışık, Adana trafiğinde duygulandıran bir sürprizle karşılaştı. Bir tırın arkasında babası Sadri Alışık’ın fotoğrafı vardı. Tırın peşine takılıp yanlış yola giren Alışık, o dakikalarda yaşadığı hisleri anlattı.
16.04.2021 Magazin
Kerem Alışık'tan duygusal Sadri Alışık paylaşımı!
Kerem Alışık'tan duygusal Sadri Alışık paylaşımı! 1995 yılında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Sadri Alışık 96. doğum gününde unutulmadı.
5.04.2021 Magazin
Sadri Alışık’ın 96. doğum günü Sedat Girgin tasarımıyla Google'a doodle oldu! Sadri Alışık kimdir?
Sadri Alışık’ın 96. doğum günü Sedat Girgin tasarımıyla Google'a doodle oldu! Sadri Alışık kimdir? Arama motoru devi Google Sadri Alışık’ın 96. doğum gününü doodle ile kutladı. Doodle'ı konuk sanatçı sanatçı Sedat Girgin resimledi. Sadri Alışık'ın doodle tasarımı ile karşılaşan Google kullanıcıları usta oyuncunun hayatını ve filmlerini merak ediyor. Peki, Sadri Alışık kimdir? Sadri Alışık ne zaman öldü? Sadri Alışık'ın eşi ve oğlu kimdir? İşte Sadri Alışık filmleri ve hayatı hakkında merak edilenler...
5.04.2021 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor?
Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Peş peşe başrol oyuncularının diziden ayrıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi final mi yapıyor?
26.03.2021 Televizyon
Kerem Alışık kaçamadı! Maskeyi gözüne kadar çekti ama...
Kerem Alışık kaçamadı! Maskeyi gözüne kadar çekti ama... Kerem Alışık, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Muhabirleri görünce panikleyen 60 yaşındaki oyuncu, maskesini gözlerine kadar çekerek kendini kamufle etmeye çalıştı.
26.12.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kerem Alışık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kerem alışık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.